This post is available in

Poze Hair

Tillbaka till naturligt! Efter så mycket färgande hit och dit är jag nu otroligt glad över att ha hittat ”hem” till något som kan liknas vid min naturliga hårfärg (detta är snyggare såklart!). Nu ska jag satsa på att leka med olika uppsättningar istället för att byta hårfärg ofta. Det tog drygt 6-7 timmar att gå från min mörka färg till denna ljusa bruna färg med slingor. Men det var det värt! Jag är otroligt nöjd med resultatet och har känt mig som en liten prinsessa på Poze Hair i Södertälje. De bjussade på kaffe, läsk, bra musik, fika, godis och tidningar hela dagen.  Kort och gott har detta varit en toppendag. Ni får se före- och efterbilderna i morgon 😉

Puss!

9 KOMMENTARER

  1. Åh vad spännande att få se ditt hår sen 😀 AMAZING! Körde du på kreatin slingor eller nått mera skonsammare? 😀 är så sugen på att skaffa förlängning igen 🙂

    KRam fiffi of sweden.

    P.S Har svarat på ditt mail ^^ kram

    • Hihi yey! Jag skulle ha kört på keratinförlängning men ändrade mig i sista minuten och tog clips istället. Jag tycker clip on-set är så himla smidigt och enkelt 😀 Ska kika på en gång!
      Kram

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.