Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 10: Vinn Black mask Acne killer

Lucka 10: Vinn Black mask Acne killer

black-mask-acne-killer

Dagens lucka presenteras i samarbete med Proudcollection. Bakom luckan gömmer sig den omtalade ansiktsmasken Shills – Black mask Acne killer. En ansiktsmask som renar porerna, minskar uppkomsten av ärr och förebygger finnar snabbt och enkelt!

border
Så tävlar du:
Vilket är ditt bästa tips för fin hy? Motivera i en kommentar!
border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Mia Johansson, grattis! 

Ida Eriksson
Ida Eriksson

145 reaktioner på ”Lucka 10: Vinn Black mask Acne killer”

 1. Mitt bästa tips som jag gör varje dag är detta:
  1. Jag blöter ansiktet innan jag tar en scrub för att avlägsna döda hudceller (har jag smink på mig tar jag först av detta med en mild avsminkningsservett innan).
  2. Jag använder sedan en rengöringscreme som jag masserar till ett lödder innan jag gör rent ansiktet med detta.
  3. Jag sköljer ansiktet noggrannt för att få bort alla rengöringsprodukter.
  4. Sist men inte minst applicerar jag en hudlotion anpassad för ansiktet och självklart ett serum under mina ögon för att huden skall få näring.

  Alla produkter jag använder är från mitt favoritmärke Dermalogica 🙂

 2. Malin Svensk Björck

  Mitt bästa tips inifrån och ut för hyn är:
  Drick mycket vatten och skrubba ansiktet en gång i veckan med socker och citron skrubb.

 3. Åh underbar tävling! 🙂
  Mina bästa tips för fin hy är inte bara att rengöra huden regelbundet utan även att tvätta sminkborstarna ca varannan vecka samt inte använda fingrarna i produkterna. Fingrar speciellt pekfingret innehåller mest bakterier och när du använder de i produkterna blir grejerna mer en batterier spridare än rengörande skönhetsprodukter. En spritspray för penslar är också att rekommendera så penslarna på 100% fria från bakterier, inga bakterier sprids till produkterna från penslarna.

 4. Att äta linfrön!! De perioder när jag äter mycket linfrön försvinner mina finnar nästan HELT. Har jättefin då och tror att det beror på att linfröna innehåller zink och järn bland annat som motverkar finnar. Superbra tips – testa!! Käka typ en matsked linfrön om dagen – ungefär – och du kommer snart att märka tydliga resultat.

 5. Basic men bra knep: Håll det återfuktat! Sen att undvika alkohol och sötsaker hjälper alltid för mig iallafall!

  Gillar redan såklart:)

 6. Mitt bästa tips är att en gång i veckan peela ansiktet och sen använda en ansiktsmask. Då får man bort döda hudceller samt rengör huden vilket gör att man känner sig riktigt fräsch! Mina favoriter är en peeling med aprikoskärnor från Yves Rocher och ansiktsmasken Cupcake från Lush 🙂

 7. DENNA hade behövts till min hy, det finns så många tips TUSEN, och knepet är vatten:) skölj MORGON KVÄLL med vatten. 🙂

 8. Bäst är Ansiktsmasken Shills – Black mask Acne killer som känns skönt
  – att försöka trycka pormaskar är inte lönt
  Sedan att dricka massor av vatten, bra kost, peela och använda ansiktsmask en gång i veckan. Rengöra huden varje kväll och använda en bra dagkräm som inte täpper till porerna.

 9. samanthapihlstrom

  Mitt bästa tips är att tvätta ansiktet både morgon och kväll och sedan använda återfuktnings kräm!! Använder mig också utav apotekets egna och NYA produkter som ska motverka finnar, det är en gel, en slags ansiktsmask och ansiktsvatten! Dom funkar bra för att vara så pass “billiga”. Dricker mycket vatten som sägs ska rengöra huden och använder ansiktsmask någon gång i veckan, men ändå är jag inte helt nöjd. Skulle verkligen vilja testa dena här acne killer 😀

 10. Följer redan på Facebook, det bästa mot ens hy är att ta hand om den, vara försiktig och inte använda massa onödigt som bara förvärrar ens hud.

 11. följer på bloglovin och facebook! är gärna med och tävlar för har alltid velat testa den där hihi! mitt bästa tips är att först och främst hitta produkter som passar just en själv. och nu på vintern är det extra viktigt med en fuktgivande lotion till ansiktet!! 🙂 tvätta inte i onödan och om du gör det så använd gärna en avsminkningsservett istället för tvål, det torkar ut mindre 🙂

 12. Mitt bästa tips är att inte röra och ta på ansiktet för mycket eftersom man då samlar på sig mycket smuts som fastnar på ansiktet! 🙂

 13. Hej, jag är gärna med och tävlar! 🙂

  Här är mina bästa tips för fin hy…
  1. Drick mycket vatten! Huden behöver vätska.
  2. Tvätta ansiktet varje kväll och gå aldrig och lägg dig med smink. Smutsig hy blir dålig hy.
  3. Sov med håret borta från ansiktet. Fettet från håret bidrar till fettigare hy = sämre hy.
  4. Massera ansiktet, det gör blodcirkulationen i huden bättre.
  5. Använd produkter som passar din hudtyp. Huden i ansiktet är tunn och känslig, och kräver anpassad vård.
  6. Ät vitaminrikt, mycket grönsaker och frukt, det gör underverk för huden!
  7. Undvik att peta i ansiktet. Under naglarna har vi mängder av bakterier.
  8. Gör en ansiktsmask då och då och se till att smörja in huden i dessa kalla tider innan du går ut.
  9. Ett bra ansiktsvatten fräschar upp och rengör det som ansiktsrengöring inte får bort.
  10. Unvik för mycket strålning från t.ex. mobilen, det åldrar huden i förväg.

  🙂

  Hoppas på tur! Kram.

 14. Mitt tips är att sätta en ansikts scrub i duschen, på det sättet så kommer du ihåg och orkar scruba ditt ansikte nästan varje gång du duschar. Iallfall är det här ända sättet som fungerar för mig, tycker det är jättejobbigt att annars behöva göra det. 🙂

 15. Mitt bästa tips må vara klyschigt, men sömn, frisk luft och vatten gör underverk. Släng på ett leende var dag och du är vacker oavsett hy. 🙂

 16. Utan tvekan är rengöring det viktigaste och sedan återfuktning. Sedan är det väldigt personligt, jag märker skillnad på min hy när jag äter bra och när jag äter dåligt, så ät massa frukt och grönsaker och skippa chips- och godisskålen! Glöm inte heller dricka vatten 🙂

 17. Mitt bästa tips är att rengöra ansiktet varje morgon och kväll med neutrogena Daily cleanser. Älskar den. 🙂

 18. Jag har gillat på fb!
  Att aldrig sova med smink! Hur trött du än är, tvätta bort det!
  Finns inget värre än att vakna upp med ett grått lager i ansiktet!

 19. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Mitt bästa tips är ångbad – öppnar upp porerna och gör det enklare att rengöra ansiktet!
  Följer dig på bloglovin och gillar dig på facebook sen tidigare.

 20. Bra kost och tvätta ansiktet morgon och kväll och alltid hålla det återfuktat. Det är väll det viktigaste 🙂
  Följer Adaras på bloglovin’

 21. Har så många bra tips, men det bästa är att använda så mycket naturliga produkter som möjligt, har man t.ex torr hy kan man ta honung eller olivolja (samt dricka vatten ofc) har man finnig hy kan man göra en ansiktsmask med citron, äggvita och havregryn ^^

 22. Åh,det finns så många tips,men jag kan ta några i alla fall! 🙂

  Mina bästa tips är egentligen inte massa krämer och så även om jag själv inte har så himla ren hy. Men vissa saker fungerar bra för mig i vissa perioder och det är att få ordentligt med sömn. Då menar jag inte 6-7 timmar och så,men man kan försöka lägga sig vid 10-tiden och sen vakna vid 7.Att dricka mycket vatten fungerar utmärkt för huden.Även naglarna och håret tycker om det.
  Perioder jag får många finnar och utslag är när jag inte tvättar bort sminket.Det är ett MÅSTE efter varje gång man sminkat sig.
  Sen tycker jag om att göra ett glas grön smoothie på eftermiddagen när jag kommer hem för då får jag i mig all näring på en gång.Då blandar jag i allt från avokado till selleri.I princip så blandar jag alla gröna grönsaker och sen en halv banan,lite päron och lite citronsaft för en extra kick.
  Jag dricker även ett glas på morgonen,men då är det bara avokado,banan,lite babyspenat och en näve havregryn.Mättande och mumsigt för både hud,hår och naglar!
  Jag kan säga att dessa tips är naturliga,men dom fungerar susen! 😉
  Jag kan även rekommendera en återfuktningskräm som man använder morgon och kväll.

 23. Jag har inget bra tips till bra hy, då jag haft problemhy sedan tolv års ålder (i ca 8 år), och ingenting har hjälpt.. Kanske skulle denna fungera!

 24. Jag gillar på facebook och följer på bloglovin c:

  Har alltid velat pröva den masken alltså! Jag har ju ganska mycket problem med min hy och det får mig att må ännu sämre, liten ond spiral skulle man kunna säga. För trots att jag tar hand om den så är den ändå inte så bra som den borde :c ♥

 25. Det bästa skönhetstipset jag har är en ansikstmask med honung & acetylsalicylsyra (alltså aspirin). Acetylsalicylsyra finns i dom flesta acne-krämer man kan köpa på apoteket, men man kan faktiskt göra en ansiktsmask själv. Krossa 2 aspirin och blanda med honung, smörj i ansiktet och låt vara i 10 min. Skölj ansiktet, huden blir mjuk och acetylsalicylsyran tar hand om orenheter 🙂 Brukar göra det 1 gång / vecka.

 26. Att tvätta av alla sminkrester innan sänggång varje dag, och att använda en skrubb, t.ex. Body Shops med teatree är också ett tips. Då håller sig huden fräsch och fin utan att bli fet! 🙂

  Följer och gillar sen förut! 🙂

 27. Jag går på ansiktsbehandling 1 gång varannan månad ungefär, och sen jag började göra detta och återfuktar huden regelbundet så har min hy blivit så mycket finare !
  Så det är mitt bästa tips !

 28. Bästa tipset är att inte bara tänka på vad man har på huden utan också hur man tar hand om den inifrån. Det är jätteviktigt att ta bort smink på kvällen och återfukta huden, men lika viktigt att få i sig massa vatten och nyttiga vitaminer.

 29. Mitt tips är att tvätta ansiktet morgon och kväll för att få bort döda hudceller. Efter det återfukta huden för att den inte ska bli torr och narig!

 30. Mitt bästa tips är att vara noga med rengöring efter smink. Att sova med sminket eller bara att låta bli att tvätta bort det kan orsaka acne eller andra allergiska reaktioner. Även att tvätta sminkborstarna varje vecka kan göra stor skillnad 🙂

 31. Jag tror att saker så som att äta bra mat, röra på sig, tvätta ansiktet med bra produkter och att dricka mycket vatten hjälper, men mitt bästa tips är att, ifall man verkligen upplever att man har problem med hyn, våga gå till en läkare för att få hjälp! Det kan vara jättejobbigt, men förhoppningsvis så är det värt det i slutändan 🙂

 32. Olivolja. Både invärtes och utvärtes. Invärtes behövs oljan för hjärnans funktion och utvärtes mjukar den upp så som ingen kräm jag någonsin provat.

 33. Många är nog med att rengöra huden och ta hand om huden den vägen, det jag tror att många glömmer är att kosten är minst lika viktig för en fin hy, som att tvätta och rengöra den. Sen att dricka mycket vatten!

 34. Mitt tips är enkelt men passar alla: Drick mycket vatten! Det hjälper till att driva ut slaggprodukter från kroppen, och som resultat får man en friskare hy.

 35. Mitt bästa tips är att ta hand om dig! Hur du mår på insidan avspeglas otroligt tydligt på utsidan. Inre balans och harmoni i livet funkar bättre än dyra krämer:)!

 36. Det är viktigt att återfukta sin hy, vare sig den är fet, torr eller blandhy. Varje morgon och kväll gör jag det, och utan det skulle jag aldrig kunna lägga smink eller något annat, min hy känns stram och torr om jag inte lägger någon kräm i ansiktet.
  det är även bra att skrubba sin hy någon gång i veckan för att få bort döda hudceller, och sedan använda en bra hudlotion efteråt så att även de återfuktas.
  Drick mycket vatten 🙂

  Håller tummarna!

 37. Försök skära ner på sådant som är dåligt för hyn som choklad bland annat, och drick mycket vatten. Tänk att rengöra hyn – detta är prio ett!

 38. Var noga med att tvätta och återfukta ansiktet. Och ta bort sminket varje kväll innan läggdags , det är mina bästa knep 😛

 39. mitt bästa tips är att dricka mycket vatten! samt att smörja in med fuktgivande kräm så att huden inte torkar bort. är tyvärr lite för dålig på att följa mitt första råd själv…

 40. Rengör och återfukta.
  Hygien. Rengör smink, borstar och ren handduk för ansiktet.
  Hälsa. Drick vatten, sömn och rätt kost.

  Önskar vinna denna, då jag haft problem med min hy senaste tiden.
  Så pass att jag börjat se det som en stor påfrestning. Har alltid haft fin hy utan problem. Att det sedan bara vände i vuxen ålder är för mig en gåta.
  Skulle vara en lättnad om detta kunde vara en lösning för mig 🙂

 41. Jag har haft stora problem med min hy sedan mellanstadiet och det blev bara värre och värre tills jag tillslut tog kontakt med en hudläkare. Så mitt bästa tips, som egentligen fungerar med det mesta i livet, är att prata med den som vet bäst. Man ska inte anta saker om huden då den är väldigt komplicerad och man ofta behandlar den fel. Ta kontakt med en läkare eller hudterapeut och anpassa din hudvård efter din egen hy och ingen annans.

 42. mitt bästa råd för huden är faktiskt att gå ut i regnet, man får vacker hy av att vara ute och få regn i ansiktet.

  gratis och väldigt enkelt 🙂

 43. Drick mycket vatten och rengör huden! Jag brukar göra min egen mask för att ta bort porer gjord på mjölk och gelatin 🙂
  men självklart hade jag inte haft något emot att skämma bort mitt ansikte med något lyxigt också 😉

 44. Amanda Andersson

  Det enklaste av de alla: att vara snäll mot huden. Inte sova med smink, tvätta sig ordentligt och återfukta. Det är väldigt grundläggande saker som gör all skillnad!

 45. Mitt bästa tips är att man alltid ska tvätta ansiktet morgon och kväll och inte glömma att smörja in ansiktet efteråt!

 46. Bästa tipset (gammalt och tjatigt men fungerar bra):
  tvätta ansiktet morgon/kväll med skonsam tvål och använda återfuktande ansiktslotion (det sista är mitt egna tillägg, men annars blir ansiktet uttorkat;))

 47. Använda bra produkter när det kommer till rengöring och återfuktning av ansiktet är enligt mig a och o. Själv använder jag mig av MD formulations som funkar perfekt för mig hy!

 48. Man måste ta bort smink innan man sover, och borttagningsmedel innehåller kemikalier som gör jobbet. Det ger torr och sträv hud speciellt den känsliga huden runt ögonen. Använd mandelolja som borttagningsmedel så vårdas huden runt ögonen samtidigt som man blir av med sminket. Lite mandelolja på en bomullstuss är allt som behövs.

 49. Att inte sminka sig har funkat bra för mig, huden håller sig ung och fräsch 🙂 Dock uppkommer pormaskar och finnar ibland och då jag inte använder något som döljer detta vore det bra att vinna denna matchen en gång för alla med hjälp av acne killern! 🙂

  Följer och gillar 🙂

 50. Min hy är ju inte så fin, det är just därför jag verkligen vill vinna xD
  men försöker tvätta mitt ansikte nogrant varje morgon och kväll. 🙂

 51. ~~ Sömn, frisk luft, bra kost, noggrann rengöring, gärna ansiktsmask & fuktcrem varje dag 🙂

  Gillar massor på FB
  Följare på Bloglovin sen tidigare

  Hoppas & håller tummarna!
  Kram
  Maud

 52. Mitt bästa hudtips är att vara noga med att smörja in huden med ansiktskräm, för om man får torr hy börjar huden producera olja och då får man lättare finnar 🙂

 53. Mitt bästa tips är att börja dagen med att göra en färskpressad juice som innehåller gurka och dricka den regelbundet varje morgon, eftersom gurka ger bra tillförsel av vätska och kan således verka utrensande. En springtur under dagen hjälper att få igång blodcirkulationen och är ett plus för bra hy!

 54. Jag har redan gillat på facebook och följt på bloglovin sen tidigare.
  Mitt bästa tips är att tvätta ansiktet med en varm, mjuk handduk både morgon och kväll. Sedan är det dessutom viktigt att låta huden andas och inte använda smink varje dag och tvätta bort det när man vet att man ändå kommer vara hemma och inte träffa någon.
  Tack för en bra tävling och en underbar blogg!

 55. Mitt bästa tips är att dricka mycket vatten varje dag och smörja in sig varje dag med ansiktskräm nu i vintertid! 🙂
  Jag följer dig på bloglovin sen tidigare.
  Gillar din fb sida – Sofia Eriksson

 56. Mitt bästa tips är att inte använda smink allt för mycket! Tvätta bort det innan du tränar eller ska gå och lägga dig så huden får andas. Använd gärna smink från apoteket som är lite skonsammare mot hyn!
  Följer och gillar redan!

 57. Mitt bästa tips är väl helt enkelt att aldrig lägga sig med smink. Tvätta ansiktet varje morgon & kväll med någon produkt som passar sin hudtyp och sedan använda sig av en dag/natt kräm. Det är mina steg i alla fall 🙂

  Mina aknen har minskat väldigt bra efter att jag började ta hand om den. Men jag har fortfarande extrema besvär med finnar som lägger sig som en böld under huden och gör riktigt riktigt ont. Hade vart kanon att få testa på något nytt som det här. Man har inte alltid råd att slänga ut pengar på att testa något nytt, ifall det faktiskt inte skulle funka.

  Följer dig sen innan på bloglovin/fb. Kram

 58. mitt bästa tips är att rengöra och återfukta ansiketet varje dag då ifall man som jag som har känslig hud annars väldigt lätt får röd flammig och jätte torr hud.. och det motverkar också rynkor när man masserar ansiktet

 59. Jag har stora problem med min hy och ibland slår ” finn attacker ” ut. Det bästa tipset för en fin hy är att dricka mycket vatten, alltid rengöra ansiktet morgon som kväll och inte hålla på med händerna så mycket i ansiktet eftersom det bidrar till att finnar sprider sig osv och man har otroligt mycket bakterier på händerna:)

 60. När jag har som värst använder jag faktiskt silvervatten. Jag vet att det är lite udda men jag fann att silvervatten är bra till det mesta och köpte en flaska på nätet. Spreja på lite av vattnet och efter två dagar är finnen helt borta.

 61. Mitt bästa tips för fin hy är att använda anpassade produkter för din hy, och att vara noga med att tvätta bort smink innan du går och lägger dig. Det är något som är A och O för mig, men som många tyvärr glömmer eller struntar i efter en sen ute kväll.

  Andra tips är att se till att tvätta dina sminkborstar, och att använda separata handdukar för kropp och ansikte.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) sedan tidigare. Följer även din blogg via Bloglovin sedan innan.

  Kram Sanna

 62. mitt bästa tips/råd är att vad du än gör, tvätta för guds skull inte ansiktet morgon OCH kväll, välj EN av dessa, att tvätta ansiktet så ofta torkar ut hyn otroligt eftersom den måste ha kvar fetterna.
  skölj även med ljummet eller varmt vatten och om du kan få tag på det så använd fenuril hudkräm, den är lagomt fet och återfuktar skitbra.

  pga av detta har jag skitbra hy, aldrig finnar och lena kinder. (anledningen till att jag vill vinna är just för att min vän rebecca vägrar lyssna på mig, hon har dålig hy men fortsätter att tvätta morgon och kväll, vill få slut på hennes tjat;) )

 63. Mitt bästa tips är att använda den omtalade ansiktsmasken Shills – Black mask Acne killer regelbundet. En ansiktsmask som renar porerna, minskar uppkomsten av ärr och förebygger finnar snabbt och enkelt!

 64. Låta huden vila så mycket som möjligt använda ekologiska produkter .
  Återfukta huden båda natt och dag. och om man har finnar KLÄM INTE. då blir det bara värre.

  följer på bloglovin/ gillar på facebook

  Kram

 65. Försök att inte ha händerna i ansiktet! Smutsen på fingrarna förs över till ansiktet vilket kan leda till finnar och oren hy.

 66. Rengöra huden varje dag och sova mycket =) Enkla tips men så bra. Tipsar även om en produkt från Lush, Grease Lightning. Jättebra produkt om man har acne som man vill ta bort naturligt med bra ingredienser.

 67. Mitt bästa tips är att få i sig rikligt med vatten varje dag! Man får finare hud, naglar och hår genom att dricka väldigt mycket vatten! Ett tips som man inte tänker på så ofta men som är väldigt simpelt! Tänk vad vatten, som inte innehåller någonting speciellt, kan göra.. Hehe. 🙂

 68. Alltid rengöra ordentligt efter en dag med smink! Att dricka mycket vatten är skitsnack, det hjälper inte din hy drastiskt utan du är kissnödig hela heltiden istället!

 69. Jag har haft problem med min hy i fyra år. Jag har inte funnit något mirakel mot det än, men en sak har jag lärt mig. Jag upptäcker det varje gång jag är sjuk. Saken är, att din hy blir finare bara du slutar upp med klämmandet på dina finnar. Du tror inte att det gör mycket, men egentligen är det allt. När jag är sjuk tittar jag aldrig i spegeln = inga finnar blir klämda. Det funkar! Det gäller bara att hålla fingrarna i styr. VIll hemskt gärna vinna.

 70. Detta är med på min önskelista!! 😀 Mitt bästa tips är drick vatten och ät nyttigt samt ta aldrig i ansiktet med smutsiga händer(speciellt under naglarna), tvätta dem noga först. [email protected]

 71. Matilda Törnell

  Det viktigaste är nog att ta bort ALLT smink innan du går och lägger dig. Ta gärna ansiktsvatten efter.

  Om man vill ha ännu bättre hy kan man göra såhär därefter:

  Ta först en ansiktsskrubb och skrubba i ansiktet.
  Sedan en rengöring.
  Och sedan en fuktighetskräm.

  Kram

 72. Mitt bästa tips är fysisk aktivitet samt att dricka te på styvmorsviol. Jag dricker ett sådant te från Polen och det gör UNDER för min hud. Helt amazing vad en sådan blomma kan göra!

 73. Det bästa är helt klart att använda neutrogena pink grapefruit morgon och kväll, sedan att låta bli att pilla i ansiktet. Jag tror inte att det finns några mirakelkurer utan jag tror att det är viktigt att ha tålamod. Jag har själv haft problem med finnar och oren hy. 🙁

 74. Mitt bästa tips för att få en fin och stålande hy är helt enkelt att vara rädd om den. Och även då det är ett uttryck som verkar ganska brett och något som man bara säger för att det “låter bra”, så ligger det faktiskt någonting i det. För självklart så ska man dricka mycket vatten, inte klämma finnar för tidigt, hålla huden ren, och återfukta regelbundet. Men det många faktiskt glömmer att att vara rädda om sin hy. Och med det menar jag att man ska använda rikligt med solkräm, bara använda produkter med bra kvalitet och som låter porerna andas, och framför allt äta nyttigt! För dessa saker påverkar din hy mer än vad du kan tro.

  Så kort och gott, va rädd om din hy från grunden, så slipper du lägga 10 lager makeup för att få samma resultat! <3

 75. Mitt bästa tips är att våga ta sina problem på allvar om man känner att de påverkar en mycket. För min del innebar det att ta kontakt med en läkare. Dock är mina problem långt ifrån borta, så jag hoppas ändå på att få prova denna mask 🙂

 76. Kokosolja eller olivolja! Mjukgörande och även rengörande. Olivolja går mycket bra att använda som sminkborttagning och samtidigt återfuktar du huden direkt. 2 steg, 1 produkt. Kokosolja går också bra och luktar så friskt!

 77. mitt bästa tips är att använda serum och ansiktsvatten vilket jag tror att många glömmer i sin hudvårdsrutin.

 78. Mitt bästa tips för att få en bra hud är att stressa ner. Ut och ta en promenad mellan läxorna eller jobbet! Att inte skjuta upp allt in till det sista hjälper dig att stressa ner, vilket leder till bättre hud då mindre stresshormoner finns i kroppen. Och du får mer tid över till annat som att ta hand om sig själv!

  Följer dig på bloglovin’ och fb!

 79. Jag har inget egentligt bästa tips för fin hy som funkar eftersom att min hy alltid har varit en problem hy och jag har ännu inte riktigt hittat den produkt eller metod som funkar på mig. Men mitt bästa tips är att man ska våga prova sig fram och se vad för produkter eller metoder som passar bäst för just sin egen hy.

 80. Mina tips är väldigt enkla, det första är att man ser till att hålla sin hud ren genom att ta bort ALLT och tvätta huden med tvål på kvällarna. Sedan är det bra att ha ansiktsmasker lite då och då.

  Jag följer dig på bloglovin och gillar din FB.

 81. Mitt bästa tips är gott och enkelt att inte tvätta sig för ofta med tvål, rena döden för huden!

  Är fortfarande tok nyfiken på denna mask som alla pratar så bra om, en liten julklapp till mig själv kanske!

  Gillar och följer redan och håller tummarna! 🙂

 82. Ett tips till alla glasögonbärare där ute:
  Kom ihåg att tvätta glasögonen varje kväll,
  annars hjälper det inte att du rengör ansiktet.
  Smuts på glasögonen kan påverka mer än man tror.
  Rengör dom ordentligt en gång i veckan med tops
  så att du kommer åt i skrevorna. Lätt hänt att man
  glömmer det här och det fastnar mycket smink på glasögonen
  – även solglasögonen så rengör även dessa.
  Ett rent ansikte är alltid vackrast, dölj det inte med en massa smink <3

  Kram

 83. Sömn, vatten och fukt!
  Tvätta bort smink så fort man kommer hem, så huden får andas!

  Denna vinst vore kanonbra för mig, som haft problemhy sen läääänge!

 84. Mitt bästa tips är att sluta tänka så mycket på vad alla tycker om hur man ser ut i hyn. Om du tänker för mycket på det blir du stressad, och stress kan orsaka mer dålig hy. ♥

 85. ALLTID tvätta av sminket innan man går och lägger sig, oavsett hur trött man är! Är noga med att även rengöra sminkborstarna noga och ofta. Mirakelkuren är dock en liten produkt från neutronena, tror att den heter spot kontroll eller något liknande. Men såfort man ser att en finne börjar komma upp, på med lite av den på kvällen och när man har vaknat är den helt borta!

 86. Åh vad kul att du lottar ut dessa, har länge velat pröva!
  Mina bästa tips är att lägga ansiktsmask minst 1 gång per vecka, rengör ansiktet varje dag och fukta mycket. Drick även mycket vatten och ät hälsosammare. Det är mina främsta tips.

 87. Jag är gärna med.

  Mitt bästa tips är sömn, dricka mycket vatten,
  låta huden andas från smink då och då och tänka
  på att återfukta huden med dag och nattkräm. 🙂

  Hade varit så kul och få prova denna och
  förhoppningsvis kunna förbättra hyn. 🙂
  Hoppas på tur.

  Gillar och följer dej sedan tidigare på
  facebook och bloglovin.

 88. Mitt tips för få ansiktet att kännas len och ny,
  är att köpa Black Mask Acne Killer till din hy.
  Detta har jag hört att varje kille och tjej ska ha
  Ja, att vinna den här tävlingen passar då bra.
  Den har nog ingen speciell doft
  Men näsan din, den blir helt soft!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet