Artikeln innehåller reklamlänkar

PyroPet Candle – ljus med skelett

PyroPet Candle – ljus med skelett

PyroPet Candle PyroPet Candle - Ljus med skelett

Ljus med en lysande idé eller inte? PyroPet Candle är inte som några andra ljus. Det är söta kattljus – tills du tänt veken. I takt med att stearinet börjar rinna, så avslöjas ljusets hemlighet. Nämligen kattens otäcka metallskelett.

[dropcap size=small]L[/dropcap]jusen är skapade av den isländska designern Thorunn Arnadottir. Hon pluggade på The Royal College of Art i London 2011 och fick på sin examen stor uppmärksamhet för sina kattljus (som kallades “The Devil’s Pet” då). Nu driver hon projektet tillsammans med Dan Koval och planerar att lansera fler produkter i början av nästa år.

Jag såg PyroPet Candle via Facebook för någon vecka sedan och har inte kunnat sluta tänka på dem. Jag tycker idén är så cool. Lite otäck såklart, men mest cool. Jag skulle gärna ha ett kattljus hemma och sedan använda skelettet som en prydnad. Förhoppningsvis skulle det inte skrämma slag på våra små, riktiga, katter. 😉

PyroPet Candle PyroPet Candle

I Sverige kan du köpa PyrPet Candle → HÄR ←.

Vad tycker du om PyroPet Candle? Hiss eller miss?

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

15 reaktioner på ”PyroPet Candle – ljus med skelett”

  1. HISS! Jag gillar stiliserade djurskelett i metall. Om de inte var så dyra så skulle jag kunna köpa flera stycken och ha en liten skelettkatt-armé hemma i ett fönster eller nått, haha 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet