Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 17: Ekologisk tygkasse från Fatmas Shop

Lucka 17: Ekologisk tygkasse från Fatmas Shop

fatmas_shop

Dagens lucka presenteras i samarbete med Fatmas shop. Bakom luckan döljer sig en egendesignad och ekologisk tygkasse designad av bloggaren Fatma själv. Du hittar rikigt chica tygkassar med film och seriemotiv. Du som vinner får välja din favorit och spana in allt från Harry Potter till True-Blood-motiv!

border
Så tävlar du:
Vilken är din favoritfilm eller serie? Motivera i en kommentar.
border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Linnéa Johansson, grattis!

 

Ida Eriksson
Ida Eriksson

115 reaktioner på ”Lucka 17: Ekologisk tygkasse från Fatmas Shop”

 1. Camilla Wihlborg

  Älskar nya Dallas 🙂
  När jag var liten hade vi bara två kanaler på tv:n.
  Förutom melodifestivalen så är det till vinjetten av Dallas jag minns min barndoms familjestunder i tvsoffan 🙂
  Blev ledsen på riktigt när Larry Hagman gick bort.

  följer dig på bloglovin.

 2. Jag har alldeles för många favoriter när det gäller serier och filmer. Men disneyfilmerna ligger första i topplistan för att filmerna får mig känna som ett barn. Barn på nytt haha! Jag mår också bättre av att kolla på filmerna. Jag glömmer bort all problem + världen när jag kollar på filmerna. Fyfan vad jag älskar filmerna haha! Disney betyder otroligt mycket för mig så att jag tatuerade mig in disneylandsslottet!

 3. Gossip girl är min favorit, just för att Chuck Bass är så rolig (och väääldigt snygg). Så en tygpåse med honom på hade varit väldigt kul.

 4. Min favoritserie är GLEE.
  Den är verkligen så bra, och dessutom uppmanar den ungdomar att vara sig själva. Alla i serien är så speciella på sina egna sätt, och de går igenom helt normala tonåringsproblem så man kan verkligen känna igen sig. Jag älskar serien för den är inte som alla andra och den sticker ut ut mängden. Dessutom är den helt sjukt rolig!
  Jag rekommenderar verkligen den serien, för den har hjälpt mig att komma igenom en massa svåra tider 🙂
  + gillar på fb och följer på bloglovin, alva välimäki

 5. jag har tre absoluta favorit serier och det är One Tree Hill, Greys anatomy och HIMYM, så himla bra alla tre, spännande, inslag av komendi, How i met your mother är en komedi serie men även den är spännande eftersom de nu är uppe i sista säsongen när han verkligen träffar mamman 🙂

 6. En av mina favoritserier är och kommer nog alltid vara IT Crowd. Förvisso är serien slut och de släppte avslutningsavsnittet i år. Det är en perfekt blandning av brittisk humor med flertal stunder när man stannar och tänker “wtf?”. Dessutom har de grymma one-liners som funkar i de flesta sammanhang ^^

 7. Min favorit serie är friends och pretty little liars!!:D och behöver ha en ny tygkasse så denna tävlingen passa perfekt!!:D
  Följer även på bloglovin och fb!:)

 8. En av favoriterna är true blood, väntar typ på att jag ska bli sjuk så att jag kan vara hemma och köra ett true blood maraton!!! Jag gillar true blood så mycket för att jag gillar serier som handlar om de övernaturliga, är så glad att jag läste första boken för några år sen, annars hade jag nog inte upptäckt den 🙂

 9. Supernatural är min absoluta favoritserie!!
  Började kolla på den när jag var inlagd och har sett alla 9 säsonger på mindre än 6 månader haha! ♥

 10. Jag gillade Hunger Games – Catching Fire väldigt mycket, så det får nog bli favvo filmerna. Bästa serien är självklart Pretty little liars, kan inte sluta se!:D<3

 11. Åh! Det finns så många bra filmer! Jag älskar ju film! 😀 All-time-favourite är “Livet är underbart/La vita e bella”. Men även den nya “Mig äger ingen” är fantastisk! 😀

  Favoritserien just nu är Fringe! Underbart konstig och spännande! 😀

  Följer och gillar sedan tidigare! 🙂

 12. carolinehyttinen

  Favoritfilmerna är ju helt klart Harry Potter filmerna. Det är barndom för mig 😀

  Sen är Iron Man är favorit. Robert Downey Jr är både snygg och en fantastiskt skådespelare 😉

 13. ååh jag älskar avatar och kan inte vänta tills de andra filmerna kommer! den är så himla vacker. världen, folket, språket.. älskar historien om en utomstående som kommer dit för att förhandla och köra bort planetens folk, men som istället blir förälskad i allt som har med den världen att göra. och som sagt, världen är ju oslagbart vacker!!

  och vem älskar inte vampiare diaries?! DAMON!!! ögongodis på hög nivå!

 14. Jag tycker om att kolla på spännade filmer, som t.ex. wallander, beck å så 😉 Jag tycker dom är bra eftersom att jag inte riktigt gillar övernaturliga filmen… Haha jag kanske är lite random som gillar att kolla på såna filmer, de är väldig många som tycker jag är konstig som tycker dom är bra… Men jag kör mitt egna race 😉

 15. Min favoritserie är helt klart simpsons, det är ett sånt härligt program att se på när man är trött efter en dags arbete, man behöver inte tänka något utan bara sitta och njuta 🙂

 16. Favoritserien som fortfarande är aktuell är nog Game of Thrones eller Supernatural. Annars kommer Buffy alltid ha störst plats i mitt hjärta. Så mycket minnen jag har relaterade till den serien – växte liksom upp med den.

 17. Just nu ät jag helt insnöad på Once Upon a Time och Under the Dome. Smånördigt men det är sådant jag gillar 😉

 18. Jag älskar Lost, kan se den serien hur många gånger som helst 🙂 I filmväg är det The Butterfly Effect jag tycker om mest, helt fantastisk film.

  Följer och gillar redan 🙂 Kram!

 19. Älskar Buffy – the vampire slayer. Underbara karaktärer, härliga intriger. Både humor och allvar i en skön blandning!

 20. Min favoritserie är absolut Vänner. Tycker allt är lika roligt varje gång, även om jag sett alla säsongerna massvis med gånger 😀 Serien får mig att vilja ha en lägenhet i New York till och med 😉

 21. F.R.I.E.N.D.S. är min absoluta favoritserie! Jag har en box med alla 10 säsonger, har sett dom 5 gånger om och kan typ alla repliken utantill. Skrattar lika mycket varje gång och skulle aldrig kunna tröttna på det!

  Gillar och följer även på Facebook och Bloglovin 🙂

 22. Min favoritserie måste nästan vara How i met your mother. Gillar deras typ av humor samtidigt som det finns romantiska och seriösa stunder.

 23. http://shop.fatmas.se/product/harry-potter

  Åh så glad över att det fanns en Harry Potter väska!! Jag som älskar Harry Potter. Jag har så många favorit filmer, men Harry Potter och the Lord Of the Rings är nog de bästa!! Jag älskar fantasy och drömmer mig gärna bort i en annan värld långt bort. Det finns inget mer avkopplande och fint. Älskar när saker avviker lite från verkligheten och inte är så seriöst hela tiden. Fantasy är helt klart de bästa filmerna.
  Skulle älska att vandra genom korridorerna på min skola med en Harry Potter väska. Tyvärr tror jag att ugglan med mitt brev från Hogwarts flög vilse när jag var 11år så jag aldrig fick det.

  Tyckte att väskan var himla fin också! 🙂

  (Följer och gillar sidan sen innan)

 24. Jag har så många favoritfilmer inom olika genrer. Inom fantasy Är det helt klart Harry Potter, Sagan Om Ringen, Hobbitt-filmerna och Hungergames-filmerna. Inte så konstigt med tanke på att jag är fantasynörd på hög nivå. De flesta Disney-filmerna är ju helt underbara och jag går i barndom varje gång jag ser någon av dem. Krigsfilmer som utspelar sig under andra världskriget tackar jag inte nej till. Pearl Harbor är underbar, men bäst är ändå Saving Private Ryan, en blodig rulle som får ögonen att tåras varje gång jag ser slutet, men ack så bra den är.

 25. Bästa serien är helt klart Game of thromes. Fastän det är rätt så hemsk så har den en super bra story och serien är mycket bra gjord vilket gör den verklighetstrogen.Karaktärerna är också helt underbara det finns många man hatar och många man älskar. Man blir helt uppslukad i den när man kollar, och jag tycker om att se på serien tillsammans med min pojkvän eftersom jag då kan kura ihop mig i hand famn när det blir för hemskt 🙂

 26. Min absoluta favoritserie är Inbetweeners, den brittiska såklart! Det är en så sjuk humor och det får mig alltid på gott humör. Det finns ju också som en film som verkligen är värd att se, och enligt rykte ska det komma ännu en i augusti 2014 som jag utan tvekan kommer se på bio isåfall!
  Att vinna en tygkasse skulle sitta så himla perfekt då jag bokat summerburst och ska boka andra festivaler i sommar, och då är väl tygkassen en självklarhet!

 27. Jag är med och tävlar! 🙂

  Sagan om ringen är helt klart min favorit. Kan kolla på den varje dag utan att tröttna:)

  Zara

 28. Åh, det finns så mycket bra! Men måste jag välja en serie så får det bli Twin Peaks. Den är så udda och när den kom var den någonting helt nytt – inget liknande hade någonsin sänts på svensk TV.

 29. Star Wars filmerna älskar jag min syster har tjatat in mig i att kolla på allihopa och det slutade med att jag blev helt galen i dom.

  Gillar på facebook sedan förut och följer dig på bloglovin

  Kram

 30. Grey’s Anatomy. Det finns många bra anledningar! Gillar hur de tar upp homosexualitet så öppet där. Att dom kickade han som spelade Burke för att han har problem med homosexuella och yttrade sig om det på inspelningen (han som spelar george är homosexuell om jag minns rätt).

  Sen är det inte en massa skönhetsideal där. Alla är inte “perfekt” formade och ser inte ut som supermodeller. Det älskar jag, man blir inte deppig över sitt egna utseende när man kollar på GA. Alla är naturligt vackra där och utstrålar det och då känner jag att jag duger som jag är.

  Följer dig redan på allt! 🙂

 31. min favorit serie är Pretty little liars. Man lever sig verkligen in i serien och det är alltid såå spännande. Efter att ha sett ett avsnitt tänker man alltid “Ett till!”.

 32. Jag är gärna med. 🙂

  True blood är en av mina favoritserier,
  för jag älskar vampyrer och serier som
  handlar om de övernaturliga. 🙂

  Så en tygkasse med True blood på
  hade varit perfekt att få i julklapp. 🙂
  Hoppas på tur.

  Gillar och följer dej redan på bloglovin och facebook.

 33. Min favoritserie är och kommer nog alltid vara One Tree Hill, men tätt efter det kommer Vampire Diares, Pretty Little Liars, Ravenswood och The Originals.

  Skulle dock gärna vilja vinna en tygpåse med One Tree Hill 🙂

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) sedan tidigare och följer även din blogg via Bloglovin.

  Kram Sanna

 34. Jag följer på bloglovin och gillar på facebook.

  Min favoritfilm är nog…Åh! Jag kan inte välja. Älskar verkligen fantasy, så Hunger Games, Sagan om ringen/Hobbit och Harry Potter, haha! Älskar allt tre! Men om jag verkligen måste välja väljer jag väl Harry Potter då, det var den jag såg först av de tre. 🙂

 35. Den brittiska långköraren EastEnders bara älskar jag. Har sett den i snart hela 13 år och kommer att följa serien tills jag dör! 🙂

 36. Pretty little liars för att den är både tjejig och spännande. Det händer alltid något och den är riktig super bra gjord.

  Gillar fb följer bloglovin 😀

 37. Jag har nog många favvofilmer och serier,men favoritserien är helt klart The Vampire Diaries!Jag kan titta om den serien hur många gånger som helst.När jag tittar på serien går jag liksom in i den,jag går i deras värld.Jag blir Elena,Caroline,Matt,Bonnie osv.Jag känner att jag är alla i serien.När någon gråter i serien,gråter jag och dör någon känns det som om mitt hjärta brister.
  Jag blir bara glad av se på serien,brukar alltid sätta på några avsnitt när jag mår dåligt,för då hamnar jag i Vampire Diaries värld istället,men jag kan också titta när jag mår som gladast,jag verkligen älskar TVD,det är mitt liv!Tänkt hur mycket en serie kan göra?Och vi ska inte prata om Damon och Stefan,hur snygga är inte dom?Vet du att jag döpte min lilla hamster till Damon?Älskar honom!
  Puss&kram!

 38. Min favoritserie är Supernatural, den har allt, spänning , drama och skräck 🙂 Den har bra handling och karaktärer.

 39. min favoritserie är New girl!
  Och det är för att det är en sån skön serie, jess känns så äkta, känns så “dödlig”..man känner igen sig i henne och hela serien charmar mig totalt!

 40. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Mitt favoritprogram är faktiskt Simpsons. Det är verkligen min typ av humor, älskar seriens konstiga twistar haha. Perfekta programmet att se på om man känner sig lite nere, blir alltid på gott humör efter ett eller två avsnitt!

  Följer dig på bloglovin och gillar dig på facebook sen tidigare.

 41. One tree hill. för att den är bäst, speciellt säsongerna från 3-9 ! Det känns verkligt, dramat är liksom inte overkliga, deras vänskap är fantastiskt. Asså ärligt jag kan inte förklara med ord hur bra den är. seriöst jag skulle bli hur glad som helst om jag får en sån väska.

 42. Supernatural är helt klart min favoritserie! Fastän dom är inne på den 9e säsogen nu så är det fortfarande lika spännande och underhållande som det var i början, om inte mer! Helt fantastisk serie med både humör, skräck och fantasy. Och sen är det ju bara ett plus att skådespelarna ser ut som dom gör… 😉 följer på bloglovin med.

 43. Finns mycket som är bra.
  Dock är Sex and the city bästa serien. Tröttnar aldrig.
  Pretty woman är en film som fortfarande berör mig varje gång 🙂

 44. Min favoritserie är utan tvivel Greys anatomy! Jag älskar spänningen, intrigerna, kärleken och vad som är rätt eller fel! Kan till och med påstå att jag lärt mig en del från den serien om både kärlek, vänskap och sjukdomar! Gillar och följer dig redan på bloglovin 🙂

 45. The Walking Dead !
  Har följt alla säsonger och sitter alltid och väntar tills nästa avsnitt kommer ut.
  Älskar verkligen serien, den är superbra gjord och det händer något oförutsägbart hela tiden.
  Dessutom älskar jag den mest pga att zombiefilmer/serier är den enda slags skräck jag klarar av att kolla på, för jag tycker dom är mer bra/spännande än läskiga 🙂

 46. Min favoritserie är Grey’s anatomy, har följt den i typ 2-3år och den är såå bra! Det finns 9 säsonger och den 10 håller på att visas nu, det känns som att man är kompis med personerna i serien haha, helt sjukt!

 47. Jag älskar amerikansk crime, CSI, Bones, NCIS, Criminal Minds, Cold Case och så vidare. Jag kan inte förklara varför, men jag blir bara så fast i spänningen och vad som ska hända därefter. The Big Bang Theory & Greys Anatomy ligger rätt varmt om hjärtat med. 🙂

 48. Min favoritfilm är Ice Age. Asså, jag är vuxen men jösses vad jag älskar dom filmerna. kanonroliga! 🙂
  Favoritserier har jag många! Sons of anarchy, walking dead, californication, pretty little liars… You name it 😀

 49. Min favoritfilm är en disneyfilm! Micke och Molle! Oavsett hur gammal man blir är det en film man kan skratta, gråta och lära sig något ifrån. Väldigt vacker film om vänskap, kärlek, att följa sitt eget hjärta och mod! En underbar film helt enkelt!

 50. Har du sett nya serien Fotbollsfabriken avTv4?
  Den är helt fantastisk , älskar den så mycket! Finns inget som gör mig motiverad 🙂

 51. Min absoluta favoritserie, som jag kan kolla på om och om igen, är Vänner. Anledningen till det är för att den är så fruktansvärt rolig, men den har även en löpande historia genom alla säsonger. Vissa komediserier har ju tyvärr inte det. Detta är min “må-bra-serie” för att när jag kollar på den så mår jag bra och skrattar, och jag släpper allt annat som pågår i livet för tillfället. Jag blir uppslukad av serien. Och det har varit viktigt för mig genom åren, det kan jag lova!

 52. Selicia Strindlund

  Vilken frän tygkasse! Riktigt passande då jag såg den med Chuck Bass för min favoritserie är utan tvekan Gossip Girl, finns ingen serie som jag sett hädanefter som slår GG. One tree hill är nästan lika bra, men bara nästan 🙂

 53. Min favoritfilm är She’s the man, den är gammal men rolig. Jag kan se om den hur många gånger som helst utan att tröttna.
  Den är en bra tjejfilm med komedi. 😀

 54. min favoritserie är såklart one tree hill. En underbar serie med vänskap och kärlek. Även om jag vet att dom inte är på riktigt utan att det är folk som skriver deras repliker, men dom är så kloka. Deras ord är så starka och sanna. Jag har ett helt dokument med citat av bara one tree hill. Och mitt favoritcitat är av Lucas och just det citatet som sitter på tygpåsen. Men jag har även andra citat och deras låtar som spelas i one tree hill är så fina och passar in så bra. Nu har jag sett klart alla nio säsonger för tredje gången och jag har delat, skratt, tårar, leenden, ilska och framför allt har jag levt med dom. Jag har levt med deras problem tre gånger om. Och det är lika otroligt varje gång, det är en underbar serie och alla borde få uppleva den kärlek som finns i den serien <3

  gillar är på fb o följer på bloglovin! 🙂

 55. Min favoritserie är the office, den får mig alltid att skratta, så det är en serie jag alltid sätter igång när jag behöver piggas upp lite 🙂

 56. Min favorit fil är Remember Me. Filmen har allt, humor, spänning, missförstånd och sorg. Otroligt gripande och man blir så tagen av händelserna!

  Följer dig redan på bloglovin!

 57. Vampire diaries är min favvo serien, alla kategorier. Har sett ganska många olika men verkligen fastnat för just den. Älskar att det är lite skräck, romantik, drama, humor (mycket humor), sorligt osv. Dom får med så många känslor i ett enda avsnitt, utan att det blir rörigt. Skådespelarna är också otroligt jäkla bra, i senaste säsongen spelar Nina Dobrev 3 stycken olika roller, dom ser lika dan ut men har olika personlighet allihop och hon fixar det så jäkla bra. Även Paul Wesley har en dubbelgångare och spelar altså 2 roller som ser lika dan ut, han gör det också riktigt bra. Den karaktären jag är helt kär i är Damon Salvatore som spelas av Ian somerhalder, dör seriöst när jag ser hans baby blue eyes. Gaaah, så snygg och så bra.

  Älskar helt enket Vampire diaries och har spenderat mer än 150 timmar framför den serien!

 58. Min favorit serie utan tvekan är GLEE.
  Serien tar upp problem som de flesta tonåringar har, t.ex. ätstörningar, mobbning osv.
  Serien sticker ut från alla andra och alla de fantastiska skådespelarna gör serien fulländad. De visar att man inte måste vara som idealet och att man duger som sig själv.
  Dessutom bjuder serien på en massa härlig musik, ny som gammal, och vem kan motstå det? 😉
  Den har definitivt hjälpt mig genom svåra tider och visat mig att jag inte är ensam om problemen jag har.

  Följer dig på båda ställena 🙂

  Kram och tack för en underbar e-tidning! Längtar tills nästa

 59. Jag är med. Förlåt att jag inte had skrivt någon motivering för jag har ingen dator jusst nu loch knappt något internet. Men jag had kämpat varje Lucka och vill saw gärna vinna. men min favorit serie är solsidan. Jag hop pas verkligen att jag vinner och förlåt art jag inte skrev någon bra motivering 🙂

 60. Min favorit serie är utan tvekan GLEE.
  Den sticker ut från mängden och tar upp problem som de flesta tonåringar har t.ex. ätstörningar och mobbing.
  Med härlig musik, gammal som ny, och fantastiska skådespelare så bjuds man på 45 härliga minuter av både skratt och tårar.
  Serien visar att man inte måste vara som idealet och att man duger med att vara sig själv.
  Det har hjälpt mig något enormt och jag har insett att jag inte är själv med mina problem.

  Följer på båda ställena och tack för en underbar e-tidning! Längtar tills nästa kommer ut.
  Kram

 61. Jag älskar verkligen Supernatural! Såg att det fans en tygkasse med ett motiv därifrån på, ååh det måste jag ha!
  Gillar på facebook, Maria Säfvenberg, och följer på bloglovin, marialala

 62. Min absoluta favoritfilm, genom alla tider, är Juno! Det finns ingen bättre helt enkelt. Jag älskar bokstavligen allt med den, skådespelarna och Ellen Page som passar så otroligt bra i rollen, soundtracket är några av de finaste låtarna jag hört och den amerikanska landsbygds-miljön ger ett sådant annorlunda intryck av USA från vad vi är vana vid, vilket är något jag uppskattar. Ellen Page är min “woman crush Wednesday” varje vecka. Jag ska fasen poppa popcorn och se på den nu bara för det – för det är jullov för mig tjohej! Och om jag vann skulle jag bära alla mina käraste saker i en vacker tote bag – precis som Juno!

 63. Bästa serien är helt klart Navy CIS. SÅ grymt spännande, samtidigt som de lyckas väva in kärlek, vänskap och så. Älskar det!

 64. Min favoritfilm är :Tomten är far till alla barnen. Den ser vi alltid på vår uppesittarkväll. verklighetens Sverige`?

 65. Amanda Andersson

  Min favoritserie (iaf fram tills sista avsnittet nu i somras…) är dexter. Har följt alla säsongerna och älskar hur de kan få oss att älska hans karaktär när vi i en annan vinkling hade hatat honom. Där finns ett verkligt djup i serien!

 66. Min absoluta favoritserie är 2 broke girls! Så sjukt rolig, gapskrattar varje gång 😀 Hoppas det kommer fler avsnitt snart!! Verkligen bästa serien och så enkel att följa med 🙂

  Jag skulle så gärna ha “I’m Chuck Bass” kassen, den ärså awesome och GG är en bra serie! 😀

  Följer på BL 🙂

 67. Jag älskar Sex & the City..det bästa är att jag nu, efter säkert 10 år, ser programmen och skrattar lika mycket som förr!

 68. Min favorit film går mellan Transformers och Thor, Båda är hur bra som helst! Och bästa serien går mellan Vampire diaries och Heartland. Verkligen något jag tipsar om att alla ska se!

 69. Min favorit serie är GIRLS. Anledningen till att det är min favorit är för att dom inte är perfekta! Dom lever drömlivet i NEw York endån har dom problem. Det är en skön annan sida av NY som inte tillexempel gossip girl visar upp. Detta är en mycket ärligare och skönare sida enligt mig. Att det är lite snusk i är bara ett plus 😉

 70. Min absoluta all-time-favorit-serie är Helt Hysteriskt, jag bara älskar patsy! Har önskat mig alla säsonger i julklapp (fast jag vet inte ens om dom finns att få tag på, möjligtvis olagligt). En tygkasse med Patsy hade ju varit så coolt!

 71. min favoritserie är “orange is the new black” eftersom den har komplexa karaktärer som faktiskt känns äkta, den har starka kvinnliga karaktärer, den innehåller karaktärer med olika sexualiteter och hudfärger utan att det på något sätt skulle bli fokus på just den delen av personen (vilket det ofta blir i andra serier) och dessutom innehåller den en svart transkvinna, som faktiskt också spelas av en svart transkvinna!

 72. Min favoritserie är Grey´s Anatomy. Har ALLT man kan önska sig, kärlek, spänning, blod, inälvor, sprutor, katastrofer, sorg, döden. En serie som alla i något tillfälle kan relatera till, och ofta lära sig något.

 73. Dexter, min mans favorit! Han hade blivit superglad för en så fin påse!

  Gillar på fb (maria mattson) och följer på bloglovin!

  Mvh Maria

 74. Att fråga mig vilken min favoritserie är, är ungefär som att fråga vilket mitt favoritbarn är (om jag hade några förstås). Jag älskar Gossip Girl, för Chuck och Blair är så fantastiska tillsammans, jag älskar Nikita för den grymma spion-action-känslan, jag älskar Hart of Dixie p.g.a. att även där är det två stycken som är så ämnade att vara tillsammans, jag älskar Awkward för att hennes liv är så lika mitt, jag älskar Prison Break för att det är så genialt och jag älskar Grey’s Anatomy för att även om det bara handlar om doktorer så älskar jag att kolla på det. Helt enkelt så är jag som den här bilden: http://pbs.twimg.com/media/BAwqrEhCQAAuwa0.jpg:large , en serieälskare!

 75. Jag kollar nästan aldrig på film längre pga att jag är fast i Grey’s Anatomy. Så fort jag får tid kollar jag ett avsnitt. Ibland går jag till och med upp tidigare för att titta. Serien handlar om ett sjukhus vilket betyder spännande och intressanta patienter, och den får mig att både skratta och gråta. Jag vet inte, älskar den bara. 🙂

 76. Min favorit film är Dear John, den väcker så starka känslor och berör så oerhört mycket! Sen skadar det ju inte att skådespelarna är snygga heller 😉

 77. Jag är ingen riktig serietittande tjej men en serie jag verkligen har fastnat för är såklart “How i meet your mother”!
  Jag är med:) tygpåse är en väldigt bra julklapp.

 78. The walking dead, den mest spännande serie jag sett! Man kan inte sluta se, ser minst 3 avsnitt per kväll och spänningen stiger för varje avsnitt 😉 Sen gillar jag även vampire diaries väldigt mycket

 79. Min favoritserie är helt klart Game of Thrones. Var skeptisk till den i början när alla prata om den men jag gav serien en chans och den är verkligen superbra. Fastna för den direkt för att det handlar om flera olika personer som man följer och den är så otroligt spännande hela tiden och man undrar alltid vad som ska hända härnäst. Det händer alltid nå oväntat som man inte tror ska ske till skillnad från många andra serier som det är rätt uppenbart om vad som ska hända.

  Gillar/följer din fb sida och bloglovin sen tidigare 🙂

 80. Mina absoluta favoritserier är The Vampire Diaries och One Tree Hill. Vet inte riktigt om det var alla snygga killar eller handlingen jag fastna för.. 😉 Men grymt bra och har fastnat starkt för dem serierna!

 81. Ally McBeal! Bästa serien! Ja, nowadays fungerar inte könsrollerna, och allt man/woman -talk är helt från en annan tid (och den här serien var ändå bara typ 10 år sedan!) Men! Karaktärerna är fantastiska och otroligt välkonstruerade, och det är det som gör serien så bra och underhållande – Att få njuta av bra karaktärer och sen få se dem gå loss på varandra. Underbart!

 82. Min favorit serie är supernatural. Jag tycker så sjukt mycket om serien för det handlar om två bröder som tar hand om varandra. Det är så gulligt nr man ser det att bröder tar hand om varandra. Jag älskar Dean i serien för att han är äldre än sin bror och tar hand om han så sjukt mycket. Jag älskar Dean i verkligheten han heter Jensen Ackles men i serien heter han Dean.

  Följer dig redan via bloglovin. Har gillat Adara magizine på fb redan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet