Artikeln innehåller reklamlänkar

En bloggdesign med serietidnings-illustrationer till Lorissa Lovebomb

Lorissa Lovebomb - Bloggdesign med illustrationer

Det här kan nog vara en av de roligaste bloggdesignerna jag jobbat med! Anledningen? Jag har fått inkludera serietidnings-illustrationer i bloggdesignen! Jag har tidigare gjort roliga comics-bloggdesigner till Julia på Lorissa Lovebomb, men denna gång blev det något speciellt när jag faktiskt fick tolka Julia själv som superhjälte och ta till ritplattan. I headern finns en tecknad bild på Julia, björkar (som representerar Julias hemstad Umeå), böcker (för att symbolisera att Julia är svensklärare) och ”lovebirds” (som representerar Julias dvärgpapegojor).

Lorissa Lovebomb - illustrerad header
Illustrationerna är ritade i Illustrator och färglagda i Photoshop med Wacom Intuos Pro Medium

Det var bara såååå kul att få teckna en digital serie! Det är definitivt något jag vill göra igen 😀
Spana in hela designen på → Lorissalovebomb.se.


Vill du också beställa en bloggdesign eller illustration av mig? Kolla in min portfolio för mer info.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share