Artikeln innehåller reklamlänkar

Outfit: Stråhatt och blåvita blommor

Outfit: Stråhatt och blåvita blommor

outfit-hattStråhatt - outfit
Väska, Indiska ♦ Klänning, H&M ♦ Solglasögon, Ray-Ban Clubmaster ♦  Stråhatt, från Polen

Jag har väldigt få hattar men tycker det är sååå snyggt! En stor stråhatt är en säker hit i sommar. Den skyddar inte bara mot stekande sol och räddar dåliga hårdagar, utan adderar också lite vardagsglamour! Min vita ståhatt på bilderna fick jag av Kasia. Jag var hemma hos henne, såg den på en hylla och utbrast hur fin den var. Sen överraskade hon mig med att ge den till mig. Så himla gulligt!

Nu är jag förresten på väg in till stan för presslunch med Happy Socks. Sedan ska jag förbereda en kort presentation inför i morgon. Då är det nämligen sista dagen i Starta Farsta-programmet. Känns väldigt tråkigt men är samtidigt så himla glad för möjligheten jag fått att utveckla mitt företag i vår. ♥

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

3 reaktioner på ”Outfit: Stråhatt och blåvita blommor”

  1. Hej, superfin blogg! Vi är två systrar som precis har startat upp en ny bogg tillsammans. Det skulle vara superkul om du kikade in och kanske lämnar en kommentar. Tack på förhand 🙂

  2. Du passar att bära hatt .Jag kan förstå saknaden efter Farstaprogrammet men minnen och kunskap, du fått där, har du alltid med dig. Många …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet