Dagens inredningsdetalj: Fårkudde

Dagens inredningsdetalj: Fårkudde

Kuddfodral med får (fotoprint)Kuddfodral med får (fotoprint)

FÅR jag lov att presentera mitt sötaste kuddfodral någonsin? Hehe. Som ni vet har jag tjatat om fotoprints denna höst, så det kändes inte mer än rätt att klicka hem detta kuddfodral med ett får. Hen passar perfekt i vår gråa soffa! Ett stort plus är att kuddfodralet bara kostade 49 kronor. Very sheep!

Kuddfodralet finns att hitta –>HÄR <–.

Vad tycker ni om mitt lilla får? 😀

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

20 reaktioner på ”Dagens inredningsdetalj: Fårkudde”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet