Artikeln innehåller reklamlänkar

Fina majson jars & smoothieglas + DIY-tips

Majson jars & smoothieglas

Jag har fått så många frågor om mina majson jars och smoothieglas, så håll i hatten. Här kommer ett helt inlägg på just det ämnet! Nu när vi närmar oss sommaren är det såklart särskilt roligt att frossa i frukter och bär och göra smoothies till frukost och fika. Att servera smoothien i något så enkelt som en glasburk (majson jar) är sååå snyggt. Det serveringstipset passar inte bara till vardag utan även till fest, högtider och bröllop för en ball retro-touch.

För att svara på den allra vanligaste frågan så har jag köpt mina majson jars och smoothieglas på Lagerhaus, Espresso House samt Leila's General Store. Det ingick lock och plastsugrör till nästan allihopa. Jag är dock inget större fan av plastsugrören som följer med. De är så jobbiga att diska haha. Bäst (och snyggast) blir det att piffa till drinken med nostalgiska papperssugrör. De ekologiskt nedbrytbara papperssugrören är rätt dyra men kan vara kul att använda vid speciella tillfällen.

Eftersom jag inte hittar några av mina smoothieglas online har jag samlat ihop andra fina alternativ här nedanför. Enjoy! 😀

Mason jars och smoothieglas

Smoothieglas och muggar

[column size=one_half position=first ]

1. To-go jar
2. Berry majson jar
3. Smoothieglas med sugrör – min favorit!
4. Blå glasflaska
5. Rosa glasflaska
6. Mason jar
7. Bå majson jar
[/column]

[column size=one_half position=last ]
8. Fresh smoothiemugg
9. Papperssugrör i 25-pack
10. Glasflaska
11. Drinking jar mini
12. Green smoothie jar
13. Yoghurtbärare
14. Crystal plastglas – även helt perfekt till sommarens drinkar!
[/column]

DIY: Majson jars – Återanvänd glasburkar och flaskor!

DIY Smoothie Jars // Smoothieglas

Innan du köper något, glöm för tusan inte att du enkelt kan fixa egna smoothieglas! Återanvänd glasburkar och flaskor som du redan har hemma (de kan du även använda till lyktor, som blomvaser eller godisburkar). Vill du dekorera ditt smoothieglas kan du t.ex. skriva en text med hjälp av en limpistol och sedan måla hela glaset i någon fin glasfärg. Du kan även måla burkens lock och göra ett hål för ett sugrör.

Mina bästa smoothierecept:

Inte svårt att lista ut vilken min favoritingrediens till smoothies är va? En massa kärlek till alla hallon därute! ♥

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share