Artikeln innehåller reklamlänkar

Lockande nyhet: Remington Curl Revolution

Remington Curl Revolution

Kan man få ett snyggt Hollywoodsvall med några knapptryck? Det ska jag ta reda på! I april lanserar Remington den automatiska locktången Curl Revolution som, med en instant curl-teknologi, ska göra att du enkelt och smidigt kan skapa vackra och mjuka lockar hemma – oavsett hårlängd och utan att skapa tovor eller trassel.

Remington Curl Revolutions instant curl-teknik roterar automatiskt åt vänster och höger för att skapa naturliga lockar. Du väljer själv i vilken riktning du vill locka håret och kan på så sätt fixa naturliga eller mer busiga lockar. Det är bara att placera håret mellan plattorna och trycka uppåt eller neråt på den ringformade aktiveringsknappen så roteras locktången automatiskt (ingen risk att bränna fingrarna med andra ord!).

Locktången värms upp på 15 sekunder, har fem temperaturlägen, ett temperaturlås samt en så kallad 4x skyddsbeläggning (antistatisk, keramisk, turmalinjonisk, smidigt glid) som garanterar glansiga och mjukt formade lockar.

Remington Curl Revolution

Remington Curl Revolution

Remington Curl Revolution
Remington Curl Revolution lanseras i en mjukrosa design och kommer med en matchande förvaringsväska. Finns i butik från och med april 2015 för det rekommenderade priset 799 kronor.

Jag kommer, i samarbete med Remington, börja testa locktången redan nu och dela med mig av mina åsikter när jag hunnit testa den ordentligt. I'm so excited! Beachvågor är inte bara min favoritfrisyr utan också en frisyr som passar perfekt nu till sommaren. Eftersom jag är en trogen användare av stylingverktyg ser jag särskilt fram emot att se hur denna står sig mot mina nuvarande stylingfavoriter. Går det snabbare? Smidigare? Hur blir resultatet? Hur länge håller lockarna? Det är bara några frågor jag vill besvara.

Jag kommer även bjuda på en videotutorial samt tävla ut två locktänger i april. Så stay tuned för lockande uppdateringar 😀

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share