Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 9: Vinn din favorit från Macskal

Lucka 9: Vinn din favorit från Macskal

macskal

Vad vill du ha: trasselfria hörlurar i valfri färg, hamburger mini-speaker eller ett valfritt skal till iPhone 5? Dagens lucka presenteras i samarbete med Macskal.se och du får själv välja din vinst!

Vinstalternativ:
1. Queline hörlurar (värde 349 kr):
Stilrena hörlurar med bra ljud. Hörlurarna är anpassade för mobiler och har en design som  en modeaccessoar. Den platta kabeln förhindrar att hörlurarna trasslar ihop sig. Välj mellan fyra olika färger.

2. Hamburger mini-speaker (värde 149 kr):
En liten och smidig högtalare som besitter ett förvånansvärt bra ljud. När du öppnar den så går den att dra ut som ett dragspel och ger då ett ännu bättre och klarare ljud. Välj mellan svart eller vit design.

3. Valfritt skal till iPhone 5  (värde  upp till 599 kr)

Väljer du denna vinst får du välja och vraka bland alla snygga skal du hittar genom länken ovan. Bling-bling, plånbok, nitar, vattentåligt eller kanske retro? Det finns något för alla smaker!

border
Så tävlar du:
Motivera varför du ska vinna i en kommentar.
border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!

 Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Johanna, stort grattis! 🙂 

Ida Eriksson
Ida Eriksson

133 reaktioner på ”Lucka 9: Vinn din favorit från Macskal”

 1. Jag skulle vilja vinna alternativ nr 1 och min motivering är:

  Jag är trött på detta eviga trassel
  att reda ut det varje dag är ett riktigt pussel.
  Riktigt galen blir jag snart
  så trasselfritt vore ju smart.
  Adaras och Macskal kan mig med denna vinst skona
  hur tacksam jag skulle bli kan jag inte nog betona.

 2. Skulle vilja vinna trasselfria hörlurar. Mina jag har är 5-6 år gamla och trasiga, bara ena luren som funkar 🙁 Är så skönt att lyssna på musik när man är ute på promenad med hundarna eller sitter på bussen. Hade vart guld värt med ett par nya 🙂

 3. Jag vill så gärna vinna ett iPhone 5 skal! Mest för att jag behöver ett som jag kan använda som plånbok också, då jag alltid glömmer min plånka hemma!!! Blir så arg på mig själv!!!!

 4. Malin Svensk Björck

  Jag gillar på Facebook och följer på bl.
  Jag skulle gärna vilja vinna hörlurarna. Pga min sjukdom är min sömn dålig. Vill ju inte väcka maken i onödan, men vill kunna lyssna på musik och ljudböcker. Om jag bara ska ligga och stirra i taket blir natten väldigt lång.

 5. jag är med! jag skulle vilja ha hörlurarna i rosa för att mina har gått sönder. det är en usel kvalité på de jag har också, har inte pengar till att köpa nya, de man har chans att vinna är ju urläckra! 🙂

 6. Hej!
  Jag skulle jättegärna vinna hörlurarna i den blå/turkosa färgen!
  Mina älskade hörlurar gav upp förra veckan och då jag är ute på dagliga långpromenader blir dessa inte alls lika roliga utan grym musik i öronen. Har kollat på just dessa hörlurar men det är inget en fattig student som jag har råd att lägga sina slantar på såhär innan jul tyvärr. Skulle därför bli väldigt glad om Tomte-Josefine ville lägga ett par under min julgran! 🙂

  Tack för en riktigt trevlig blogg förresten!

 7. Linda Lagerström

  Jag skulle verkligen vilja vinna hörlurarna. Just nu använder jag ett par som är nästan helt trasiga. De glappar och sjunger verkligen på sista refrängen. Då jag åker buss varje dag vill jag kunna lyssna på min favoritmusik under färden.

  Har gjort alla steg! 🙂

 8. Med sex kids som är totalt freakoutgalna i min telefon och vissa appar (som stadens hjältar, radioapan och bamse) så sitter jag alltid på nålar när de spelar… du anar inte vad dom kan hitta på. Det är ju bara en tidsfråga innan manicken ligger i toastolen, duschen eller tvättmaskinen!
  Ett LIFEPROOF skulle vara min räddning!

  http://www.macskal.se/iphone/iphone-5/iphone5-skal/baksideskydd-5/lifeproof-lila-iphone-5-5s-skal

  Kram Annika
  [email protected]

 9. Ja tack till rosa lurar då mitt nya intresse är att lyssna på poddar.
  Dom kan jag ha när jag är hemma och skurar eller är ute och går med mina broddar.
  Snygga och bra
  Dom vill jag ha!

 10. Ett skal till min iPhone 5 skulle jag vilja vinna. Jag älskar den så mycket och skulle gärna ha med den i badet… Ja, jag är lite beroende! Så ett Lufeproof-skal vore perfekt!

 11. http://www.macskal.se/queline-pink-horlurar-755
  Min syster behöver verkligen nya hörlurar, hon gnäller hela tiden om det haha. Men iaf nu när det snart är jul så skulle hon bli så sjuuukt glad om jag gav de här fina lurarna- i hennes favoritfärg dessutom! Det här vore seriöst den perfekta julklappen till henne c:
  +gillar adaras på fb och följer på bloglovin (alva välimäki)

 12. Jag är med och tävlar. Vill vinna en mini högtalare, för det har jag ingen till mobilen, och det skulle vara bra att ha.
  Följer på bloglovin, gillar på facebook liselotte andersson
  Mvh liselotte

 13. Jag älskar ju musik, och åker på specialkryssning 4 ggr/år + till Holland titt som tätt, men alltid utan mer ljud än vad iPad:en/iPhone:n kan erbjuda, så Hamburger-högtalaren vore ju en fiffig och smart grej för mig att ha med mig! 😀

 14. Jag är i stort behov utav ett par nya hörlurar, då mina har börjat spraka när jag lyssnar på musik! Man kan ju inte leva utan ett par hörlurar.

  Gillar på Facebook och följer sedan länge på bloglovin.

 15. Hade varit så kul att vinna jag har tappat bort mins hörlurar och hade verkligen behövt nya bonus också om dom är trassel fria !

  Kramisar Madde

 16. Jag skulle gärna vinna hörlurarna, eftersom det är så attans jobbigt när hörlurarna trasslar ihop sig hela tiden. Det spelar ju ingen roll om man har dem i fickan eller liggandes på ett bord, de är trassliga i alla fall när man behöver dem! (Det är nog små tomtenissar som trippar omkring och trasslar till allas hörlurar!)

  Jag följer dig på bloglovin’ där jag blev följare nummer 1977, och jag gillar din sida på facebook, där jag heter Melody Melly Moonchild. 🙂

 17. Jag skulle vilja vinna alternativ 1: Queline Black – Hörlurar
  Mina egna hörlurar gick sönder här om dagen och eftersom jag åker buss varje dag känns det som en evighet att åka utan hörlurar.. Så skulle vara en väldigt uppskattad julklapp till mig om jag vann!
  Jag följer dig på bloglovin:)

 18. följer dej på bloglovin och facebook
  jag vill vinna hörlurarna! behöver ett par jag kan ha i fickan, så de är enkla att ha med sig. de rosa skulle passa mig perfekt hihi! att de dessutom inte trasslar är ju ännu bättre! det är ju det värsta.. när man vill lyssna musik och får ägna 5 minuter åt att trassla ut alla sladdar.. håller tummarna! vinner jag så följer de med på spanienresan i februari! 😀

 19. Hörlurarna hade varit perfekta. Mina trasslar sig konstant och så slutar det med att det blir glapp inuti kablarna. För tillfället har jag bara ljud i den ena, och i den sprakar det mellan varven. Jag har ju alltid mitt head set på mig då jag lyssnar på musik när jag är ute, och hemma lyssnar jag ofta på podcasts när jag fixar och donar.

  Gillar på fb (Lilith Fia Dark) och följer på bloglovin.

 20. Jag skulle jätte gärna vilja vinna en hamburger mini-speaker. Jag har inga högtalare hemma och en man kan ta med sig skulle komma till mer nytta än stora. Skulle kunna ha med mig musiken vart jag än är.

 21. Hörlurar trasslar väldigt mycket, så det hade varit bra med ett par som inte gör det. (plus i kanten) Själv har jag lagt ganska mycket pengar på halvbra hörlurar. Billig skit rent utsagt! Mellan 30-135 kr på hörlurar som inte håller speciellt bra. De senaste paret jag köpte var det dyraste och jag trodde att det ändå var bra kvalite på dem, eftersom priset var högt. Men oj vad hel jag hade, de höll bara i en månad. Därför skulle det sitta fint med dessa 🙂

  http://www.macskal.se/queline-pink-horlurar-755

 22. Jag är gärna med och tävlar, skulle vilja ha Queline hörlurar om jag vann. Har flera hörlurar men inga som funkar. Har tidigare köpt billiga hörlurar med riktig dålig kvalité, vilket jag nu insett var väldigt dumt.. Vore hur som helst roligt med ett par snygga hörlurar med bättre kvalité! ^^

  Gillar dig på facebook som Mirjam Skredsvik och följer dig på bloglovin sen tidigare.

  Ha det bra!

 23. Jag skulle behöva nya trasselfria hörlurar så jag hoppas vinna nr ett.
  Dessutom är designen något av det snyggaste jag sett!

 24. Jag skulle jätte gärna vilja vinna dom här http://www.macskal.se/queline-pink-horlurar eftersom att mina hörlurar paja förra veckan… så nu kan jag bara lyssna i en hörlur, de är inte så kul eftersom att de inte blir lika mycket dunka dunka då xD Så jag skulle jätte gärna vilja vinna ett par nya så jag kan lyssna på hög och bra musik igen! 🙂

 25. Jag hade en iPhone 4 förut, som gick sönder. Jag hade supermånga, fina skal men min telefon gick sönder. Jag köpte en iPhone 5 och kan ju nu inte använda mina skal. Jag har inga till den nya telefonen! Jag vill verkligen vinna mobilskal 🙂

 26. Jag skulle välja blå hörlurar och ge till min tonårsdotter som inte har några och “lånar” mina hela tiden.

 27. Jag är med och hoppas på att få vinna ett valfritt skal till min iphone! Jag tappar min telefon jämt..ute,hemma,i affären,hos vänner,på resutrangen haha… och en bra skal som skyddar telefonen och som desutom blingar snyggt hade varit en fantastisk julklapp!

 28. En högtalare vore helt suveränt att vinna.
  Då kunde jag o lillan lyssna på musik tillsammans när det är läggdags.
  Hon och jag har samma smak 🙂

  Följer dig på bloglovin.

 29. Jag skulle vilja vinna ett par rosa hörlurar eftersom mina har gått sönder och pengarna är lite slut nu efter all julklappsshopping 😉

 30. Skulle vilja vinna hörlurarna då mina börjar att ge upp totalt, inte lätt att sjunga med i låtarna när man inte hör vad dom sjunger i hörlurarna jag har nu!
  Dessutom känslan som uppstår när hörlurarna inte trasslat ihop sig.. obeskrivlig!

 31. Woho kul, jag vill vinna hörlurarna http://www.macskal.se/horlurar/queline-pink-horlurar för att jag alltid får problem med mina kablar när jag ska lilla och lyssna på ljudböcker på nätterna samt på vägen till skolan. Så dessa skulle vara perfekta + färgklicken på dem som lyser upp. Bra ljud är också viktigt för mig. Ger även ett rim:

  Med dessa i ditt öra,
  en skillnad du genast höra,
  inget med trassel du får,
  när du ligger, sitter eller står.

 32. Hörlurarna vore ju nåt när jag till nästa år (nyårslöfte du vet, *harkel*) ska börja gymma. Nice att kunna lyssna på sin egen musik 🙂

 33. Jag skulle vilja vinna hörlurarna så att jag kan lyssna på musik bättre när jag tränar. Vårt gym är fyllt med pensionärer så musiken brukar bestå av bo kaspers orkester som inte alls får igång en…. Har kört i desperation med mina vanliga hörlurar (slutna) och de ramlar av HELA tiden, fastnar i vissa maskiner osv. Kan inte köra t.ex. benpress med dem, haha. 🙁

  Följer och gillar.

 34. Min lilla son har dille på att bita på sladdar,
  så mina hörlurar är paj och det är knappt den laddar.
  Han bitit sönder flera par lurar,
  och nu jag sitter här och surar….
  Hoppas på nya till jul,
  så kan jag på mina promenader lyssna och ha kul!

 35. Hej!

  Jag tycker att jag ska vinna för att jag precis har flyttar hemifrån, och därför har lite trasslig ekonomi. Att få ett par bra hörlurar skulle underlätta, då jag inte har några nu 🙂

  Jag följer och gillar dig.

  Kram och god jul önskar Tim 🙂

 36. Jag följer dig redan sen innan & jag skulle vilja vinna ett iPhone skal.
  Jag har 2 skal till min iPhone 5 eftersom att det inte var så länge sen jag skaffade den, men ett av dem vägar jag inte använda pga att jag tappade den 1 veckan jag hade den så att hela skärmen sprack, trots att jag hade skal. Så nu när jag har en hel telefon igen så skulle jag vilja och behöver ett nytt skal som verkligen håller och håller telefonen hel 🙂

 37. Jag vill gärna vinna hörlurarna eftersom mina har gått sönder och det är bara ena luren som fungerar.. så nya måste jag ha vilket som så det skulle ju vara ASGRYMT att vinna dessa i rosa!!! kram från johanna 🙂

 38. Jag skulle vilja vinna alternativ ett, ett par Queline hörlurar. Gärna ett par blå.
  Varför ska just jag vinna? Jag lyssnar på musik ständigt och mina favorithörlurar har precis gått sönder = panik! Ett par nya hörlurar är precis vad jag behöver just nu! 🙂

 39. Hörlurarna vill jag vinna, dom jag har idag trasslar hela tiden och ibland har jag bara ljud i ena örat :(. Musik är ett måste för mig när jag springer och dessa skulle absolut förhöja löpturen med hur mycket som helst.

 40. Efter 9 månders graviditet är det snart dags att dra på sej löpskorna igen, SOM jag längtat ! Men musik är ett måste i öronen för att jag ska orka springa och ett par hörlurar hade ju suttit bättre än bra, därför önskar jag Queline hörlurar om jag vinner 🙂

  GIllar din facebook & följer dej på bloglovin sedan länge !

 41. Jag skulle vilja vinna nummer 1.

  Min motivering är att jag är så sjukt trött på allt trassel, och bussresan till och från skolan består alltid av att sitta och försöka trassla ur hörlurarna och det tar lång tid, tålamod och energi.
  Om jag skulle vinna hörlurarna, så skulle det vara lättare att lyssna på musik och att lättare sätta igång och plugga på bussresorna så att jag slipper göra jätte mycket när jag kommer hem 🙂

 42. Hej! Jag vill vinna för att jag jobbar mycket bättre med musik i lurarna, och jag har tappat bort mina hörlurar så ett par färgstarka rosa hörlurar skulle hjälpa mig med skolararbetet sjukt mycket!! har gillat på fb, har ingen bloglovin.

  Zara:) (du har fått mejl av mig angående intervju)

 43. Min vardag skulle bli snäppet smidigare med ett par trasselfria hörlurar. Barje morgon strax innan sju sätter jag mig på tåget – och varje morgon när jag letar upp hörlurarna i väskan får jag med mig ett nystan av allt annat som ligger i väskan som flyger åt alla håll, pennor, tamponger, kvitton, lypsyl – ja allt man kan tänka sig. Lika irriterande varenda morgon. Trasselfria hörlurar, ja tack!

 44. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna snygga hörlurar i blått. Det vore perfekt då jag älskar att lyssna på musik och pendlar en hel del och gärna vill ha musik i öronen medan jag åker.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) sedan tidigare. Följer även din blogg sedan innan via Bloglovin.

  Kram Sanna

 45. Jag skulle vilja vinna nummer 3 🙂

  Jag behöver ett nytt skal till min telefon då jag oftar tappar den, men jag har ännu inte hittat något som både är funktionellt och snyggt. Kanske jag hittar något som passar mig.

 46. Jag önskar att hörlurarna vinna
  min bonusdotter vill dom gärna under granen finna

  Att vi andra inte alltid behöver höra på
  gör att vi andra också julklapp i samma klapp få

 47. Jag är trött på mina gamla hörlurar, så nya skulle sitta fint:) Att de är snygga är bara ett stort plus:D
  Om jag skulle få ett iphone skal blir det en julklapp (har ingen iphone själv) till bästa vännen:)

 48. Jag skulle vilja vinna Hamburger mini speaker. Om jag vann skulle jag ge det till min pojkvän i julklapp, han är en sådan person som alltid ska spela upp låtar åt vänner, så detta vore perfekt! Mycket bättre att få lyssna på musiken från denna än en telefon med dåligt ljud 🙂

 49. Jag skulle jätte gärna vilja ha ett par svarta högtalare (nr.2) 🙂 Så behändigt att ha med sig i fickan, till stranden eller myskvällen!

 50. jag skulle vilja vinna hörlurarna eftersom jag ännu inte hittat ett par hörlurar som känns bra i mina öron, så kanske det är de här?

 51. JAG ÄR MED!! 😀

  Skulle vilja vinna hörlurarna 🙂

  Jag vill vinna för att jag tog KÖRKORT idag & det voore såååå grymt att få vinna ett par nya hörlurar, då jag VERKLIGEN BEHÖVER ETT PAR NYA!!! 😀

  Jag följer dig redan på bloglovin och jag gillar redan din fb-sida!

  [email protected]

 52. Skulle verkligen behöva ett par hörlurar. Barnen lägger alltid beslag på mina och sen får jag aldrig tillbaks dem.

 53. Jag är med ! 🙂
  Vill vinna ett par rosa härlurar då jag försökt börja gå lite promenader & lite musik samtidigt skulle passa så bra ! 🙂
  Följer på bloglovin & facebook (Madelene Lindell)

 54. Johanna Hellman

  I min jobbväska finns massa saker som ligger och skramlar,
  hörlurar från macskal.se som inte trasslar skulle verkligen vara perfekt!
  Är inte så skoj när man ska upp med sina hörlurar och halva väskans innehåll ramlar ur =P

 55. Hej! Jag skulle vilja vinna hörlurarna då mina egna har gått sönder. Jag köpte dem på en låg budget affär och de höll bara någon vecka eller två. Och eftersom jag älskar att lyssna på musik är hörlurar nästan ett MÅSTE!

 56. Åh jag behöver verkligen nya hörlurar. Tränar mycket och har sönder mina hela tiden! Vore perfekt med trasselfria i någon av de snygga färgerna 🙂

 57. Min mamma önskar sig ett par nya hörlurar, så hon skulle nog få ett par nya, om jag inte skulle vara lite busig och ge henne ett nytt skal istället. 🙂

 58. Matilda Törnell

  Jag har gillat!

  Vill ha alt 2 , eftersom att jag inte har någon högtalare. Jag får sätta min mobil i en kruka på morgnarna, haha 🙂

 59. Hej! Skulle vilja vinna en vit högtalare till min pojkvän! Han älskar musik och har jämt och ständigt musik på! Tror han skulle bli jätteglad för det då hans mobilljud inte är speciellt bra. Gillar och följer dig redan! Kram

 60. Åh vad kul det skulle vara att den här tävlingen vinna
  då jag en julklapp till bonusfar behöver finna

  jag funderar på hans nu så trista ipad skal
  vinna en stiltävling med det kommer ej på tal

  han behöver något smart och snyggt
  inget som en grottmänniska just har byggt

  kanske har tomten hört min tysta bön
  och lagt en klapp under granen så grön

  han kan vara lite bråkig
  och en sporttröja är så tråkig

  jag håller tummar och tår
  och hoppas att det här går

  hoppas du får en bra dag
  att välja vinnare kanske tar ett tag

  gillar och följer gör jag redan
  och min mejl ser du nedan 😉

  [email protected]

 61. Jag skulle vilja vinna Hamburger mini-speaker i svart. Fett cool och smidig. Älskar att spela musik så skulle vara perfekt! 🙂

 62. Jag använder hörlurar hela tiden men jag använder den billigaste sorten så dom håller högst en månad, därför skulle dom här vara väldigt bra så jag skulle slippa köpa nya hela tiden. Och som är ju väldigt snygga! Jag skulle vilja ha queline blue 🙂

 63. Jag vill gärna vinna för jag lyssnar på musik när jag pluggar och när det trasslar ihop sig tar det ju typ hela lektionen att bara trassla upp dom. Så trasselfria hörlurar skulle ju vara perfekt 😀

 64. Jag vill ha hamburger mini-speaker om jag vann!

  Höglurar i all ära
  Men en hamburger mini-speaker är lätt att bära
  På mitt rum jag vill ha en hamburger mini-speaker
  Då jag lätt kan släppa loss och sjungskriker!

 65. Följer dig på BL och FB, Anna Karlsson

  Delat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/09/lucka-9-hos-adaras-912-2/

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna hörlurar. Jag får så himla ont i öronen av de jag har till telefonen (sådana man stoppar in i öronen). Skulle bli så uppskattat om jag vann detta. Ska börja jobba i januari och har då nästan 3 timmars restid varje dag så då krävs bra musik för att stå ut.

 66. jag är en riktig nattuggla och ligger gärna i sängen och kollar film eller serier på nätterna, men det gillar inte sambon och barnen skulle ju vakna! Mina nuvarande hörlurar funkar bara en sida på, så jag skulle bli jätteglad om jag vann ett par gula Queline hörlurar !

 67. Jag skulle vilja ha ett nytt skal för jag har precis köpt en ny 5s och vill ju skydda den så gott jag kan och roligare blir det med ett fint skal ;):)

 68. Om jag vann ett par hörlurar så skulle jag bli otroligt glad! Jag älskar att lyssna på musik i mobilen men mina hörlurar är borta pga att brorsan slarvat bort dem :/

 69. jag är med och vill vinna för att mina hörlurar lyckas alltid trassla sig, vilket gör att när jag drar upp dom ur väskan så går dom lätt sönder och nu har jag bara ett par kvar som dessutom är väldigt obekväma för öronen.
  högtalaren skulle vara skitbra för att som dansa behöver jag högre ljud på många ställen om jag ska repa, det är ofta man måste repa efter mobil ljudet och det är inte så effectivt.
  iphone 5 skalet är jag själv inte så himla beroende av då jag har en 4s, men jag har en kompis med iphone 5 som har ett fruktansvärt fult skal och redan en del repor, ett skal skulle göra henne gott.

  har redan gjort pluspoängen:)

 70. Jag skulle vilja vinna valfritt mobilskal så jag kan ge det till en superfin kompis i julklapp. Hon orkar aldrig köpa sånt och eftersom jag inte har någon femma passar det perfekt!

 71. Jag skulle vilja vinna dem trasselfira hörlurarna, för att just nu har jag inga hörlurar. Dem gick sönder för 2 dagar sen, och för mig är de lite katastrof för att jag hatar att sitta på bussen utan musik. Så det skulle passa perfekt!

 72. jag vill så gärna vinna hörlurarna. Varför? för att mina lurar som följde med min iphone när jag köpte den har börjat att glappa-ibland fungerar de inte alls. Inte så kul när 40 min styrkepass väntar- eller en lång pw. Allt går ju så mkt lättare med lite musik!

  hoppas

 73. Hörlurarna jag använder nu håller på att gå sönder och med tanke på att jag lyssnar på musik varenda dag behöver jag verkligen ett par bra hörlurar.

 74. Åh vad jag skulle vilja vinna ett nytt skal till min mobil (http://www.macskal.se/iphone/iphone-5/iphone5-skal/baksideskydd-5/do-white-diamond-iphone-5-5s-skal). Mitt nuvarande har jag haft i ett drygt år, och den lila färgen har helt mattats av och mönstret syns knappt längre.
  För några månader sedan beställde jag ett nytt från en annan sida, men när jag fick hem det var bilden pixlig. Jag fick ett nytt hemskickat, men det var likadant. När jag skickade tillbaka även det fick jag inga pengar tillbaka, så det var minst sagt bortkastat att försöka beställa ett skal.
  Nu skulle jag bli jätteglad om jag fick ge min lur ett lyft på riktigt!

 75. Jag vill gärna vinna alternativ 1. Jag försöker att varje dag gå eller cykla till jobbet (9 kilometer) och har du alltid musik igång. Nu håller mina hörlurar på att rasa ihop så jag bara väntar på att de ska sluta fungera – så jag skulle gärna vinna ett nytt par!

 76. För ett tag sen ville mina lurar inte funka mer,
  Köpte nya men inget bra ljud de ger.
  Även konstig passningsform som inte passar mitt öra,
  Det knastrar i ljudet så fort jag sladden råkar röra.
  Ett par Queline i svart och blå,
  Är något jag skulle vilja få.
  Att de dessutom inte trasslar är otroligt bra,
  Då slipper man så mycket i sladdarna dra.
  Följer dej på bloglovin och gillar sidan på facebook,
  Nu håller jag tummarna och hoppas som en tok! 🙂

 77. Jag skulle valt den lilla högtalaren för jag och mina kompisar lyssnar alltid på musik vart vi än är och är musik freaks allihopa haha! Så det skulle va perfekt att bara ta upp en liten högtalare som dessutom har bra ljud!:D

 78. Jag vill vinna för att mina hörlurar precis gått sönder. Inte konstigt med tanke på att jag haft dem över ett år. De slutade fungera bara, hördes knappt något trots att jag hade högsta volym på. Så jag skulle vilja vinna ett par nya som jag kan ge mig själv i julklapp. Skulle inte sitta helt fel faktiskt. 🙂

 79. julianna fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Nu min sambo här är nåt du behöver. Här kan du välja och vraka bland snygga Iphoneskal. Gör nu ett klokt val, jag vill ju inte att du ska ångra dig. För detta är min julklapp till dig.
  Följer din blogg och på FB.

  Mvh Julianna

 80. Hej, Följer dig på Bloglovin. Om jag har tur väljer jag hörlurar. Det är något som jag verkligen behöver. Har en ny telefon och de gamla passar inte.

 81. Jag skulle vilja vinna nr 1! Är på jakt efter bra hörlurar då jag cyklar till simhallen varje dag och måste ha musik när jag cyklar och dem trasslar alltid ihop sig.

 82. Jag fick en iphone i november då jag fyllde år men saknar hörlurar till den så min sambo blir lite irriterad ibland då jag håller på med den. hoppas jag vinner, då vill jag ha hörlurar i så fall.

 83. jag skulle vilja vinna denna http://www.macskal.se/iphone/iphone-5/iphone5-skal/baksideskydd-5/waterproof-iphone-5-vit vattentäta skalet till min mobil. Varför? haha jo för att jag är så otroligt klumpig och tappar min telefon ungefär stup i kvarten. Och det skalet verkar skydda väldigt bra, himla fiffigt. Sedan så är det ju vattentät, då blir det typ fiffiga fiafiffigt! Fiffigt va? 😉 Haha nej nu tillbaka till ämnet. Jag vill vinna för att jag är väldigt mycket ute och går och är mycket uta i naturen liksom. Och jag har alltid med min telefon och lyssnar på musik, har igång runkeeper, tar kort med m.m och det skulle vara så awesome att kunna använda den även när det regnar och snöar. Jag är väldigt rädd om min telefon, när det gäller just vatten då jag lyckades en gång tappa min telefon i vattnet.. Fast inte den jag har nu då. Men jag säger ju det jag är klumpig! Därför passar detta skal mig peeeerfekt!

 84. Jag önskar mig ett par hörlurar!
  Skulle användas bli välanvända, å allt från bussen, lektioner och gymmet.
  Snygga och smidiga!
  Kram!

 85. Jag vill vinna eftersom mitt favoritfodral till mobilen gick sönder och jag lovar att JAG känner mig naken när min mobil är oskyddad. Så min lycka skulle vara gjord om jag fick “klä på” luren igen. Det skulle definitivt kännas lugnare så.

 86. Dessa lurar skulle jag vilja ha
  att lyssna i varje da’
  Mina nuvarande går inte att använda
  för de kan inget ljud sända
  Jag behöver ett nytt par
  som faktiskt kan stanna kvar
  Med mig ett tag
  Så jag kan njuta av dess taktslag
  Snälla hjälp mig nu få dessa i bruk
  annars riskerar jag att bli sjuk
  För musik kan man inte vara utan
  därför hoppas jag det räcker med rimmet i denna rutan
  För vinna vill jag hela tiden
  snälla låt mig bara vinna denna striden

  http://www.macskal.se/queline-pink-horlurar

 87. Skulle vilja vinna hörlurar, då dom jag har biter en av katterna gärna på..men platta sladdar låter hon konstigt nog bli 🙂
  Hade varit skönt att inte oroa sig för att dom ska vara sönderbitna 😉

 88. Jag skulle vilja vinna hamburger mini-speaker. Jag vill ha en svart.

  Jag följer dig på bloglovin och gillar på facebook.

  Jag vill vinna för att jag ska få en ny mobil i julklapp och tänk då att få denna också. Det skulle vara jätteroligt för det är ju inte heller så bra ljud i telefoner. Det skulle vara roligt att testa musiken i mobilen med denna. Ett litet rim:

  Jag vill vinna en högtalare
  Så att jag kan höra musiken klarare.
  Mobilen och högtalaren ska gå hand i hand
  Och bygga ett musikaliskt band.
  Den ska stärka låtens innehåll
  Och börja från noll.
  Ingen ska missa att höra
  Och göra benen på folken möra.

  🙂

 89. Helena Lindberg

  Jag skulle vilja vinna hörlurarna då mina nuvarande förmodligen lever i sina sista dagar. Och vem har inte problem med hoptrasslade kablar. Gah! Det kan man bli galen på. 😛

 90. Amanda Andersson

  Skulle vilja vinna hörlurarna. Det jag personligen fastnade för var “ej trasslar” då det är det eviga problemet för mig, upp och ner med hörlurarna ur fickorna och varenda gång får man trassla ut dem. För ännu en nudelätande student är det här en perfekt vinst!

 91. Hej!
  Jag vill vara med och tävla om hörlurar eller speaker

  red ut allt trassel i juletid
  högt var som helst spela musik
  om jag får chansen
  så bjuder jag på vinnardansen

 92. Cornelia Falknäs

  Jag skulle så gärna vilja vinna ett skal till min telefon! Har spanat in ett som är så sjukt snyggt!
  Jag vill vinna eftersom jag för ett tag sen beställde hem ett nytt skal. Frakten tog flera veckor, men efter en lång väntan kom det till slut.
  Det var så rosa och fint! Nätt, men samtidigt stadigt.
  Eller? Nej, inte så stadigt tyvärr… Första gången jag använde denna rosa härlighet sprack den, och bitar föll av.
  Så nu skulle jag vilja ha möjligheten till att skämma bort mig själv med ett skal vars kvalitet jag kan lita på!

  Följer på bloglovin och gillar på facebook sedan länge!
  Kramar

 93. Önskar mig ett par hörlurar! Jag är expert på att paja mina. Slog mitt personliga rekord igår, ynka 2 veckor innan ena luren la av. Hoppas på att dessa funkar bättre!

 94. Skulle vilja vinna ett par rosa hörlurar eftersom att min katt nyligen tog sönder mina allra sista reservlurar. Det är hemskt att inte kunna lyssna på musik på bussen eller gymmet längre! Så om jag vann skulle jag gömma dom fina hörlurarna väl från min vildkatt den här gången 😉

 95. tilda bengtsson

  Jag önskar mig hörlurarna! Jag åker buss i cirka 40 minuter varje dag för att komma till jobbet, under tiden lyssnar jag alltid på musik eller på podcasts. Nu när musikhjälpen äntligen börjat, vill jag kunna lyssna på det varje morgon och kväll. Hade varit underbart att få lyssna med bra ljud!

 96. Jag köpte precis en fantastisk Iphone 5s
  Men ett ordentligt skal skulle verkligen göra den till nobless
  Med ett tåligt skal kommer den klara både julmust och snö
  Vilket är skönt nu när julen står näst i kö
  God jul och tack och hej, hälsar en klantig tjej!

 97. Jag hoppas vinna ett valfritt skal till iPhone 5. Jag har inte hittat det där perfekta skalet som jag har en dröm om att ha. Jag hoppas få en chans att få välja ett fint skal i macskal.se utbud 🙂

 98. Alexandra Regina

  Jag skulle vilja vinna hörlurarna. Jag har ett par stora headset som är ganska klumpig att ha ute eller när man sover med musik. Headseten har ju sina fördelar med såklart, t.ex. när man har en lång joggingtur. Men om man ska prata om STIL så passar den inte överallt med olika outfits och ett par bra hörlurar har jag inte hittat en och för den sidan har jag ingen råd heller. Julklapparna kommer ju i första hand. Jag saknar verkligen ett par hörlurar varje morgon och kväll jag åker buss i 7.5 till praktiken och från praktiken.

  Jag gillar dig på facebook sen ett år tillbaka 🙂

  Kram
  Alexandra

 99. Sandra Hellgren-Sätre

  Skulle vilja vinna iphone 5 skalen för att jag nyss har köpt en iphone 5! Så skulle vara perfekt med nya och fräscha skal att skydda den med 🙂

  Följer redan på bloglovin och gillar på Fb sedan ett tag tillbaka 🙂

 100. Då jag saknar högtalare för övriga lägenheten mer än genom datorn, skulle mini-speakern passa perfekt för mig som mer än gärna lyssnar på musik när de tråkiga vardagssysslorna såsom att diska och städa ska göras i andra rum än i sovrummet.

 101. Jag vill vinna ett skal till mobilen 🙂 Mobilskal kan man aldrig få för många av! Roligt att kunna byta ut ofta eftersom jag tröttnar fort om jag har ett och samma för länge. Kul att kunna byta ut när man känner fört 🙂

  Följer/gillar dig på bloglovin och fb redan 🙂

 102. http://www.macskal.se/queline-pink-horlurar-755
  Skulle vilja vinna denna! jag är i behov av hörlurar då mina blev tvättade, och de funkar ibland och ibland så är ljudet kasst, Jag skulle vinna eftersom musik är den bästa som finns när man pluggar, vilket jag gör mycket just nu, det närmar sig studenten och med sådana skitgrymma hörlurar så kommer mitt plugg vara rolig och gå snabbare! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet