Artikeln innehåller reklamlänkar

Philips EnergyUp – Energilampa som ljusar upp mörka vintermånader

Philips EnergyUp

Vinterns smartaste och mest lysande idé? Hell yes! Välkomna sprillans nya Philips EnergyUP – en energigivande ljusenergilampa som piggar upp oss i mörkare tider.

Det är faktiskt varken kylan eller snön som gör att jag gruvar mig inför vintersäsongen varje år. Det är bristen på dagsljus! Det värsta jag vet är när man aldrig får se dagsljuset. Man går upp när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt … Det är inte konstigt att man blir tröttare och mer orkeslös.

Philips EnergyUp använder dagsljusets naturliga kraft för att höja energinivån och humöret. Det är kliniskt bevisat att EnergyUp förbättrar vitalitet och energi samt motverkar vinterdepression och trötthet. Det räcker att bara använda lampan i 20-30 minuter om dagen för att pigga upp och främja en positiv stämning. Eftersom ljuset är fritt från UV-strålning kan man dock använda lampan så länge man vill under dagen.

Lampan placeras på en armlängds avstånd så att ljuset når dina ögon. Du behöver inte titta direkt in i ljuset utan kan göra andra saker medan du använder Philips EnergyUp. Det är till exempel helt perfekt att använda när man sminkar sig på morgonen, äter frukost, arbetar eller läser. Med daglig användning ska man känna av den energigivande effekten inom 1-2 veckor.

Philips EnergyUp

Om du bor, eller har vägarna förbi Stockholm, kan du just nu prova på Philips EnergyUp på Foam Coffeebar på Karlavägen 75.

Ljuscafé Foam - Philips EnergyUp

Philips EnergyUp producerar ljus med en hög luminans på upp till 10 000 lux och en färg nära naturligt dagsljus.

Ljuscafé Foam - Philips EnergyUp

Jag var på pressvisningen av Philips EnergyUp förra veckan och har provat att använda lampan varje dag sedan dess. Den står vid min dator så att jag får ljus både på morgonen (när jag annars har så svårt att kliva upp) samt på eftermiddagen när energidippen alltid kommer smygandes.

Philips EnergyUp

Du hittar bland annat lampan –> HÄR <–.

Vad tycker du om denna nyhet? En lysande idé eller inte? 😉

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share