This post is available in

Adaras hårfärger 2013-2014

ÅÅÅh, som jag längtat efter att göra något nytt med mitt hår. Ni som känner mig vet att jag sällan kan ha samma hårfärg i mer än några månader innan jag vill byta igen. I dag ska jag dock inte fixa håret själv som jag brukar, utan på salong. Så himla kul! Jag har en tid klockan 11.00 hos Poze Hair i Södertälje för att både färga håret och sätta i extensions. Pepp, pepp, pepp 😀

Ovan ser ni förresten några av mina hårfärger det senaste året. Jag har haft rött hår, ljusbrunt hår med en blond ombre, en lila ombre, brunt hår, och mörklila hår. Vilken färg är din favorit? 🙂

8 KOMMENTARER

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.