DIY: Snygg julkrans och vacker bordsdekoration

DIY: Snygg julkrans och vacker bordsdekoration

Fira julen med din personliga stil! Här är två härliga pysseltips från Dremel som i dag sponsrar vinsten i julkalendern med en limpistol! 

Jag har själv fått hem en limpistol med tillhörande patroner så är riktigt sugen på att pyssla till helgen! Frågan är bara vad man ska göra! Vilket pyssel tycker du verkar roligast? 🙂

julkrans_dremel

Julkrans
1. Samla ihop grenar och spraya dem med vit färg. Böj dem försiktigt till en krans. Fixera med ståltråd.
2. Klistra några små julgranskulor eller kottar på kransen – tänk på att fantasin sätter gränserna! Vänta tills den varma plasten har svalnat och häng upp kransen – God jul!

dremel-bordsdekoration

Dekorerade julgranskulor till bordsdekoration
1. Sätt en 7 mm-limpatron i limpistolen. Ställ pistolen på den svala inställningen och låt den värmas upp. Rita en snöflinga på en julgranskula.
2. Använd en sked för att strö vitt glitter över limmet. Arbeta snabbt och se till att hela motivet blir täckt av glitter innan du försiktigt knackar ut överflödigt glitter tillbaka på tallriken.
3. Låt limpistolen svalna av och sätt sedan in en limpatron med silverglitter. Applicera silverglitterlimmet för att förstärka motiven.
4. Häng upp i en liten julgran eller annan dekoration.

P.S Klicka på bilderna för att komma till utförligare steg-för-steg-instruktioner.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

0 reaktioner på ”DIY: Snygg julkrans och vacker bordsdekoration”

 1. Hej Josefin!
  Jag har en fråga till dig angående din julkalender! 🙂 Nu är det så att jag tog bort min blogg för länge sen och planerar inte att skaffa en ny på ett tag.Så en blogg har jag inte. Jag har inte bloglovin’ heller och min facebook tog jag bort av en speciell anledning. Så om jag inte har en blogg eller följer dig på bloglovin’ och facebook,betyder det då att jag inte har någon chans och vinna? Det känns som om det bara är folk med bloggar och som följer dig på bloglovin’ och facebook som vinner..

  Tacksam för svar, och svara gärna i ett inlägg för det är nog många som undrar samma sak.
  Kram,din blogg är bäst!

  1. Hej Hevanov! Du har absolut chans att vinna ändå! 😀 Vi utser alltid vinnaren efter bästa motiveringen. Det är när det står mellan två eller fler motiveringar som vi väljer vi den som har gjort för mest pluspoäng 🙂

   Många kramar och tack söta du!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet