This post is available in
Yogi Tea & Mor Cosmetics Lip Macarons

disclaimer

Bjud din bestie på en avkopplande stund med ekologiskt te,
I dagens lucka vill jag guldkanten på stunden ge.
34 tepåsar och en vacker mugg gånger två,
Till det serveras näringsrika lip macarons som tar dina läppar till nivå.

I dag önskar jag och luckans sponsorer: Indiska, Yogi Tea och Mor Cosmetics dig en god jul med en avkopplande stund i vintermörkret.

Testund för två – serverat med lip macarons (värde ca 723 kr)

Red Tea Cup from Indiska & Yogi TeaYogi Tea Immune Support & Christmas Tea Mor Cosmetics Lip Macarons
 • 2 st Plain Gold-Muggar från Indiska (129 kr/st)
  Två vackra vinröda muggar med en dekorativ guldkant. Sizen är perfekt för en gedigen testund.
 • Mor Cosmetics Lip Macaron Lychee Flower (199 kr)
  I denna söta ”macaron” gömmer sig ett härligt flörtigt och vårdande läppbalsam med en bas av bivax. Det innehåller återfuktande Vitamin E för att hålla dina läppar mjuka och smidiga.
 • Mor Cosmetics Lip Macaron Rosebud (199 kr)
  En annan nyans av den härliga läppmacaronen.
 • Yogi Tea Christmas Tea (38 kr)
  Must-have-teet i vinter! Christmas Tea kombinerar rooibos, kanel, vanilj, apelsin, nejlika och stjärnanis för en mysig och god julkänsla. Det ayurvediska örterna är inte bara smakfulla utan gör även gott både för kropp och själ. Yogi Tea har sedan starten haft ett tydligt mål om en hållbar och ekologisk produktion.
 • Yogi Tea Immune Support (38 kr)
  Perfekt för att hjälpa immunsystemet lite på traven i vinter. Immune Support är ett ekologiskt te som boostar immunförsvaret med vitamin C från acerolabär och smakar härlig i kombination med röd solhatt, fruktiga fläderbär och aromatisk basilka.

Så tävlar du:

Vilket är ditt bästa tips för att stressa ner? Motivera kort i en kommentar.

För pluspoäng*:
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla.
Tävlingen avslutas 23.59 i kväll. Eftersom denna lucka kom ut senare på grund av tekniska problem förlänger jag tävlingen till 7 december 07.00.

LYCKA TILL!

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Annie!

Mor Cosmetics Lip MacaronsYogi Tea & Mor Cosmetics Lip Macarons

247 KOMMENTARER

 1. Man måste inte vara perfekt i allt, jag stressar ner genom att prioritera vila framför perfektion på alla plan.
  Då mår jag bra och har glädje och ork att vara riktigt bra på det jag gör.

 2. Just nu känns det som att jag inte har något bästa tips för att stressa ner då jag har en 7 månaders dotter och dessutom studerar på heltid, visserligen mitt eget val. Just därför hade jag behövt vinna denna tävling, så att jag kan varva ner med en kopp te i soffan ☺

 3. Jag stressar ner genom att träna. Oavsett hur stressigt det varit på jobbet försvinner allt när jag lyfter dom första vikterna på body pump passet. Det går inte att vara stressad där.

 4. Jag brukar skruva igång Spotify på hög volym och välja min favoritspellista. Sen så dansar jag mig svettig. En riktig glädjeboost! Och inga problem verkar längre vara lika betungande när jag shakat loss… en kopp te på det fulländar känslan av lugn och avslappning.

 5. Mitt bästa tips är att gå ut på en promenad med avstängd mobil. Bara njuta av tystnaden och frisk luft och bara vara. Det är i alla fall avstressande för mig!

 6. Man måste inte vara perfekt i allt, jag stressar ner genom att prioritera vila framför perfektion på alla plan.
  Då mår jag bra och har glädje och ork att vara riktigt bra på det jag gör.

 7. Om jag känner mig ”upp i varv” så tycker jag det är superskönt att vara ute och springa! Sen när jag kommer hem ta en lång dusch, dricka te och ha ansiktsmask 🙂
  Följer på fb & insta Emma Persson / 3mmapersson

 8. Genom planering och många bad!
  Planerar man blir allt mindre stressigt men om det ändå blir lite stressigt så är ett bad perfekt för att varva ner!
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 9. Jag sätter på en ljudbok i hörlurarna när jag känner mig stressad. Då kan jag i lugn och ro jobba vidare med mat eller tvätt. För det känns inte som om jag gör något jobbigt då, jag är ju inne i bokens värd 🙂

 10. Vilken underbar vinst! Eftersom jag inte dricker kaffe, blir det endel te på mig. 😉
  För att varva ner i vardagsstressen brukar jag sticka; gärna framför tv. Ett ganska nytt intresse är färgläggning för vuxna – så kul och lugnande.
  Annars är det avkopplande att lösa korsord tycker jag, eller bara ta med en filt, stor kopp te och en mysig bok och kura ihop i en fåtölj/soffa.
  Man kan koppla av på olika sätt – använd fantasin. Medans man gör det kan man ju ta ett fotbad, så skönt! 🙂

 11. Jag stressar av genom att ta en promenad och då kopplar jag bort allt och bara ser mig omkring. Lugnt och skönt är det.

 12. Först och främst är det viktigt att identifiera vad det är som stressar och sedan prioritera rätt.

  Men när jag ska göra något specifikt för att stressa ned, unnar jag mig själv kvalitetstid. Som ensam till två småbarn kan det vara svårt att hitta tiden men när barnen somnat på kvällen brukar jag ofta sätta mig med en stor kopp te (är en stoooor tedrickare) och läsa bok eller läsa på nätet. Det ger mig mycket. 🙂 Har jag tid och råd någon gång per år så är ett frisörbesök balsam för min stress.

 13. liked (Han Nor) and followed (Svengalskan). Stressa ner…en lång härligt bad i badkaret med lite choklad och en go uppslukande bok. Ajajaj! Jag vill bada nu! God jul på er!

 14. Hej!

  Mitt bästa tips på att stressa ner är att umgås med människor som får dig att må bra! Gör saker ihop och spendera tid tillsammans. Vare sig det är en sak på to-do listan ni gör, slö tittar på TV, tränar eller fikar, så ger det må-bra känslor. Väl spenderade ögonblick som kanske inte kan tas igen!
  God Jul!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 15. Jag stressar ner genom att göra något jag tycker om. Kanske ta en paus i pluggandet på kvällskvisten och baka något istället, eller bara kolla en film och lägga böckerna åt sidan. Det behöver man ibland!

 16. Detta skulle jag vilja dela med min äldsta dotter, småbarnsförälder som hon är skulle hon och jag stjäla en timme för oss själva och njuta av teerna och bara umgås och stress ner, det är livskvalité och vardagslyx.
  Jag följer dig redan på Facebook, och nu även på Instagram 🙂 <3

 17. Mitt bästa tips är att försöka ta en sak i taget. Inte tänka framåt på nästa grej och på hur mycket som är kvar att göra utan fokusera på nuet. Brukar funka för mig och presterar då också bättre i stressade situationer!

 18. Jag älskar att dra igång bastun och kliva in i värmen där,
  Alla spänningar i kroppen försvinner när…
  man känner att stress försvinna,
  och svetten sakta rinna…
  Efteråt kryper jag i min pyjamas in,
  och upp i soffhörnan min!
  Med en kopp varmt ljuvligt te,
  och gärna en eller två katter breve´
  Mys på hög nivå,
  vem kan vara stressad då?

 19. Det som fungerar bäst för mig är att ta på mig min äldsta pyjamas som egentligen är förbi sedan länge men ack för mysig för att slänga, och krypa ner i soffan med tända ljus och sätta på lugnande musik. Gör mig alltid lugn 🙂

  Följer självklart på instagram och Facebook ??

 20. En kopp te faktiskt, förut la jag mig alltid i badet med massa skum men nu har jag inte riktigt ro att bada, en kopp te och en stund vid datorn funkar bäst för mig.

 21. Jag brukar stanna upp, sätta mig ner i några sekunder och ta ett riktigt djupt andetag. Om det handlar om mer långvarig stress brukar jag prioritera bort vissa saker som inte riktigt är lika viktiga. Jag följer dig på ig!

 22. Att göra något som kräver min fulla uppmärksamhet och koncentration, som till exempel hästskötsel eller ridning,
  det får mig att stressa av. Det kräver en ”här och nu” närvaro som omöjliggör all form av stress. Det är en underbar känsla!
  Jag tror att det finns andra aktiviteter som påverkar i samma positiva anda, så det måste inte vara just hästar eller ridning.
  Men att stressa av betyder inte att man måste ”vila”, det kan lika gärna vara en aktivitet.

  Mvh
  Ann-Charlotte

 23. Skumbad!!! Som småbarns förälder (och jobbar heltid) blir det lätt lite stressigt så mitt trick är att en gång i veckan stänga in mig i badrummet i en halvtimme. Jag tar en rykande hett skumbad, läser en bra bok och dricker en kopp te och vilar upp mig. Efter det är all stress borta!

 24. Har jag haft en stressig dag gör jag några Yoga övningar när jag kommer hem och sedan en kopp te i soffan med filt om mig och kopplar av. Ibland måste man släppa alla ”måsten” som finns och bara vara.

 25. Även om det är svårt och känns omöjligt att slappna av så försök ändå, lägg dig ner och töm tankarna. Andas djupa andetag till andetagen är de enda du tänker på och känner dig avslappnad av

 26. Jag stressar ner genom att lägga ifrån min mobil om kvällarna ibland, just för att komma ifrån några ”måsten”. Att ligga och prata med min sambo om framtiden brukar också hjälpa, då blir jag lugn och glad. Förhoppningsfull! 🙂

  Följer på Facebook: Michaela Lindh
  Följer på instagram: michaelajomalindh

 27. Mitt bästa tips är värme, det hjälper den mest stressade (och frusne) att varva ner. En kopp te i soffan, ett varmt bad, en varm kram eller en paus i soffan med en gosig katt på magen. Välj den värme som passar bäst för tillfället och känn hur dagens och livets tyngder sakta rinner av dina axlar.

 28. Mitt bästa tips för att stressa ner är att stänga av mobilen och mysa ner mig i soffan med en bra bok (och gärna en kopp te). Det är så skönt när man är stressad att bara fly till en annan värld för en stund och framförallt slippa allt som har med sociala medier att göra (ja, det stressar oss omedvetet).

 29. Att träna får mig att stressa av och känna mig riktigt nöjd och glad.
  Löptränar i naturen, cyklar och simmar helst ute, men på vintern
  gillar jag lugnet på vårt fina inomhusbad.

 30. Mitt tips för att stressa ner i vardagen är fysisk beröring,att ge eller få massage, mysa i soffan och kramas! Det får mig att känns mig älskad och kroppen blir lugn inifrån och ut-alla endorfiner som frigörs. Mer beröring och kärlek åt folket! Dessutom är det bevisat att beröring har en positiv inverkan på kropp och själ ❤️ Mys kan dessutom med fördel kombineras med tee och något söt ?

 31. Mitt tips för att stressa ner är fysisk beröring, massage, kramar och mys. Detta får mig att känna mig älskad inifrån och ut-dessutom frigör det endorfiner! Det är bevisat att fysisk beröring har en lugnande effekt på kropp och själ! Mer kärlek och kramar åt folket! Mys kan också med fördel kombineras med te och något söt! ?

 32. Stress kan ju bero på många saker men om den är jobbrelaterad så är mitt absolut bästa tips att komma ihåg att man inte är oersättlig. Givetvis är vi alla och en var ovärderliga som människor men på jobbet ska vi inte höja våra insatser till skyarna. Det gör att man tar på sig allt mer att göra tills det blir för mycket. Det du åstadkommer på arbetsplatsen är såklart jätteviktigt men det finns alltid någon som kan ersätta dig. Ta inte på dig mer än du klarar av – det gör dig mindre stressad och förhindrar att jobbrelaterad stress går ut över privatlivet.

 33. Ge sig själv kvalitetstid! Det är lätt att glömma att man förtjänar att skämma bort sig själv ibland. Att ge sig själv egentid är något vi alla borde göra mer. God jul! 🙂

 34. Jag brukar ta långa promenader eller gå på
  crosstrainern. Då lägger sig oftast stressen
  och jag får ny energi och blir mycket
  piggare.

  Följer Adaras på Facebook
  och Instagram med namn
  julianna71

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 35. Jag stressar ner genom att stänga ute de onda tankar som bankar. Dem är inget att ha, fokusera istället på det som är bra!

 36. Mitt bästa och enda tips som funkar på mig är att gosa med mina katter. De skänker så mycket lugn när de spinner och njuter. Blir lugn av det och så är det vetenskapligt bevisat att katter sänker stressnivåerna i kroppen. Win Win! Om jag vann skulle jag bjuda min bästa killkompis på te och kattmys.

 37. Bästa sättet att stressa ner är att ta ett träningspass helt ifred, sedan en varm och lång skön dusch, man avslutar med en ansiktsmask och en stor kopp te.