Skapa en personlig tavla med passepartout

BestCanvas.se - Skapa en personlig tavla med passepartout - Skandinaviskt Workspace

Pryd din vägg med bästa minnet från året! Här kommer tips på hur du skapar en personlig tavla med passepartout.

Först och främst vill jag bara passa på att önska er alla en riktigt god jul! Nu när julafton står för dörren och året snart är slut vill jag även passa på att ge bort en julklapp som vem som helst kan uppskatta. Framförallt dig själv. Och vad passar inte bättre än en personlig tavla?

I samarbete med BestCanvas.se tävlar jag ut ett inramat foto med passepartout + delar med mig av en rabattkod. Scrolla längre ner i inlägget för att se mer.

Jag vill också passa på att tacka er på min Facebooksida som hjälpte mig att välja motiv till min tavla. Det är nog det som är det absolut svåraste när det kommer till att rama in något personligt på väggen. Vilken bild ska man välja?

Jag har fotat bilder nästan varje dag hela året och hade minst sagt svårt att bestämma mig för endast EN bild. Med er hjälp valde jag dock ut ett av mina bästa ögonblick från året. Fotot är taget en magisk novemberkväll när jag satt med benen dinglandes ovanför Glacier Point i solnedgången i Yosemite National Park. Det var helt surrealistiskt, sagolikt och skrämmande på samma gång. Ett ögonblick jag aldrig kommer glömma. Som en extra påminnelse sitter nu min personliga tavla ovanför mitt skrivbord.

Visst blev det snyggt?

Skapa en personlig tavla - foto med passepartout hos BestCanvas.se

Tips på fotomotiv till en personlig tavla

Om du också har svårt att bestämma dig för ett motiv, kommer här mina bästa tips på motiv som gör sig ruskigt bra på väggen:

  • Naturbilder – Tänk träd, berg, palmer och dimma. Naturbilder är en klassiker.
  • Konstnärliga bilder – Arkitektur, spegelreflektioner, fönster – you name it! Visa upp din inre fotokonstnär med ett stilfullt och elegant motiv.
  • Street life – Gator, skyltar och bilder på städer är också något som alltid går hem.
  • Porträtt – Inget kan bli mer personligt. Om du tagit ett riktigt grymt porträtt, låt det pryda väggen.
  • Detaljbilder – En närbild på turkost vatten, såpbubblor, tomtebloss eller något annat kul gör sig också riktigt bra som motiv.
  • Djur – Fåglar, häst, katt, hund eller annat husdjur. Svartvita djurbilder är fantastiskt snyggt!