Artikeln innehåller reklamlänkar

Att rita med iPad Pro & Procreate

iPad Pro & Procreate - Comic Book Drawing

Alltså wow. Jag är helt kär i min nya iPad Pro och vill typ gifta mig med appen Procreate. Det är en must have-app för alla som älskar att rita!

Här ser ni en tjuvtitt på min allra första iPad Pro-teckning med Apple Pen och Procreate. Det är en lyx att kunna rita direkt på skärmen, zooma in, jobba med olika lager och penslar – även ute i solljuset på balkongen! Det är hur kul som helst! Plötsligt känns min kära Wacom-ritplatta väldigt gammal.

Enda minuset är att man måste komma ihåg att ladda Apple Pen + att det nog bara är en tidsfråga innan jag tappar bort den lilla kopplingen som gör det möjligt att ladda pennan via Apples vanliga USB-kabel.

iPad Pro & Procreate: Comic Book Art / Work in progress

iPad Pro & Procreate - Comic Book DrawingComic Book Drawing in Progress

Appen Procreate kostar 65 kr och är lätt det bästa Apple Store-köpet jag gjort.

Comic Book Drawing on iPad Pro

Teckningen är inte klar än. Ska jobba mer med skuggor, linjer, lägga till bakgrund med mera. Men när den är färdig ska det bli en del av en ny bloggdesign till underbara Julia! Jag har alltid lika roligt att skapa hennes designer då de ofta har ett inslag av tecknat. Kanske kommer ni ihåg serietidnings-designen jag gjorde förra året till hennes tidigare blogg?

Comic Book Drawing in progress on iPad Pro

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share