Skapa ett vackert Instagramflöde: 6 Snygga konton att inspireras av

Skapa ett vackert Instagramflöde: 6 Snygga konton att inspireras av

Creating a cohesive Instagram Feed - Accounts that will inspire you

Att skapa ett enhetligt Instagramflöde är en konst. Speciellt om man är lägger upp livsstilsbilder. Hur får man till exempel ett bakverk att passa in bredvid en byggnad? Det vet dessa Instagrambrudar! 

Här är 6 kontoexperter som kan det där med att lägga upp bilder med en röd tråd. Låt dig inspireras och kopiera deras trick!

Skapa ett enhetligt Instagramflöde
6 konton att inspireras av

Photo credit: meohmygirl.com
Photo credit: meohmygirl.com

#1 Färgmatcha som @meohmygirl

Skapa ett vackert Instagramflöde: 6 Snygga konton att inspireras av - @meohmygirl

Att jobba efter en färgpalett är ett smidigt sätt för att få ett enhetligt Instagramflöde. @meohmygirl jobbar till exempel med mycket svart och vitt + en färgklick vilket gör att hennes flöde alltid är stilrent och har en röd tråd. Oavsett om hon lägger upp en bild på sin arbetsplats eller en bild på en kanelbulle.

#2 Redigera dina bilder på samma sätt som @chloe_bh

Skapa ett vackert Instagramflöde: 6 Snygga konton att inspireras av - @chloe_bh

Fundera på vilken stil som är du och kör på det. Kanske gillar du matta och mörka bilder i Linda Lomelino-style, kalla bilder med blåa toner eller ljusa och färgglada bilder? Låt dig till exempel inspireras av @chloe_bhs färgglada flöde. Jag skulle gissa på att hon ljusar upp skuggorna en hel del i sina bilder och kanske drar upp mättnaden lite. Enhetligt och snyggt är det i alla fall! Prova att experimentera med några av dina senaste bilder och se om du kan skapa samma känsla med redigeringsstilen.

#3 Variera utsnitt som @taramilktea

Instagram - @taramilktea

Har du lagt upp en närbild? Låt din nästa vara en bild längre ifrån så att ditt flöde får andas. @taramilktea fotar mycket ovanifrån men varierar med olika vinklar och perspektiv.

#4 Plocka upp färger som @ispydiy

Instagram - @ispydiy

Om du inte vill jobba efter en färgpalett kan du plocka upp färger, precis som @ispydiy är en mästare på att göra. Kolla bara hur snyggt det blir när det turkosa och orangea kommer igen i bilderna.

#5 Våga variera som @rebfre

Instagram - @rebfre

Tänk att en port kan se så snygg ut bredvid en semla! @rebfre bjuder på ett spännande flöde med varierande bilder. Du vet aldrig vad som kommer härnäst men du känner alltid igen hennes stil. När du väl har beslutat dig om en stil som känns rätt, fortsätt att lägga upp bilder med den stilen och motstå frestelsen att posta bilder bara för att du känner att du måste nå dagens inläggskvot. Våga istället att tänka lite utanför ramarna och fundera på vad som skulle se snyggt ut i ditt Instagalleri.

#6 Hitta din egen grej som @hellomissmay

Instagram - @hellomissmay

Det är såklart inte bara ett visuellt snyggt galleri som lockar följare utan även om du hittar din egen grej. Helst ska någon kunna plocka ut en bild från ditt flöde och direkt kunna koppla bilden till dig. @hellomissmay är en expert på det. Ser ni hur hon leker med upplägget på bilderna? Ser du ett par söta strumpor från ovan med en munk nära till hands vet du att det förmodligen är hennes bild. Hon har satt sin egen stämpel på bilderna. Något som självklart även öppnar upp för en massa spännande samarbetsmöjligheter!

 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

12 reaktioner på ”<strong>Skapa ett vackert Instagramflöde:</strong> 6 Snygga konton att inspireras av”

  1. Visst är de! Haha det behöver ju inte alls vara något fel med ett random och mer spontant flöde 😀 Själv tycker jag det är supersvårt att få bilderna att gå ihop.

  1. Jag följer också @katvonbeauty och tycker att flödet är urläckert! Men hade önskat att bildkvalitén varit mer jämn 😉 (jag tycker t.ex. att de oskarpa bilderna samt vissa mobilbilder sänker det annars perfekta flödet)

 1. Så bra inlägg! Jag tycker det här är så svårt, men jag tror att jag äntligen har hittat min stil nu! Jag kör helt enkelt maxat med färg och årstidsvarierar eftersom skogen är bakgrund till de flesta av mina bilder. Rosa, gult, grönt och blått helt enkelt. Ta gärna en titta om du vill =) https://www.instagram.com/fitbyemmaha/

  Absolut snyggast flöde tycker jag nog att @fashionablefit har. Men jag har försökt hålla mina bilder mindre färgglada och med mer white space. Det blev katastrof och höll i ungefär en bild.

  1. Vad kul att du gillade det 😀 Nämen ååh ditt flöde är ju superfint, grymt jobbat!!

   Åh hennes flöde är verkligen snyggt också! Hahaha det där känner jag igen. Det är verkligen en konst att få till det som man vill ^^

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet