Cosy Knit & Leather Leopard Backpack

Cosy Knit & Leather Leopard Backpack

leather-backpackred-lipsadaras_ida-josefin-erikssonfanny-lyckman-sneakersida-josefin-eriksson
Sneakers och toppringar, Fanny Lyckman for Estradeur | Ryggsäck, Ebay | Tröja, Chillawear

Just så här älskar jag att klä mig just nu! En mysig tröja, jeans och sneakers. Sedan vi flyttade till Nynäshamn i oktober har jag strävat efter att investera i snygga och smarta plagg som är bekväma. Nu kunde jag, i och för sig, inte låta bli att köpa två klackskor också men dessa sneakers är minst lika snygga!

Väskan är också ett riktigt kap. Om du vill fynda en likadan väska på Ebay, sök på “leather leopard backpack” så har du massor av alternativ att välja bland. Den billigaste jag såg tror jag gick på 42 kronor inklusive frakt. Hur nice? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

7 reaktioner på ”Cosy Knit & Leather Leopard Backpack”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet