Artikeln innehåller reklamlänkar

Travel Essentials för en weekend i Rom

Travel Essentials till Rom

Colosseum, Forum Romanum, Vatikanen, Pantheon, Peterskyrkan … Rom är en stad som alltid lockat mig, framförallt med sina spektakulära och vackra historiska byggnader. 

Och vet ni vad? På fredag kan jag äntligen uppfylla min dröm om att åka dit för första gången! Tidigt på fredag morgon ska jag nämligen följa med Daisy Beauty för en skönhetskonferens i den eviga staden.

Jag är peppad till tusen och har redan planerat vad som måste finnas i min packning för en weekend i Italiens huvudstad.

Mina travel essentials för en weekend i Rom

disclaimer

 1. Waterclouds Travelers Beauty Box – Ett jättefint resekit med några av Waterclouds bästsäljande produkter i miniformat. Kitet finns i tre olika varianter, varav Repair-kitet för skadat hår får följa med mig på resan. Det innehåller ett shampoo, hårmask och en fixerande hårspray med UV-skydd.
 2. Långklänning – Med drygt 20 grader att se fram emot packar jag med mig minst en långklänning.
 3. Solskydd – Jag skippar body lotion och satsar istället på detta helt fantastiska kokosdoftande solskydd med SPF 15 från Hawaiian Tropic med en snabbabsorberande, mjukgörande och ultralätt formula.
 4. Escada Agua Del Sol – Mitt nya doftberoende följer självklart med.
 5. Olympus OM-D E-M5 Mark II – Denna resa lämnar jag för första gången min systemkamera hemma och låter istället min nya kompakta systemkamera följa med på resan. Med inbyggd wifi hoppas jag på att kunna uppdatera mera och snabbare. Följ med under #daisybeautyrom2016! 🙂
 6. Solglasögon – Även om vädret utlovar spridda skurar är solglasögon ett måste på vilken resa som helst.
 7. Slapp hatt Haha, jag och hattar alltså! Jag kan inte få nog av hattar så givetvis får en följa med på äventyret.
 8. Gladiatorsandaler – Okej. Om du ska strosa runt i gladiatorernas hemstad finns det knappast några bättre skor än ett par snygga och bekväma gladiatorsandaler.
 9. KlackarMed makeup och klackar kan vilken outfit som helst bli redo för fest. Dessa svarta klackar med snörning beställde jag från Bubbleroom i måndags. Jag håller bara tummarna att jag hinner får dem innan fredag. De är ju för snygga!
 10. IsaDora Bronzing Shimmer Oil – Underbar torrolja som ger både ansikte, kropp och hår ett fint glow.
 11. Nyx Rocker Chic Palette – Min favoritpalett just nu är denna i ”Heart of Gold”. Superfina högpigmenterade skuggor som passar till vardag och fest i praktiskt (och snygg) förpackning med en stor inbyggd spegel. Den är som gjord för resor!

Ciao!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share