Artikeln innehåller reklamlänkar

Revlon lanseras i Sverige

Revlon lanseras på Eleven.se

Woho, fantastiska nyheter för alla makeup lovers! Nu kommer äntligen det amerikanska märket Revlon till Sverige igen!

Du har förmodligen redan sett Revlons hårprodukter (den magiska 3-i-1 cocktailen för färgat hår är till exempel svår att missa). Men nu kommer vi skandinaver även kunna frossa i makeup från Revlon på hemmaplan. Den 15 oktober lanseras Revlon exklusivt på Eleven.se för den nordiska marknaden.

Det amerikanska kosmetikaföretaget grundades för över 80 år sedan, 1932. Så denna lansering är minst sagt på tiden! Revlon är i dag ett av världens mest populära märken inom skönhet och är känt för sitt rika utbud av kvalitetssmink, hårvård, dofter och nagellack. En av de mest hypade produkterna är Revlon Nutri Color Creme. Med tanke på hur stort fan jag är av färgbomben har jag höga förväntningar på sminket.

Och det ser vääääldigt lovande ut! På pressfrukosten med Revlon och Eleven.se i dag fick vi bland annat kika närmare på höstnyheterna. Jag föll pladask för Revlons Colorburst läppstift i pennformat. De är återfuktande, superhärliga på läpparna och kommer i massor av fina nyanser.

Pressfrukost med Revlon

Hängde med Moa och Caty på pressvisningen. Vi drack bag-in-box-kaffe, mumsade på goda mackor och hade en väldigt mysig morgon bland allt fint smink.

frukost-revlon Bloggaren Epicfaiil Revlon

Det blev frukost blandat med makeuppyssel. På bordet låg nämligen en massa smink som vi fick experimentera med.

Revlon - Eleven

En fet tumme upp för Revlon Colorburst Lacquer Balm och Matte Balm. I min hand håller jag fyra favoriter som ni ska få en närmare titt på senare. På läpparna syns Matte Balm 205 Elusive. En superfin gammelrosa och matt nyans.

Revlon till Sverige
Jag fick med mig några spännande produkter hem som jag ser väldigt mycket fram emot att prova.

Har du några erfarenheter av Revlon? Ser du fram emot lanseringen? Dela gärna med dig i en kommentar! 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share