Artikeln innehåller reklamlänkar

11 skönhetsprodukter som för tankarna till havet

11 skönhetsprodukter som för tankarna till havet

Ocean inspired beauty products

Från saltvattenstänkt hår till turkosa Ocean Splash!-naglar och en doft som är en hyllning till Medelhavets sensuella dragningskraft. Här är 11 produkter som för tankarna till den glittrande oceanen!

Schajuan Ocean Mist Volume Shampoo & Conditioner

Dessa underbara hårvårdsprodukter stärker livlöst hår och kan även titulera sig som vinnare av “Schampo & Balsam – Konsument” i Swedish Beauty Cosmetics Awards 2016. Ocean Mist Volume Shampoo & Conditioner ger ditt hår struktur, styrka och volym – utan att tynga ner. Som en bonus ser shampoot ut som hav på flaska.

Schajuan Ocean Mist Volume Shampoo & Conditioner

Schajuan Ocean Mist Volume Shampoo, 170 kr
Schajuan Ocean Mist Volume Conditioner, 180 kr

L’Oréal Elvital Extraordinary Clay

Om du har fet hårbotten och torra toppar, är ett riktigt bra budgettips L’Oréal Elvital Extraordinary Clay. Det är en serie som innehåller tre olika leror  är speciellt anpassad och ger håret en lätt och fräsch känsla. Ett hett budgettips!

L’Oréal Elvital Extraordinary Clay

L’Oréal Elvital Extraordinary Clay Schampo & Balsam, ca 39 kr/st
L’Oréal Elvital Extraordinary Clay Hårmask & Torrschampo, ca 79 kr/st

Vision Haircare Ruff Saltvattenspray

Något som alltid hör sommaren till är saltvattenstänkt hår. Om du inte hinner ta dig till stranden – fejka strandrufset med en saltvattenspray. Spraya i fuktig hår och föna dig till den härliga texturen.

Vision Haircare Ruff Saltvattenspray

Vision Ruff Saltvattenspray, 119 kr

Dolce & Gabbana Light Blue EdT

Ååh denna parfym doftar så himla gott! Dolce & Gabbana Light Blue är en hyllning till solen, havet och Medelhavets sensuella dragningskraft. Och den doftar sååå himla gott och med bland annat granny smith äpple, blåklocka, jasmin, cederträ och mysk.

Dolce & Gabbana Light Blue EdT

Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50 ml, 599 kr

Isadora Gel Nail Laquer i Ocean Splash & Away Days

Detta är inte bara två ruskigt fina färger för dina semesternaglar utan även lack som håller extra länge och ger en snygg glansig gel-finish.

Isadora Gel Nail Laquer i Ocean Splash & Away Days

IsaDora Gel Nail Laquer Ocean Splash!, 89 kr
Isadora Gel Nail Lacquer Away Days, 89 kr

IsaDora Wonder Nail Summer Breeze

Denna skimrande ljusblå färg är som en sommarbris för naglarna. Lacket torkar blixtsnabbt och ger en fin lyster.

IsaDora Wonder Nail Summer Breeze

IsaDora Wonder Nail Summer Breeze, 69 kr

disclaimer

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

3 reaktioner på ”11 skönhetsprodukter som för tankarna till havet”

  1. Din text, om alla fina och väldoftande produkter blev en lisa för min själ att läsa. I dag har jag fört krig mot krusbärsstekelns larver. De handplockades ner i en stor hink och för att inte pina dem dödades de effektivt av kokhett vatten som hälldes över dem. Inga giftiga kemikalier används i vår odling. I morgon blir det repris på dagens arbete. “Trägen vinner” så jag kommer att rädda buskarna och vi får njuta av giftfria bär.

    1. Åh vad fint sagt! Usch, det låter som ett jobb jag aldrig skulle klara av. Vad duktiga ni är och så lyxigt att kunna njuta av egenodlat av högsta kvalitet! 🙂 Kramar

  2. Din text, om alla fina och väldoftande produkter blev en lisa för min själ att läsa. I dag har jag fört krig mot krusbärsstekelns larver. De handplockades ner i en stor hink och för att inte pina dem dödades de effektivt av kokhett vatten som hälldes över dem. Inga giftiga kemikalier används i vår odling. I morgon blir det repris på dagens arbete. “Trägen vinner” så jag kommer att rädda buskarna och vi får njuta av giftfria bär.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet