Om rött hår – Färga hemma, klä dig rätt och bevara hårfärgen!

This post is available in

Rött hår - så fixar du färgen hemma!

Nu är det snart ett år sedan gick från brunt till rött hår. Trots att jag är tillbaka i min “riktiga” hårfärg får jag dagligen en massa Googletrafik från sökfraser som “färga håret rött”, “rött hår”, “från brunt till rött” och “från rött till blond”. Så för att göra det lättare för er som är nyfikna på att veta mer om hur det är att vara en readhead, har jag sammanställt några av mina populäraste inlägg och tips här.

Måste förresten bara inflika: guuuud vad jag saknar mitt röda hår! Nog för att det krävs både tid och pengar för att bevara hårfärgen, men åh vad snyggt det är. Funderar starkt på att bli rödhårig till hösten igen. Eller mörklila, som Vira (dör så snyggt!).

Rött löshår
Jag blev stört peppad när jag öppnade paketet med löshår som jag beställt hem. Finaste hårfärgen ever! 

Från brunt till rött hår

Jag guidar dig steg för steg till hur jag gick från brunt till rött hår hemma. Här kan du också läsa svaren på några av de allra vanligaste frågorna. Läs mer » 

Rött hår - blir garanterat en del av dig!
Rött hår blir typ en del av ens personlighet. Rött hår syns och är det första folk lägger märke till. Färgen blir efter ett tag blir “du”.

Produkterna som fixar min vinröda hårfärg:

Den ständigt återkommande frågan. Vilka produkter använde jag för att få till mitt vinröda svall? Receptet är tre nyckelingredienser:

Produkter för rött hår