En tjuvtitt på min nya hårfärg

En tjuvtitt på min nya hårfärg

Poze Hair

Tillbaka till naturligt! Efter så mycket färgande hit och dit är jag nu otroligt glad över att ha hittat “hem” till något som kan liknas vid min naturliga hårfärg (detta är snyggare såklart!). Nu ska jag satsa på att leka med olika uppsättningar istället för att byta hårfärg ofta. Det tog drygt 6-7 timmar att gå från min mörka färg till denna ljusa bruna färg med slingor. Men det var det värt! Jag är otroligt nöjd med resultatet och har känt mig som en liten prinsessa på Poze Hair i Södertälje. De bjussade på kaffe, läsk, bra musik, fika, godis och tidningar hela dagen.  Kort och gott har detta varit en toppendag. Ni får se före- och efterbilderna i morgon 😉

Puss!

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

9 reaktioner på ”En tjuvtitt på min nya hårfärg”

 1. Åh vad spännande att få se ditt hår sen 😀 AMAZING! Körde du på kreatin slingor eller nått mera skonsammare? 😀 är så sugen på att skaffa förlängning igen 🙂

  KRam fiffi of sweden.

  P.S Har svarat på ditt mail ^^ kram

  1. Hihi yey! Jag skulle ha kört på keratinförlängning men ändrade mig i sista minuten och tog clips istället. Jag tycker clip on-set är så himla smidigt och enkelt 😀 Ska kika på en gång!
   Kram

 2. Ska bli spännande att se resultatet! 😀 Jag bestämde mej för några år sen att låta håret växa ut efter 13 års färgande, tonande och slingande. Det tog ett tag, men det var roligt att se hur jag egentligen ser ut i håret haha! Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet