Starta Farsta – första stegen mot att förverkliga min dröm

starta-farsta-vi-ar-farsta

Här är hemlisen jag hållit inne på i två veckor! Jag är en av fem utvalda entreprenörer som kommer vara med i Starta Farsta. Det är en fantastisk möjlighet där vi egenföretagare mellan 16-30 år, och söder om söder, får ta första stegen mot att förverkliga en idé.

Genom Vi är Farsta kommer jag ingå i ett team med entreprenörer, mentorer och studenter. Jag kommer även få kontorsplats på Hotspots Farsta i tre månader och 10 000 kronor för att investera i mitt företag. Det jag värderar allra mest är dock att jag kommer få arbeta med ett eget supportteam. Det kommer bli helt underbart att kunna bolla idéer med någon annan! Jag ser även fram emot att ta del av alla spännande workshops och lära känna alla bättre.

Jag var på första mötet i går och blev otroligt inspirerad av alla andra entreprenörer samt peppad på att utveckla mitt företag. Jag kommer framförallt satsa på att utveckla min blogg och nästa nummer av ADARAS Blogazine (som jag planerar att lansera till sommaren). Nästa möte är på måndag och jag trodde aldrig att jag skulle säga det men: jag längtar till måndag! Det ska bli så kul att köra igång med allt. Nu kör vi! Hoppas ni vill följa med på resan! 😀 ♥

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

8+ Fantastiska Instagramplatser i Cornwall, England

Med dramatiska kustlinjer, pudermjuka sandstränder, tropiska trädgårdar, slottsruiner och små söta fiskebyar är det enkelt att hitta vackra Instagramplatser i Cornwall - vart du än tittar. Jag har listat några av de absolut bästa! 

Comments

 1. Hej! Jag har startat upp en ny tävling. 🙂
  Kika jättegärna in & var med!
  För större chans att vinna så följ mig. :}
  Hoppas du får en toppen dag. ♡
  Kram!

  • Tack 😀 Nej, jag var webbredaktör på Fames tidigare, men sen flyttade jag min blogg till en egen server och vill satsa allt på eget 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp