Artikeln innehåller reklamlänkar

4 Nya parfymer i min doftgarderob (feat. ultimata sommardoften!)

Nya parfymer i min doftgarderob - New perfumes for my fragrance wardrobe

Från isig hallonsorbet och upplyftande kaktusblommor till gräddiga noter och varm vanilj. Här är fyra av mina senaste tillskott i min doftgarderob

4 Nya parfymer i min doftgarderob

Escada Agua Del Sol Edt - Ny parfym i min doftgarderob

Escada Agua Del Sol EdT

På riktigt, ingen sommar utan Escada! Jag fullkomligt älskar Escadas söta dofter och årets sommardoft är inget undantag. Det är sommar, sol och en massa glädje i en flaska. Det är en EXTREMT beroendeframkallande doft med bland annat fruktiga noter av nashaipäron, isig hallonsorbet, gräddiga noter av aprikosnektar, spröda rosenblad och vit mysk. Yummie! ♥

Passar dig som: vill ha en helt amazing doft som är somrig, söt, pigg, lekfull och glädjespridande

Shop here: Escada Agua Del Sol EdT

BOSS Ma Vie Intense EdP

Boss Ma Vie Intense EdP

Här är den nya doften för kvinnor från Hugo Boss! Om du gillar Boss Ma Vie Pour Femme kommer du älska denna uppföljare. Flaskorna är typ identiska men här har du en mer intensiv doft med noter från rosa freesia, upplyftande kaktusblomma, blommiga rosenkroppar, cederträ och sensuell vanilj.

Passar dig som: vill ha en feminin, stark och underbart upplyftande doft

 

Shop: Boss Ma Vie Intense EdP

 

I min doftgarderob: Replay Stone for her Edt

Replay Stone for Her EdT

Jeansmärket Replay har lanserat en doft för både henne och honom som är inspirerat av den mest ikoniska tvätten för jeans: stentvättning. Doften för henne är en sådär härligt lätt och mjuk doft med söta aromer från mandarin och apelsin blandat med blommiga noter och varm vanilj. Det är en prisvärd (30 ml får du för ynka 249 kr), ungdomlig och lätt doft i en supersnygg flaska.

Passar dig som: vill ha en mjuk, lekfull och lagom söt doft

Shop here: Replay Stone for Her 

 

I min doftgarderob: Yves Rocher Quelques Notes D'Amour Edt

Quelques Notes D'Amour EdT

Quelques Notes D'Amour är en ny doft från Yves Rocher som är en hyllning till rosen. Här möter essensen av damascenaros noter av sötsyrliga knoppar från svarta vinbär, inslag av trä och sensuell mysk.

Jag hade förmodligen inte köpt den här doften själv i butik (fick denna i ett pressutskick), men nu när jag haft den hemma tycker jag att det är underbart tillskott i min parfymgarderob. Denna doft passar nämligen perfekt att mixa med andra dofter! Jag har ju blivit helt fast vid att experimentera med olika dofter och hitta på unika kombinationer. Denna, mer mogna, bas gör sig perfekt tillsammans med mina sötare och mer friska dofter.

Passar dig som: söker en mer mogen och blommig doft
Shop here: Quelques Notes D'Amour


Läs också:
Så bygger du din perfekta doftgarderob

disclaimer-2-1

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share