PR & POLICY

Alla omdömen, åsikter och betyg i ADARAS BLOGAZINE ® är våra egna och kan inte påverkas av tredje part.

Redaktionell policy

Reklamsamarbeten

Vi samarbetar gärna med företag som vi anser kan ha ett värde för vår blogg och våra läsare. Vi erbjuder samarbetsmöjligheter inom allt från sponsrade inlägg och videor till längre kampanjer och tävlingar.Viktigt att poängtera är att våra omdömen alltid är våra egna och inte går att köpas. Vi reserverar oss alltid rätten att säga precis vad vi tycker och tänker. Vi märker såklart ALLTID ut betalda inlägg som sponsrat inlägg/reklamsamarbete.

Pressutskick

Vi tar emot pressutskick och produktprover inom alla kategorier för att hålla oss uppdaterade om det senaste och kunna tipsa våra läsare om det bästa. Produktprover som skickas till oss garanteras inte att bli omnämnda, vi väljer noggrant ut det som intresserar oss och det som vi tror är intresse för våra läsare.Om du representerar ett företag eller en PR-byrå och vill skicka produktprover eller vill samarbeta med oss, mejla [email protected].

Annonslänkar

På ADARAS använder vi ofta affiliatelänkar (annonslänkar, adlinks) i inlägg. Det innebär att om du klickar på länken och köper något på den utvalda webbshoppen, får vi några procent av försäljningen (utan kostnad för dig såklart). Alla länkar är alltid noggrant utvalda.

Kontakta oss

Vill du annonsera på ADARAS Blogazine? Mejla oss på [email protected] för mer information och mediakit. Ida Josefin är momsregistrerad och godkänd för F-skatt.

Cookies

På ADARAS används cookies för att förbättra användarupplevelsen för dig.

Copyright

Innehållet på ADARAS publiceras under licensen Creative Commons erkännande icke-kommersiell. Det innebär att du får använda, sprida och bygga vidare på våra bilder och texter så länge det finns en tydlig, klickbar, länk till ADARAS Blogazine. Vill du använda våra bilder eller texter i kommersiellt sammanhang? Kontakta oss för mer info.

Best Pink Valentine's Day Treats to Yourself / Alla hjärtans dag-presenter