Artikeln innehåller reklamlänkar

Starta Farsta – första stegen mot att förverkliga min dröm

starta-farsta-vi-ar-farsta

Här är hemlisen jag hållit inne på i två veckor! Jag är en av fem utvalda entreprenörer som kommer vara med i Starta Farsta. Det är en fantastisk möjlighet där vi egenföretagare mellan 16-30 år, och söder om söder, får ta första stegen mot att förverkliga en idé.

Genom Vi är Farsta kommer jag ingå i ett team med entreprenörer, mentorer och studenter. Jag kommer även få kontorsplats på Hotspots Farsta i tre månader och 10 000 kronor för att investera i mitt företag. Det jag värderar allra mest är dock att jag kommer få arbeta med ett eget supportteam. Det kommer bli helt underbart att kunna bolla idéer med någon annan! Jag ser även fram emot att ta del av alla spännande workshops och lära känna alla bättre.

Jag var på första mötet i går och blev otroligt inspirerad av alla andra entreprenörer samt peppad på att utveckla mitt företag. Jag kommer framförallt satsa på att utveckla min blogg och nästa nummer av ADARAS Blogazine (som jag planerar att lansera till sommaren). Nästa möte är på måndag och jag trodde aldrig att jag skulle säga det men: jag längtar till måndag! Det ska bli så kul att köra igång med allt. Nu kör vi! Hoppas ni vill följa med på resan! 😀 ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share