Dags för en hårförvandling igen

Dags för en hårförvandling igen

Adaras hårfärger 2013-2014

ÅÅÅh, som jag längtat efter att göra något nytt med mitt hår. Ni som känner mig vet att jag sällan kan ha samma hårfärg i mer än några månader innan jag vill byta igen. I dag ska jag dock inte fixa håret själv som jag brukar, utan på salong. Så himla kul! Jag har en tid klockan 11.00 hos Poze Hair i Södertälje för att både färga håret och sätta i extensions. Pepp, pepp, pepp 😀

Ovan ser ni förresten några av mina hårfärger det senaste året. Jag har haft rött hår, ljusbrunt hår med en blond ombre, en lila ombre, brunt hår, och mörklila hår. Vilken färg är din favorit? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

8 reaktioner på ”Dags för en hårförvandling igen”

  1. Hej Ida! I really like the red in picture 2 but why don’t you go “Swedish” blonde??? That would be awesome!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet