Artikeln innehåller reklamlänkar

Test: Vision Haircare Spray Tan

vision-haircare-spray-tan

Första testet i BUS-djungeln står Vision Haircare Spray Tan för. Det beskrivs som en enkel och snabbtorkande self-tanning spray som lämnar en jämn och snygg fuskbränna. Och vet ni vad? Jag kan bara hålla med! Provade att spraya mitt vänstra ben och woops, fyra timmar senare såg det ut som på bilden!

Vision Haircare Spray Tan går att använda både på kropp och ansikte vilket är riktigt smidigt. Jag har nu testat att spraya hela kroppen och resultatet blir ruskigt bra! Enda nackdelen är huden känns lite klibbig ett tag efteråt, trots att formulan torkar snabbt. Du måste även stå i duschen eller på en handduk och applicera, annars riskerar du ett kladdigt BUS-golv = bruna fötter.

Utöver ett jämnt och snabbt resultat är det bästa att sprayen är opigmenterad. Det gör att den inte färgar av sig på kläder eller lakan (!). Formulan jobbar med dina egna pigment vilket ger dig en fuskbränna som passar din egen hud. Överlag tycker jag även att spray är att föredra som brun utan sol. Man slipper fläckiga händer och det går snabbt och smidigt att applicera, vilket känns som ett måste om man vill hålla kvar fuskbrännan.

Direktlänk: Vison Haircare Spray Tan*, 159 kr

[rwp-review id=”0″]

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share