Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 6: Vinn en personlig almanacka

Lucka 6: Vinn en personlig almanacka

personlig_almanacka

I samarbete med Personligalmanacka.se kan du i dagens lucka kamma hem en personlig almanacka i valfri storlek. Ta chansen och bestäm själv hur du vill att dina framtida veckor ska se ut!

På Personligalmanacka.se kan du i stort sett bestämma exakt hur du vill att just din almanacka ska se ut – och när den ska börja. För mig är det ett måste att designa min almanacka själv. Då strukturerar jag nämligen med glädje upp min vardag!  😉

border
Så tävlar du:
Motivera i en kommentar varför du ska vinna.
border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Sandra Petersson, grattis!

Ida Eriksson
Ida Eriksson

161 reaktioner på ”Lucka 6: Vinn en personlig almanacka”

 1. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att ha koll på allt stort och smått i mitt och barnens liv.
  skriver jag inte upp saker så finns de inte. Typ.
  Amningshjärna deluxe.

  följer dig på bloglovin.

 2. Sandra Hellgren-Sätre

  Denna skulle perfekt nu när jag går sista året på gymnasiet och ska hålla koll på så mycket olika läxor och prov! 🙂

  Följer på bloglovin och gillar redan på FB sedan tidigare.

 3. Jag skulle behöva en almanacka nu eftersom de är massor som händer i skolan med inlämningar, prov osv. Så det skulle vara bra att hålla reda på allt, och att få designa en egen är ett kanon +! =)

 4. Jag skulle behöva en almanacka nu eftersom de är massor som händer i skolan med inlämningar, prov osv. Så det skulle vara bra att hålla reda på allt, och att få designa en egen är ett kanon +! =)

  Följer din bloglovin’ från långt tillbaka + din facebook sida även.

 5. Denna skulle jag behöva då jag är less på coops utbud.
  Att istället själv få bestämma hur.
  Min skulle då få en rosa skrud.
  Hoppas nu att jag har tur! 🙂

 6. Om jag vinner så ska min mamma få välja ut den till sej i stället 🙂 Min mamma är ensamstående min yngsta bror bor kvar hos henne, vi andra 5 är ju utflugna men hon har även fosterbarn med speciella behov/ dolda handikapp så hon har mycket tider hon ska komma ihåg, ultimata julklappen till henne 🙂
  Följer på bloglovin

 7. Jag skulle vlja vinna en egendesignad almanacka därför att jag är så slarvig i vardagen, har inte så bra koll och har ingen almanacka, kanske borde skaffa mig en? blir ju ännu roligare om den är egendesignad också!

  Jag följer redan dig på Bloglovin och gillar redan på Facebook, Alexandra Gefvert heter jag där 🙂

 8. En almanacka vore bra
  så koll på livet jag kan ha.
  Och oftare kommer jag att vara glad
  När jag ser älsklingarna på första blad!

 9. MÅSTE HELT ENKELT VINNA DENNA! D:
  Har hur länge som helst planerat vad jag ska köpa till min bästa vän till julklapp, och har faktiskt funderat på att laga en personlig kalender, almanacka eller något sånt. Det här vore verkligen perfekt för jag kunde fylla i en massa awesome grejer och bilder på oss osv. Helt enkelt den PERFEKTA JULKLAPPEN! 😀 skulle va awesome om jag vann för måste köpa så många julklappar och pengarna räcker inte alltid till 😀 håller tummarna <3
  (+har gillat på fb och följer på bloglovin jag heter Alva Välimäki)

 10. Jag vill jättegärna vara med och tävla! Vad kul 😀

  Jag älskar att skriva små söta citat varje dag för att må bättre och sprida lycka även i min vardag. Alltid velat ha en almanacka att göra det i och detta är ju perfekt timing! Jag älskar att planera och ha struktur på saker också. Det gör mig glad liksom! Fint fint. *hoppas jag vinner* 😀

 11. Har alltid velat ha en sån, men jag har aldrig haft över efter räkningar och livsviktiga för att kunna lägga ut på en.. 🙁

  Gillar och följer! 🙂

 12. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna en personlig almanacka till min mamma som även är min kollega. Vi har alltid bägge två mycket inplanerat i och med vår hemsida som vi driver ihop, och vårt event som vi arrangerar tillsammans. Det vore därför toppen att vinna detta pris till henne då jag vet att hon behöver en ny kalender inför 2014 då vi har en hel del inplanerat redan.

  Följer dig på Bloglovin sedan tidigare, och gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 13. Jag vill vara med! Jag använder almanacka varje dag, dock så är den väldigt tråkig. Jag älskar att planera saker, ha en bra överblick och bra så att man inte glömmer bort något viktigt! Skulle nog glömma allt om jag inte hade en ^^ haha Så jaa eftersom jag kollar i den varje dag, skulle det ju vara roligt om den dessutom såg fin ut! 😀
  Följer dig på bloglovin 🙂

 14. Malin Svensk Björck

  Jag gillar på Facebook och följer på BL.
  Jag skulle behöva vinna för min sjukdom gör mig superglömsk. Inte kul och otroligt jobbigt!

 15. Konstens tecken var 2013s år ,
  2014 blir det studiernas vår,
  tillbaka till skolbänken ska jag,
  åh vad spännande och mycket att hålla reda på var dag!

 16. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Jag skulle vilja vinna en personlig almanacka eftersom det skulle underlätta i mina studier! Just nu satsar jag verkligen på skolan men att komma ihåg alla prov och läxor är inte alltid lätt, därför skulle jag verkligen bli glad om jag fick chansen att designa min egna almanacka!
  Jag är en väldigt lättstressad person och att veta vad och när jag ska göra saker skulle nog göra vardagen lite enklare för mig. Dessutom är det förstås roligt att ha en almanacka som ser ut precis som man själv vill ha den!
  Följer dig på bloglovin sen tidigare och gillar dig på facebook (Mirjam Skredsvik).

  Ha det så bra!

 17. Jag är modern på många sätt, använder min iPhone och iPad till det mesta, men när det gäller almanacka och schemaplanering är jag en riktig old-fashioned-girl och vill bara ha fysiska almanackor. T.o.m. min kollega i mammas ålder undrar vad jag håller på med! 😉

  Följer på båda sedan tidigare! 🙂

 18. Åh jag är med!
  Jag behöver verkligen en för att jag går på gymnasiet nu så jag får alldeles för många läxor så jag har inte koll nu + jag har alldeles för planer i framtiden, som t.ex konserter, resor osv så jag behöver verkligen alamancka för att ha bättre koll hehe!

 19. Åh snälla Ida, jag skulle så hemskt gärna vilja vinna denna lucka. jag beställde en personlig almanacka förra året och var jättetaggad på det nya året och hade planerat hela året i detalj. Tyvärr blev det inget roligt år för mig, pressen steg och jag blev superOmotiverad till att göra något. Nu har jag äntligen tagit mig ur min svacka och skulle så gärna behöva en nystart inför det nya året. En personlig almanacka är faktiskt det enda jag önskar mig i julklapp (och doftljus) och att vinna denna lucka hade varit det mest ultimata så jag kan göra comeback och ge förra året ett långfinger i planering. Haha 🙂

 20. Åh detta är typ den ända tävling som passat mig så det hade varit otroligt kul om jag vann! Jag har utvecklats så mycket under 2013 att jag har kommit igång med bloggen och startat en foto verksamhet trots att jag bara är 14 år och för att komma ihåg alla mina fulla dagar hade det varit otroligt kul att ha en egendesignade almanacka med mina foton på! Jag följer och gillar allt som man ska eftersom jag älskar din blogg så otroligt mycket du är en sån stor inspirationskälla! Nu håller jag tummar och tår så jag en personlig slmenacka får… =)

 21. Jag skulle vilja vinna så att jag kan ta kontroll över mitt liv och inte låta små “komma-ihåg” tankar ta över all plats i min hjärna, det vore ett bra mål för 2014!

 22. Jag använder alltid almanacka i min telefon, men nu när jag har fått jobb så skulle jag verkligen ha användning utav en riktig almanacka för att hålla koll på mina arbetstider bättre, jag är en sån person som måste har ordning och reda i min vardag för att den ska funka.

 23. Jag skulle vilja vinna eftersom det skulle vata såå bra med en almenacka eftersom jag är rätt så fullbokad på fritiden med träningar och så kan man hålla ordning på alla läxor i skolan och sånt. Skulle vara så skönt och få någon ordning i kaoset!

  (Gillat på fb)

 24. Jag skulle ge den till min dotter som börjar gymnasiet i höst. Fotolinje, så spännande! Hon älskar att designa egna grejer.
  Gillar på facebook.

 25. Jag vill jättegärna vara med och tävla.
  Jag skulle vilja vinna en egendesignad kalender, då min gammla snart går ut. Dessutom skulle jag vilja designa min egen kalender hur jag vill. Det skulle kännas roligt att använda kalendern om man hade fått bestämma själv hur den såg ut!

 26. Jag är gärna med!
  Jag följer dig på bloglovin sen långt tillbaka.
  Jag gillar din fb sida sen tidigare – Sofia Eriksson
  Jag vill vinna för att jag har så mycket att göra i skolan och på fritiden och då kan jag glömma bort vissa saker. Därför skulle detta vara en perfekt julklapp till mig själv 🙂

 27. Är med! Tycker att det hade varit jätte bra med en almanacka till skolarbeten och sådant 🙂 Följer dig sen tidigare via bloglovin och gillar även på facebook sen tidigare (Linda Landström) 🙂

 28. Jag vill vara med och tävla!

  En almanacka är livsnödvändig med två små! Det är möten, dagis, jobb, en fika någon gång om man har tur. Jag har börjat jobba kvällar/helger för att få det att gå runt. Att hålla allt i huvudet börjar bli svårt, så en almanacka hade varit mer än välkommet i mitt liv! 🙂

 29. Jag är med och skulle vilja vinna för att jag alltid velat ha en personlig almanacka men inte haft pengar, jag fick nu i december göra en egen pappers version av en kalender för att kunna skriva ner allt jag måste få gjort, att ha en almanacka som dessutom är lätt att ta med dig skulle bli hur bra som helst för mig nu det kommande året då jag ska välja gymnasiet,nationella prov och börja gymnasiet och mycket mer!

  jag gillar på facebook och följer självklart på bloglovin!

 30. Jag är jättegärna med 🙂

  Jag ska börja jobba i januari och minnet mitt är väl inte de bästa alltid 😛 skulle vara perfekt att vinna en almanacka så jag håller ordning på allt 🙂

 31. Gillat och följer.
  Skulle kolla vinna den är almanackan för att jag gör miljoner saker i veckan med träningar,skolan och kompisar. Därför skulle jag behöva en almanacka då jag kan planera in saker riktigt ordentligt men läxor och prov ! Kram

 32. Insåg precis att det enda stället jag skriver upp viktiga saker är i kalendern i mobilen. Anledningen till det är förmodligen att kalendern jag har är så ful och tråkig. Undrar hur min vardags skulle se ut om mobilen skulle krascha?!? Måste komma på något som motiverar mig att skriva någon annanstans också… Va? Kan man vinna en personlig almanacka? Vilken tur! 🙂

  Gillar och följer sedan tidigare.

 33. jag är med, följer på fb också nathalié teodorson heter jag.

  jag ska börja plugga på distans i vår och det kommer bli mycket att tänka på eftersom jag har en liten dotter här hemma. det blir bvc-besök, öppna förskolan, pluggande och ta hand om hund och hem.. liiite för mycket att hålla koll på i huvudet med andra ord! en personlig almanacka skulle göra så jag tycker det är roligt att skriva upp och då inte missar något =)

 34. jag vill vinna för att kunna ge den till min mamma med en bild på mig och min lilla syster på! tror hon skulle älska det! Och min mamma är en person som måste planera mycket så tycker det vore kul att ge henne en fin kalender.

 35. Hur ska jag med allt hinna??? Ja ibland är tiden knapp.
  Så låt mej lucka 6 vinna! Planera bättre, så jag denna stressa slapp!

 36. Jag skulle behöva en almenacka eftersom jag är dålig på att planera och nu börjar jag snart nian så måste ta tag i allt det här men det är så otroligt tråkigt att ha en vanlig svart almenacka så det skulle varit perfekt med en sådan! Jag hade en sån förut men sedan blev den snodd i samband med att de tog min väska så det skulle vara underbart med en ny! 🙂

 37. Åh vad fin! Det hade varit otroligt roligt att ha något personligt som det, jag menar det är ju isåfall något som INGEN annan har. Och själv älskar jag att vara unik och ha personliga grejor. Detta hade varit världens kick för det kommande året! 😀

  Följer och gillar, God Jul!

 38. Jag är verkligen med och tävlar om en personlig almanacka. Vet inte hur många gånger jag har varit med och tävlat om en och hur många gånger jag har tjatat om en. Vill så gärna vinna en där jag kan skriva upp viktiga grejer/tider. Verkligen något jag behöver och en man kan piffa till med vad som helst. 🙂

  Hoppas verkligen på detta nu!! <3

  Gillar din hemsida på facebook ( Heter Genta Alihajdari) + följer dig på bloglovin. Kram!

 39. Som nybliven 2-barnsmamma är en almanacka ett måste med alla bvc-besök & föräldrarmöten som skall kommas ihåg. Har en från personlig almanacka som går ut vid årsskiftet så en ny hade vart en fin julklapp.. Och denna med 2 fina barn som pryder omslaget 🙂

 40. Gillat och följer! 🙂 Almanacka är det som får mitt kaos att gå ihop! Jag studerar, jobbar extra, tränar och försöker klämma in kvalitetstid med både familj och vänner. För att inte missa något och ha klart för mig vad som händer härnäst behöver jag skriva ner det, annars slutar det med att jag tänker på vad som ska hända hela tiden för att inte glömma bort det och har svårt att koncentrera mig på vad som ska göras nu. Och jag är en av de som gillar “old school” kalendrar dvs i pappersformat, inget sådant trams i mobilen 😉

 41. Det är flera år sedan jag använde en almanacka, men det har å andra sidan visat sig ställa till problem ibland. Med en egenhändigt designad kan väl ingenting gå fel…??

 42. Skulle vilja vinna då jag lätt glömmer bort viktiga saker jag gärna vill komma ihåg, den hade hjälpt till något enormt!
  Gillar på facebook! 😀 *Håller tummarna*

 43. Jag vill vara med i tävlingen! Mitt nyårslöfte inför nästa år är att bli en person som planerar och strukturerar. Nu är jag ofta stressad och glömmer bort saker jag måste göra just för att jag inte planerar tillräckligt. För att motivera mig själv att göra det skulle jag vilja ha en riktigt snygg almanacka som det liksom inte går att hålla fingrarna borta från. Att vinna denna skulle vara en perfekt start för att hålla mitt löfte.

 44. Jag skulle vilja ha en så att jag kan planera ordentligt med allt som händer!
  Hade tänkt dra igång ett ordentligt träningsår 2014 och var är inte bättre än en almanacka då? Speciellt när man själv kan designa och lägga in plats för det! 🙂

 45. Jag skulle väääldigt gärna vilja vinna!! Detta året var då jag beställde en Personlig almanacka och jag är VERKLIGEN supernöjd! Snabb leverans och älskar att man kan välja helt själv hur man vill ha den. Varför jag ska vinna en Personlig almanacka. Jag glömmer lätt bort saker men med en almanacka blir min vardag betydligt enklare och jag kan glädjas åt min härliga almanacka 😀 Älskar dessutom att planera in saker i förväg för då vet man att man har roliga saker att se fram emot! Om det skulle vara en jobbig vecka.

  Jag följer dig på Bloglovin och gillar din sida på Facebook. Nu håller jag både mina tummar och tår! 😀 Gaaah!

 46. Just nu använder jag bara mobilen som kalender, men det är inte så himla kul… Jag har velat göra en personlig almanacka hur länge som helst, men aldrig fått mig till det, så det skulle vara jättekul att vinna en nu! 🙂

 47. Jag är gärna med och tävlar, gillar även på fb!
  Jag skulle verkligen vilja vinna almanackan. Jag brukade använda kalendern i mobilen, det fungerade jättebra tills mobilen en dag gick sönder… Skrik och panik! Sedan dess håller jag allt jag ska göra, möten, inlämningar etc i huvudet och är därför jätte tacksam om jag van en almanacka så jag kunde strukturera upp allting.

 48. Jag är med! Följer på bloglovin och gillar på fb. 🙂
  Jag vill vinna för att det är rätt mycket läxor och prov med skolan, och det är så himla bra med en almanacka så att man kan planera och hålla koll över saker. 😀

 49. Jag är med!
  Jag vill vinna för att jag, helt ärligt, skulle behöva en almanacka. Jag har köpt flera förut, skrivit i dem och glömt bort dem. Men det skulle nog vara roligare att ha en personlig almanacka som man vill visa upp överallt! Nu i december ska jag börja skriva ner rapporter t.ex. vilka jobb jag söker, vilken person jag tagit kontakt med, vilken tid och dag jag sökte jobbet osv, detta ska ju sedan skickas in till arbetsförmedlingen.

  Så en personlig almanacka skulle vara väldigt behövligt just nu, eftersom jag är så slarvig med att glömma tider och dagar. Jag går på många läkarbesök, terapeutbesök osv också, och jag har missat många tider just för att jag är så…. glömsk.

  Detta skulle hjälpa mig väldigt mycket!

  Följer dig på Facebook sedan tidigare under namnet Liil Babustyle (har inte bloglovin’)

 50. Följer på FB och på BL sen förut (Anna Karlsson)

  Vi har en familjekalender hemma där vi skriver allt men det hjälper inte mig när jag är på jobbet (börjar jobba efter mammaledighet nu i januari).

  Därför behöver jag en kalender där jag kan skriva in alla familjesaker och därefter kunna boka in möten m.m

  Hoppas på tur.

  Delat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/06/lucka-6-hos-adaras-612/

 51. Som många andra är jag student på universitetet men jag tävlar även i cheerleading på elitnivå. Allting måste klaffa i min vardag som ensamboende, alltifrån matplanering till när jag ska tvätta samt alla träningstider etc. Därför skulle en personlig almanacka göra själva planeringen mycket roligare!

  Följer på BL och Facebook 🙂

 52. Jag är med!!
  Åh hatar att kommentera varför jag sak vinna men here we go. Jag vill vinna för det första vem vill inte designa sin egen almanacka? Sen så skulle väl jag behöva en också, jag har väldigt mycket komma ihåg på dagarna. Första året på gymnasiumet går jag och jag har alltid noll koll på när alla prov är så en almanacka att skriva in allt skulle väl vara toppen. Eftersom man får designa den själv så tror jag att man kommer använda den mycket mer för att den är så snygg haha. Mitt nyårslöfte är ju faktiskt att ha ordning i mitt liv och jag tror att det skulle hjälpa väldigt mycket med en almanacka 🙂

  Kram!
  ( Jag följer på bloglovin och gillar dig på facebook)

 53. Petra Andersson

  Jag vill verkligen vara med! har använt mig av min personliga almanacka nu sedan de startade 2006 och har alltid varit lika nöjd!
  Ett presentkort hade varit helt fantastiskt då jag såg i deras nyhetsbrev att de nu även har väggalmanackor. Detta skulle vara perfekt hjälp för vår familj på 5 att hålla reda på alla datum och tider. Vilket ibland kan bli rejäl kaos!

 54. I vår åker jag och mannen till usa på bröllopsresa.Vi kommer vara borta i lite mer än 50 dagar och göra en roadtrip genom hela landet. Det är en hel del planerande så det hade ju varit helt perfekt att ha en kalender där jag kan skriva ner allt! Allt från reseplaneringen till roliga grejer vi ska hitta på och jag kan t.o.m använda den som mini-dagbok så jag kan komma ihåg allt vi varit med om när vi kommer hem!

  Jag följer redan dig på bloglovin

 55. Rörigt och snurrigt i tillvaron men det kan bli ändring på det på det nya året. Behöver all hjälp jag kan få!

 56. Jag var jätteinne på att beställa en personlig almanacka men det blev aldrig av. Satt och drömde där om hur den skulle se ut, hur bra jag skulle kunna planera in både träning, läxor och lite hushållssysslor. Men ja, det blev aldrig riktigt av och min nuvarande almanacka är både liten (försvinner alltid i väskan!) och så plottrig att skriva i. Vore hur skönt som helst med en rejäl almanacka!

  Gillar Adaras på FB & Bloglovin 🙂

 57. Jag vill ha en almanacka som sticker ut och som är min alldeles egna. Jag kan bestämma precis hur den ska vara upplagd och utseende på den. Därför vill jag gärna vinna denna.

  Gillar o följer redan

 58. “You always shine your brightest when you do something personal, something intimately important that defines you”
  Dessa ord och en bild på Monchele skulle vara min förstasida på kalender att påminna mig att gå tillbaka till var all min styrka kommer ifrån. Jag behöver denna extra styrka och varje gång jag tar upp kalendern påminner de mig om dessa fantastiska ord. <3

 59. Nu du Adara fina
  skulle jag gärna denna personliga almanacka vilja vinna!
  Ett helt oskrivet år,
  med mycket lycka jag hoppas får!
  Designar den själv, gärna,
  får se om det blir med en stjärna!
  Kanske framsidan blir med foto på barnen,
  eller en Bild från Thailand i baren!
  Kanske en exotisk strand
  i ett främmande land!
  Det får vi se,
  när du förhoppningsvis mig den ge! 😉

 60. En kalender för mig & sambo vore jätte bra för oss. Vi har 2 helt fantastiska barn men vår minste, Arvid 16 månader, han ska genomgå en ögonoperation nu den 18 Dec i Gbg. Visst är man orolig men det är för hans skull så han får lite bättre syn på ena ögat. Efter operationen kommer de bli massa av läkarbesök, lappträning över ögat, vi ska lära oss sen att sätta in en lins *otäckt* mm. Så en kalender för oss vore jätte bra. Vi håller tummarna här.

 61. Jag gillar och följer dig överallt. 😉
  Jag har alltid varit inne och kollat på att göra min egen almanacka, men aldrig kommit till skott. Tycker inte att det finns några riktigt bra almanackor längre. Dom bra som fanns har dom slutat med. Och här får man en chans att verkligen skräddarsy sin egna. Love it!

 62. Åhh, en kalender vore perfekt för mig & min sambo. Vi har 2 helt fantastiska barn men vår minste Arvid 16 månader, ska genomgå en ögonoperation den 18 Dec i Gbg. Visst är de jobbigt men det kommer att underlätta hans syn i framtiden. Efter operationen kommer de att bli massa av läkarbesök, lappträning, linsträning *vi ska lära oss att sätta in lins på han* mm. Så en kalender vore ju perfekt & kolla koll på allt.

 63. Som legitimerad virrpanna behöver jag verkligen en kalender som jag kan anpassa till mina egna behov.

 64. Jag är ett riktigt kontrollfreak, jag skriver upp allt och lever mitt liv genom listor och lappar. En personlig almanacka vore därför perfekt för mig så jag kan ha ytterligare koll på vad som händer och när i mitt liv.

 65. Dessa personliga kalendrar är verkligen läckra, man kan ju designa den precis som man vill med bilder ocg text. Den är dessutom liten och smidig för att bära med sig överallt så man får en bra överblick- Utan kalender skulle man gllömma hälften som man skulle göra:)

 66. Jag köper alltid en almanacka men tyvärr så hittar jag aldrig en som är uppbyggd just så som jag vill ha den, så därför skulle denna vara perfekt!

  Följer på BL och gillar på FB 🙂

 67. Amanda Andersson

  Oh vilken kul tävling!
  Jag pluggar IB vilket är en extremt tuff linje och det kräver mycket struktur. Som det ser ut nu har jag tre stycken olika kalendrar uppdelade på olika ställen och det är väl sådär kul. Jag tror att det skulle bli bra mycket roligare att ha struktur på vardagen om man kan göra det på sitt eget sätt med en egen design och precis som man själv vill ha det.

 68. Eftersom jag är riktigt dålig på att planera och håller mig till iPhones dåliga kalender så behöver jag verkligen en riktig almanacka! Ett stort plus är ju verkligen att man får designa den hur man vill, då kommer det bli mycket roligare att planera saker!

 69. Jag skulle vilja vinna eftersom jag dels vill få mer struktur på min vardag, sedan har jag även svårt att hitta en kalender med rätt layout!

 70. 1. jag vill vinna för jag e människan med världens sämsta minne.. så för att undvika fler pinsamma situationer så skulle denna kunna rädda mig

  2. följer dig redan på BL och fb sen innan

 71. Använde alltid kalender på högstadiet och gymnasiet, men slutade när jag tog studenten. Nu har jag börjat plugga till biomedicinsk analytiker och har ännu inte köpt nån ny kalender, trots att jag borde! Så en sån här skulle vara perfekt 🙂

 72. Jag vill vinna då jag alltid är så dålig på att skriva i almanackor då de flesta är så tråkiga. Jag vill lära mig att skriva ner allt som behövs göras i en snygg almanacka, speciellt nu när jag går på gymnasiet så känner jag att jag verkligen behöver en! 🙂

  Har gjort allt för ökad chans 🙂

  Kramisar Carro

 73. Jag skulle vilja vinna den för att jag börjar skolan igen i januari så denna skulle vara perfekt för att kunna hålla koll på allt som ska göras och lämnas in!

 74. Gud vilken rolig tävling! En såndär almanacka skulle passa mig perfekt. För jag älskar att planera hur mina dagar ska se ut och jag behöver verkligen göra det. Annars blir jag jättestressad och gör skolarbetet på natten. Vilken senare leder till att jag inte kan koncentrera mig i skolan. Med en vanlig almanacka har jag den de första månaderna, men sedan glömmer jag den längst in i skåpet. Men en personlig almanacka skulle jag ha kvar den hela året. Vem lägger bort en almanacka på sig själv? Inte jag i alla fall. Skulle bli jättekul att vinna. Känner att jag behöver det här. Följer och Gillar på bloglovin och facebook sen tidigare! Kram

 75. Självklart är jag med!

  Väntar bebis om 20dagar och har en tös som börjar skolan till hösten så det kommer att bli många tider att hålla reda på och denna snygga almanacka hade gärna fått hjälpa mig att håll koll på vardagen 🙂

  Följer på bloglovin och gillar på facebook 🙂

 76. Håller på att starta eget och beräknas komma igång vid årsskiftet. Vad vore mer perfekt än att kunna hålla koll på fotouppdrag och möten med denna?!:D

 77. Jag är en person som vill ha struktur och ordning. Jag går sista året på gymnasiet och behöver ha koll på när jag ska göra vad, när arbeten ska vara klara o.s.v. Det skulle ju inte vara fel med en personlig almanacka där jag kan skriva upp allt i, inte bara i syfte för skolan och allt vad det innebär utan även privat. Att hålla koll på träning och liknande 🙂

 78. Jag vill jättegärna vinna för att jag har verkligen velat ha en personlig almanacka jättelänge! Har velat ha något snyggt för jag måste verkligen komma ihåg vad jag ska göra och jag tycker det är så tråkigt med vanliga. Men har aldrig haft pengar som jag kan spendera på en sådan så hade varit jättekul att vinna! 🙂

 79. Jag tycker att jag borde vinna eftersom att jag skulle ge bort den till min lillasyster. Hon har blivit sjukt duktig i skolan nu och det piggar alltid upp vardagen lite om man har en fin almanacka att planera i! Så det skulle bli lite som en present efter allt hårt jobb hon har lagt ner på pluggandet 🙂

 80. Är gärna med och tävlar! Skulle vilja vinna då jag är en person som alltid måste skriva ner grejer. Har alltid full rulle med flera olika jobb. Webbshoppen, plåtningar, makeupjobb, styling, träffa vänner på fika, föreläsa. Har alltid saker som måste skrivas ner och vem vet, mobilen som man lagt in allt på kanske går sönder. Då är ju en kalender toppen, speciellt att man får ha den som man vill!

 81. Älskar verkligen deras almanackor eftersom man kan bestämma så mycket av innehållet själv och dessutom skapa egna unika omslag som ingen annan på planeten har. De tar ordet PERSONLIG till sin yttersta spets!

 82. Hej Ida!
  Jag skulle vilja vinna för att jag behöver en ny almanacka till nästa termin. Jag har viljat köpa en personlig där jag själv designar den men hittar inte i olika butiker.

  Pluspoäng
  Jag följer dig redan i bloglovin.
  Jag har gillat adara magizine i fb.

 83. jag vill vinna för att jag har en jätteliten som jag har fått gratis just nu. jag får inte plats att skriva allt i den alltid och så är den inte alls snygg heller! så jag behöver verkligen en ny. jag tror även min gamla kommer ta slut snart. jag skulle inte klara mig utan en almanacka så det skulle vara toppen att vinna denna tävlingen! 🙂 det finns inte heller några roliga att köpa. och almanackor (stora) är ganska dyra så om jag vinner kan jag unna mig rn riktigt fin almanacka! 🙂

  följer dig på bloglovin och gillar på Facebook.

 84. Hej jag vill vinna för jag skulle behöva en sån till studierna plus att man är tvåbarnsmamma och är säljare till ett företag så man ska hålla reda på mycket så den behövs.

 85. Jag har blivit väldigt glömsk sedan jag blev mamma, vilket inte är bra då det innebär mer att hålla koll på. Jag hoppas jag vinner så jag slipper skriva på post-it-lappar som just nu ligger över hela lägenheten…

 86. Selicia Strindlund

  Jag vill vinna för att få mer koll under min träning & skola under 2014. Har en almanacka för 2013 men den är svart och tråkig, skulle vara roligare med en mer inspirerande till 2014 🙂
  Kram

 87. Gillar och delar! Hoppas vinna den för att jag älskar att sitta och planera för framtiden, och att kunna göra det i en privat almanacka vore pricken över i:et!

  Håller tummarna! 🙂

 88. JAG ÄR MED!! 😀

  Jag vill vinna för att jag alltid har varit den där duktiga personen som alltid håller koll på allting och kommer ihåg allting! Men eftersom att jag får allt mer plugg i skolan och får mer saker att tänka på, då jag blir allt mer vuxen, så blir jag bara allt mer slarvig…så jag behöver verkligen få motivationen tillbaka att komma ihåg saker och ting igen, och vad är då inte bättre än en fin almanacka som jag själv har designat och som jag verkligen kommer att vilja bära runt på? Den kommer ju att bli sååå mycket bättre än de som man kan köpa i affärerna!! 🙂

  Jag gillar redan din fb-sida!
  Jag följer dig sen långt tillbaka på bloglovin.

 89. Jag började nyss sjuan och vi har en MASSA läxor och prov nästan varje dag just nu. Och jag behöver verkligen en ny almanacka för att hålla koll på allt.
  Din blogg är grym! 🙂

 90. Behöver en snygg kalender att skriva mina möten på. istället för att skriva det på handen och skulle bli så skoj att få designa en egen göra en som ingen annan har.

  Gillar på facebook/ följer på bloglovin

  Kram

 91. Jag skulle vilja vinna en almanacka för att jag pluggar på distans och planerar att starta eget företag snart, det blir en del att hålla koll på.
  Jag är inte så duktig på att använda almanackor annars, men en personlig som jag själv får bestämma designen på skulle vara så mycket roligare att använda 🙂

 92. Sandra Petersson

  Är med och följer dig på FB sedan tidigare.

  Visade tävlingen för min man som började skratta
  “Hon behöver verkligen en kalender, kan du fatta?!”
  Hon går till fel släkting på släktmiddagar
  och i blomsteraffären efter mjölk jagar
  Jag älskar min förvirrade kära fru
  men det får liksom vara nog och räcka nu
  En Personlig almanacka skulle rädda husfriden
  så slipper jag komma ihåg allt åt henne hela tiden.

 93. Att komma ihåg när alla fyller år,
  vilken dag jag ska klippa mitt hår?
  eller helt enkelt dagen när jag mensen får?

  Behöver något som hjälper mej hålla koll,
  så jag tar med baddräkt till simningen o inte en boll?

 94. Mycket prov och inlämningar som man ska hinna
  Skriver upp på smålappar som lätt kan försvinna
  Men om jag vann en snygg egen designad almanacka
  Kan jag bara buga och tacka!

 95. åh, jag skulle vilja vinna för så mycket med skolan. Ibland glömmer jag bort inlämningar eller prov och det blir ju inte så bra i slutänden. sen stresspluggar man ju alltid sista dagen man kommer på att man har prov dagen efter. paniken som uppstår då är inte så rolig, så om man hade en kalender så skulle man kunna planera allt plugg. Men den kommer ju inte bara hjälpa till med det utan också fikor med vänner, konfirmationen, träningar, plugg! den skulle bli min egna bästavän!

  följer dig på bloglovin och gillar din facebook sida 🙂

 96. Jag har gillat dig på fb sedan tidigare!
  Jag skulle verkligen behöva denna så det är så otroligtmycket jag måste hinna med, och det är väldigt jobbigt ibland…
  Jag är självklart tacksam till att jag fått chansen att ha en sådan underbar familj+vänner, spela fotboll på hög-nivå och orken att kämpa på i skolan men till dem dagar man bara vill ge upp skulle en fin kalender peppa en 🙂

 97. Med mitt dåliga minne
  men ett bra sinne
  skulle en almanacka
  vara bra
  så jag behöver hacka
  isen bort
  från min hjärna
  för den får gärna
  hjälpa mig att hinna
  och inte bara försvinna.

  Följer och gillar

 98. ÅH, vilken bra vinst!!!
  Jag är mammaledig och har blivit TOTALT virrig sen jag fick barn. Jag blandar ihop dagar, aktiviteter och BVC-besök, haha. En kalender skulle därför vara superbra och en egendesignad skulle vara ÄNNU bättre 🙂

 99. Åh! Jag skulle så himla gärna vilja vinna en då jag först nu de senaste månaderna börjat använda en almanacka då jag börjat plugga på universitetet. Almanackan är mitt liv nu och klarar inte en sekund utan den. Skulle bli ännu roligare att ha sitt “liv” så som man själv designat den 😀 Skulle bli så glad! Följer dig självklart 🙂

 100. Jag skulle vilja vinna för att jag har så himla mycket i skolan nu (jag pluggar till förskollärare på universitetet!) och när jag inte håller koll på allt som ska göras så blir jag så himla stressad och blandar ihop allting… Den skulle alltså hjälpa mig att hålla koll på mitt liv helt enkelt, haha! 🙂

  Håller tummarna för att jag har lite tur nu!

 101. När det nya året snart sätter fart,
  så vill jag ha min tid personlig såklart.
  Med min färg och mina specialintressen,
  vill jag fylla den med glädje och
  glömma bort småbarnsstressen

 102. Om jag vinner skulle jag bli riktigt glad!
  Jag är en riktig slarvmaja som lätt glömmer av tider, möten, födelsedagar och allt annat som man bara måste komma ihåg! Jag skriver upp på Post-it lappar och sätter lite varstans, men så glömmer jag ändå bort dem eftersom de inte sitter allihop på samma ställe

 103. Oh hade varit perfekt, behöver en almanacka för 2014 att ha som Hälsodagbok! Hålla koll på maten, hälsan, träningen – jag rekommenderar, det funkar!

 104. följer din blogg via fb ( alexandra dahlberg)

  jag skulle sjukt gärna vilja vinna så ag kanske kan få lite mer ordning på mitt liv.. Mitt liv är så fruktansvärt ostrukturerat.
  Jag både pluggar på folkhögskola, jobbar och ska hämta och lämna mina kids på dagis och de har aktiviteter vissa helger och allt detta har jag försökt att komma ihåg men det har jag verkligen inte alltid gjort..
  Så att vinna skulle hjälpa mig enormt..

 105. Är gärna med och tävlar om detta, då jag alla viktiga datum ska sätta, kan också berätta att jag tycker din blogg är en klar etta! 🙂

 106. Mina vänner får jämt stå och vänta,
  för jag är faktiskt en ganska glömsk jänta.
  Skulle behöva lite bättre planering,
  och få bot på min ständiga försening.
  Med denna får jag ordning på mina dagar,
  och slipper höra vännerna som klagar.
  För att hålla reda på en dag i sänder,
  behöver jag en snygg personlig kalender!

  Följer på bloglovin’ (nr 1965) och gillar på FB (Elin Maria) för att öka mina chanser! 🙂 Håller tummarna hårt!

 107. Jag är med! Vill vinna för att glädja min dotter med att få en personlig almanacka, som jag vet att hon verkligen vill och behöver.
  Både gillar och följer dig sedan tidigare, liselotte andersson
  Mvh liselotte

 108. Jag skulle vilja vinna denna mest för att hålla på olika saker i mitt liv (haha)! Alltså jag har sån sjukt dålig koll på när inlämningar ska in, när vi har prov eller om jag har bestämt att träffa någon. Har aldrig köpt en almanacka (även fast jag borde ha gjort det..) för att jag aldrig har hittat någon jag vill ha, men när man får bestämma hur den ska se ut helt själv är det ju perfekt!

 109. jag ger kalendern till min mamma som jobbar inom vården jobbar mycket olika tider kvällar,helger
  varje dag ställer hon upp för
  oss alla, med hjärta och glädje
  tillåter hon ingen att falla
  som undersköterska tjänar
  hon inte mycket
  men det gör inget enlgt hennes tycke
  hon värnar om dem som byggt upp vårt land
  med all sin styrka sträcker hon sin hand
  nu vill jag ge henne en överraskning

 110. Nästa år har jag mycket att göra
  Allt känns just nu som en stor röra
  Men med en kalender som blir såhär snygg
  Skulle jag känna mig trygg
  Därför hoppas jag att jag denna får
  Så att jag inte missar några viktiga möten nästa år

 111. Jag vill vinna en personlig almanacka eftersom att jag ganska ofta glömmer bort datum som tex när läxorna ska vara inne 😉 Vilket kan vara ganska bra att komma ihåg 😛 Å hur roligt skulle de inte vara om man fick designa den hur man ville, så skulle man ju vilja kolla i den ofta för att den är så fin 😉

 112. Anette Kristoffersson

  En personlig almanacka skulle vara bra för mitt minne
  ge mig i vardagen struktur och frid i mitt sinne ;-)!

  Gillar redan Adaras på FB och följer på Bloglovin’ sedan tidigare.

 113. tilda bengtsson

  Åååh, jag skulle jättegärna vilja vinna denna! Jag älskar min kalender och kan inte leva utan den. Men det är ett himla jobb att leta upp en kalender som jag gillar och som mäter upp till alla mina önskemål. Så att vinna en sådan här personlig kalender hade varit helt fantastiskt!! 🙂

 114. Hej! Är med 🙂

  Vill ge sambon en personlig almanacka med mig, sonen och vår kommande bebis på! Han jobbar väldigt mycket så det skulle kännas bra att veta att han kommer att tänka på oss varje gång han skriver upp något i den 🙂 Och så kanske han lättare kommer ihåg födelsedagar, alla hjärtans dag osv 😛

  Följer på bloglovin.

  Kram Matilda

 115. Då jag blivit väldigt glömsk på sista tiden så vill jag gärna börja det nya året med att bli bättre på att komma ihåg, så vad vore då bättre för detta än en egendesignade almanacka så man kan hålla kolla på allt! 🙂

 116. Jag skulle vilja vinna denna till mig själv, att ha som komihåg men även som en sorts dagbok där jag kan fylla i väder, träning och vad man har ätit och gjort.

 117. Jag behöver VERKLIGEN en personlig almanacka. Med högskolestudier är det ett måste för att hålla koll på föreläsningar, tentor, seminarier, pluggträffar m.m. Samtidigt har jag dotterns dagistider och aktiviteter som t.ex. luciatåg och adventsfika på dagis att hålla reda på, så huvudet är just nu lite i kaos utan en almanacka, och det står faktiskt högst på önskelistan för mig i år. Tyvärr har man som ensamstående och studerande inte så mycket pengar över, speciellt inte nu när dottern nyss har fyllt år (pengar till presenter gick där), och nu innan jul (pengar till presenter även där). Håller tummarna så jag kan få iallafall en julklapp till mig själv i år! 🙂 Gillar även på facebook! (Anja Håkanson)

 118. jag har sjukt mycket att göra med träning, skola och planer att jag inte vet vad jag ska ta vägen. läxor och prov glöms bort, saker som barnvaktning också så jag råkat boka in en träning fel eller liknande. skulle verkligen uppskatta denna vinst! gillar dig på facebook också;)

 119. Ingen koll på varken dag eller natt
  minnas möten och sånt gör mig otroligt matt
  min förra kalender nådde sitt slut precis
  har försökt att hitta ny på alla sätt och vis
  men de är antingen för opraktiska eller små
  så det ultimata vore kanske att få
  ett presentkort som gör allting lätt
  hoppas på tur och att vinsten – må bäste kvinna eller man vinna – kommer rätt.

  Kram Lotta

 120. En personlig almanacka gör det extra roligt, foton, bilder och personliga saker är ett måste
  Gör saker lättare att ihåg komma tider och viktiga saker
  Jag har efter en olycka svårt att minnas

  så vilken vinst vore bättre än detta?!

 121. Jag vill vinna en almanacka så att jag kan hålla reda på dagarna och mina aktiviteter nu under året. När man inte har heltidsjobb utan är extra och kan få hoppa in lite vart som så vore det bra med en almanacka och skriva upp sina jobbtider så man inte missar nått pass!

  Följer/gillar dig på bloglovin och fb redan.

 122. Åh vad kul!

  Efter jul oh nyår fyller jag 18 år, och i och med att jag har börjat jobba i restaurangbranschen kommer det bli fem gånger så mycket jobb så fort jag är myndig. Utöver att ha koll på jobbdagarna kommer hela våren innebära nationella prov, hösten startar med alla nya kurser för sista året på gymnasiet, och om ite det var nog att hålla koll på så börjar tävlingssäsongen så fort snön är borta. Inte ens det här gick att hålla koll på haha, så jag hade verkligen behövt en snygg kalender att skriva ner saker i!

 123. Jag behöver verkligen en almanacka, en ny nu vid årsskiftet och att själv få designa den precis som jag vill ha den skulle ju vara helt toppenbra! Skulle ha en jättejättefin bild ute i skogen som jag tagit antingen som fram eller baksida, åhåhåhå skulle va så fint

 124. Efter att under ett helt år som föräldraledig levt kalenderlöst är det nu dags att börja koordinera jobb, hämtningar, lämningar och bvc-besök. Då skulle en personlig almanacka vara perfekt.

 125. Jag vill vinna för att jag har inte haft en almanacka på två år pga min arbetslöshet så har jag inte orkat bry mig att skriva in saker, men nu känner jag att jag måste få ordning på livet och varför inte då med en egen designad för att känna sig lite mera pepp!
  Gillat din fb-sida sen en tid tillbaka 🙂 Kram

 126. Ska under våren blanda jobb med föräldraledighet och om allt går vägen även en distanskurs. Skulle både vara kul och underlätta med en personlig almanacka 🙂

 127. Just nu ligger jag riktigt risigt till med skolan och jag glömmer bort massor och behöver verkligen en almanacka så att jag kan hålla koll på allt och fixa ett stadigt schema, annars kommer det nog sluta med att jag missar att lämna in hel del uppgifter, vilket jag verkligen inte vill göra.
  Detta skulle uppskattas så sjukt mycket.

 128. Jag är väldigt rörig av mig, och jag förstår nu, när jag snart börjar sista året på gymnasiet, och dansar varje dag i veckan, att jag kanske måste organisera mig mer…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet