Shades in the night

Shades in the night

adaras-ida-josefin-erikssonray-ban-clubmasterbootzred-hair-girlred-haired-girl

Solglasögon, Ray-Ban | Mössa, Madlady | Stövlar, Friis & Company | Kappa, Sheinside | Kjol, H&M

Trotsade mörkret på Östermalm med mina nya solbrillor. För bildernas skull. Så här gick jag nämligen klädd samma dag som vi såg förhandsvisningen av Hunger Games. När Simon skulle fota min outfit hade det redan blivit mörkt, men det struntade jag och mina älskade brillor i för en liten stund 😀

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

18 reaktioner på ”Shades in the night”

    1. Tack! Vilken vinnare menar du? 😀 Vissa tar jag och min kille fram och vissa ta företaget fram, vid det senare alternativet tar det lite längre tid

  1. Hej, jag hoppas du svarar på detta! Jag vill färga mitt hår rött och jag vet att du har haft rött ett tag. Jag undrar hur det är att ha rött hår och vad du gör för att färgen ska hålla bättre? Kram 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet