The Creek Experience: En spaupplevelse utöver det vanliga!

The Creek Experience: En spaupplevelse utöver det vanliga!

the-creek-experience

Ännu ett guldkorn från Ystad Saltsjöbad! The Creek Experience är en spaupplevelse för dig som söker något annorlunda. Istället för traditionella behandlingar och massage blir du guidad runt mellan stationer och får prova på sparitualer från världens alla hörn. Allt i en miljö som påminner om en tropisk regnskog. 

Miljön i sig är en upplevelse på The Creek Experience. Direkt när du kommer in möts du av ett vackert guldsken och ett vattenfall som försiktigt rinner längs stenväggen till höger. Lianerna som hänger ner här och var får dig att drömma dig bort från lilla Sverige till Amazonas.

Min grupp blir personligt guidade genom spaupplevelsen som består av ett antal olika stationer. Alla utformade med de fyra elementen: jord, eld, luft och vatten som grundtanke.

The_Creek-Experience
Saltkristaller från Döda havet och en tropisk dusch. 

I den fösta stationen får vi mjuka upp fötterna med fotsalt från Döda havet. Sedan slappar vi i en ångbastu, torrbastu och smörjer in oss med krossad is. Det blir också ett dopp i poolen innan vi kliver in i det bästa av allt, det turkiska badet. Hamam. Efter det får vi smörja in kroppen med marockansk lera, duscha i ett vattenfall och avslutningsvis torka oss i luftslussen.

the-creek_experienceThe_Creek_Experience
I en vacker och rofylld miljö trivs man lätt. 

Även om jag själv föredrar traditionella spaupplevelser var The Creek Experience två avkopplande och uppfriskande timmar (som gick förvånansvärt snabbt). Detta är absolut något för dig som vill prova på något utöver det vanliga eller göra något roligt tillsammans med vännerna. 🙂

Läs fler av mina inlägg från Ystad Saltsjöbad:

 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

6 reaktioner på ”The Creek Experience: En spaupplevelse utöver det vanliga!”

  1. Du ger en målande beskrivning , i ord och bild, av en annorlunda, magisk ,avkopplande miljö. Jag är nyfiken på vad det turkiska badet innebär. Många …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet