Artikeln innehåller reklamlänkar

Spakväll på Stockholm Spa & Hälsostudio

Spakväll på Stockholm Spa & Hälsostudio

Stockholm Spa & Hälsostudio

Mitt-i-veckan-lyx! Avslutade kvällen på topp i går på Stockholm Spa & Hälsostudio. Det är ett personligt och supermysigt spa som man kan boka för sig själv och några vänner. Diana bjöd in mig och fem andra lyckligt lottade tjejer för att inviga spaets nya paraffinfotbehandling, njuta av jacuzzibad, bubbel och italienska delikatesser. ♥

Fotbehandlingen var något utöver det vanliga. Efter ett uppiggande fotbad med eukalyptus- och tallolja fick vi doppa fötterna i varmt, rosa paraffin. En minst sagt annorlunda känsla. Paraffinet bildar snabbt en stearinliknande strumpa runt foten. Känslan efteråt var dock oslagbar. För wow vad mjuka mina fötter blev! Som grädden på moset avslutades behandlingen med en fotmassage med Kerstin Florians svalkande Fuß Balm.

Stockholm Spa & HälsostudioStockholm Spa & HälsostudioStockholm Spa & Hälsostudio

Jag och Diana med våra paraffininpackningar för fötterna. Så chill!

Delikatesser från The Italian CousinsStockholm Spa & HälsostudioStockholm Spa & Hälsostudio
En lugn och trött Ida. Kände mig sååå avslappnad i både kropp och topp efter spa-kvällen 😉

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

12 reaktioner på ”Spakväll på Stockholm Spa & Hälsostudio”

  1. Så mysigt ni såg ut att ha det! Vardagslyx är så himla viktigt! Jag håller själv på att leta reda på nya ekologiska produkter så som badsalt, badskum och annat som jag kan byta ut de produkter jag använder idag.
    Du skulle inte vilja tipsa om någon/några produkter som är ekologiska? 🙂

    1. Håller med dig! Är viktigt att bara stanna upp ibland och njuta av nuet. Vad kul! Det kan jag absolut göra 😀 Fixar ett inlägg om det inom kort 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet