Artikeln innehåller reklamlänkar

Skapa en personlig tavla med passepartout

Skapa en personlig tavla med passepartout

BestCanvas.se - Skapa en personlig tavla med passepartout - Skandinaviskt Workspace

Pryd din vägg med bästa minnet från året! Här kommer tips på hur du skapar en personlig tavla med passepartout.

Först och främst vill jag bara passa på att önska er alla en riktigt god jul! Nu när julafton står för dörren och året snart är slut vill jag även passa på att ge bort en julklapp som vem som helst kan uppskatta. Framförallt dig själv. Och vad passar inte bättre än en personlig tavla?

I samarbete med BestCanvas.se tävlar jag ut ett inramat foto med passepartout + delar med mig av en rabattkod. Scrolla längre ner i inlägget för att se mer.

Jag vill också passa på att tacka er på min Facebooksida som hjälpte mig att välja motiv till min tavla. Det är nog det som är det absolut svåraste när det kommer till att rama in något personligt på väggen. Vilken bild ska man välja?

Jag har fotat bilder nästan varje dag hela året och hade minst sagt svårt att bestämma mig för endast EN bild. Med er hjälp valde jag dock ut ett av mina bästa ögonblick från året. Fotot är taget en magisk novemberkväll när jag satt med benen dinglandes ovanför Glacier Point i solnedgången i Yosemite National Park. Det var helt surrealistiskt, sagolikt och skrämmande på samma gång. Ett ögonblick jag aldrig kommer glömma. Som en extra påminnelse sitter nu min personliga tavla ovanför mitt skrivbord.

Visst blev det snyggt?

Skapa en personlig tavla - foto med passepartout hos BestCanvas.se

Tips på fotomotiv till en personlig tavla

Om du också har svårt att bestämma dig för ett motiv, kommer här mina bästa tips på motiv som gör sig ruskigt bra på väggen:

 • Naturbilder – Tänk träd, berg, palmer och dimma. Naturbilder är en klassiker.
 • Konstnärliga bilder – Arkitektur, spegelreflektioner, fönster – you name it! Visa upp din inre fotokonstnär med ett stilfullt och elegant motiv.
 • Street life – Gator, skyltar och bilder på städer är också något som alltid går hem.
 • Porträtt – Inget kan bli mer personligt. Om du tagit ett riktigt grymt porträtt, låt det pryda väggen.
 • Detaljbilder – En närbild på turkost vatten, såpbubblor, tomtebloss eller något annat kul gör sig också riktigt bra som motiv.
 • Djur – Fåglar, häst, katt, hund eller annat husdjur. Svartvita djurbilder är fantastiskt snyggt!
BestCavas Poster - Foto med passepartout för inramad poster
Före- och efter. Jag valde att göra min bild svartvit. Bästa med det är att den passar in i vilket rum som helst.

Nu vill jag även ge dig chansen att pryda din vägg med ditt bästa minne från året. Fotot levereras med en lyxig ram i valfri färg (välj mellan glänsande svart, matt svart, antikt silver, vit, valnöt, ek, ask och rosenträ). Det är en perfekt julklapp till dig själv, något som sätter en personlig prägel i ditt rum och något du kan uppskatta varje dag ♥

Du som vinner får ett presentkort på ett inramat foto med passepartout från BestCanvas.se i storlek upp till 80×60 cm (värde ca 950 kr). Fotot levereras i vassaste upplösningen och får en riktigt lyxig galleri-look med passepartout av museum-kartong, kristallklar akrylglas och med en handgjord ram.Så tävlar du

Kommentera detta inlägg och motivera kort varför du vill vinna.

För pluspoäng:

+ Följ ADARAS Blogazine på FB
+ Följ @adaras på Instagram

Tävlingen avslutas klockan 15.00 den 26/12 2017.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Simon Enström.


Tips! Behöver du en sista minuten-julklapp? Ge bort ett presentkort på en canvastavla med foto eller inramad poster. Här får du en rabattkod som du kan använda:

Rabattkod hos BestCanvas.se

Ange koden ADARASCANVA i kassan så kan du beställa en personlig print för endast 200 kr*.

*Välj mellan formaten 60×40 cm (ord. pris 369 kr), 75×50 cm (ord. pris 499 kr) och/eller 80×60 cm (ord. pris 609 kr).

Koden är giltig fram till 8/1 2018.

 

BestCanvas.se - Inramad poster - Foto med Passepartout - Skandinaviskt Kontor

Läs också: DIY: Foto till konstverk på väggen
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

54 reaktioner på ”Skapa en personlig tavla med passepartout”

 1. Jag vill gärna vinna detta till mig själv och min sambo. En bild från vår semester skulle göra sig så bra på vardagsrumsväggen!

  + Gillar på FB

 2. Åh vilken fantastisk tävling! Jag vill vinna för att jag har just nu INGET på väggarna. Har nyligen flyttat in i en lägenhet och behöver inredning. Detta vore perfekt!

  P.S Gillar och följer sedan tidigare 🙂

 3. Men åh! Jag har en massa motiv jag skulle vilja få på tavla men det blir aldrig av 🙁 Så det hade varit perfekt att vinna! God Jul!?

 4. Det här är en tävling som passar mig perfekt! Skulle verkligen behöva få upp något på väggarna här hemma för att få det lite mer hemtrevligt. God jul.

 5. WOW, vilken fantastiskt vinst! Det hade varit underbart att få föreviga hemmet med min bästa bild av årets bästa minne från 2017. Har ju några att välja ibland, men är säker på att jag skulle hitta den rätta för just det här ändamålet och det vore underbart att få det motivet förevigat på bild redo att pryda väggen där hemma.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer din sida på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna
  [email protected]

 6. Flyttar in i min nya lägenhet i januari, så det hade varit kul att samla på sig lite inredning redan nu! Kram!

 7. Hade jag vunnit hade jag tryckt upp en bild på familjens nyaste medlem, våran lilla mops! God fortsättning♡

 8. Vilken vinst! Hade Så gärna velat ha ett motiv på mina 3 barnbarn. Träffar dom inte så ofta, men med denna vinnst skulle jag kunna kolla på dem varje dag.
  Gillar på FB, kram

 9. Jag köpte nyligen tavlor på wish, och oj vilket misstag (tror du skulle fått ett härligt skratt av bara åsynen, haha)! De ser verkligen helt katastofartat ut här hemma. Det skulle vara häftigt att få använda egna foton och ha det på väggen istället för en skrynklig apa som vi har nu.

  Såklart har jag gillat både på FB och instagram!
  Keep up the good work 🙂

 10. Åh vilken härlig tävling! Jag har såklart en hel del foton på mina små husdjur som skulle vara roligt att få printa och ha på väggen. Jag har länge funderat på att göra det men har inte riktigt tagit mig i kragen och gjort det ännu. Så rolig tävling!

  Gillar såklart på fb och insta 🙂

 11. Jag saknar just nu en tavla i sovrummet och har en bild som jag tror skulle passa perfekt där inne. Ibland är det svårt att hitta en tavla i ens egen stil, men när en får välja eget motiv så får en välja precis det jag vill ha! Gillar på fb/instagram

 12. Jag har alltid haft en tom plats på väggen för den perfekta tavlan. Nu har jag även ett motiv så då passar den här tävlingen perfekt! Gillar:)
  Många kramar

 13. Jag vill vinna för att detta hade varit den perfekta julklappen till mig själv!

  – Följer på Instagram sedan tidigare 🙂
  Kram

 14. Åh! Detta hade varit den perfekta julklappen till mig själv i dessa tunga tider (sjukskriven pga. psykiskohälsa) <3 Jag hade nog valt en bild på min förra katt Sune som jag tyvärr var tvungen att adoptera bort då jag märkte att han inte trivdes i lägenhet. Trots att jag saknar honom så är jag otroligt glad över beslutet för nu bor han i hus ute i skogen hos en familj som älskar honom över allt annat och vi håller kontakten ofta vilket känns så fint 🙂 Följer överallt :-*

 15. Jag har det finaste fotot på mig och mina syskon jag har velat hänga upp på väggen i ett snyggt format. Det här skulle vara en fantastisk vinnst! God Jul och kram!

 16. Jag skulle jättegärna vilja göra en poster och ge till Ingegerd i Burträsk. Hon var första ägare till våran saab v4. När vi renoverat bilen i 5 år så åkte vi till Burträsk och visade upp bilen. Ingegerd blev jätteglad och skulle bli så glad att få en bild på hennes gamla trotjänare.

 17. Åh vilken rolig tävling! Jag har tre posters ovanför min säng som jag köpte lite hastigt i en lokal butik men jag hade såå gärna velat byta ut de till mer personliga motiv. Har haft så svårt att hitta några posters som passar min inredningsstil så detta hade ju verkligen varit helt perfekt!

 18. Jag önskar att få en bild på hela familjen. Jag har ett minne telefonen, på cd och USB sticka. Allt känns förgängligt och sim gammal kopist så skulle ett familjefoto på canvas pryda min vägg bäst.

 19. Christina Kaakinen

  Vilken annorlunda vinst !
  Dina läsare har verkligen hjälp dig till att trycka upp en av dina mest fantastiska foton.Själv har jag höjdskräck så det skulle aldrig kunna gå.Jag har ett foto på min dotter och barnbarn och mig tillsammans ett fantastiskt foto .Den skulle jag gärna använda till denna vinst om jag har turen att vinna .Följer dig i dina sociala kanaler.

 20. Jag skulle verkligen önska en poster på min underbara familj. Allt är sparat på cd, USB. Som gammal kopist inom foto önskar man bara ett gediget hantverk på canvasposter. Vilken lycka att få se alla våra underbara barn tillsammans med oss. Ida du är förresten helt fantastisk!

 21. Så fin! Jag är nu officielt svensk, men kommer alltid saknar min hemstad i mississippi….en vacker bild av våran liten bys galen konstnär skulle ge mig en varm känsla av den hetta, svettiga, swampland som jag växt opp i! God jul, följer på insta som svengalskan och på fb som Han Noren. Kram!

 22. Om jag vann hade jag tryckt upp någon av alla vackra bilder ifrån min resa till klippiga bergen!

  Följer dig på Instagram

 23. Bor just nu i en studentlägenhet som är en liten liten 1a. Hade verkligen gjort mycket att få upp en snygg poster! Skulle säkert gå bättre att plugga med en fin tavla på väggen! Kram

 24. Jag är gärna med och tävlar! Vore toppen att få upp en egen tavla på min vägg.
  Följer dig på alla ställen och hoppas på vinst ?

 25. Jag är GÄRNA med! Jag och min kille bor på olika ställen, och vill gärna ge honom en inramad bild på oss tillsammans 🙂

  Gillar och följer!

 26. Gillat och följer!
  Vilken fantastiskt fin vinst! Ser så lyxigt ut med passepartouten och kan tänka mig att vilken bild jag än väljer skulle bli supersnygg i detta format. Älskar att man kan välja färg på ramen också 😀

  Kram

 27. Vad roligt med tävling! Detta skulle bli den perfekta julklappen till min lillasyster som nyligen flyttat hemifrån.
  Håller tummarna 🙂

  Gillar på FB!
  Kramar

 28. Tack för en grym blogg! Dina inlägg är alltid så inspirerande 😀 Därför blev jag extra glad när jag såg denna tävling! Skulle också vilja pryda min vägg med en så snygg tavla med passepartout! Nu kommer jag inte ha en lika magisk bild som dig, men kan tänka mig att det ändå skulle bli såååå snyggt!

  Gillar och följer dig överallt!

 29. Vilken härlig tävling och så snygg tavla! jag skulle tycka att det vore så roligt att få vinna en julklapp till mig själv. Vill rama in en bild från min semester i Italien i sommar. Skulle passa perfekt i köket.

  Mvh, Linda

 30. Vilken underbar tävling, skulle jag få turen att vinna skulle jag ge bort denna vinst till min bästa kompis. Hon är tokig i inredning och vill gärna sätta en mer personlig touch i sitt hem 🙂

  Följer på FB

 31. Åh, jag är gärna med och tävlar. Skulle vilja vinna denna till mig själv och familjen 🙂 Ett svartvitt foto på hela familjen skulle göra sig perfekt i vardagsrummet!

 32. Men wow vad snyggt!! Om jag har turen att vinna skulle jag rama in en naturbild jag tog i somras som jag är väldigt nöjd med 😀 Så snyggt med den vita ramen i bilden + ramen!

  Gillar och följer

 33. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Det är klart man är med 😀 Så himla snyggt! Vill helt enkelt vinna för att detta skulle sätta pricken över i:et i min lilla etta. Skulle också välja en svart ram och svartvit bild precis som du. Ser sååå lyxigt ut!

  Gillar och följer sedan länge <3

 34. Karoline Sandmark

  Är gärna med och tävlar 🙂 har gillat på Facebook!
  Vill vinna för att pryda min lägenhet med något personligt. Har länge letat efter en passande tavla men inte hittat något – så varför inte göra en själv? 😉

  Kram

 35. Så snyggt! Är gärna med och tävlar 🙂 Är helt galen i svartvita motiv och tavlor med passepartout så vore så kul att göra en själv.

 36. Hade varit så kul att vinna en egen poster då jag och min pojkvän precis har flyttat ihop och inte har något på väggarna än 🙂

 37. En egendesignad minnesvärd tavla skulle vara fantastiskt att hemma ha!
  Den skulle få mig att le varje da’
  <3

  Följer på FB!

 38. Har nyrenoverat vardagsrum och vill inte ha mina gamla tavlor. Längtar efter att fylla den med nya minnen – helst i svartvitt som detta!

 39. Har ett foto på mig och min farmor. Som förövrigt fyller 89 år i februari. Och jag kan bara se hur glad hon skulle bli av den här vinsten. Håller tummarna. Kram

 40. Hej Adaras,
  Så otroligt snyggt det blev ovanför ditt skrivbord med tavlan. Skulle så gärna vinna för att mitt sovrum är i stort behov av något på väggen. En tavla som denna vore helt perfekt! Skulle nog välja att sätta upp en svartvit bild på mig och min pojkvän. Det skulle bli så fint och personligt ✨✨

  Kram
  P.S Följer dig på Instagram och Facebook sedan tidigare

 41. Om jag vann hade jag defenetivt blivit mer motiverad till att inreda min lägenhet som din! Känns som att den är i stort behov av en uppdatering xD Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet