Artikeln innehåller reklamlänkar

Designer Series by OPI: Tourmaline & Titanium

Designer Series by OPI

Gör dig redo för glittrande nagellack med diamantpulver! Nu kan vi välkomna två nya nyanser i den exklusiva kollektionen Designer Series by OPI.

OPI lanserar varje vår och höst lyxigare lack i Designer Series. Nagellacken är något utöver det vanliga och är tänkta att bli som ett smycke för dina naglar. Diamantpulvret i DS-lacken ger nyanserna dess karaktäristiska djup. Resultatet blir nästan tredimensionellt med en otroligt gnistrande finish. De läckra nyheterna i höst är DS Tourmaline och DS Titanium. Låt oss ta en närmare titt!

Designer-Series_by-OPI
Utöver det lyxiga diamantpulvret är det den silverfärgade korken som utmärker Designer Series.

Designer Series by OPI – Hösten 2014

DS Tourmaline är ett hallonrosa nagellack fullproppat med iriserande glitterkorn.

DS Titanium är ett metalliskt, stålgrått lack fyllt med superfint pastellfärgat glitter i olika storlekar. Namnet får mig inte bara att tänka på titan utan även på en viss låt av David Guetta (”You shoot me down but I won't fall,
I am titanium”). Älska x 2! Jag föll för lacket vid första ögonkastet. Det är så glittrande, glamouröst och galet extravagant.

Kolla bara på mina nylackade naglar här nedanför. Hur snyggt är inte lacket så säg? Jag är totalt förälskad i DS Titanium (”You shoot me down and I FALL, You are titanium!”) 😉

Designer Series by OPI - DS Titanium
Jag applicerade tre lager för att få ett helt täckande resultat.

Tips! Om du provar dessa lack, tänk på att låta varje applicering torka helt innan du applicerar ett till lager. Ett annat tips är annars att applicera glitterlacket över en matchande basfärg för ett resultat som torkar snabbare.

organisera-nycklar

Jag har inte bar lackat naglar utan även nycklar med DS Titanium och DS Tourmaline (ett smart knep för att hålla ordning på nycklarna). Och vet ni vad? Nycklarna är fortfarande lika fina – trots allt slit och släng.

Summa summarum tycker jag att DS Titanium och DS Tourmaline är helt fantastiska. De är iögonfallande godbitar för naglarna som glittrar som bara den i höstsolen. De är visserligen över 100 kronor dyrare än OPIs ordinarie lack, men om du är ut efter det lilla extra kan det inte bli mer rätt. Dessa adderar vardagslyx i ett svep och är lika aktuella nu som på Nyår.

Designer Series landar i butik i slutet av september (vilken dag som helst nu) och kostar 265 kr/st.

Vad tycker du om höstens lack i Designer Series by OPI? 🙂

*Detta inlägg innehåller pressutskick

5 Shares
Pin
Share
Tweet
Share