Artikeln innehåller reklamlänkar

Paradisdofter från Panos Emporio

panos-emporio

Coco Sun, Goldflower och Floral Secret är de nya hypade parfymerna från Panos Emporio som för tankar till sol, bad och paradis.

Som ni vet älskar jag fruktiga och söta dofter och dessa tre träffar mitt i prick! Jag kan inte ens säga vilken som är min favorit. Alla doftar supergott! Den gemensamma nämnaren är att alla är väldigt feminina och verkligen skriker sommar.

panos-emporio-fragrances

Om Panos Emporio Fragrances*

  • Gold Flower Edt

    Elegant doft, med ljuvliga aromer av blommor och härliga frukter. Doften öppnar med rosépeppar, ylang, rabarber och svartpeppar. I hjärtat finner vi fruktiga aromer från persika, ros, tuberos, kokos och jasmin. Doften avslutar varmt med mysk, vanilj, apelsinträd, bärnstensträd och patchouli.

  • Floral Secret Edt

    En himmelsk doft fylld med en flora av underbara blommor. Den lätta fräscha doften präglas av känslan från en lummig paradisträdgård. Toppnot är hallon, melon, bergamott och plommon. I hjärtat finner vi orkidé, acaciaträd, lilja och ros. Basnot är sandelträ, vanilj och mysk.

  • Coco Sun Edt

    En feminin och sensuell doft fylld med underbar kokos och friska frukter. Den lätta fräscha doften präglas av känslan från ljuset och energin längs paradisstränder. Den inleder med grapefrukt, svartvinbär, rosépeppar, lime och ananas. I hjärtat finns lilja, kokos, svärdslilja, jasmin och viol. Doften avslutar med sandelträ, mysk, vanilj och heilotrop.

[divider]Direktlänkar[/divider]

Vilken doft skulle du helst vilja prova? 🙂 

*pressutskick

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share