This post is available in

BestCanvas.se - Skapa en personlig tavla med passepartout - Skandinaviskt Workspace

Pryd din vägg med bästa minnet från året! Här kommer tips på hur du skapar en personlig tavla med passepartout.

Först och främst vill jag bara passa på att önska er alla en riktigt god jul! Nu när julafton står för dörren och året snart är slut vill jag även passa på att ge bort en julklapp som vem som helst kan uppskatta. Framförallt dig själv. Och vad passar inte bättre än en personlig tavla?

I samarbete med BestCanvas.se tävlar jag ut ett inramat foto med passepartout + delar med mig av en rabattkod. Scrolla längre ner i inlägget för att se mer.

Jag vill också passa på att tacka er på min Facebooksida som hjälpte mig att välja motiv till min tavla. Det är nog det som är det absolut svåraste när det kommer till att rama in något personligt på väggen. Vilken bild ska man välja?

Jag har fotat bilder nästan varje dag hela året och hade minst sagt svårt att bestämma mig för endast EN bild. Med er hjälp valde jag dock ut ett av mina bästa ögonblick från året. Fotot är taget en magisk novemberkväll när jag satt med benen dinglandes ovanför Glacier Point i solnedgången i Yosemite National Park. Det var helt surrealistiskt, sagolikt och skrämmande på samma gång. Ett ögonblick jag aldrig kommer glömma. Som en extra påminnelse sitter nu min personliga tavla ovanför mitt skrivbord.

Visst blev det snyggt?

Skapa en personlig tavla - foto med passepartout hos BestCanvas.se

Tips på fotomotiv till en personlig tavla

Om du också har svårt att bestämma dig för ett motiv, kommer här mina bästa tips på motiv som gör sig ruskigt bra på väggen:

 • Naturbilder – Tänk träd, berg, palmer och dimma. Naturbilder är en klassiker.
 • Konstnärliga bilder – Arkitektur, spegelreflektioner, fönster – you name it! Visa upp din inre fotokonstnär med ett stilfullt och elegant motiv.
 • Street life – Gator, skyltar och bilder på städer är också något som alltid går hem.
 • Porträtt – Inget kan bli mer personligt. Om du tagit ett riktigt grymt porträtt, låt det pryda väggen.
 • Detaljbilder – En närbild på turkost vatten, såpbubblor, tomtebloss eller något annat kul gör sig också riktigt bra som motiv.
 • Djur – Fåglar, häst, katt, hund eller annat husdjur. Svartvita djurbilder är fantastiskt snyggt!
BestCavas Poster - Foto med passepartout för inramad poster
Före- och efter. Jag valde att göra min bild svartvit. Bästa med det är att den passar in i vilket rum som helst.

Nu vill jag även ge dig chansen att pryda din vägg med ditt bästa minne från året. Fotot levereras med en lyxig ram i valfri färg (välj mellan glänsande svart, matt svart, antikt silver, vit, valnöt, ek, ask och rosenträ). Det är en perfekt julklapp till dig själv, något som sätter en personlig prägel i ditt rum och något du kan uppskatta varje dag ♥

Du som vinner får ett presentkort på ett inramat foto med passepartout från BestCanvas.se i storlek upp till 80×60 cm (värde ca 950 kr). Fotot levereras i vassaste upplösningen och får en riktigt lyxig galleri-look med passepartout av museum-kartong, kristallklar akrylglas och med en handgjord ram.Så tävlar du

Kommentera detta inlägg och motivera kort varför du vill vinna.

För pluspoäng:

+ Följ ADARAS Blogazine på FB
+ Följ @adaras på Instagram

Tävlingen avslutas klockan 15.00 den 26/12 2017.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Simon Enström.


Tips! Behöver du en sista minuten-julklapp? Ge bort ett presentkort på en canvastavla med foto eller inramad poster. Här får du en rabattkod som du kan använda:

Rabattkod hos BestCanvas.se

Ange koden ADARASCANVA i kassan så kan du beställa en personlig print för endast 200 kr*.

*Välj mellan formaten 60×40 cm (ord. pris 369 kr), 75×50 cm (ord. pris 499 kr) och/eller 80×60 cm (ord. pris 609 kr).

Koden är giltig fram till 8/1 2018.

BestCanvas.se - Inramad poster - Foto med Passepartout - Skandinaviskt Kontor

Läs också: DIY: Foto till konstverk på väggen

54 KOMMENTARER

 1. Jag vill gärna vinna detta till mig själv och min sambo. En bild från vår semester skulle göra sig så bra på vardagsrumsväggen!

  + Gillar på FB

 2. Åh vilken fantastisk tävling! Jag vill vinna för att jag har just nu INGET på väggarna. Har nyligen flyttat in i en lägenhet och behöver inredning. Detta vore perfekt!

  P.S Gillar och följer sedan tidigare 🙂

 3. Men åh! Jag har en massa motiv jag skulle vilja få på tavla men det blir aldrig av 🙁 Så det hade varit perfekt att vinna! God Jul!😀

 4. Det här är en tävling som passar mig perfekt! Skulle verkligen behöva få upp något på väggarna här hemma för att få det lite mer hemtrevligt. God jul.

 5. WOW, vilken fantastiskt vinst! Det hade varit underbart att få föreviga hemmet med min bästa bild av årets bästa minne från 2017. Har ju några att välja ibland, men är säker på att jag skulle hitta den rätta för just det här ändamålet och det vore underbart att få det motivet förevigat på bild redo att pryda väggen där hemma.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer din sida på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 6. Vilken vinst! Hade Så gärna velat ha ett motiv på mina 3 barnbarn. Träffar dom inte så ofta, men med denna vinnst skulle jag kunna kolla på dem varje dag.
  Gillar på FB, kram

 7. Jag köpte nyligen tavlor på wish, och oj vilket misstag (tror du skulle fått ett härligt skratt av bara åsynen, haha)! De ser verkligen helt katastofartat ut här hemma. Det skulle vara häftigt att få använda egna foton och ha det på väggen istället för en skrynklig apa som vi har nu.

  Såklart har jag gillat både på FB och instagram!
  Keep up the good work 🙂

 8. Åh vilken härlig tävling! Jag har såklart en hel del foton på mina små husdjur som skulle vara roligt att få printa och ha på väggen. Jag har länge funderat på att göra det men har inte riktigt tagit mig i kragen och gjort det ännu. Så rolig tävling!

  Gillar såklart på fb och insta 🙂

 9. Jag saknar just nu en tavla i sovrummet och har en bild som jag tror skulle passa perfekt där inne. Ibland är det svårt att hitta en tavla i ens egen stil, men när en får välja eget motiv så får en välja precis det jag vill ha! Gillar på fb/instagram

 10. Jag har alltid haft en tom plats på väggen för den perfekta tavlan. Nu har jag även ett motiv så då passar den här tävlingen perfekt! Gillar:)
  Många kramar

 11. Jag vill vinna för att detta hade varit den perfekta julklappen till mig själv!

  – Följer på Instagram sedan tidigare 🙂
  Kram

 12. Åh! Detta hade varit den perfekta julklappen till mig själv i dessa tunga tider (sjukskriven pga. psykiskohälsa) <3 Jag hade nog valt en bild på min förra katt Sune som jag tyvärr var tvungen att adoptera bort då jag märkte att han inte trivdes i lägenhet. Trots att jag saknar honom så är jag otroligt glad över beslutet för nu bor han i hus ute i skogen hos en familj som älskar honom över allt annat och vi håller kontakten ofta vilket känns så fint 🙂 Följer överallt :-*

 13. Jag har det finaste fotot på mig och mina syskon jag har velat hänga upp på väggen i ett snyggt format. Det här skulle vara en fantastisk vinnst! God Jul och kram!

 14. Jag skulle jättegärna vilja göra en poster och ge till Ingegerd i Burträsk. Hon var första ägare till våran saab v4. När vi renoverat bilen i 5 år så åkte vi till Burträsk och visade upp bilen. Ingegerd blev jätteglad och skulle bli så glad att få en bild på hennes gamla trotjänare.