Artikeln innehåller reklamlänkar

The Creek Experience på Ystad Saltsjöbad

En spaupplevelse utöver det vanliga.
the-creek-experience

Ystad Saltsjöbads ”The Creek Experience” är en spaupplevelse för dig som söker något annorlunda. Istället för traditionella behandlingar och massage blir du guidad runt mellan stationer och får prova på sparitualer från världens alla hörn. Allt i en miljö som påminner om en tropisk regnskog. 

Miljön i sig är en upplevelse på The Creek Experience. Direkt när du kommer in möts du av ett vackert guldsken och ett vattenfall som försiktigt rinner längs stenväggen till höger. Lianerna som hänger ner här och var får dig att drömma dig bort från lilla Sverige till Amazonas.

Min grupp blir personligt guidade genom spaupplevelsen som består av ett antal olika stationer. Alla utformade med de fyra elementen: jord, eld, luft och vatten som grundtanke.

The_Creek-Experience
Saltkristaller från Döda havet och en tropisk dusch. 

I den första stationen får vi mjuka upp fötterna med fotsalt från Döda havet. Sedan slappar vi i en ångbastu, torrbastu och smörjer in oss med krossad is. Det blir också ett dopp i poolen innan vi kliver in i det bästa av allt, det turkiska badet. Hamam. Efter det får vi smörja in kroppen med marockansk lera, duscha i ett vattenfall och avslutningsvis torka oss i luftslussen.

the-creek_experienceThe_Creek_Experience
I en vacker och rofylld miljö trivs man lätt. 

Även om jag själv föredrar traditionella spaupplevelser var The Creek Experience två avkopplande och uppfriskande timmar (som gick förvånansvärt snabbt). Detta är absolut något för dig som vill prova på något utöver det vanliga eller göra något roligt tillsammans med vännerna.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share