Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 5: Vinn Damn Heels i din favoritfärg

Lucka 5: Vinn Damn Heels i din favoritfärg

damn_heels-ihopvikbara-ballerinaskor

Dagens lucka presenteras i samarbete med Damn Heels. I luckan döljer sig ett par ihopvikbara ballerinaskor, alltså den perfekta julklappen till dig som älskar högklackat men hatar värkande partyfötter! 

border
Så tävlar du:
Skriv din skostorlek + vilken färg du vill vinna i en kommentar. Motivera även kort varför just du ska vinna!
border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Jennysen, stort grattis!

Ida Eriksson
Ida Eriksson

129 reaktioner på ”Lucka 5: Vinn Damn Heels i din favoritfärg”

 1. 36 i svart!

  Vet inte huuur många kvällar jag kommit hem med värkande, pumpande röda fötter efter för många timmar i klackar för att jag alltid förtränger hur hemskt det faktiskt är, haha. Skulle vara så otroligt skönt att bara kunna byta!

 2. Eva-Lena Hallberg

  Har aldrig lärt mig att gå i klackar men i platta skor går jag jäkligt snyggt! 🙂

  Svarta storlek 40 skulle passa mig perfekt!

  God Jul från mig! 🙂

 3. Kanske är klackarna snyggast på festen
  men är man den förståndiga gästen
  Så tar man dessa med sej
  och går hem som en ordentlig tjej 🙂

  Jag skulle gilla de rosa 🙂
  39 har jag i skor.
  följer dig på bloglovin.

 4. Som nybliven student ser jag flera fester framför mig de kommande fyra åren, så ett par “Black Diamonds”-ballerinaskor i storlek 40 vore perfekt för mig 🙂

  Gillar & Följer 🙂

 5. Vore underbart att få vinna ett par Damn Heels ballerinas i Champagne gold. Helt enkelt för att få kunna dansa runt granen i jul och ända fram till påska… eller åtminstone till nyårsfesten 🙂 I dessa ballerinas skulle jag vara både snygg och bekväm vilket är en ovanlig kombo. Har storlek 37 om jag skulle bli den lyckliga utvalda.

 6. Det här skulle vara.. det bästa som kan hända för mig resten av året haha. Jag har snygga högklackade skor hemma, men jag kan inte använda dom. Blir platta skor always för min del för får ALLTID ont i fötterna redan efter 1-2 timmar, så kan bara glömma bort dom egentligen 🙂 Så jobbigt att inte kunna få använda högklackade skor när man har så känsliga fötter och har så korta ben som mig..

  Följer dig redan på allt, de vet du 🙂 Jag har storlek 38 och skulle gärna vilja ha svart så det passar till alla mina kläder. Kram

 7. Jag skulle vilja ha ett par svarta i stl 38 om jag vann. Jag har alltid klackar på fest och annars med iofs, men efter några timmar på klubben hade de vart så skönt o ta på sig ett par tunna platta o sköna ballerinaskor! Jag har gillat på fb. Kram

 8. Storlek 36 i färgen Gunmetal Glitz 🙂 lite glitter, lite mer party även fast man tar av sig dom partyklackarna! Det vore en dröm att slippa vakna upp med onda fötter, så att byta ut klackarna när man ska gå hem vore helt underbart!

 9. Svart strl 39

  Med dessa på så får jag min själ
  inte alls ont i min stackars häl.
  Lätt att ta med både till vardags och fest
  av dessa jag gillar de svarta bäst.

 10. Jag är gärna med och tävlar, skulle vilja ha storlek 39 i svart. 🙂
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag inte använder klackar och ballerinaskor är ju då ett riktigt bra alternativ – passar bra till fest men så mycket bekvämare!

  Följer dig på bloglovin och gillar dig på facebook sen tidigare som Mirjam Skredsvik.

 11. Stl 36. Jag har ALLTID med mig platta skor till fester och de tar upp hela handväskan! Av princip byter jag sedan aldrig skor, oavsett klackar och kväll. Men ett par guldiga vackra ballerinor kanske kunde ändra på det, spara på mina fötter och utrymmet i väskan:)!

 12. Jag är gärna med och tävlar. Vill vinna ett par svarta i storlek 39. Skulle vara perfekt att enkelt kunna ha med sig ett par extra skor, i en snygg väska också.
  Både följer/ gillar sedan tidigare, liselotte andersson.
  Mvh Liselotte

 13. strl 39, färg gold (:
  Tycker jag ska vinna för att jag älskar högklackat, men jag hatar när man inte ens kan gå med dem i en halvtimme innan fötterna värker. De här är ju dom perfekta partyskorna, och dessutom är dom ihopvikbara så dom är hur lätta som helst att ta med sig. hoppashoppashoppas jag vinner <3

 14. Har länge funderat på ett par sådana här! Just nu använder jag bara mina “bekväma klackar” när jag går ut, men att kunna använda resten av klackarna i garderoben som är dööösnygga (men mindre bekväma mot kvällens slut…) skulle vara trevligt! Och det skulle ju gå med denna backup!

  Svarta storlek 38 🙂

 15. Svarta i 39 skulle passa som handen i handsken! Jag skulle vilja vinna dessa skor, för det är våningshus där jag bor. Och att springa upp och ner i klackar små, gör så att jag tillslut inte kan gå. Så visst vore det härligt att vinna, så att mina problem skulle försvinna!! 🙂 Kram!

 16. 37 i svart! Anledningen? Igår var jag tvungen att gå jätte tidigt hem från ett julbord, endast pga att mina fötter höll på att ta kol på mig! Vill inte att det ska hända igen 🙁

 17. Str 39, svart.
  När man precis har börjat gymnasiet svänger världen omkring i en massa glitter och bling. Men för att inte få fotproblem behöver jag dessa vackra ting.

 18. Jag älskar klackar, man får en grym hållning, extra snygga ben och snygg rumpa. Dockm har jag en backa ner till bussen och sedan en backe hem, helt omöjligt att gå i den med klackar! Vill vinna svarta i storlek 41 🙂

 19. De lilarödglansiga uppe till vänster i storlek 40

  Min mamma har önskat sig sådana länge. Och det hade varit väldigtväldigt fint att få överraska henne med dessa!
  Hon unnar sig sällan något, och jobbat smått dygnet runt som ensamstående textilkonstnär – det hade verkligen satt guldkant på hennes dagar!

 20. Sofie Andersson

  Svarta i stl 36 skulle passa mig.

  Använder ofta högklackat. Gillar och bli längre eftersom jag är kort. Men hur många gånger har man plågade fötter efter en dag? Jo ofta. Hua ..

 21. Jag har storlek 36 och skulle gärna vilja vinna ett par svarta. Men jag skulle nog göra lite “tvärtemot” och använda dessa när jag ska dansa, och sedan ha på mig vanliga skor hem, och det är också därför jag vill vinna dem då jag inte har några bra inneskor att dansa i!

 22. önskar ett par svarta i storlek 38

  Mina fötter blir alltid så ömma,
  med dessa hoppas jag det kunna glömma!
  Festa och ha kul
  det vill i alla fall jag till jul!
  Då vill jag gärna vara snygg
  för det får mig att känna mig trygg!
  Att sväva på moln med Damn heels så sköna
  vore en dröm för varenda böna!

 23. Precis hemkommen från läkaren, och nu är höga klackar ett minne blott.
  Så du kan inte ana hur mycket jag önskar, jag kniper en vinstlott!

  Svarta o storlek 39 skulle vara toppen! 😀

 24. Anette Kristoffersson

  Svarta 36:or skulle sitta bra på mina fötter
  när jag från partyt är på hemväg så trötter!

 25. Anette Kristoffersson

  Oops! Är nog lite trött nu också, glömde nämligen skriva att jag följer Adaras både på Bloglovin’ och Facebook sedan tidigare.

 26. Har storlek 37 och svarta vill jag ha om jag vinner

  Älskar högklackat, och att dansa men efter en kväll på dansgolvet i det så kan jag knappt gå så dessa vore otroligt skönt att få dra på efter en helkväll

 27. Svarta i storlek trettionio skriver jag i denna min vinstchans,
  vill gärna göra även hemresan till en dans.

 28. Champagne Gold i storlek 36
  Det här vore perfekt till jul och nyår, speciellt om man ska vara ute länge och bara kunna tänka på att ha kul istället för att ha värk och ont i fötterna.

 29. Jag skulle vilja ge dessa till min kära mor.
  Hon använder ballerinaskor nästan året om!
  Hon använder de så länge hon kan, långt in på hösten för hon vägrar acceptera att den kalla perioden är på väg och för att hon älskar att bära ballerina.

  Hon har stl 38 och jag tror hon mest skulle tycka om färgen “Gunmetal glitz”.

 30. 40 i svart
  Jag har ofta ont och ömma fötter,
  smärtan gör en inte glad utan bara trötter.
  Att festa i klackskor är det allra mest fina,
  men på vägen hem så börjar det svida.
  Ballerina är båda enkla, snygga och sköna,
  dem får gärna mina fötter kröna.
  Storlek 40 i svart jag mig önska,
  i min garderob de skulle grönska!

 31. Marie-Louise Nilsson

  Storlek 40 Champange

  Jag är en riktig partyprinsessa och är ute ofta och länge. Efter en natts dansande så är mina fötter inte värda att kalla fötter och orkar knappt bära mig.
  Hade varit schysst att kunna “varva med ett par lika snygga “flats”
  /Marie

 32. Älskar verkligen skyhöga klackar fast dock får man ju ont i dom efter ett tag så detta inlägg hade ju varit perfekt !
  hade en gång ett inlägg men det skrubblade ihop sig ich det var verkligen dåligt därför skulle jag vilja vinna detta !

  Gillar dig på facebook !

  Kram Madde

 33. Åh vilken rolig tävling! Har aldrig hört talas om dessa förut, men verkar ju skitsmarta! Jag har i alla fall stora problem med mina fötter, och måste därför alltid använda gympa-skor vilketär ganska trist.
  Skulle vilja vinna strl. 39 i Black Diamonds 🙂

 34. Petra Andersson

  Storlek 39 i svart!

  Använder högklackat varje dag på mitt jobb och ibland hade det varit skönt att ta av de bakom skrivbordet och svida om till något lite bekvämare som ändå är grymt snygg!

 35. Svarta i storlek 36!
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag får så otroligt ont i fötterna när jag har klackar på mig. Därför har jag alltid ett par convers skor handväskan, men det skulle vara mycket festligare att ha ett par snygga ihopvikbara ballerina istället!

 36. Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag gillar på Facebook och följer på BL.
  Jag vill vinna svarta i stl37.
  Jag har en sjukdom dom bla påverkar mina leder så dom lätt hoppar ur och jag har kronisk värk och smärta. Men trots detta vill jag ju känna mig fin ibland med högklackat. Men det straffar sig! Den här uppfinningen vore superbra för mig 🙂

 37. Hej! Vilken kul idé, alltid tyckt de verkat urcoola! Jag hade isåfall gett dem till min låtsasmamma som totalt älskar skor, speciellt den lyxigare varianten 😀 det hade varit perfekt och jag tror hon skulle bli superglad! Isåfall så är det storlek 39 som gäller. 🙂

  Följer och gillar! God jul!

 38. Black Diamonds! Storlek 38.
  Alldeles underbart
  med ballerina så smart
  så kan jag gå på partaj
  utan att skava mig
  vill så gärna vinna
  se partyproblemet försvinna

 39. Jag har storlek 36/37 och skulle vilja ha ett par svarta Damn Heels eftersom att varje ute kväll slutar med att jag går barfota hem, haha. Får så himla lätt blåser på fötterna och har även lite svårt för att gå i klackar pga att jag har benhinneinflamation, dock finns det inte många snygga “party skor” bortsätt från kackar 🙁

 40. Strl 39, svart! Har spenderat alldeles för många nätter med att halta runt barfota bärandes på klackar.

 41. Svart i stl 38/39 skulle jag vilja vinna.

  Skönt att kunna ha ett ombyte och komma ner på jorden igen när fötterna värker! 😉

 42. Storlek 40 i svart.

  Att aldrig mer behöva gå med värkande fötter efter en kväll i klackar skulle vara sååå fantastiskt!

 43. 39 i svart.

  Det skulle vara så skönt att kunna gå på julens fester utan att behöva oroa mig för värkande fötter.

 44. 39 svart!
  Jag skulle vilja vinna det här så jag kan ge bort det till min stora syster som har börjat gå ut mer och mer, och morgonen efter brukar hon jämt klaga att hon har så ont i sina fötter

 45. Jag är med! Jag har storlek 39 och vill vinna i guld!
  Jag vill vinna för att jag ska lära mig gå i klackskor. Jag och klackskor går inte ihop, det gör ju så sjukt ont att gå i… Detta kanske skulle underlätta?

 46. 39, i gunmetal!

  Aldrig mer ska värkande och ömmande fötter få hindra mig från att fortsätta dansa fram i livet. Hurra för Damn Heels!!

 47. Storlek 38,lila färg.
  Jag skulle vilja vinna för att jag ständigt går runt i högklackat,jag passar inte riktigt i låga skor..Så varje dag när jag kommer hem från skolan så värker mina fötter som tusan. Men detta är något absolut nytt som jag vill testa och dom verkar så sköna och fina och skulle nog passa mig. Jag har tittat på dom här en gång innan och dom är supersöta. Det skulle passa så bra att ha med sig till nyår eller en fest. 🙂
  Kramizar

 48. Storlek 40 guld
  Skulle passa perfekt på Nyårsafton! Skor och väska som glittrar ikapp med champagnen och nyårsraketerna.

  Följer redan på båda ställena sedan kalenderns början

 49. Hade velat ha strl. 39, guldiga, de var fett coola! haha!

  “varför just jag ska vinna”: För att jag är awesome. Haha nej, men har aldrig kunnat gå i klackar, vilket jag inte heller borde med mina snubbel fötter osv. Så nya ballerinor som man kan gå i ibl (har problem med fötter så kan typ bara ha gympa dojjer) på finare tillställningar hade varit fett awesome, och just färgen moahaha!

 50. Inte nog med onda fötter ibland så känner jag mig vansinnigt lååång när jag satt på mig klackisar, mäter 177 utan. Och då skulle det vara skönt att ha dessa skor och komma ner på jorden igen!
  Svarta storlek 40

 51. Anette Eriksson

  Svart stl 38

  I denna luckan finns boten
  mot den onda partyfoten
  Med dessa orkar jag parta hela natten
  och glida runt smidigt som katten

 52. Ett par svarta i storlek 40 vore perfekt. Underbart att kunna byta när fötterna börjar bli knekt (knäckt)

  Haha. Sjukt dålig på att rimma 🙂

 53. Min storlek är 37 och jag vill vinna Gunmetal Glitz.
  Har väldigt ömma fötter och gillar att gå i ballerinaskor, så mycket skönare. Dessutom är dessa ursnygga =)

 54. vill vinna lila i storlek 39.

  som nybliven mor kan jag inte ha mina fina klackar på ett tag. saknar fina festskor som är praktiska då man bär runt på bebis.

 55. Åh, dessa skulle jag vilja vinna. Jag fick slänga mina stackars slita ballerinaskor i slutet av sommaren. Hoppas hoppas hoppas.
  Storlek 39 <3

 56. Svarta, storlek 37.

  Jag fyllde 18 för inte så längesen och har börjat gå ut ibland vilket jag tycker är skitkul. Dock är jag inte så mycket för att gå ut i klackar då jag har väldigt känsliga fötter och inte orkar ha dem en hel kväll. Dessa underbart snygga ballerinor skulle därför vara perfekta att byta till när fötterna börjar ömma!

 57. Jag vill vinna storlek 40 i färgen Champagne Gold

  Tyvärr så är inte jag den där tjejen som tycker om att gå i högklackat det känns för obekvämt för mig så därför när jag går på en fest så vill jag ha dessa både bekväma och riktigt snygga.

  gillar på facebook följer på bloglovin

  Kram

 58. Storlek 39 i lila vill jag ha ! Efter en mycket lång dag i skolan och efter alla besyr i stallet så skulle dom här fina ballerinaskorna sitta perfekt på mina fötter när jag kommer hem efter en lång dag ! Skulle också kunna tänka mig ha dom i skolan då man inte vill gå runt i tjocka vinter skor som det är dags för nu. Då skulle jag kunna ha dom här ❤

 59. Jag skulle vilja vinna de svarta i storlek 39 av den simpla anledningen att jag faktiskt HAR snubblat med klackskor (och det är inte gärna någonting jag gör om!!)

  (Jag följer dig också på Bloglovin’)

 60. dom svarta i storlek 37 🙂 jag tycker jag ska vinna dom för att mina småfötter börjar gå på allt mer partyn nu när jag fyllt 18 😉 och då är det ju bra att vara förbered!

 61. 40 Champagne Gold

  Jag vill ju så gärna gå i snygga klackar,
  men får väldigt ont i fötterna efter halva kvällen.
  Med dessa skulle jag ju kunna enkelt byta skor och fortsätta ha trevligt! Underbart snygga dessutom!

  *hoppas hoppas!*

 62. Svarta i storlek 37 skulle jag vilja vinna!
  På min bal så fick jag sjukt ont i fötterna av mina höga klackskor och hade tagit med en allt för liten väska för att jag skulle kunna byta skor och lägga i klackarna istället för ballerinorna, jag gick alltså runt med jäkligt ont i fötterna och kunde knappt gå! Det resulterade i svullna fötter och kryckor för mig :/ På fest är det lika jobbigt då också att behöva ha med sig en stor klumpig väska för att man inte kan byta annars, så det här hade underlättat sjukt mycket! Grym tävling <3

 63. Jag har storlek 35 och skulle vilja vinna de svarta!

  Eftersom jag är väldigt kort går jag i klackar så gott som varje dag, kan ju säga att det tar på fötterna en del! Speciellt under Halloween då jag var på den stora halloweenfesten på Western Farm i staden Boden, då hade jag mina nya, fina, vita, HÖGA stilettklackar. Efter några shots, drinkar och en del dans var det inte jättelätt att gå kan jag ju säga, och självklart hade jag inga andra skor med mig. Var verkligen tvungen att stödja mig på någon efter bara halva kvällen, för att kunna gå över huvud taget! När vi skulle hem och kom ut på den leriga parkeringen var jag SÅ nära på att ramla rakt i en vattenpöl och värre värk i fötterna har jag aldrig varit med om! Tur att jag hade roligt den natten! 😀

  Jag både följer dig på bloglovin’ och gillar såklart din facebooksida sedan länge tillbaka! 🙂

 64. Hejhej! Stl 40 har jag och på nyårsafton ska jag INTE gå sista biten hem i strumpor (med de högklackade skorna i handen) som ifjol…

 65. Skulle önska ett par svarta i storlek 40, 🙂

  De hade passat perfekt både till vardags
  som fest. Efter en kväll i klackar, hade de varit
  härligt och kunna byta till ett par bekväma
  och söta ballerina. 🙂 Hoppas på tur.

  Gillar och följer dej sedan tidigare.

 66. Jag skulle vilja vinna de svarta i strl 38. Jag har någonting som heter hallux valgus, och som gör att jag verkligen får sjuuuukt ont i fötterna av att gå i högklackat. Med andra ord gör jag det aldrig. Så dessa skulle nog göra under för en danskväll ute!

 67. 37

  MIN KOMPIS GNÄLLER ÖVER SINA ÖMA FÖTTER VARJE GÅNG VI ÄR PÅVÄG HEM FRÅN EN FEST ELLER KROGEN. HADE VARIT KUL OM MAN KUNDE HJÄLPA HENNE MED DE DILEMAT 😀

 68. Jag vill vinna dem i färgen black diamonds storlek 36. Och jag kan inte ha smala klackar som är höga då mina fötter är för känsliga, så dessa låter ju toppen. Ger även ett rim:

  Dessa skor ger inga skav,
  vara fin är inget du längre lider av,
  så ta på dessa,
  som en prinsessa.

 69. Svarta storlek 39.
  Älskar höga klackar, men får tyvätt så ont i ryggen efter ett par timmar så då skulle dessa komma fram 🙂

 70. Sandra Hellgren-Sätre

  Storlek 40 och dom svarta skulle jag vilja vinna! Har nyss fyllt 18 så skulle vara perfekt nu när jag kan börja gå på krogen.

 71. Svarta strl 39

  Alla tycker det är så himla fult att ha klackar när man är lång men jag är lång och jag bryr mig inte vad folk tycker, jag älskar klackar och då ska jag ha det!

 72. Tina Carlström

  Svarta i 39 hade jag önskat vinna.Perfekt efter en kväll på krogen eller vännerna när man ska gå hem. Fötterna värker och man önskar att man hade ett par joggingskor på sig. Dessa hade jag använt flitigt vill jag lova!

 73. Hej! Skulle så gärna vinna ett par svarta i storlek 39! Älskar högklackat, men jag är medveten om att jag inte har någon vidare talang i att gå i det, dessutom kan jag knappast påstå att det är speciellt bekvämt därför brukar de bara få vara på i någon timme. Vad gör man sen då? Det brukar sluta med att jag står barfota, eller kinkar med mig min stora handväska med ett par tygskor. Detta skulle ju vara perfekta lösningen! Håller verkligen tummarna!
  Följer såklart redan på Facebook och bloglovin 🙂 ps. tycker du är fantastisk som lägger ner så mycket tid på din blogg, så kul att läsa om allt spännande du häller på med och framför allt alla fina bilder! Kramar till dig!

 74. Jag skulle vilja vinna de svarta skorna i storlek 39! Jag älskar klackar med har aldrig haft något bra alternativ att ha när fötterna inte orkar mer. Så istället för skitiga och skadade fötter skulle jag gärna ta på mig dessa supersnygga ballerinas! Så fint till vardags också! Håller tummarna 🙂 God jul!

 75. 38 svart. Ballerina är min typ av favoritsko och jag har hört så mycket bra saker om de här skorna så jag är nyfiken att testa. =)

  Ha det fint!

 76. Åh, ett par Black Diamond i storlek 40 hade ju varit perfekt! Jag hade gärna blivit ägare av ett par sådana och inviga dem på julafton när jag ska bort!

  Gillar dig på fb (maria mattson) och följer dig på bloglovin!

  Mvh Maria

 77. Emelie Eriksson

  Jag skulle vilja vinna storlek 37 i svart! Dessa skulle passa mig perfekt, jag bor ca 15 minuter utanför stan och det går inga bussar åt det hållet på natten så de blir ofta att man går hem vilket också kan vara lite skönt att få frisk luft efter en kväll på krogen. Men jag får ALLTID så ont i fötterna men de “platta” skorna jag har hemma tar sådan plats i väskan vilket medför att jag inte orkar ta med dem och då slutar det med att jag går hem utan skor på fötterna…

 78. följer dig sen innan på både bl och fb

  stl 40….färg: gunmetal glitz

  jag e EXPERT på att alltid ta på mig obekväma men dock rå
  snygga skor då vi ska nånstans.. sen ja då står man där med mega svärta i fötterna och önskar man varit smart att ta med ballerina skor.. med denna vinsten så behöver
  jag ej oroa mig längre… tadam

 79. JAG ÄR MED!! 😀

  Min skostorlek är 39.
  Jag skulle vilja vinna dem i svart, för att jag brukar verkligen få jätteont i fötterna, och det skulle verkligen underlätta att ha dessa, så att man slipper att gå i strumplästen hem från utekvällen 😉

  Jag följer dig redan på bloglovin.
  Jag gillar redan din fb-sida 🙂

 80. Svarta i 39

  Äntligen! Höga, obekväma klackar är inte min grej!
  Jag är en väldigt bekväm medelålders tjej!
  Här kommer ju partypjucks då de är som bäst,
  som gör var dag till en glittrande fest!

 81. 38
  svart.
  Alltid svårt att motivera varför jag skulle va mer värd än alla andra.
  Men vill gärna vinna ven om jag inte har nån bra motivering

 82. Jag är gärna med och tävlar om black diamonds i stl. 36 till min dotter som alltid klagar när hon gått i högklackat… och det måste man ju gå i….:-)

 83. Svarta i strlk 38.

  Jag blir så trött i fötterna efter en utekväll, hade varit skönt med ett par damn heels på fötterna då. 🙂

 84. Skostorlek: 39
  Färg: Guld/svar
  Varför just jag ska vinna? – Jo, det är såhär att jag inte orkar med att ha ont i fötterna på varje fest, i nuläget så har jag inte heller råd med att köpa några ballerina skor. Så detta skulle vart guldvärt att vinna!

 85. Svarta, storlek 39.
  Jag sitter och småskrattar lite för mig själv just nu, jag blir 30 år nästa år och när jag var på en födelsedagsfest för ca tio år sedan där mannen i hushållet blev just 30 år så sa hans fru att när man passerar den åldern så börjar man ha skor inomhus på fester- jag va den enda som inte hade med mig inneskor! Detta har vi börjat driva med nu när det närmar sig för mig och ska jag börja med det så vill jag gärna göra det både bekvämt och med stil!

 86. Svart, storlek 38
  Jag har vetat om de här skorna i ca 2 år och har typ drömt om de sedan dess! Så smart, praktiskt och snyggt. Perfekt för resor också, då man både får en cool väska och ett par snygga och sköna skor som inte tar någon plats!

 87. Hej Ida!
  Jag är med!
  Skostorlek 40!
  Jag skulle vilja vinna för att jag brukar gå på fester och då brukar jag höga skor. Så sen brukar jag få ont i mina skor och då behöver jag byta till ballerina skor. Jag har alltid haft vanliga ballerina skor men önskar verkligen att ha guldiga för att dem ser mer snygga än vanliga.

  Pluspoäng
  Jag följer dig redan via bloglovin! Har gillat adaras magazine på fb!

 88. black diamonds, storlek 40.

  Har precis köpt ett par jeffrey Campbells Litas, och är rent utav överlycklig. Så vad vore inte bättre nu än att få ett par ballerinas som går att fälla ihop att ta med sig när mina fötter värker!

 89. Är med 🙂

  Vill vinna “champagne-gold” i strl 38.

  Är inte ute på så mycket party just nu eftersom jag är höggravid och ensam mycket med en busig tvååring, men de gånger då jag vill vara lite fin på kalas och liknande så skulle dessa passa mig perfekt då jag har svårt för högklackat.

  Följer på bloglovin sedan tidigare.

  Kram Matilda

 90. Ett par svarta i storlek 36 får gärna följa med i min väska. Perfekt som nu på vintern när man kommer in och inte vill gå i tjocka och klumpiga vinterskor inomhus.

 91. Svart, storlek 41
  Skulle vara underbart att bara kunna ta upp dessa när man har dansat en hel kväll i klackar. Skulle vara räddningen som jag behöver till nyår!

 92. Damn Heels är helt fantastiska! Har själv inte turen att äga dessa, men har många nära och kära som gör det och jag har själv samarbetat många gånger med företaget. Vore därför underbart att själv få chansen att testa på dessa i storlek 40 och färgen Black Diamonds.

  Följer din blogg via bloglovin sedan tidigare, och gillar även din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 93. Jag vill vinna de svarta i storlek 38
  Jag vill vinna dessa för att jag på fest snart och har inte gått i höga klackar på länge så behöver nog dessa i reserv 😉

  Följer dig på bloglovin sen en tid 🙂

 94. Storlek 37 i svart skulle jag vilja vinna 🙂

  Jag älskar att ha klackar en utekväll men klarar bara av att gå i dom under kvällens gång. När det är dags att gå hem har jag ofta så ont att jag knappt kan gå så det slutar oftast med att jag tar av mig skorna och går barfota istället, även om det spöregnar. Så den här vinsten skulle verkligen underlätta mina utekvällar så jag slipper gå hem med smutsiga och blöta strumpor, eller ännu värre, barfota 🙂

 95. Jag skulle vilja vinna Black Diamonds i storlek 38! Jag har väldigt lätt att få ont i fötterna när klackarna ska på (är dessutom nykter så jag känner smärtan hela tiden) dom här skorna skulle vara helt underbara så jag kan dra på klackarna oftare när jag är ute och även till vardags! Hoppas hoppas, dom var riktigt snygga och skulle bli välanvända =D

 96. Svarta i storlek 36. Helt perfekt att ha med sig när man inte vet om man klarar sig hela vägen hem i kvällens skor =).

 97. Svarta i storlek 40. För att jag älskar högklackat men inte klarar det en hel kväll och det är otroligt fult att inte kunna gå korrekt i högklackat! Då vore det prima att byta 🙂

 98. Svarta, storlek 39

  Dessa skulle jag vilja vinna för att alltid ta med mig när jag går ut, dels för egen del – vi vet alla hur tråkigt det är att behöva avbryta en rolig partykväll på grund av onda skor. Men vi vet också hur tråkigt det är att behöva avsluta en toppenkväll i förtid på grund av en kompis ömmande fötter, så därför skulle jag (om jag vinner) även ta med mig dem ut de kvällar jag själv bär flats – för att kunna rädda en vän i nöd om det skulle behövas helt enkelt. 😉 Och om de inte skulle komma till användning så har jag åtminstone fått bära det flashiga väskan. 🙂

 99. tilda bengtsson

  Jag skulle gärna vilja vinna ett par 38or i svart!
  Jag skulle vilja vinna för att jag brukar alltid festa i mina svarta sneakers, inte för att det är snyggt, det hade varit fett mycket snyggare med klackar, utan bara för att jag blir så himla trött i fötterna när småtimmarna kommer. Så att få hoppa i dessa underbara skor verkar som en dream come true för mig! nu äntligen kanske jag kan vara riktigt riktigt snygg när jag är ute på fest!

 100. jag har str. 40 och skulle vilja vinna svart.
  jag skulle vilja vinna för att nu när jag äntligen gått ner i vikt, så kan jag ha snygga stövlar på mej. men eftersom jag är ovan (än så länge) att gå i dom, så får jag sjukt ont i fötterna. vore då perfekt med dessa skor som räddning i väskan 🙂

  följer dej på bloglovin och facebook sen länge tillbaka 🙂

 101. Skostorlek: 39
  Färg: Gunmetal Glitz
  Varför just jag ska vinna? Efter festen vill man inte lida pin. Dock vill jag fortfarande vara fin. 🙂 Med dessa skor ifrån Damn Heels så överlever jag.

 102. Susan Vikström

  Hej

  Jag vill gärna ha de svarta i storlek 36. Som ensamstående mamma som både jobbar och pluggar så har jag mycket packning med mig varje dag. Dessa smarta skor skulle rädda både en utekväll med höga klackar och lätt ombyte när jag är i farten med barnen!

  Med vänlig hälsning Susan Vikström (Jag har gillat på Facebook.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet