Artikeln innehåller reklamlänkar

Outfit: Stråhatt och blåvita blommor

outfit-hattStråhatt - outfit
Väska, Indiska ♦ Klänning, H&M ♦ Solglasögon, Ray-Ban Clubmaster ♦  Stråhatt, från Polen

Jag har väldigt få hattar men tycker det är sååå snyggt! En stor stråhatt är en säker hit i sommar. Den skyddar inte bara mot stekande sol och räddar dåliga hårdagar, utan adderar också lite vardagsglamour! Min vita ståhatt på bilderna fick jag av Kasia. Jag var hemma hos henne, såg den på en hylla och utbrast hur fin den var. Sen överraskade hon mig med att ge den till mig. Så himla gulligt!

Nu är jag förresten på väg in till stan för presslunch med Happy Socks. Sedan ska jag förbereda en kort presentation inför i morgon. Då är det nämligen sista dagen i Starta Farsta-programmet. Känns väldigt tråkigt men är samtidigt så himla glad för möjligheten jag fått att utveckla mitt företag i vår. ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share