Artikeln innehåller reklamlänkar

LUCKA 6: Vinn testund för två – serverat med lip macarons

Yogi Tea & Mor Cosmetics Lip Macarons

disclaimer

Bjud din bestie på en avkopplande stund med ekologiskt te,
I dagens lucka vill jag guldkanten på stunden ge.
34 tepåsar och en vacker mugg gånger två,
Till det serveras näringsrika lip macarons som tar dina läppar till nivå.

I dag önskar jag och luckans sponsorer: Indiska, Yogi Tea och Mor Cosmetics dig en god jul med en avkopplande stund i vintermörkret.

Testund för två – serverat med lip macarons (värde ca 723 kr)

Red Tea Cup from Indiska & Yogi TeaYogi Tea Immune Support & Christmas Tea

Mor Cosmetics Lip Macarons

 • 2 st Plain Gold-Muggar från Indiska (129 kr/st)
  Två vackra vinröda muggar med en dekorativ guldkant. Sizen är perfekt för en gedigen testund.
 • Mor Cosmetics Lip Macaron Lychee Flower (199 kr)
  I denna söta “macaron” gömmer sig ett härligt flörtigt och vårdande läppbalsam med en bas av bivax. Det innehåller återfuktande Vitamin E för att hålla dina läppar mjuka och smidiga.
 • Mor Cosmetics Lip Macaron Rosebud (199 kr)
  En annan nyans av den härliga läppmacaronen.
 • Yogi Tea Christmas Tea (38 kr)
  Must-have-teet i vinter! Christmas Tea kombinerar rooibos, kanel, vanilj, apelsin, nejlika och stjärnanis för en mysig och god julkänsla. Det ayurvediska örterna är inte bara smakfulla utan gör även gott både för kropp och själ. Yogi Tea har sedan starten haft ett tydligt mål om en hållbar och ekologisk produktion.
 • Yogi Tea Immune Support (38 kr)
  Perfekt för att hjälpa immunsystemet lite på traven i vinter. Immune Support är ett ekologiskt te som boostar immunförsvaret med vitamin C från acerolabär och smakar härlig i kombination med röd solhatt, fruktiga fläderbär och aromatisk basilka.

Så tävlar du:

Vilket är ditt bästa tips för att stressa ner? Motivera kort i en kommentar.

För pluspoäng*:
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla.
Tävlingen avslutas 23.59 i kväll. Eftersom denna lucka kom ut senare på grund av tekniska problem förlänger jag tävlingen till 7 december 07.00.

LYCKA TILL!

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Annie!

Mor Cosmetics Lip MacaronsYogi Tea & Mor Cosmetics Lip Macarons

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

247 reaktioner på ”LUCKA 6: Vinn testund för två – serverat med lip macarons”

 1. Man måste inte vara perfekt i allt, jag stressar ner genom att prioritera vila framför perfektion på alla plan.
  Då mår jag bra och har glädje och ork att vara riktigt bra på det jag gör.

 2. Just nu känns det som att jag inte har något bästa tips för att stressa ner då jag har en 7 månaders dotter och dessutom studerar på heltid, visserligen mitt eget val. Just därför hade jag behövt vinna denna tävling, så att jag kan varva ner med en kopp te i soffan ☺

 3. Jag stressar ner genom att träna. Oavsett hur stressigt det varit på jobbet försvinner allt när jag lyfter dom första vikterna på body pump passet. Det går inte att vara stressad där.

 4. Jag brukar skruva igång Spotify på hög volym och välja min favoritspellista. Sen så dansar jag mig svettig. En riktig glädjeboost! Och inga problem verkar längre vara lika betungande när jag shakat loss… en kopp te på det fulländar känslan av lugn och avslappning.

 5. Mitt bästa tips är att gå ut på en promenad med avstängd mobil. Bara njuta av tystnaden och frisk luft och bara vara. Det är i alla fall avstressande för mig!

 6. Man måste inte vara perfekt i allt, jag stressar ner genom att prioritera vila framför perfektion på alla plan.
  Då mår jag bra och har glädje och ork att vara riktigt bra på det jag gör.

 7. Gå ut och ta en promenad, få frisk luft och låt tankarna få snurra
  Gillar på facebook, liselotte andersson

 8. Om jag känner mig “upp i varv” så tycker jag det är superskönt att vara ute och springa! Sen när jag kommer hem ta en lång dusch, dricka te och ha ansiktsmask 🙂
  Följer på fb & insta Emma Persson / 3mmapersson

 9. Malin Svensk Björck

  Genom planering och många bad!
  Planerar man blir allt mindre stressigt men om det ändå blir lite stressigt så är ett bad perfekt för att varva ner!
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 10. Jag sätter på en ljudbok i hörlurarna när jag känner mig stressad. Då kan jag i lugn och ro jobba vidare med mat eller tvätt. För det känns inte som om jag gör något jobbigt då, jag är ju inne i bokens värd 🙂

 11. Vilken underbar vinst! Eftersom jag inte dricker kaffe, blir det endel te på mig. 😉
  För att varva ner i vardagsstressen brukar jag sticka; gärna framför tv. Ett ganska nytt intresse är färgläggning för vuxna – så kul och lugnande.
  Annars är det avkopplande att lösa korsord tycker jag, eller bara ta med en filt, stor kopp te och en mysig bok och kura ihop i en fåtölj/soffa.
  Man kan koppla av på olika sätt – använd fantasin. Medans man gör det kan man ju ta ett fotbad, så skönt! 🙂

 12. Jag stressar av genom att ta en promenad och då kopplar jag bort allt och bara ser mig omkring. Lugnt och skönt är det.

 13. Först och främst är det viktigt att identifiera vad det är som stressar och sedan prioritera rätt.

  Men när jag ska göra något specifikt för att stressa ned, unnar jag mig själv kvalitetstid. Som ensam till två småbarn kan det vara svårt att hitta tiden men när barnen somnat på kvällen brukar jag ofta sätta mig med en stor kopp te (är en stoooor tedrickare) och läsa bok eller läsa på nätet. Det ger mig mycket. 🙂 Har jag tid och råd någon gång per år så är ett frisörbesök balsam för min stress.

 14. liked (Han Nor) and followed (Svengalskan). Stressa ner…en lång härligt bad i badkaret med lite choklad och en go uppslukande bok. Ajajaj! Jag vill bada nu! God jul på er!

 15. Hej!

  Mitt bästa tips på att stressa ner är att umgås med människor som får dig att må bra! Gör saker ihop och spendera tid tillsammans. Vare sig det är en sak på to-do listan ni gör, slö tittar på TV, tränar eller fikar, så ger det må-bra känslor. Väl spenderade ögonblick som kanske inte kan tas igen!
  God Jul!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 16. Jag stressar ner genom att göra något jag tycker om. Kanske ta en paus i pluggandet på kvällskvisten och baka något istället, eller bara kolla en film och lägga böckerna åt sidan. Det behöver man ibland!

 17. Detta skulle jag vilja dela med min äldsta dotter, småbarnsförälder som hon är skulle hon och jag stjäla en timme för oss själva och njuta av teerna och bara umgås och stress ner, det är livskvalité och vardagslyx.
  Jag följer dig redan på Facebook, och nu även på Instagram 🙂 <3

 18. Mitt bästa tips är att försöka ta en sak i taget. Inte tänka framåt på nästa grej och på hur mycket som är kvar att göra utan fokusera på nuet. Brukar funka för mig och presterar då också bättre i stressade situationer!

 19. Jag älskar att dra igång bastun och kliva in i värmen där,
  Alla spänningar i kroppen försvinner när…
  man känner att stress försvinna,
  och svetten sakta rinna…
  Efteråt kryper jag i min pyjamas in,
  och upp i soffhörnan min!
  Med en kopp varmt ljuvligt te,
  och gärna en eller två katter breve´
  Mys på hög nivå,
  vem kan vara stressad då?

 20. Det som fungerar bäst för mig är att ta på mig min äldsta pyjamas som egentligen är förbi sedan länge men ack för mysig för att slänga, och krypa ner i soffan med tända ljus och sätta på lugnande musik. Gör mig alltid lugn 🙂

  Följer självklart på instagram och Facebook ??

 21. En kopp te faktiskt, förut la jag mig alltid i badet med massa skum men nu har jag inte riktigt ro att bada, en kopp te och en stund vid datorn funkar bäst för mig.

 22. Jag brukar stanna upp, sätta mig ner i några sekunder och ta ett riktigt djupt andetag. Om det handlar om mer långvarig stress brukar jag prioritera bort vissa saker som inte riktigt är lika viktiga. Jag följer dig på ig!

 23. Ann-Charlotte Larsson

  Att göra något som kräver min fulla uppmärksamhet och koncentration, som till exempel hästskötsel eller ridning,
  det får mig att stressa av. Det kräver en “här och nu” närvaro som omöjliggör all form av stress. Det är en underbar känsla!
  Jag tror att det finns andra aktiviteter som påverkar i samma positiva anda, så det måste inte vara just hästar eller ridning.
  Men att stressa av betyder inte att man måste “vila”, det kan lika gärna vara en aktivitet.

  Mvh
  Ann-Charlotte

 24. Skumbad!!! Som småbarns förälder (och jobbar heltid) blir det lätt lite stressigt så mitt trick är att en gång i veckan stänga in mig i badrummet i en halvtimme. Jag tar en rykande hett skumbad, läser en bra bok och dricker en kopp te och vilar upp mig. Efter det är all stress borta!

 25. Anneli Tollefsen

  Har jag haft en stressig dag gör jag några Yoga övningar när jag kommer hem och sedan en kopp te i soffan med filt om mig och kopplar av. Ibland måste man släppa alla “måsten” som finns och bara vara.

 26. Även om det är svårt och känns omöjligt att slappna av så försök ändå, lägg dig ner och töm tankarna. Andas djupa andetag till andetagen är de enda du tänker på och känner dig avslappnad av

 27. Jag stressar ner genom att lägga ifrån min mobil om kvällarna ibland, just för att komma ifrån några “måsten”. Att ligga och prata med min sambo om framtiden brukar också hjälpa, då blir jag lugn och glad. Förhoppningsfull! 🙂

  Följer på Facebook: Michaela Lindh
  Följer på instagram: michaelajomalindh

 28. Mitt bästa tips är värme, det hjälper den mest stressade (och frusne) att varva ner. En kopp te i soffan, ett varmt bad, en varm kram eller en paus i soffan med en gosig katt på magen. Välj den värme som passar bäst för tillfället och känn hur dagens och livets tyngder sakta rinner av dina axlar.

 29. Emelie Erlandsson

  Mitt bästa tips för att stressa ner är att stänga av mobilen och mysa ner mig i soffan med en bra bok (och gärna en kopp te). Det är så skönt när man är stressad att bara fly till en annan värld för en stund och framförallt slippa allt som har med sociala medier att göra (ja, det stressar oss omedvetet).

 30. Att träna får mig att stressa av och känna mig riktigt nöjd och glad.
  Löptränar i naturen, cyklar och simmar helst ute, men på vintern
  gillar jag lugnet på vårt fina inomhusbad.

 31. Mitt tips för att stressa ner i vardagen är fysisk beröring,att ge eller få massage, mysa i soffan och kramas! Det får mig att känns mig älskad och kroppen blir lugn inifrån och ut-alla endorfiner som frigörs. Mer beröring och kärlek åt folket! Dessutom är det bevisat att beröring har en positiv inverkan på kropp och själ ❤️ Mys kan dessutom med fördel kombineras med tee och något söt ?

 32. Mitt tips för att stressa ner är fysisk beröring, massage, kramar och mys. Detta får mig att känna mig älskad inifrån och ut-dessutom frigör det endorfiner! Det är bevisat att fysisk beröring har en lugnande effekt på kropp och själ! Mer kärlek och kramar åt folket! Mys kan också med fördel kombineras med te och något söt! ?

 33. Stress kan ju bero på många saker men om den är jobbrelaterad så är mitt absolut bästa tips att komma ihåg att man inte är oersättlig. Givetvis är vi alla och en var ovärderliga som människor men på jobbet ska vi inte höja våra insatser till skyarna. Det gör att man tar på sig allt mer att göra tills det blir för mycket. Det du åstadkommer på arbetsplatsen är såklart jätteviktigt men det finns alltid någon som kan ersätta dig. Ta inte på dig mer än du klarar av – det gör dig mindre stressad och förhindrar att jobbrelaterad stress går ut över privatlivet.

 34. Ge sig själv kvalitetstid! Det är lätt att glömma att man förtjänar att skämma bort sig själv ibland. Att ge sig själv egentid är något vi alla borde göra mer. God jul! 🙂

 35. Julianna Fredriksson

  Jag brukar ta långa promenader eller gå på
  crosstrainern. Då lägger sig oftast stressen
  och jag får ny energi och blir mycket
  piggare.

  Följer Adaras på Facebook
  och Instagram med namn
  julianna71

  Mvh Julianna
  [email protected]

 36. Jag stressar ner genom att stänga ute de onda tankar som bankar. Dem är inget att ha, fokusera istället på det som är bra!

 37. Mitt bästa och enda tips som funkar på mig är att gosa med mina katter. De skänker så mycket lugn när de spinner och njuter. Blir lugn av det och så är det vetenskapligt bevisat att katter sänker stressnivåerna i kroppen. Win Win! Om jag vann skulle jag bjuda min bästa killkompis på te och kattmys.

 38. Bästa sättet att stressa ner är att ta ett träningspass helt ifred, sedan en varm och lång skön dusch, man avslutar med en ansiktsmask och en stor kopp te.

 39. Just nu känns det som att jag inte har något bästa tips för att stressa ner då jag har en 7 månaders dotter och dessutom studerar på heltid, visserligen mitt eget val. Just därför hade jag behövt vinna denna tävling, så att jag kan varva ner med en kopp te i soffan ☺

 40. För att stressa ner tar jag först en lång dusch sedan sätter jag på en bra serie och tänder lite ljus och kopplar av i soffan, gärna med en kopp te och någonting gott att äta!

 41. Maria Helmersson

  Jag stressar ner genom att andas 3 st djupa andetag, på så vis åker axlarna ner och min andning blir lugnare

 42. Jag använder framförallt mina kommunala resor till att stressa ner. Lyssna på en podd, läsa en bra bok eller bara vila istället för att pilla på mobilen. 🙂

 43. För att stressa ner brukar jag ta en lång, varm dusch, sätta på ansiktsmask, göra en kopp te, sätta på mig myskläder och sedan kryper jag ner i min säng och kollar på serie för att komma bort från alla måsten ett tag ?

 44. Köper jag mat är det alltid nån produkt som luktar illa,
  när jag ska klä på barnen vägrar dottern stå stilla.
  När jag ska på jobbmöte spiller jag ut kaffe precis överallt,
  åker jag kollektivt stannar bussen för det är 30 grader kallt.
  När jag springer på toaletten akut,
  är alltid (ALLTID!!) toapappret slut…
  Kan någonting, någon gång bara få vara okomplicerat och lätt?
  Nåt som går enkelt, smidigt och känns helt rätt?

  Det lätt kaosartade livet skapar frustration,
  botemedlet heter “rekreation”!
  För sen på kvällen när barnen har möte med John Blund,
  är det min tur att koppla av en stund.
  Jag har blivit lite av en specialist,
  på att stressa ner – ja visst.
  Stäng av telefonen, TV och elektricitetens brus,
  i tystnaden tänder du några värmeljus.
  Ta en varm dusch och låt vattnet skölja bort stressen,
  välgörande produkter i badrummet är hela finessen.
  Drick sedan en kopp the – andas och bara vara,
  inhämta energi – sen finns det inget i världen du inte kan klara.

  Följer på Insta, lulefamiljen
  På Facebook, Kristina Karlsson

 45. Jag stressar ner genom att träna. Oavsett hur stressigt det varit på jobbet försvinner allt när jag lyfter dom första vikterna på body pump passet. Det går inte att vara stressad där.

 46. Jag brukar skruva igång Spotify på hög volym och välja min favoritspellista. Sen så dansar jag mig svettig. En riktig glädjeboost! Och inga problem verkar längre vara lika betungande när jag shakat loss… en kopp te på det fulländar känslan av lugn och avslappning.

 47. Mitt bästa tips är att gå ut på en promenad med avstängd mobil. Bara njuta av tystnaden och frisk luft och bara vara. Det är i alla fall avstressande för mig!

 48. Gå ut och ta en promenad, få frisk luft och låt tankarna få snurra
  Gillar på facebook, liselotte andersson

 49. Om jag känner mig “upp i varv” så tycker jag det är superskönt att vara ute och springa! Sen när jag kommer hem ta en lång dusch, dricka te och ha ansiktsmask 🙂
  Följer på fb & insta Emma Persson / 3mmapersson

 50. Christina Frisberg

  Men Åhh! ilken härligt lyxig luckvinst 🙂
  tänk att sitta i sin sköna morgonrock halva förmiddagen och sippa Te med sin vän och prata skit och bara slappa lite , hoppas till tusen på turen att få bli den som får Chilla lite .

 51. Malin Svensk Björck

  Genom planering och många bad!
  Planerar man blir allt mindre stressigt men om det ändå blir lite stressigt så är ett bad perfekt för att varva ner!
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 52. Jag sätter på en ljudbok i hörlurarna när jag känner mig stressad. Då kan jag i lugn och ro jobba vidare med mat eller tvätt. För det känns inte som om jag gör något jobbigt då, jag är ju inne i bokens värd 🙂

 53. Vilken underbar vinst! Eftersom jag inte dricker kaffe, blir det endel te på mig. 😉
  För att varva ner i vardagsstressen brukar jag sticka; gärna framför tv. Ett ganska nytt intresse är färgläggning för vuxna – så kul och lugnande.
  Annars är det avkopplande att lösa korsord tycker jag, eller bara ta med en filt, stor kopp te och en mysig bok och kura ihop i en fåtölj/soffa.
  Man kan koppla av på olika sätt – använd fantasin. Medans man gör det kan man ju ta ett fotbad, så skönt! 🙂

 54. Tänk att stressa ner kan vara så svårt för många
  Vi rusar runt och presterar dagarna långa
  Jag älskar böcker av alla de slag
  Och försöker läsa litegrann varje dag
  Gärna i sällskap av en värmande kopp
  Med kaffe eller te och något gott till dopp

  Följer på Facebook (Maria Byland) och Instagram (byland_sweden)

 55. Jag stressar av genom att ta en promenad och då kopplar jag bort allt och bara ser mig omkring. Lugnt och skönt är det.

 56. Jag är ofta stressad när det gäller skolan då jag känner att jag alltid vill prestera och göra allting perfekt. När jag känner så är det väldigt viktigt för mig att intala mig själv att jag inte alltid måste prestera och vara bäst och för att inte känna så brukar jag hitta på något som jag tycker om för att koppla bort stressen. Det bästa jag vet då är att ta med mina tjejkompisar och åka till en annan stad för att shoppa och äta gott. Det är viktigt att unna sig sådant för att kunna orka kämpa vidare.

 57. Lägg alla måsten åt sidan och bara var i nuet, tänk på andningen
  och njut av dom små sakerna runt omkring dig. Så som att du är
  älskad och att det alltid finns positiva saker i ditt liv. <3

  Gillar på Instagram och Facebook

 58. Stänga av elektronik, tända ljus med en kopp varmt avkopplande te och krypa upp i soffan och bara fundera och varva ner. Det är nog mitt bästa och billigaste sett att stressa ner 🙂

  Följer dej på instagram: johannahellberg84
  Följer dej på fb: Johanna Hellberg

 59. Elin Pettersson

  Jag stressar ner genom att dra på bekväma träningskläder, lägga ifrån mobilen och ge mig ut på skogspromenad.

 60. Mitt bästa tips för att stressa ner är att tända ett doftljus, ta en lång dusch och sen sätta sig i sängen med morgonrocken på och titta på en tvserie eller film som man tycker om. Det gör jag för att njuta och lugna ner mig och jag tycker att det fungerar bra. Jag gillar på facebook.

 61. För att stressa ner kan man lägga sig i sängen och se på bra filmer, skräckfilmer föredrar jag. Eller kramas med sin partner om man har en, eller sova, bästa som finns. Badkar funkar alltid! =) Hoppas på tur för det vore så mysigt att få en testund med min man innan jag åker bort på jul för att han vill fira med sin släkt och inte med mig :'( Följer på instagram och facebook Maria Monroe.

 62. Jag är gärna med! ÄLSKAR TE!! 😀 Följer på insta under namnet emzaans.
  Ett sätt för mig att stressa ner är faktiskt ett pass på gymmet. Det kanske låter lite konstigt med det kan faktiskt vara riktigt skönt efter en lång och stressig dag på jobbet. För på gymmet måste du verkligen släppa ALLT och koncentrera dig på övningen. Det går inte att hålla på att tänka på massa annat för då blir det galet och fel. Går alltid därifrån mer avslappnad om jag var stressad innan! 🙂 Extra skönt om man är stel i axlarna efter en dag framför datorn.. Man får igång blodcirkulationen så bra! 🙂

 63. Först och främst är det viktigt att identifiera vad det är som stressar och sedan prioritera rätt.

  Men när jag ska göra något specifikt för att stressa ned, unnar jag mig själv kvalitetstid. Som ensam till två småbarn kan det vara svårt att hitta tiden men när barnen somnat på kvällen brukar jag ofta sätta mig med en stor kopp te (är en stoooor tedrickare) och läsa bok eller läsa på nätet. Det ger mig mycket. 🙂 Har jag tid och råd någon gång per år så är ett frisörbesök balsam för min stress.

 64. liked (Han Nor) and followed (Svengalskan). Stressa ner…en lång härligt bad i badkaret med lite choklad och en go uppslukande bok. Ajajaj! Jag vill bada nu! God jul på er!

 65. Hej!

  Mitt bästa tips på att stressa ner är att umgås med människor som får dig att må bra! Gör saker ihop och spendera tid tillsammans. Vare sig det är en sak på to-do listan ni gör, slö tittar på TV, tränar eller fikar, så ger det må-bra känslor. Väl spenderade ögonblick som kanske inte kan tas igen!
  God Jul!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 66. Jag stressar ner genom att göra något jag tycker om. Kanske ta en paus i pluggandet på kvällskvisten och baka något istället, eller bara kolla en film och lägga böckerna åt sidan. Det behöver man ibland!

 67. Detta skulle jag vilja dela med min äldsta dotter, småbarnsförälder som hon är skulle hon och jag stjäla en timme för oss själva och njuta av teerna och bara umgås och stress ner, det är livskvalité och vardagslyx.
  Jag följer dig redan på Facebook, och nu även på Instagram 🙂 <3

 68. Mitt bästa tips är att försöka ta en sak i taget. Inte tänka framåt på nästa grej och på hur mycket som är kvar att göra utan fokusera på nuet. Brukar funka för mig och presterar då också bättre i stressade situationer!

 69. Jag älskar att dra igång bastun och kliva in i värmen där,
  Alla spänningar i kroppen försvinner när…
  man känner att stress försvinna,
  och svetten sakta rinna…
  Efteråt kryper jag i min pyjamas in,
  och upp i soffhörnan min!
  Med en kopp varmt ljuvligt te,
  och gärna en eller två katter breve´
  Mys på hög nivå,
  vem kan vara stressad då?

 70. Det som fungerar bäst för mig är att ta på mig min äldsta pyjamas som egentligen är förbi sedan länge men ack för mysig för att slänga, och krypa ner i soffan med tända ljus och sätta på lugnande musik. Gör mig alltid lugn 🙂

  Följer självklart på instagram och Facebook ??

 71. En kopp te faktiskt, förut la jag mig alltid i badet med massa skum men nu har jag inte riktigt ro att bada, en kopp te och en stund vid datorn funkar bäst för mig.

 72. Jag brukar stanna upp, sätta mig ner i några sekunder och ta ett riktigt djupt andetag. Om det handlar om mer långvarig stress brukar jag prioritera bort vissa saker som inte riktigt är lika viktiga. Jag följer dig på ig!

 73. Ann-Charlotte Larsson

  Att göra något som kräver min fulla uppmärksamhet och koncentration, som till exempel hästskötsel eller ridning,
  det får mig att stressa av. Det kräver en “här och nu” närvaro som omöjliggör all form av stress. Det är en underbar känsla!
  Jag tror att det finns andra aktiviteter som påverkar i samma positiva anda, så det måste inte vara just hästar eller ridning.
  Men att stressa av betyder inte att man måste “vila”, det kan lika gärna vara en aktivitet.

  Mvh
  Ann-Charlotte

 74. vardagslyx i månens sken,
  värmer både märg och ben.
  Detta té vill jag smaka,
  och luta mig tillbaka.

 75. Skumbad!!! Som småbarns förälder (och jobbar heltid) blir det lätt lite stressigt så mitt trick är att en gång i veckan stänga in mig i badrummet i en halvtimme. Jag tar en rykande hett skumbad, läser en bra bok och dricker en kopp te och vilar upp mig. Efter det är all stress borta!

 76. Anneli Tollefsen

  Har jag haft en stressig dag gör jag några Yoga övningar när jag kommer hem och sedan en kopp te i soffan med filt om mig och kopplar av. Ibland måste man släppa alla “måsten” som finns och bara vara.

 77. Är jag stressad så att det märks direkt på andning och kropp brukar jag köra olika andningsövningar. Det hjälper mig väldigt mycket. Är det en mer vardaglig stress jag ska hantera, eller livet i allmänhet brukar jag göra mig en varm dryck (te, glögg, etc) och krypa ner i sängen för att läsa en bok. Det behöver inte vara mer avancerat än så.

  Följer adaras på insta: @astridutaninsta

 78. Jag har en super stressig vardag, med bloggande, plugg och massa annat i huvudet som en tonåring alltid har. Det ska vara starka krav på en själv och ibland blir det bara för mycket. Därför avslutar jag alltid dagen med ett yoga pass hemma i vardagsrummet, finns massor av video klipp på youtube där man kan hitta den yogan som passar en själv! Det gör en avkopplad så att man kan sova ut tills nästa dag!

 79. Mitt bästa tips för att stressa ner är att ta en lång dusch, göra ansiktsmask, hårinpackning och sedan slå på en serie och måla naglarna! Avkopplande och skönt att få rå om sig själv lite 🙂

 80. Även om det är svårt och känns omöjligt att slappna av så försök ändå, lägg dig ner och töm tankarna. Andas djupa andetag till andetagen är de enda du tänker på och känner dig avslappnad av

 81. Jag stressar ner genom att lägga ifrån min mobil om kvällarna ibland, just för att komma ifrån några “måsten”. Att ligga och prata med min sambo om framtiden brukar också hjälpa, då blir jag lugn och glad. Förhoppningsfull! 🙂

  Följer på Facebook: Michaela Lindh
  Följer på instagram: michaelajomalindh

 82. Lär dig spela ett instrument! Att lära sig något nytt kan vara superspännande men också en bra metod för att slappna av och sätta ditt fokus på något annat.
  Inte nog med att det är otroligt belönande det är en färdighet som du har nytta av resten av livet!

 83. Mitt bästa tips är värme, det hjälper den mest stressade (och frusne) att varva ner. En kopp te i soffan, ett varmt bad, en varm kram eller en paus i soffan med en gosig katt på magen. Välj den värme som passar bäst för tillfället och känn hur dagens och livets tyngder sakta rinner av dina axlar.

 84. Emelie Erlandsson

  Mitt bästa tips för att stressa ner är att stänga av mobilen och mysa ner mig i soffan med en bra bok (och gärna en kopp te). Det är så skönt när man är stressad att bara fly till en annan värld för en stund och framförallt slippa allt som har med sociala medier att göra (ja, det stressar oss omedvetet).

 85. Berit Söllwander

  Jag tränar på att slappna av i kroppen och sinnet med hjälp av en app i mobilen. Känner jag mig stressad när jag kommer hem från jobbet dricker jag en kopp Kamomillte och läser bloggar på datorn.

 86. Mitt bästa tips för att stressa ner är att lägga mig i soffan bredvid sambon, är så otroligt mysigt och jag blir lugn av det, kan till och med slumra till en stund vilket inte hör till vanligheterna att jag gör. Då får alla “måsten” vara en stund

 87. Att träna får mig att stressa av och känna mig riktigt nöjd och glad.
  Löptränar i naturen, cyklar och simmar helst ute, men på vintern
  gillar jag lugnet på vårt fina inomhusbad.

 88. Mitt tips för att stressa ner i vardagen är fysisk beröring,att ge eller få massage, mysa i soffan och kramas! Det får mig att känns mig älskad och kroppen blir lugn inifrån och ut-alla endorfiner som frigörs. Mer beröring och kärlek åt folket! Dessutom är det bevisat att beröring har en positiv inverkan på kropp och själ ❤️ Mys kan dessutom med fördel kombineras med tee och något söt ?

 89. Jennya Johansson

  Vilket bra kit som lottas ut. Perfekt för mig som föredrar te framför kaffe och som uppskattar hög mysfaktor.
  Det är bra att stanna upp ibland och fråga sig själv “Har jag bråttom till graven?” Svaret blir förhoppningsvis “Nej”.
  Stress kan man faktiskt påverka själv genom sina tankebanor och det går även att ändra på sitt invanda beteenden – det är en träningssak!
  Stressfria hälsningar från en som tar livet med ro och “gillar läget”. Det kommer förhoppningsvis en dag i morgon oxå/ Jennya

 90. Mitt tips för att stressa ner är fysisk beröring, massage, kramar och mys. Detta får mig att känna mig älskad inifrån och ut-dessutom frigör det endorfiner! Det är bevisat att fysisk beröring har en lugnande effekt på kropp och själ! Mer kärlek och kramar åt folket! Mys kan också med fördel kombineras med te och något söt! ?

 91. Mitt tips är att ge sig själv tid att ta en paus från plugg eller annat och tänka på annat ett tag genom att göra det som gör en glad! Som till exempel umgås med vänner, se träna eller varför inte dricka en kopp te och se sin favoritserie? 🙂

  Följer dig på fb (Malin Sirviö)
  Följer på instagram (malinsirvio)

 92. Stress kan ju bero på många saker men om den är jobbrelaterad så är mitt absolut bästa tips att komma ihåg att man inte är oersättlig. Givetvis är vi alla och en var ovärderliga som människor men på jobbet ska vi inte höja våra insatser till skyarna. Det gör att man tar på sig allt mer att göra tills det blir för mycket. Det du åstadkommer på arbetsplatsen är såklart jätteviktigt men det finns alltid någon som kan ersätta dig. Ta inte på dig mer än du klarar av – det gör dig mindre stressad och förhindrar att jobbrelaterad stress går ut över privatlivet.

 93. Ge sig själv kvalitetstid! Det är lätt att glömma att man förtjänar att skämma bort sig själv ibland. Att ge sig själv egentid är något vi alla borde göra mer. God jul! 🙂

 94. Julianna Fredriksson

  Jag brukar ta långa promenader eller gå på
  crosstrainern. Då lägger sig oftast stressen
  och jag får ny energi och blir mycket
  piggare.

  Följer Adaras på Facebook
  och Instagram med namn
  julianna71

  Mvh Julianna
  [email protected]

 95. Jag stänger av tv kryper upp i fåtöljen och tänder ett doftljus , en stor mugg med mitt favorit te …

 96. Jag stressar ner genom att stänga ute de onda tankar som bankar. Dem är inget att ha, fokusera istället på det som är bra!

 97. Jag stressar ner med en kopp te, unnar mej något gott framför en bra och spännande serie eller läser en bok.
  Detta härliga kit skulle jag vilja överraska sambon med, han jobbar massa övertid i julstressen och vi båda skulle verkligen behöva
  stressa ner i vardagen! 🙂 Läppbalsamen låter precis som vad mina läppar behöver i vinterkylan. 🙂

  Följer på instagram som frozenvanilla_ och gillar på facebook som Malin Gustafsson

  Hoppas på tur!

 98. Mitt bästa och enda tips som funkar på mig är att gosa med mina katter. De skänker så mycket lugn när de spinner och njuter. Blir lugn av det och så är det vetenskapligt bevisat att katter sänker stressnivåerna i kroppen. Win Win! Om jag vann skulle jag bjuda min bästa killkompis på te och kattmys.

 99. Jessica Eliasson

  Jag stressar ner genom att ligga i soffan och surfa runt bland alla härliga bloggar som finns här i Sverige. Bland annat din. Man får drömma sig bort ett tag och ta del av någon annans vardag.

 100. Bästa sättet att stressa ner är att ta ett träningspass helt ifred, sedan en varm och lång skön dusch, man avslutar med en ansiktsmask och en stor kopp te.

 101. För att stressa ner tar jag först en lång dusch sedan sätter jag på en bra serie och tänder lite ljus och kopplar av i soffan, gärna med en kopp te och någonting gott att äta!

 102. Maria Helmersson

  Jag stressar ner genom att andas 3 st djupa andetag, på så vis åker axlarna ner och min andning blir lugnare

 103. Mitt bästa tips är att lägga på en ansiktsmask och läsa en bok med en kopp te! Jag gör det varje vecka men önskade att jag gjorde detta oftare…

 104. Jag använder framförallt mina kommunala resor till att stressa ner. Lyssna på en podd, läsa en bra bok eller bara vila istället för att pilla på mobilen. 🙂

 105. För att stressa ner brukar jag ta en lång, varm dusch, sätta på ansiktsmask, göra en kopp te, sätta på mig myskläder och sedan kryper jag ner i min säng och kollar på serie för att komma bort från alla måsten ett tag ?

 106. Köper jag mat är det alltid nån produkt som luktar illa,
  när jag ska klä på barnen vägrar dottern stå stilla.
  När jag ska på jobbmöte spiller jag ut kaffe precis överallt,
  åker jag kollektivt stannar bussen för det är 30 grader kallt.
  När jag springer på toaletten akut,
  är alltid (ALLTID!!) toapappret slut…
  Kan någonting, någon gång bara få vara okomplicerat och lätt?
  Nåt som går enkelt, smidigt och känns helt rätt?

  Det lätt kaosartade livet skapar frustration,
  botemedlet heter “rekreation”!
  För sen på kvällen när barnen har möte med John Blund,
  är det min tur att koppla av en stund.
  Jag har blivit lite av en specialist,
  på att stressa ner – ja visst.
  Stäng av telefonen, TV och elektricitetens brus,
  i tystnaden tänder du några värmeljus.
  Ta en varm dusch och låt vattnet skölja bort stressen,
  välgörande produkter i badrummet är hela finessen.
  Drick sedan en kopp the – andas och bara vara,
  inhämta energi – sen finns det inget i världen du inte kan klara.

  Följer på Insta, lulefamiljen
  På Facebook, Kristina Karlsson

 107. Vilka sjukt fina muggar! Jag måste ju typ vara med och tävla!

  Jag brukar försöka stressa ner genom att lägga ifrån mig telefonen (och ha den på ljudlöst), tända lite värmeljus, sätta mig i min mysiga läsfåtölj med en kopp te under en filt med en bra bok. Sen drömma mig bort i en annan värld. Det är riktigt avkopplande tycker jag.

  Du vet att jag följer dig på både Instagram och Facebook sedan länge 😀
  Kram på dig!

 108. Underbar tävling. För min del är en avkopplande stund något av det viktigaste man kan ge sig själva, för knoppen & kroppen att återhämta sig. Stäng av ljudet på mobilen, sätt igång något avslappnande på youtube med exempelvis hav med ljud eller en bäck med fågelljud, vad du än gillar. Gör en kopp te efter smak och ta ett avkopplande fotbad under tiden. För det är du värd! 🙂

 109. Christina Frisberg

  Men Åhh! ilken härligt lyxig luckvinst 🙂
  tänk att sitta i sin sköna morgonrock halva förmiddagen och sippa Te med sin vän och prata skit och bara slappa lite , hoppas till tusen på turen att få bli den som får Chilla lite .

 110. De där kopparna är verkligen så fina, älskar de guldiga kanterna och att färgen skiftar! Det jag gör för att stressa ner är att yoga på morgonen och efter varje pass tar jag en kopp te! Sen senare under dagen försöker jag hitta tillbaka till yogalugnet genom att ta några djupa andetag, det tycker jag fungerar super:)

 111. En kopp te under mysfilten i soffan med tända ljus och en bra podd, creepypodden till exempel!

  Följer på Instagram och Facebook.

 112. Anna-Märta Stålnäve

  Med tanke på att jag just nu är sjuk i influensa och är stressad över att inte bli frisk till helgen då jag ska jobba (svårt att få in nattvikarier på mitt jobb) så sitter jag just i detta nu och göra något jag verkligen älskar: Dricker te med tända ljus och läser mina favoritbloggar! Simpelt men SÅ himla avkopplande och kravlöst!

  Fäljer på IG och FB!

 113. Tänk att stressa ner kan vara så svårt för många
  Vi rusar runt och presterar dagarna långa
  Jag älskar böcker av alla de slag
  Och försöker läsa litegrann varje dag
  Gärna i sällskap av en värmande kopp
  Med kaffe eller te och något gott till dopp

  Följer på Facebook (Maria Byland) och Instagram (byland_sweden)

 114. För att koppla av,
  ta gärna ett rogivande bad,
  lägg en fuktgivande mask,
  så kopplar du av pladask,
  vila från kropp till tå,
  för att du så gott ska må

 115. Jag är ofta stressad när det gäller skolan då jag känner att jag alltid vill prestera och göra allting perfekt. När jag känner så är det väldigt viktigt för mig att intala mig själv att jag inte alltid måste prestera och vara bäst och för att inte känna så brukar jag hitta på något som jag tycker om för att koppla bort stressen. Det bästa jag vet då är att ta med mina tjejkompisar och åka till en annan stad för att shoppa och äta gott. Det är viktigt att unna sig sådant för att kunna orka kämpa vidare.

 116. Lägg alla måsten åt sidan och bara var i nuet, tänk på andningen
  och njut av dom små sakerna runt omkring dig. Så som att du är
  älskad och att det alltid finns positiva saker i ditt liv. <3

  Gillar på Instagram och Facebook

 117. Stänga av elektronik, tända ljus med en kopp varmt avkopplande te och krypa upp i soffan och bara fundera och varva ner. Det är nog mitt bästa och billigaste sett att stressa ner 🙂

  Följer dej på instagram: johannahellberg84
  Följer dej på fb: Johanna Hellberg

 118. Jag stressar ner genom att dra på bekväma träningskläder, lägga ifrån mobilen och ge mig ut på skogspromenad.

 119. Mitt bästa tips för att stressa ner är att tända ett doftljus, ta en lång dusch och sen sätta sig i sängen med morgonrocken på och titta på en tvserie eller film som man tycker om. Det gör jag för att njuta och lugna ner mig och jag tycker att det fungerar bra. Jag gillar på facebook.

 120. Tilda Bengtsson

  Gillar och följer på Facebook och på Instagram (@whatews)
  Mitt bästa tips för att stressa ner är en rejäl kram. Det är inte ofta man kramar riktigt länge, bara står där och andas in varandra. Greppa tag om närmsta förälder, barn, sambo eller vän och bara håll om varandra. Jag lovar att det hjälper!!

 121. För att stressa ner kan man lägga sig i sängen och se på bra filmer, skräckfilmer föredrar jag. Eller kramas med sin partner om man har en, eller sova, bästa som finns. Badkar funkar alltid! =) Hoppas på tur för det vore så mysigt att få en testund med min man innan jag åker bort på jul för att han vill fira med sin släkt och inte med mig :'( Följer på instagram och facebook Maria Monroe.

 122. Mikaela Lindström

  Avstressande = bjuda över favoriten och dela en kanna te medans vi skvallrar igenom veckan som varit, tar ner varandra på jorden och stöttar varandra i det som varit svårt. så känns nästa vecka lite lättare och mer avslappnad 🙂

 123. Jag är gärna med! ÄLSKAR TE!! 😀 Följer på insta under namnet emzaans.
  Ett sätt för mig att stressa ner är faktiskt ett pass på gymmet. Det kanske låter lite konstigt med det kan faktiskt vara riktigt skönt efter en lång och stressig dag på jobbet. För på gymmet måste du verkligen släppa ALLT och koncentrera dig på övningen. Det går inte att hålla på att tänka på massa annat för då blir det galet och fel. Går alltid därifrån mer avslappnad om jag var stressad innan! 🙂 Extra skönt om man är stel i axlarna efter en dag framför datorn.. Man får igång blodcirkulationen så bra! 🙂

 124. Finns två olika sätt jag stressar ner på och det första är att gå en promenad, och beroende på humör går jag i skogen eller till havet, har lyxen att ha nära till båda. Det andra jag gör är att göra honungsvatten, varm mjölk med honung och kanel eller koffeinfritt te och lägger mig i sängen för att planera min tid eller bara ta tid att tänka, lugna ner mig själv. Dessa två sakerna tipsar jag andra om att prova för att stressa ner.

  Följer dig på facebook som Nora Andersson!

 125. Att lägga sig med en katt på magen. Vem kan va stressad när duret som är mästare på avslappning ligger och spinner på en.

 126. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna denna lyxiga vinst. Här hemma dricker vi mycket te, så denna vinst hade verkligen varit perfekt på alla sätt och vis. Mysa, ta det lugnt och dricka gott framför en bra film.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 127. Mitt bästa tips för att stressa ner är antingen att titta på tv med barnen i knät, eller att stanna upp i vardagen och bara andas tre djupa andetag, gör under för kropp och själ och tar väldigt lite tid (som en oftast inte har när en är stressad).

  Följer på fb, Maria Mattson.

 128. På kvällen kan man lite kort planera nästa morgon (kläder, morgonhygien, frukost, lunchlåda eller äta ute med kollegor osv) och förbereda en del. Det ger struktur för dagen samt ger hjärnan någonting att följa. För oss som gillar lite ordning ger det onekligen mindre stress.

 129. När jag vill stessa ner stänger jag av min mobil, gör mig en kopp te, sätter mig i favoritfåtöljen och läser en spännande bok ☺️?Det får mig lugn. Håller tummarna hårt! Följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor och gillar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson. Kram

 130. Tar en lång promenad med favoritmusik i hörlurarna. När jag kommer hem och är lugn och inte så bitchig längre är en fika med min man nästa steg. Sen luuuugn i kroppen…

 131. När jag är stressad så brukar jag gå ut i skogen och promenera, det är alltid skönt med frisk luft och att få komma bort från verkligheten för en stund. Men högsta volym i hörlurarna och en behållare med gott te (..passande!) så blir jag alltid lugn ❤️ Efter det har jag fått ny energi och kan ta tag i det som stressat mig!
  Följer både på instagram och Facebook 🙂 Moa Green, @moaastrid

 132. Mitt bästa sätt för att stressa ner är att stänga av alla elektroniska apparater, sjunka ner i favoritfåtöljen med en kopp te och gärna en bra bok.

  Följer på instagram och Facebook

 133. Jag utför allt extra långsamt samtidigt som jag djupandas. Jag fokuserar helt och hållet på det jag håller på med och låter då alla sinnen vara med. Jag tar regelbundna minipauser då jag “vilar” i vilan och bara fokuserar på andningen.

 134. Jessica Holmlund

  Bästa tipset är att lägga bort alla telefoner, surfplattor mm och bara vara en stund varje dag.
  Umgås tillsammans med nära och kära och sov ordentligt på natten.
  Försöka att inte stressa upp sig över saker man inte kan påverka.

 135. Är jag stressad så att det märks direkt på andning och kropp brukar jag köra olika andningsövningar. Det hjälper mig väldigt mycket. Är det en mer vardaglig stress jag ska hantera, eller livet i allmänhet brukar jag göra mig en varm dryck (te, glögg, etc) och krypa ner i sängen för att läsa en bok. Det behöver inte vara mer avancerat än så.

  Följer adaras på insta: @astridutaninsta

 136. Jag har en super stressig vardag, med bloggande, plugg och massa annat i huvudet som en tonåring alltid har. Det ska vara starka krav på en själv och ibland blir det bara för mycket. Därför avslutar jag alltid dagen med ett yoga pass hemma i vardagsrummet, finns massor av video klipp på youtube där man kan hitta den yogan som passar en själv! Det gör en avkopplad så att man kan sova ut tills nästa dag!

 137. Mitt bästa tips för att stressa ner är att ta en lång dusch, göra ansiktsmask, hårinpackning och sedan slå på en serie och måla naglarna! Avkopplande och skönt att få rå om sig själv lite 🙂

 138. Jag stressar ner genom att krama och pussa på min älskade karl <3 Kärlek övervinner allt.

  FB – Sofie Altuntas
  IG – sofie_altuntas

 139. Jessica Hellström

  En halvtimme på spikmattan är både avkopplande och ge massor av ny energi, gör det så ofta jag kan.. lyssnar gärna på en Mindfulness app med kroppscanning medan jag ligger där, då slappnar både sinne och kropp av enkelt..

 140. Elina Söderberg

  Mitt bästa tips för att stressa ner är att umgås med sina nära och kära, glädje är botemedlet till stress!

 141. Att få vara själv en stund varje dag då man bara kan tänka på allt, samt att man kan rita eller kolla på en serie. Det brukar jag göra för att ta det lugnt och känna mindra stress.

 142. Lär dig spela ett instrument! Att lära sig något nytt kan vara superspännande men också en bra metod för att slappna av och sätta ditt fokus på något annat.
  Inte nog med att det är otroligt belönande det är en färdighet som du har nytta av resten av livet!

 143. Mitt bästa tips för att varva ner är en stor kopp te, en liten bit mörk choklad och en riktigt spännande bok som gör att du kan släppa allt omkring dig

 144. Berit Söllwander

  Jag tränar på att slappna av i kroppen och sinnet med hjälp av en app i mobilen. Känner jag mig stressad när jag kommer hem från jobbet dricker jag en kopp Kamomillte och läser bloggar på datorn.

 145. Mitt bästa tips för att stressa ner är att lägga mig i soffan bredvid sambon, är så otroligt mysigt och jag blir lugn av det, kan till och med slumra till en stund vilket inte hör till vanligheterna att jag gör. Då får alla “måsten” vara en stund

 146. Jag är sällan stressad men om jag är det finns det inget som kan stressa av mig som att få lägga mig under en filt och läsa mina favoritbloggar och kolla mina favoritkonton på insta!

 147. Jennya Johansson

  Vilket bra kit som lottas ut. Perfekt för mig som föredrar te framför kaffe och som uppskattar hög mysfaktor.
  Det är bra att stanna upp ibland och fråga sig själv “Har jag bråttom till graven?” Svaret blir förhoppningsvis “Nej”.
  Stress kan man faktiskt påverka själv genom sina tankebanor och det går även att ändra på sitt invanda beteenden – det är en träningssak!
  Stressfria hälsningar från en som tar livet med ro och “gillar läget”. Det kommer förhoppningsvis en dag i morgon oxå/ Jennya

 148. Mitt tips är att ge sig själv tid att ta en paus från plugg eller annat och tänka på annat ett tag genom att göra det som gör en glad! Som till exempel umgås med vänner, se träna eller varför inte dricka en kopp te och se sin favoritserie? 🙂

  Följer dig på fb (Malin Sirviö)
  Följer på instagram (malinsirvio)

 149. Yoga är bäst! Men med bebis+treåring blir det svårt, så nu får en kopp te hjälpa till, det hjälper också!
  Följer på fb.

 150. Kommer hem efter en stressig dag,
  dags att ladda om för nya tag.
  Av med jeansen som känns så små,
  mjukiskläderna åker genast på.
  Göra i ordning lite gott te,
  kanske en smörgås bre.
  I soffan slå sig ner,
  och bara göra inget mer.
  Tänka på det som har varit bra,
  glömma det som tråkigt va.

 151. Ibland är det svårt att stressa ner,
  jag föreslår att man tar och ler.
  Visst att det kan vara mycket att göra,
  men nu ska du få höra.
  Mitt bästa tips är att sätta sig med någon du är nära,
  berätta dina problem och den kan hjälpa dig att dessa bära.
  Kanske du under stundens gång,
  inser att tiden faktiskt inte var så trång.
  Kanske behöver inte allt ha så många krav,
  ibland kan livet få galoppera i ett fritt trav.

 152. Jag stänger av tv kryper upp i fåtöljen och tänder ett doftljus , en stor mugg med mitt favorit te …

 153. Jag stressar ner med en kopp te, unnar mej något gott framför en bra och spännande serie eller läser en bok.
  Detta härliga kit skulle jag vilja överraska sambon med, han jobbar massa övertid i julstressen och vi båda skulle verkligen behöva
  stressa ner i vardagen! 🙂 Läppbalsamen låter precis som vad mina läppar behöver i vinterkylan. 🙂

  Följer på instagram som frozenvanilla_ och gillar på facebook som Malin Gustafsson

  Hoppas på tur!

 154. Jessica Eliasson

  Jag stressar ner genom att ligga i soffan och surfa runt bland alla härliga bloggar som finns här i Sverige. Bland annat din. Man får drömma sig bort ett tag och ta del av någon annans vardag.

 155. Att stanna upp och tänka på andningen är mitt bästa knep för att stressa ner. Detta gör jag flera gånger om dagen. Är på tok för stressad så kul att läsa alla andras tips också, tack!

  @olahaym på Instagram

 156. Att sätta sig ner med en bra bok att läsa är för mig ett perfekt sätt att varva ner och slippa stress för en stund

 157. Att åka buss. Faktiskt. Då får en en stund att gå igenom sina tankar, eller kanske bara lyssna på musik innan en startar dagen eller är på väg hem från jobbet.

 158. Mitt bästa stressa-ner-tips är att simma. Brukar ofta smita iväg efter jobbet och simma i någon halvtimme. Så lugnande med stora simtag och simma längd efter längd. Det är ordentligt med tid att tänka på alla man ska behöva göra och reda ut tankarna. Eller om man bara vill släppa allt och flyta runt, simma, och komma in i ett flow där allt bara är igång. Stort tips till alla 🙂

 159. Varva måsten med roliga saker. Hitta sådant som gör att du mår bra; meditation, yoga, träning av något slag. Ha en mobilfri stund på kvällen. Lämna arbetet på arbetsplatsen, ta inte med det hem om det inte är ett måste, och om du måste, så gör arbetet på en speciellt avsedd plats.

 160. Det måste ju vara en téstund helt enkelt. Helst i mörkret med bara ett levande ljus och mina två, mjuka, lena, fluffiga katter. Endorfiner och oxytociner bara flödar inombords då.

 161. Mitt bästa tips är att lägga på en ansiktsmask och läsa en bok med en kopp te! Jag gör det varje vecka men önskade att jag gjorde detta oftare…

 162. När jag behöver stressa ner går jag ut på en lång promenad. Jag brukar lyssna på en bok för då glömmer jag bekymmer, andas djupt och släpper loss stressen i musklerna.

 163. Vilka sjukt fina muggar! Jag måste ju typ vara med och tävla!

  Jag brukar försöka stressa ner genom att lägga ifrån mig telefonen (och ha den på ljudlöst), tända lite värmeljus, sätta mig i min mysiga läsfåtölj med en kopp te under en filt med en bra bok. Sen drömma mig bort i en annan värld. Det är riktigt avkopplande tycker jag.

  Du vet att jag följer dig på både Instagram och Facebook sedan länge 😀
  Kram på dig!

 164. Mitt bästa tips för att stressa ner är att bestämma mig för att jag är glad för varje sak jag hunnit med under en dag .Alltså tagga mig själv .För det finns alltid hundra saker att göra men det är jag själv som prioriterar med vad . Det är viktigt för mig att ha saker planerat i god tid i föreväg i min kalender .Framförhållning i min vardag minskar min stress .

 165. Underbar tävling. För min del är en avkopplande stund något av det viktigaste man kan ge sig själva, för knoppen & kroppen att återhämta sig. Stäng av ljudet på mobilen, sätt igång något avslappnande på youtube med exempelvis hav med ljud eller en bäck med fågelljud, vad du än gillar. Gör en kopp te efter smak och ta ett avkopplande fotbad under tiden. För det är du värd! 🙂

 166. De där kopparna är verkligen så fina, älskar de guldiga kanterna och att färgen skiftar! Det jag gör för att stressa ner är att yoga på morgonen och efter varje pass tar jag en kopp te! Sen senare under dagen försöker jag hitta tillbaka till yogalugnet genom att ta några djupa andetag, det tycker jag fungerar super:)

 167. Helena Bertilsson

  Hitta något du gillar att göra som kräver koncentration men som ändå är kravlöst. Jag gillar att teckna till exempel, med lite musik i bakgrunden, en kopp med något gott till och en varm filt omkring mig. Alla sinnen är upptagna med något men samtidigt får hjärnan vila eftersom det inte finns rum för stressande tankar; du måste fokusera på det dina händer gör.

 168. Charlotte Björnström

  Att se en riktigt bra film, eller ta en promenad med kameran i vacker vintergnistrande natur, eller klappa en gosig katt.

 169. En kopp te under mysfilten i soffan med tända ljus och en bra podd, creepypodden till exempel!

  Följer på Instagram och Facebook.

 170. Pernilla Bjarnevi

  Ett härligt bubbelbad är alltid en början sedan en mjuk pyjamas på och krypa ner under en filt i soffan med en kopp varm te funkar alltid för mig.

 171. Anna-Märta Stålnäve

  Med tanke på att jag just nu är sjuk i influensa och är stressad över att inte bli frisk till helgen då jag ska jobba (svårt att få in nattvikarier på mitt jobb) så sitter jag just i detta nu och göra något jag verkligen älskar: Dricker te med tända ljus och läser mina favoritbloggar! Simpelt men SÅ himla avkopplande och kravlöst!

  Fäljer på IG och FB!

 172. Skön musik som sällskap och ut och gå! sen vila under filt iooch meditera hemma. Det hjälper varje gång
  zemam på instagram
  Anna Larsson på Facebook

 173. För att koppla av,
  ta gärna ett rogivande bad,
  lägg en fuktgivande mask,
  så kopplar du av pladask,
  vila från kropp till tå,
  för att du så gott ska må

 174. Jag ber min sambo sätta sig med mig i soffan och bara krama om mig, titta på en serie och dricka en kopp te.

 175. Gillar och följer på Facebook och på Instagram (@whatews)
  Mitt bästa tips för att stressa ner är en rejäl kram. Det är inte ofta man kramar riktigt länge, bara står där och andas in varandra. Greppa tag om närmsta förälder, barn, sambo eller vän och bara håll om varandra. Jag lovar att det hjälper!!

 176. Mikaela Lindström

  Avstressande = bjuda över favoriten och dela en kanna te medans vi skvallrar igenom veckan som varit, tar ner varandra på jorden och stöttar varandra i det som varit svårt. så känns nästa vecka lite lättare och mer avslappnad 🙂

 177. Om möjligheten finns är ett av mina bästa tips att ta sig tiden att gå till en simhall. Motionssim är perfekta sysslan för att reda ut sina tankar. En stund i bastun på det och kroppen kommer känna sig trött på ett så skönt sätt efteråt!

 178. Finns två olika sätt jag stressar ner på och det första är att gå en promenad, och beroende på humör går jag i skogen eller till havet, har lyxen att ha nära till båda. Det andra jag gör är att göra honungsvatten, varm mjölk med honung och kanel eller koffeinfritt te och lägger mig i sängen för att planera min tid eller bara ta tid att tänka, lugna ner mig själv. Dessa två sakerna tipsar jag andra om att prova för att stressa ner.

  Följer dig på facebook som Nora Andersson!

 179. Att lägga sig med en katt på magen. Vem kan va stressad när duret som är mästare på avslappning ligger och spinner på en.

 180. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna denna lyxiga vinst. Här hemma dricker vi mycket te, så denna vinst hade verkligen varit perfekt på alla sätt och vis. Mysa, ta det lugnt och dricka gott framför en bra film.

  Gillar på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 181. Mitt bästa tips för att stressa ner är antingen att titta på tv med barnen i knät, eller att stanna upp i vardagen och bara andas tre djupa andetag, gör under för kropp och själ och tar väldigt lite tid (som en oftast inte har när en är stressad).

  Följer på fb, Maria Mattson.

 182. På kvällen kan man lite kort planera nästa morgon (kläder, morgonhygien, frukost, lunchlåda eller äta ute med kollegor osv) och förbereda en del. Det ger struktur för dagen samt ger hjärnan någonting att följa. För oss som gillar lite ordning ger det onekligen mindre stress.

 183. När jag vill stessa ner stänger jag av min mobil, gör mig en kopp te, sätter mig i favoritfåtöljen och läser en spännande bok ☺️?Det får mig lugn. Håller tummarna hårt! Följer på Instagram med namn madde_cancersurvivor och gillar på Facebook med namn Madelene Abrahamsson. Kram

 184. Tar en lång promenad med favoritmusik i hörlurarna. När jag kommer hem och är lugn och inte så bitchig längre är en fika med min man nästa steg. Sen luuuugn i kroppen…

 185. När jag är stressad så brukar jag gå ut i skogen och promenera, det är alltid skönt med frisk luft och att få komma bort från verkligheten för en stund. Men högsta volym i hörlurarna och en behållare med gott te (..passande!) så blir jag alltid lugn ❤️ Efter det har jag fått ny energi och kan ta tag i det som stressat mig!
  Följer både på instagram och Facebook 🙂 Moa Green, @moaastrid

 186. Mitt bästa sätt för att stressa ner är att stänga av alla elektroniska apparater, sjunka ner i favoritfåtöljen med en kopp te och gärna en bra bok.

  Följer på instagram och Facebook

 187. Jag utför allt extra långsamt samtidigt som jag djupandas. Jag fokuserar helt och hållet på det jag håller på med och låter då alla sinnen vara med. Jag tar regelbundna minipauser då jag “vilar” i vilan och bara fokuserar på andningen.

 188. Jessica Holmlund

  Bästa tipset är att lägga bort alla telefoner, surfplattor mm och bara vara en stund varje dag.
  Umgås tillsammans med nära och kära och sov ordentligt på natten.
  Försöka att inte stressa upp sig över saker man inte kan påverka.

 189. Jag stressar ner genom att krama och pussa på min älskade karl <3 Kärlek övervinner allt.

  FB – Sofie Altuntas
  IG – sofie_altuntas

 190. Jessica Hellström

  En halvtimme på spikmattan är både avkopplande och ge massor av ny energi, gör det så ofta jag kan.. lyssnar gärna på en Mindfulness app med kroppscanning medan jag ligger där, då slappnar både sinne och kropp av enkelt..

 191. Elina Söderberg

  Mitt bästa tips för att stressa ner är att umgås med sina nära och kära, glädje är botemedlet till stress!

 192. Att få vara själv en stund varje dag då man bara kan tänka på allt, samt att man kan rita eller kolla på en serie. Det brukar jag göra för att ta det lugnt och känna mindra stress.

 193. Mitt bästa tips för att varva ner är en stor kopp te, en liten bit mörk choklad och en riktigt spännande bok som gör att du kan släppa allt omkring dig

 194. Jag är sällan stressad men om jag är det finns det inget som kan stressa av mig som att få lägga mig under en filt och läsa mina favoritbloggar och kolla mina favoritkonton på insta!

 195. Yoga är bäst! Men med bebis+treåring blir det svårt, så nu får en kopp te hjälpa till, det hjälper också!
  Följer på fb.

 196. Kommer hem efter en stressig dag,
  dags att ladda om för nya tag.
  Av med jeansen som känns så små,
  mjukiskläderna åker genast på.
  Göra i ordning lite gott te,
  kanske en smörgås bre.
  I soffan slå sig ner,
  och bara göra inget mer.
  Tänka på det som har varit bra,
  glömma det som tråkigt va.

 197. Ibland är det svårt att stressa ner,
  jag föreslår att man tar och ler.
  Visst att det kan vara mycket att göra,
  men nu ska du få höra.
  Mitt bästa tips är att sätta sig med någon du är nära,
  berätta dina problem och den kan hjälpa dig att dessa bära.
  Kanske du under stundens gång,
  inser att tiden faktiskt inte var så trång.
  Kanske behöver inte allt ha så många krav,
  ibland kan livet få galoppera i ett fritt trav.

 198. Att stanna upp och tänka på andningen är mitt bästa knep för att stressa ner. Detta gör jag flera gånger om dagen. Är på tok för stressad så kul att läsa alla andras tips också, tack!

  @olahaym på Instagram

 199. Att sätta sig ner med en bra bok att läsa är för mig ett perfekt sätt att varva ner och slippa stress för en stund

 200. Att åka buss. Faktiskt. Då får en en stund att gå igenom sina tankar, eller kanske bara lyssna på musik innan en startar dagen eller är på väg hem från jobbet.

 201. Mitt bästa stressa-ner-tips är att simma. Brukar ofta smita iväg efter jobbet och simma i någon halvtimme. Så lugnande med stora simtag och simma längd efter längd. Det är ordentligt med tid att tänka på alla man ska behöva göra och reda ut tankarna. Eller om man bara vill släppa allt och flyta runt, simma, och komma in i ett flow där allt bara är igång. Stort tips till alla 🙂

 202. Varva måsten med roliga saker. Hitta sådant som gör att du mår bra; meditation, yoga, träning av något slag. Ha en mobilfri stund på kvällen. Lämna arbetet på arbetsplatsen, ta inte med det hem om det inte är ett måste, och om du måste, så gör arbetet på en speciellt avsedd plats.

 203. Det måste ju vara en téstund helt enkelt. Helst i mörkret med bara ett levande ljus och mina två, mjuka, lena, fluffiga katter. Endorfiner och oxytociner bara flödar inombords då.

 204. När jag behöver stressa ner går jag ut på en lång promenad. Jag brukar lyssna på en bok för då glömmer jag bekymmer, andas djupt och släpper loss stressen i musklerna.

 205. Mitt bästa tips för att stressa ner är att bestämma mig för att jag är glad för varje sak jag hunnit med under en dag .Alltså tagga mig själv .För det finns alltid hundra saker att göra men det är jag själv som prioriterar med vad . Det är viktigt för mig att ha saker planerat i god tid i föreväg i min kalender .Framförhållning i min vardag minskar min stress .

 206. Helena Bertilsson

  Hitta något du gillar att göra som kräver koncentration men som ändå är kravlöst. Jag gillar att teckna till exempel, med lite musik i bakgrunden, en kopp med något gott till och en varm filt omkring mig. Alla sinnen är upptagna med något men samtidigt får hjärnan vila eftersom det inte finns rum för stressande tankar; du måste fokusera på det dina händer gör.

 207. Charlotte Björnström

  Att se en riktigt bra film, eller ta en promenad med kameran i vacker vintergnistrande natur, eller klappa en gosig katt.

 208. Pernilla Bjarnevi

  Ett härligt bubbelbad är alltid en början sedan en mjuk pyjamas på och krypa ner under en filt i soffan med en kopp varm te funkar alltid för mig.

 209. Skön musik som sällskap och ut och gå! sen vila under filt iooch meditera hemma. Det hjälper varje gång
  zemam på instagram
  Anna Larsson på Facebook

 210. Jag ber min sambo sätta sig med mig i soffan och bara krama om mig, titta på en serie och dricka en kopp te.

 211. Om möjligheten finns är ett av mina bästa tips att ta sig tiden att gå till en simhall. Motionssim är perfekta sysslan för att reda ut sina tankar. En stund i bastun på det och kroppen kommer känna sig trött på ett så skönt sätt efteråt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet