Artikeln innehåller reklamlänkar

3 smarta galgar som maximerar din garderob

Smarta galgar som maximerar din garderob

Stökig garderob? Du är inte ensam. Som tur är finns det smarta galgar som skapar mer plats i garderoben och hjälper dig att organisera dina kläder, smycken och accessoarer. 

Jag har en alldeles för full garderob, varav två tredjedelar är sådant som inte sett dagsljus på över ett år. Det är verkligen dags för en garderobsrensning. Asap. Till dess tänkte jag i alla fall passa på att tipsa om några smarta galgar – perfekta för dig som, precis som jag, har alldeles för mycket i garderoben och vill spara plats. Eller för dig som vill organisera mera.

Maximera garderoben: 3 smarta galgar som sparar plats

Smart accessoar- och klädförvaring

#1 Accessoargalgen

Accessoarer ger alla outfits det lilla extra. Helst vill du såklart kunna hitta dina accessoarer lätt och inte behöva lägga ner tid på att reda ut smycken. Där kommer en smart accessoargalge in! Brabantias nätta Soft Touch Accessory Hanger har öppning och krokar som gör att du enkelt kan organisera skärp, scarfs, halsband och slipsar. Den är super för att få en överblick över dina accessoarer.

Brabantia Soft Touch Accessory Hanger lanseras nu i april och kommer bland annat finnas hos Elon, Smarthem.se och hos utvalda inredningsbutiker.

Smarta galgar som maximerar din garderob: Smyckesförvaring på galge

#2 Smyckesförvaring på galge

Även om denna smyckesförvaring ser billig ut är den priceless för smyckeskaos. På ena sidan finns 18 öglor där du kan hänga upp halsband och på den andra sidan kan du fylla 30 fack med örhängen, armband med mera.

→ Smyckesförvaring på galge, 199 kr

#3 Byxgalgen

En galge som denna ger plats för flera byxor eller kjolar och är en riktig platssparare i garderoben. Den är dessutom ett must-have för alla kattägare vars katter som brukar hoppa in i garderoben och lägga sig på en gosig klädhög. Med denna galge slipper jag håriga byxor, får en bra överblick i garderoben och har nästan en hel hylla över till annat.

Denna byxgalge, kommer precis som accessoargalen från Brabantia och lanseras nu i april. Till skillnad från smyckesförvaringen känns dessa galgar lyxiga i garderoben med den överdragna non-stick textilen.

→ Brabantia Soft Touch Trouser Hanger (lanseras inom kort)

Brabantia Accessory Hanger

Har du några smarta knep som maximerar garderoben? Dela med dig i en kommentar! 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share