Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 16: Vinn OPI Take Ten Box (repris!)

Lucka 16: Vinn OPI Take Ten Box (repris!)

opi-take-ten_box

Om du gillade luckan i samarbete med OPI så kan jag i dag glädja dig med att du har en ny chans att vinna denna underbara Take ten-box med 10 söta minilack. Den är perfekt för att skapa looks för alla tillfällen, när som helst.

I boxen hittar du nyanser med allt från “Bubble bath” till “Lincoln Park after dark“. Vinn till dig själv eller ge bort allt eller några nyanser till nära och kära.

border
Så tävlar du:
Berätta i en kommentar varför du borde vinna (du kan tävla med samma motivering som i lucka 2 om du vill).
border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Feenia, stort grattis! 

Ida Eriksson
Ida Eriksson

213 reaktioner på ”Lucka 16: Vinn OPI Take Ten Box (repris!)”

 1. Mina naglar har varit näsitntill totalförstörda efter mycket jobb – nu hade det suttit SÅ fint med OPI och unna sig inför nyår och jul!

 2. Camilla Wihlborg

  Namnen på lacken får mig att le
  tomten, du kan väl mig dessa ge
  snygga naglar jag gärna vill ha
  här finns ju ett lack för varje da’

  Följer dig på bloglovin sen förut

  hoppas!

 3. Min motivering lyder: Jag skulle så himla himla gärna vilja vinna denna, då jag tycker att min mamma är så värd det. Hon älskar allt som har med naglar att göra och försöker gång på gång få fina naglar. De senaste åren har hon mått sämre och sämre och nu den senaste tiden har hon inte haft lika mycket ork till att sköta om sina naglar. Därför tror jag att hon skulle bli väldigt glad för den här underbara boxen.

  Anledningen till att jag vill vinna denna till min mamma är att jag dels inte har någon inkomst att köpa en julklapp/present till henne. Dels vill jag visa hur otroligt mycket jag älskar henne och ge henne en väldigt fin present. Hon har som sagt haft det väldigt tufft de senaste åren. Sen hennes föräldrars bortgång gick hon ner i en depression och hon inser inte hur pass dåligt hon faktiskt mår i dagens läge. Jag försöker att ha “mor och dotterkvällar/tjejkvällar” och hon uppskattar det, men jag skulle så gärna vilja ge henne något extra fint.

  Vinner jag denna till min mamma så skulle jag bli så himla himla glad samt överlycklig. Och jag vet att mamma skulle dansa på små rosa moln av lycka.

 4. Åh, för att jag bara har ett enda OPI-lack och för att dessa minisar passar perfekt till både jul och nyår. Behöver lite vardagslyx <3

 5. Min motivering lyder: Jag skulle så himla himla gärna vilja vinna denna, då jag tycker att min mamma är så värd det. Hon älskar allt som har med naglar att göra och försöker gång på gång få fina naglar. De senaste åren har hon mått sämre och sämre och nu den senaste tiden har hon inte haft lika mycket ork till att sköta om sina naglar. Därför tror jag att hon skulle bli väldigt glad för den här underbara boxen.

  Anledningen till att jag vill vinna denna till min mamma är att jag dels inte har någon inkomst att köpa en julklapp/present till henne. Dels vill jag visa hur otroligt mycket jag älskar henne och ge henne en väldigt fin present. Hon har som sagt haft det väldigt tufft de senaste åren. Sen hennes föräldrars bortgång gick hon ner i en depression och hon inser inte hur pass dåligt hon faktiskt mår i dagens läge. Jag försöker att ha “mor och dotterkvällar/tjejkvällar” och hon uppskattar det, men jag skulle så gärna vilja ge henne något extra fint.

  Vinner jag denna till min mamma så skulle jag bli så himla himla glad samt överlycklig. Och jag vet att mamma skulle dansa på små rosa moln av lycka.

  Jag följer dig på bloglovin och gillar din fbsida sen tidigare!

 6. Hej Ida,
  Jag blev överlycklig när jag såg att dessa nagellacken kom upp igen. När jag såg att jag inte vunnit i lucka två så sökte jag förgäves runt om på internet efter att köpa de billigt men tyvärr är de så himla dyra överallt. Inget jag hade haft råd med. Jag använder därför samma motivering som sist och håller mina tummar:

  jag kommer från en familj (bara mamma och syskon) som inte tillhör den skaran som har pengar. Min mamma är sjukskriven sedan 9 månader tillbaka, vilket mamma har förklarat är anledningen till att vi måste leva på ett “snålt sätt”. Det betyder tex att vi inte kommer kunna fira jul i år då alla presenter och all mat hade kostat för mycket. Men också att mamma är trött och orkar inte. Det betyder också att jag och mina syskon måste klara oss på de garderober vi har och inte kan köpa nytt. Det har jag accepterat, även om det är ledsamt för jag älskar kläder och mode. Därför skulle sådana “onödiga köp” aldrig komma på tal i min familj. Jag tycker så synd om mamma som kämpar med hyror och allt att jag vågar inte be om något och när jag väl ber om någott (som jag verkligen behöver), så känner jag skuld. Jag hade blivit super super lycklig om jag fick vinna dessa nagellack, då jag vet att de är väldigt lyxiga och i väldigt fin kvalite. Förlåt för att detta blev så långt, hoppas att du orkade läsa kram, Amira

 7. Följer redan på bloglovin! 🙂

  Jag vill vinna för att jag vill sluta bita på naglarna. Det har länge varit ett stort problem för mig. Inte bara för att det är fult utan för det gör ont också. Om jag fick dessa fina nagellack skulle jag ha en riktig anledning att sluta och kanske skulle jag äntligen kunna få de där naglarna jag alltid drömt om.

 8. Skulle vilja vinna dessa till mej själv för att jag älskar att måla naglarna 🙂 Är kass på motiveringar. Följer redan på bloglovin 🙂 Tycker dessa flaskor är så söta åxå 😉

 9. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Min tonårsdotter är helt tokig i nagellack, hon byter
  färg nästan varje dag om hon fick välja skulle hon köpa
  nya nagellack varje dag. Så hon skulle bli superglad om jag
  vann dessa läckra färger från OPI.

  Mvh Julianna

 10. Camilla Wihlborg

  Försvann min kommentar? Blir det dubbelt så får du radera en :/

  Dessa lack vill! jag gärna vinna
  De skulle göra mig till en glad kvinna
  Snygga blir naglarna mina
  och lackens namn får mig att flina 🙂

  Följer dig på bloglovin sen förut.
  hoppas på tur!

 11. Åh, en till chans! Och just på min gamla mormors födelsedag 😀
  Nu hoppas jag verkligen på tur! Klart jag hoppas samma motivering ska ge mig tur denna gång.

  Vilka underbara färger. Skulle så gärna vinna detta kit till min gamla mormor som fyller 90 den 16:e december. Hon bor på ett vårdhem och har Alzheimer och blir alltid så glad när jag kommer och besöker henne. Detta skulle pigga upp henne så mycket. Hon har alltid tyckt om att göra sig fin.

 12. Åh jag vill verkligen vinna detta 🙂 är nagelbitare och nagelrivare och så länge jag målar mina naglar så dom är snygga varken river eller biter jag 🙂

 13. Har bara en massa gamla intorkade nagellack som är på väg till sopkorgen så detta lyxiga lilla kit skulle jag gärna vinna så man kan piffa naglarna snyggt särskilt nu när det “lackar” mot jul. =) Några av färgerna skulle jag ge bort till min systers barn som älskar nagellack och har önskat sig det.

 14. Jag kör på samma motivering som förra gången eftersom den fortfarande stämmer.. Tyvärr haha. Jag borde vinna för att min tumnagel är blå sen jag halkade i ett vattenfall och satte mig på den i somras. Behöver något att måla över med.

  Följer och gillar sedan länge tillbaka!

 15. Följer både på bloglovin och nu med på FB, snygga naglar är superviktigt och jag har som rutin att måla dom varje söndag så det skulle vara kul att testa lite nya fina färger stor kram Diana

 16. Jag ÄLSKAR nagellack, och jag brukar alltid försöka göra fina naglar till alla event. Dock märkte jag för några dagar sen att jag inte äger något rött, och då kan ju inte jag göra julnaglar :/ har inte råd att köpa ett nu heller på grund av alla julklappar. Men dessutom skulle jag antagligen ge bort några av dem till mina kompisar och min lillasyster osv, jag vet så många personer som skulle älska den här! 😀
  håller tummarna 😀 och tårna 8D

 17. charlotta hellström

  Hej!

  Jag följer dig på fb och har delat tävlingen där.

  Snälla tomten hitta till mig hem
  för där bor barnen fem
  önskelistorna är ganska långa
  tillgångarna väldigt trånga
  mina tjejer inte längre så små
  önskar att nagellack få
  detta fina set kunde de dela på
  måla både hand och tå.

  mvh
  Lotta

 18. Dessa nagellack skulle passa mina naglar perfekt! Är så snyggt och fräscht med färg på naglarna oavsett vilken årstid det är! Man blir glad av färg! Håller mina tummar och tår hårt för att JAG blir den lyckliga vinnaren! Kram

 19. Åh, vilket fantastiskt pris! Är förstås med. 🙂
  Om jag vann skulle jag dela dessa nagellack med mina systrar som tycker om nagellack precis lika mycket som jag. Hinner ju ändå aldrig använda slut på alla nagellack innan de torkar.. Tycker färgerna var hur snygga som helst, speciellt nu till vintern!

  Följer dig på bloglovin och gillar på facebook som Mirjam Skredsvik sen tidigare.

 20. Hej Ida!
  Min sons flickvän är fantastisk på att måla olika kreationer på sina naglar. Hon är en sann inspirationskälla. Själv har jag inga naglar,de bryts eller flisar sig. Men att få titta på hennes naglar är ljuvligt. Om jag vinner är detta den givna julklappen till henne.
  Kram

 21. Jag är med, vill vinna för det skulle vara perfekt att ha så många fina nagellack att välja mellan. Lätt att ta med sig om man ska iväg.
  Gillar/ följer sedan tidigare.
  Mvh liselotte

 22. Jag målar aldrig naglarna lägre.. skulle vart kul om man får nytt nagellack som går att måla med ist för de nagellacken jag har hemma som är helt uttorkade och äckligt kladdiga.
  skulle vart kul om man vann! 🙂
  Kram!

 23. Gillar dig redan såklart på Facebook!

  Nagellack, speciellt från OPI, är min stora kärlek! Det finns inget som ger mig ett så stort ha-begär och när jag köpt ett känner jag mig helt otroligt lycklig. Detta skulle alltså göra mig otroligt lycklig x 10!!

 24. Mina nagellack börjar tryta, så jag vill gärna dem byta,
  till ett set med nya fräscha färger som håller mina naglar vackra och fina längre.

 25. Jag är med och gillar dig på facebook och följer på bloglovin!

  Jag vill vinna för jag har så himla många gånger stannat i butiker för att titta på OPI s fina nagellack, dock är priset så himlas högt vilket gör att jag som ha månadspeng på 200 kr inte kan lägga 150 kr på ett nagellack :/

 26. Då kör jag på ungefär samma motivering som förra gången – att jag precis börjat hålla efter mina naglar och de börjar bli ganska snygga, så att göra dem lite fina med lack vore ju perfekt! 😀

  Jag följer och gillar redan!

 27. Hej!

  Jag skulle vilja vinna lacken för att ge mig själv lite piff. Känner mig inte så piffig precis, glömmer gärna bort mig som småbarnsförälder i juletid. Men båda töserna och jag gillar att måls naglerna, tänk va kul att ha så många färger att välja på!

 28. Stellan Brunnsberg

  Min dotter är i den åldern som smink och nagellack börjar bli intressant.
  Hon använder min hustrus, så både min dotter och min hustru skulle bli överlyckliga ifall min dotter vann denna klapp.

 29. följer dej på bloglovin och facebook. jag är gärna med och tävlar 🙂
  jag vill verkligen ha fina naglar nu hela vintern, men är så less på alla mina lack här hemma. någon av de röda skulle dessutom passa så himla bra nu till julen!!! 🙂 håller tummarna

 30. Att få bära nagellack till jul vore en dröm. Får inte ha nagellack i jobbet så då vore det ju super om jag fick chansen att ha det under julledigheten samt bröllopsresan jag ska på i januari. Eftersom jag bara äger ett nagellack vore det kul att variera mig med andra färger.
  jag gillar dig på Fb och har delat tävlingen, Tina Carlström

 31. Jag är med & vill vinna!

  Med dessa lack får du naglar du drömt om,
  vackra, glänsande som,
  en gudinna, så dessa vill jag vinna! 🙂

 32. Jag kör samma motivering som i lucka 2! Följer på bloglovin & gillar på FB! 🙂

  “Jo förra året, runt den första, andra december (om man ska vara petig) så bestämde jag mig för att sluta bita på naglarna efter att ha sett din röda nageldesign med guldiga vattenstämplar i form av dragkedjor. Jag ville också kunna ha fina naglar, och gärna till julafton! Så jag bara slutade, helt tvärt. Dessvärre hade mina stackars naglar inte växt tillräckligt mycket när julen kom men jag fortsatte ändå.
  Så denna lucka känns ju helt perfekt, som att fira att jag varit bitfri i ett år och till jul detta år kan göra fina julnaglar!”

 33. Om jag vinner dessa fantastiska nagellack från OPI skulle jag ge ett var till alla underbara vänner som stöttat mig med kärlek, uppmuntrande ord och omtänksamma gåvor under mina tuffa cellgiftsbehandlingar. De betyder allt för mig och jag skulle så gärna vilja ge något tillbaka till dem.

  GodJulKram
  Från
  Eva

 34. Mina naglar brukar vara ganska sköra och gå sönder ganska lätt, men när jag har nagellack brukar de bli förstärkta en aning. Dessutom älskar jag nagellack och när jag är utan känner jag mig nästan “naken”. Brukar vara utan nagellack endast några få dagar varje år. Med dessa minilack blir min nagellacks-hylla perfekt nu till jul! 🙂

 35. Hej jag är med! Jag gillar på Fb & bloglovin.

  Skulle vilja vinna till min kompis för att hon tycker det är roligt att pyssla med naglarna. Och så vill jag va en bra kompis och ge en present. 🙂

 36. Jag skulle vilja vinna dessa nagellack för det skulle vara utmärkt att ge en eller två lack på var som julklapp till alla fina tjejer jag har runtomkring mig. Mina tre bästa vänner, mina systrar, svärmor och min pojkväns syster. Jag tror de alla skulle bli superglada och det gör mig glad! 🙂

 37. Om jag vinner dessa nagellack, skulle jag ge till julklapp en eller två till alla de underbara tjejer jag har runtomkring mig. Mina systrar, kompis och pojkvännens syster, jag tror de alla skulle bli superglada och det gör mig glad! 🙂

 38. Jag är med! Jag vill jättegärna vinna för att min lillasyster älskar nagelack och det hade varit en perfekt present till henne!

 39. Min syster försöker sluta bita på naglarna. Denna vinst vore en perfekt uppmuntran till henne.

  Följer dig på Bloglovin

 40. Jag vill vinna därför att jag är i desperat behov av att sluta bita på naglarna. Ingenting funkar!
  Jag har inte så många nagellack och det hade varit perfekt att få några nya som jag kan variera mellan och känna mig fin i.
  De här korta, fula naglarna får mig att känna mig som en ovårdad barnrumpa rent ut sagt. Ser inte alls bra ut och oprofessionellt när jag möter mina kunder i jobbet.

 41. Hade varit så kul att ge till mina yngre kusiner. Vi brukar köra “nagellacksleken” där man behöver just 10 olika nagellack. Mina kusiner älskar verkligen nagellack så det hade varit en perfekt julklapp till dem.

 42. Jag skulle vilja vinna detta kit från OPI för att jag verkligen älskar att hålla på med mina naglar, och jag har länge velat ha ett OPI nagellack, men jag har inte köpt det för att det är lite för dyrt för mig. Om jag vann det här skulle jag bli överlycklig!

 43. Älskar färg, älskar stil
  men färg på naglarna kommer man många mil
  Tänk om man detta lagom till jul fick
  skulle ju ge dagarna en riktig kick
  Så snälla tomten Adara överraska mig
  så kommer säkert tomten komma även till supersnälla dig 🙂

 44. Jag skulle ge de till min dotter på 15- år hon är en toppen tjej och hjälper mig så mycket i vardagslivet med glada skratt och passa små brorsor.

 45. Jag skulle bli jätte glad om jag vann då jag skulle vilja ge det till min mamma som älskar att måla naglarna i fina färger. Skulle vara en bra julklapp även! Älskar de röda färgerna till max, så snyggt!

 46. Jag tycker att snygga naglar gör så mycket för den totala looken. Händerna syns alltid och man vill att de ska se snygga ut, och med detta pris får jag en färg för alla tillfällen! 😀

 47. Jag vill vinna för att jag vill ha nåt att ge min mamma i julklapp i år! Annars har jag inte råd att ge henne något 🙁
  Känner mig hemska som inte har råd att ge henne något :/

  Följer dig redan på allt 😀

 48. Om jag skulle vinna, skulle jag dela vinsten med min underbara mamma <3
  Hon älskar allt som är nagellack.
  Älskar pyssla med nageldekor o sånt 🙂

 49. Jag hade verkligen velat testa OPI nu när jag har fått upp ögonen mer för nagellack. Färgerna i denna boxen är perfekt för mig eftersom jag älskar både lite mer blygsamma färger och såklart en stark röd färg. En väldigt varierad box som jag tror blir lätt att använda sig av. Jag hade blivit glad över en extra fin julklapp till mig själv, nu när jag har shoppat loss julklappar till andra 🙂

 50. Det finns tre saker som gör mig extra glad och varm i magen vid jul: lussebullar, glögg och glammiga naglar. Lussebullarna och glöggen är klara och avsmakade, så nu återstår bara läckra nagellack som jag oerhört gärna vill vinna!

  Följer dig redan på både Bloglovin och FB.

 51. Mina naglar blir riktigt torra under vintern och delar sig gärna, så nagellack från OPI vore nog en bra medicin för dem! Men 10 lack behöver jag nog inte, så jag skulle ge bort 5 av dem i julklapp till min syster 🙂

 52. Den här vinsten är ju som en våt dröm 😉

  Jag skulle helt enkelt bli hysteriskt super jätteglad om jag vann.
  Kramisar

 53. Jag skulle vilja vinna lacken till mig själv eftersom jag egentligen har “köpstopp” på nagellack, men om man vinner så räknas det väl inte? 😉

 54. Jag skulle vilja vinna för att jag lyckades sluta bita på mina naglar för några få år sedan 🙂 och nu vill jag få min tvillingsyster och våra tvillingkusiner att sluta bita på sina naglar också. Jag hittar inga bra, billiga och hållbara nagellack så att jag kan täcka mina extremt skivade, vågiga, sköra konstiga naglar. Dessutom kostar dessa nagellack väldigt mycket, vilket jag inte har råd till att köpa.

 55. Jag = Tråkig 24 årig tvillingmamma som snart ska börja jobba igen efter nästan 2 år hemma. Eftersom jag jobbar i butik vill jag gärna se lite piffigare ut, och älskar att variera mig dag från dag. Så detta paket skulle passa mig perfekt! 🙂

 56. Jag hade verkligen blivit jätte glad ifall jag skulle vinna! Älskar att hålla på med nagellack osv, och opi har sån bra kvalitet, torkar snabbt, blir inga bubblor i lacket! Älskar opi, så jag hade verkligen blivit jätte glad! Din blogg är super, puss

 57. Skrev precis klart en tenta och tar en paus innan det är dags att plugga inför nästa som är på lördag. Villa vinna för att få lite studiemotivation och någat att se fram emot i jul (varför inte en spadag med vänner och familj med en massa manakyrer och kärlek!).

 58. Hej! Jag är en 18 årig stolt naturnörd som ägnar 70 % av min fritid till att räkna matte! Resten av tiden är dagens höjdpunkt och det är då jag har tid för mig själv. Jag läser mysiga bloggar och ägnar mig åt mitt största intresse, nämligen nagellack! Åh dessa underbara nagellack! Det bästa med dem är att man kan mixa och matcha precis hur man vill! Till dagens outfit eller för att ljusa upp en slaskig december eftermiddag. Älskar att se andra människor som ansträngt sig lite extra med sina naglar och det är ofta som jag ger komplimanger till folk jag inte känner! Åh det vore så härligt att vinna boxen. Att få sitta i myskläder på jullovet och måla naglarna på alla nära och kära! Min pojkvän får nog också ta och se upp 😉

  Jag har gillat på Facebook och följt på bloglovin 🙂
  Kram!

 59. Jag skulle vilja vinna för att jag har aldrig varit så nagel intresserad innan men nu det senaste åren älskar jag att greja med mina naglar! Jag har dessutom alltid viljat ha OPI men dom är så dyra och jag får alltid beslutsångest över vilken nyans jag ska välja för det priset, slutar med att jag går hem utan någon OPI haha 🙁 och att vinna en hel kit skulle vara awesome! Min mamma och jag brukar alltid byta nagellacker då och då, men shit vad kul det skulle vara att överraska henne med ett par stycken från OPI!! Hon älskar rött, speciellt nu innan jul & att ge henne mer än två julklappar skulle betyda både för mig och henne 🙂

 60. Jag har äntligen kommit i gång med att sköta mina naglar igen och de börjar blir långa, starka och fina. Det tråkiga är att alla mina gamla nagellack är just gamla och trögflytande. En laddning nya fina nagellack skulle vara perfekt!

 61. Detta perfekta set skulle jag dela med min kära mamma.
  Hon har precis slutat bita på naglarna och har inga nagellack sedan tidigare. Hon hade blivit jätteglad och vi hade självklart delat på lacken vilket ger win/win!

 62. Jag skulle vilja vinna eftersom det skulle vara en perfekt present till min syster som älskar manikyr, och det skulle vara extra bra då jag kommer vara pank efter jul och hon fyller år strax därefter..

 63. Jag skulle vilja vinna för att jag är en värdelös nagelbitare.. jag har länge försökt sluta bita men efter ett tag tappar jag alltid motivationen – jag äger inte ett enda nagellack! Så jag tror (läs: vet) att om jag vann dessa vackra lack skulle det bli så mycket enklare att sluta bita! 🙂
  Kram xoxo

 64. Ursnygga! vill jätte gärna få fina juliga å nyårshärliga lack till mig själv. vore en fin klapp! jag som älskar att pynta mina naglar.

  gillar dig på fb och på bloglovin.

  kram Nina

 65. Vill verkligen vinna för att jag har alltid ”knåpat” av mina naglar med hjälp av fingrarna och sitter alltid på pillar på dom, därför har jag nästan aldrig använt nagellack för jag har inte tyckt att det har varit någon ide eftersom mina naglar är så fula. Men nu har jag kommit på att om jag har på nagellack slutar jag knåpa på dom för att nageln blir ju tjockare med nagellack, det blir ju som ett extra lager och då är det lite svårare att pilla på den! Men jag har inte alls speciellt många nagellack, bara gamla som nästan har torkat.. Så jag skulle vilja vinna dom just för att jag verkligen behöver nagellack! Sen har jag hört väldigt mycket bra om OPIs nagellack och det skulle vara väldigt kul att få testa dom!

  Följer på Bloglovin och Fb sen tidigare!

 66. Min mamma fyller 50 år denna månad, det vore jättekul att få överraska henne med dessa på hennes stora dag. Men fyller ju trots allt bara 50 en gång så självklart vill jag slå på stort och skämma bort henne ordentligt! 🙂

 67. Jag gillar att ha målade naglar och jag tycker det är roligt att köpa olika färger och byta ofta. Tyvärr så är budgetramen som student en ganska smal sådan och jag har därför aldrig testat några ”lyxigare” nagellack. Det skulle därför vara jättekul att vinna boxen med mini-nagellack. Då får jag chansen att testa 10 stycken ”lyxigare” nagellack och fortfarande kan hålla min budget. 🙂

 68. Det är inte mycket jag tål i skönhetsväg, så många härliga krämer och sminkprylar får stryka på foten. Men nagellack! Älskar nagellack och byter gärna ofta. Detta fantastiska kit skulle vara en stor hit här hemma, med sobra färger som går att kombinera på många sätt. 🙂

  Håller tummarna stenhårt!

 69. Åhh! Ett tag hade jag verkligen alla möjliga färger på nagellack och hur många som helst. Jag köpte alltid budget märkena som bara höll i någon dag innan lacket på naglarna började skalas bort. Just nu har jag några enstaka som man fortfarande kan använda. Ett nytt sett med fräscha och snygga lack från ett bra märke som OPI skulle jag absolut tackat ja till! Och jag tycker om att ha målade naglar på vintern (gärna röda!) så det är right in time för dessa färger. Hade även varit en perfekt present att ge något av lacken till min bästa kompis som jag ska byta julklappar med!

  Jag gillar din facebook-sida och följer på bloglovin.

 70. Jag älskar å hålla på med naglar, måla på olika sätt och fixa å hålla på, så detta vore en drömvinst för mig då nagellack kan vara rätt dyrt, speciellt när man bara går i skolan och samtidigt är ensamstående mamma! Håller tummarna!

  Gillar även på facebook och följer på bloglovin!

 71. Jag skulle vilja vinna den här och dela den med min mamma då hon gillar färger som jag inte gillar och tvärtom. Jag är inte så modig när det gäller smink men när det gäller naglar så gillar jag att ha olika roliga färger och göra nailart.

 72. Jag är med och tävlar! Jag gillar att måla nanglar, men har typ inga bra nagellack, så nagellacket slits alltid bort efter 2 dagar. Så det skulle vara kul att få måla naglarna med bra nagellack:)

  Zara

 73. Allvarligt…hur sööööta är inte dessa flaskor? Man vill bara ha dem på rad på hyllan och titta på dem 🙂 måla naglarna, titta på dem….måla naglarna igen 🙂 repeat 🙂

 74. Åh, har äntligen slutat bita på naglarna! Så de här nagellacken skulle verkligen passa bra nu när jag äntligen har fina naglar 😀
  kram

 75. Jag ÄLSKAR nagellack! Gillar att fixa naglarna, måla små detaljer eller bara lägga till lite glitter! Brukar få beröm för mina fina naglar och häromdagen fixade jag julnaglar till en vän då hon tycker att jag är så bra på att måla naglarna. Skulle va superkul att vinna lite nya lack och uppdatera nagellackssamlingen. 😀

 76. Jag har aldrig testat ett naglellack från ett märke som OPI. Inte heller äger jag några lyxa röda färger så det här kittet skulle passa mig 🙂

 77. då alla nagellack torkat bort under graviditeten (avstod nagellack då) så vill jag gärna ha nya och fräscha. Tycker om att variera mycket så mycket smartare med minilack för mig än fullsize flaskor.

 78. Jag älskar OPI nagellack! Jag fick två stycken i födelsedag och blev frälst direkt! Men det är tråkigt att det ska vara så dyrt! För en timvikarie för mig som aldrig vet hur mycket jag får jobba varje månad blir det liksom inget man unnar sig av rädsla för att det ska fattas pengar när det verkligen behövs 🙁

 79. Som ex-nagelbitare har jag äntligen lyckats få långa, fina naglar för första gången. Har aldrig tyckt om nagellack för att det ändå inte ser fint ut på mina naglar, men nu tycker jag det vore superroligt att få göra mina naglar fina med dessa fina nagellack1

 80. Jag älskar att måla naglarna och gör det så ofta jag kan. Skulle vara så roligt att vinna då jag älskar OPI’s nagellack!
  Följer redan dig på bloglovin och gillar på facebook 🙂

 81. Jag har en fantastisk lillasyster som jag beundrar mer än något annat. Jag försöker att alltid visa henne uppskattning men tjejer i den åldern har svårt att ta till sig sånt. Nu har jag råkat göra en riktigt riktigt stor blunder som jag på något sätt måste återgälda henne för. Då jag inte har så mycket pengar vore det super att få lite hjälp på traven (självklart kommer hon få mer än nagellack). Hon älskar att måla naglarna och är riktigt duktig på det så det vore perfekt!

 82. Min motivering varför just jag ska bli den lyckliga vinnaren är för att jag förtjänar lite lyx till mig själv. Går mitt sista år på gymnasiet nu och trots att studiemotivationen försvann för ett år sedan försöker jag kämpa på och lägger ner så mycket tid som jag kan för att få bra betyg. Nu när jag äntligen ska få lite ledighet skulle jag bara vilja pyssla om mig själv så jag känner mig extra fin till jul med rödglansiga naglar och ett par glittriga till nyår 🙂 Detta skulle alltså vara den ultimata julklappen till mig själv!
  tack för en bra blogg

 83. Jag älskar att måla naglarna och O.P.I är ett av mina favorit nagellacksmärken. Eftersom jag tycker om att prova olika tömmer jag nästan aldrig en hel flaska så det känns nästan onödigt att köpa stora O.P.I flaskor, därför hade det varit perfekt med ett sånt här kit, så man får prova flera olika färger 😀

 84. Wow igen!

  Jag vill vinna för att jag är ju helt galen i lack, men har inte många opi, men de jag har är jag så nöjd med, Ett riktigt bra märke!
  Jag skulle såklart inte ta alla själv utan ge några till min kusin som med börjat intressera sig för nagellack, på julen ska man ju vara snäll och givmild 😉

  Gillar och följer dig!
  Kram

 85. Åh vad trevligt med en ny chans! Målade naglar gör alltid att världen känns lite bättre, så jag skulle absolut inte tacka nej till lite nya färger åt mina naglar.

 86. Förutom att måla naglarna alltid piffar upp vardagen, så ger det också en känsla av lyx som får en att må extra bra. Att ha dessa söta flaskor i fina färger vid sminkbordet skulle ju också vara väldigt fint

 87. Med tio naglar i olika längder,
  och saknar nagellack i mängder.
  Flera färger kanske längderna kan dölja,
  med snygga naglar kommer självförtroendet följa.
  Härliga jordnära färger och julig stämning,
  vill jättegärna dessa matcha till min nyårsklänning.
  Alla förtjänar att få känna sig fina,
  och under fyrverkerierna vid tolvslaget skina.
  Med vänner och mor jag dessa vill dela,
  så att jag min uppskattning till dem kan meddela.
  Allt jag vill är att se mina nära le,
  förhoppningsvis igenom att dem nagellack ge!

  Jättehärlig julkalender du har, ha en härlig jul! 😀

 88. Jag vill vinna för att O.P.I är ett nagellack som jag länge har elakt testa, men har bara ett studie bidrag som ska gå till annat. Kan jag bara köpa de billigare märkena på nagellack. Skulle vara super kul att vinna helt nya färger som jag aldrig har testat till jul och nyår! Älskar nagellack!

 89. Jag är med! 😀 Förut älskade jag nail-art och målade naglarna åtminstone en gång per vecka, men sedan började skolan ta upp för mycket tid för att jag skulle hinna pyssla med det lika ofta. Därför har jag nu förlorat motivationen – och tyvärr mina nail-art skills med. Jag vill jättegärna börja med nail-art igen, och eftersom jag alltid har älskat OPIs nagellack och tyckt att de har bäst kvalitet, så skulle jag jättegärna vinna de här minilacken!

  När jag höll på med nail-art gjorde jag en massa roliga fandom designer som t.ex. Harry Potter naglar, The Great Gatsby naglar m.m. Det finns bilder på alla designerna i min nail-art kategori på bloggen. 🙂

 90. Jag älskar O.P.I ‘s nagelack. Men när man går i skolan så är det svårt att få pengarna att räcka till. Särskilt nu i juletid då det ska köpas en massa julklappar. Så detta settet skulle jag dela på och ge till min syster och kompis då jag tycker dem är värda det.

  Jag både gillar dig på facebook och följer dig på bloglovin sen innan:)

  Kramisar❤

 91. Det skulle vara en perfekt gåva att ge till min mamma, så hon alltid ställer upp för mig så jag vill ge Henne detta för att visa lite extra att hon är bäst

 92. Jag är värdelös på motiveringar, men räcker inte förklaringen att jag älskar att måla naglarna, är snål+pank & och att det skulle göra min riktigt dåliga dag fantastisk ? (vart på gammelmorfars begravning & fått reda på hur allvarlig min knäskada faktiskt är…)

 93. För att jag vill jätte gärna ha snygga naglar nu till jul och nyår! Och dessa färger är så himla snygga!

  Kram Emma

 94. För att jag så länge jag älskat nagellack velat prova på OPIs lack. Men de har varit för dyra för min studentbudget. Så jag hoppas nu att tomten är snäll mot mig, så jag kan få pynta mina naglarna riktigt fina till jul. 🙂

 95. Jag har en vän som är jätte bra på att lacka naglar och jag tror det här skulle vara perfekta julklappen till henne! 🙂

 96. Jag skulle vilja vinna eftersom jag inte har några dyrare lack som t.ex. OPI men jag har alltid velat testa dem. Färgerna i det här paketet är så fina och passar bra till julen.

 97. Det skulle vara en perfekt present till min dotter som gillar att fixa med naglarna. Plus att jag också då kan låna nagellacken ibland förstås 😉

 98. Tomtemor är arbetslös i år och dottern står utan julklappar. Hon skulle älska ett set med fantastiska julklappar, så nu hoppas jag på Cybertomten!

 99. Skulle vilja vinna dessa till min mamma som förtjänar snygga och bra nagellack. Hon behöver nagellack som sitter bra då hon jobbar på förskola och tvättar händerna hela tiden!

  Följer på FB och BL 🙂

 100. Eftersom jag avskavt nagellack helst villa slippa
  Skulle dessa minilack vara en riktig klippa

  Jag skulle ner för gatan med mitt snygga nagellack gå
  Och alla snygga killars blickar få

  Älskar att måla naglarna så detta skulle vara väldigt bra
  Ja, om jag skulle få vinna detta skulle jag bli helt otroligt glá

  Jag skulle mina naglar i olika färger måla
  och med dem som en stjärna få stråla

  Så snälla, låt mig detta nagel kit få
  Hej då

  Haha 🙂

 101. OPI är min bästis absoluta favoritföretag när det kommer till nagellack och jag vet att hon hade blivit mer än lycklig för ett sånt här paket, jag kan t.o.m se hennes reaktion framför! Snälla hjälp mig till att förgylla hennes jul <3

  (Har gjort båda pluspoängs-sakerna 🙂

 102. Ohhh, denna skulle jag verkligen vilja ha 🙂
  Jag skulle vilja ha denna för jag har tyvärr inte råd att köpa OPIs nagellack men har hört så otroligt mycket bra om märket.
  Jag gillar att hålla på med mina naglar och testar nya designer när jag har chansen 🙂

 103. Självklart tar jag chansen igen! Jag har så länge velat testa OPI’s lack. Jag har fortfarande inte hittat det där perfekta nagellacket som torkar snabbt och håller länge, men på många det som att OPI är grymt.

  Dessutom är färgerna i det här kitet allt man kan begära. Rött i olika nyanser går alltid hem, jag älskar glitter och nudefärger på naglarna. Perfekt med minilack ju, så kan man variera sig mer! Dessutom är det så många i boxen att mamma och systrarna kan få en liten extra julklapp!

  Följer redan på Facebook och via Bloglovin’. 🙂

 104. Jag jobbar i byggbranchen och kan LOVA att jag sliter ut nagellack som ingen annan. När blåbyxorna är på och håret ser ut som ett kråkbo (efter allt damm) så är det enda hela och rena på mig mina naglar. En härlig färgklick i en mansdominerad värld men tyvärr måste jag måla naglarna 24/7 så förbrukar nagellack som normala byter underkläder… Nagellacken borde bli min julklapp 😉

 105. Jag älskar att måla mina naglar, men dom nagellack jag har är dåliga, eller inte alla men dom flesta, och jag vill prova O.P.I’s men jag har inte råd. Jag vill verkligen vinna den här, och jag har typ aldrig vunnit nåt.

 106. Till Jul o nyår, till vardag som fest!
  Med färgen så läcker, som glittrar o täcker,
  Jag väljer o vrakar, vad passar mig bäst?
  Med lacken från OPI, I´ll be at my best!

 107. Efter tre år i en otroligt slitsam bransch har jag äntligen fått nytt jobb. Jag lämnar glatt restaurangbranschen bakom mig för ett jobb som säljare. Jag är mer än glad och så otroligt förväntansfull, precis den nystarten som jag behövde!

  Ett tre år långt heltidsjobb där man absolut inte fick använda nagellack. Och händer som ständigt tvättades, blev torra, naglar som skivade och frasiga nagelband. Så har alltså mina händer sett ut i tre år. Vissa dagar när jag visste att jag var ledig två dagar på raken målade jag naglarna, men är inte så kul att göra händerna fina när det bara får vara i en dag.

  Det hade varit så kul att vinna detta fina kit. Nu när jag börjar på mitt nya jobb vill jag ha vackra och eleganta händer och kan knappt bärga mig tills jag kan börja använda fina nagellack – varje dag!

  Gillar dig redan på Facebook!
  Ha en härlig dag / Tjejen som aldrig använt nagellack

 108. Små lack är det bästa som finna då finns inte risken att de förstörs. och det här hade varit en perfekt vinst då man kan ge bort några i julklapp.

  Gillar sedan förut och följer dig sedan länge

  Kram

 109. Är med! 🙂 Tänker ofta tanken att fixa naglarna, men då jag har ås pass få lack blir det aldrig av, blir alltid fransk manikyr i form av lösnaglar. Detta skulle få igång lite inspiration! 🙂

 110. I wanna snap my fingers like a diva, like Beyoncé with red nails and pin curled hair, and then I will rock this Christmas away!
  Beyoncé’s nya album är bättre än någonsin och med grymma naglar skulle jag vara ett steg närmare hennes fierce och en jul som aldrig förr!

 111. Jag är ett nagellacks maniac men har det senaste året inte kunnat ha nagellack alls på grund av praktik och obefintliga naglar. Har äntligen börjat få riktigt fina och långa naglar och saknar fina lack att pynta dem med. Har fått slänga så många för att de torkat ihop 🙁

  Dessutom är OPI världsbäst ♥

 112. I wanna snap my fingers like a diva, like Beyoncé with red nails and pin curled hair, and then I will rock this Christmas away!
  Beyoncés nya album är bättre än någonsin och med grymma naglar skulle jag vara ett steg närmare hennes fierce och en oförglömlig jul!

 113. Eftersom jag inte har hittat någon födelsedagspresent till mig bästa kompis än skulle jag verkligen vilja ge henne denna box, hon älskar nagellack och det hade varit jättekul om jag fick vinna denna så hon kunde få dem av mig 🙂

  Följer dig på bloglovin & FB

 114. Åh, jag är såklart med! Jag skulle så gärna vilja vinna det här till min mamma, för o främst så tycker jag det är supersvårt att köpa till henne och jag hittar ingenting! Nu när den här tävlingen kom upp så kommer jag ihåg att hon så gärna velat ha två opi nagellack hur länge som helst och båda finns med där i! Tänk att kunna ge sin mamma något hon velat ha så länge, samma sak som hon gör för mig varje jul! Hon ger mig något jag velat ha så länge och om jag vann det här skulle jag kunna göra samma för min mamma, för det är hon värd!

  Jag följer på bloglovin och jag har gillat på facebook 🙂

 115. Angelica Hofling

  jag skulle vilja vinna dessa för att ge det till min mamma i julklapp, tyvärr så dog min pappa för ett tag sedan så hon har det väldigt krångligt med ekonomin och unnar sig sällan något till sig själv. Hon skulle bli superglad om hon fick dessa av mig i julklapp då hon är beroende av nagellack och att fixa naglarna.
  följer dig på bloglovin och på facebook 🙂
  facebook: angelica pamella hofling
  Kram!

 116. Om jag vinner skulle jag ge paketet till min allra bästa vän. Det är nästan ändå alltid hon som gör mina naglar vackra och perfekta.
  Hon älskar att hålla på med sådant och är enligt mig otroligt duktig,därför skulle hon få nagellacken av mig. Det skulle bli en vin-vin situation eftersom även jag skulle använda dem, och så kan hon inte längre klaga på att jag tar slut på hennes nagellack 😉

 117. Har i år börjat intressera mig för nagellack och nageldekoration på allvar, prövar mig fram med olika saker.. men då jag största delen av året har varit arbetslös så har jag inte unnat mig dom lite dyrare märkena..utan har hållt mig till mitt budgetfavorit märke..depend.
  Därför skulle jag gärna vilja vinna detta för att unna mig själv det jag inte riktigt har råd med!
  🙂

 118. Jag skulle så gärna vilja sprida lite glädje runt omkring mig så att alla mina närmsta skulle få ett litet nagellack. Det är verkligen kul att se andra bli glada över en liten present och visning på uppskattning.

  Ha det fint!

 119. jag följer på bloglovin och gillar på facebook.

  jag vill vinna för att jag har velat ha o.p.i’s nagellack jättelänge. men jag tycker det är lite dyrt då man kan köpa andra för 25 kr. men de här är säkert mycket bättre kvalité och jag har inga julröda lack. om jag vinner så kan mina naglar lysa upp min vardag och göra julen lite mysigare. det är även många som pratat om dem så det skulle vara kul att testa. sedan om de är miniformat är de ju lätta att ta med på resan också. Jag har jag inga nagellack i den storleken. 🙂

  Ett litet rim:

  På julen ska naglarna lysa
  Men kanske inte i en färg som får en att rysa.
  Måla dem med O.P.I och det blir väldigt grannt
  Men du får lägga en slant.
  Bra kvalité är det man vill ha
  eftersom det då är väldigt bra.

 120. Studerar och älskar att hålla på med naglar. Men med min dåliga budget har jag bara råd med billiga och kvaliten är usel. Har alltid velat prövat OPI och detta skulle ge en chans för mig att göra det. 🙂
  Gillar fb och följer! 🙂

 121. Jag vill vinna eftersom att jag verkligen behöver lite vintriga nagellack!
  Jag ÄLSKAR att måla mina naglar å nu när de är vinter så vill jag ju måla lite vintriga naglar

  (Gå in på min blogg och klicka på fliken ”nails” så kan du se lite olika naglar som jag har målat)

  Pluspoäng: Jag följer dig på bloglovin och jag har gillat inlägget på bloglovin och gillar din sida på fb 😀

 122. Har gillat Adara Magazine på facebook
  Skulle gärna villa vinna, älskar att trixa och fixa med naglar men som student har man inte alltid pengar att lägga på sådant tyvärr!
  Skulle vara superglad om jag vann!

 123. Jag vill vinna för att jag är är verkligen den värsta nagelbitaren nånsin MEN har nu efter många försök lyckats låta mina naglar växa ut långa och fina så det vore fint med lite färg att få sätta på naglarna och göra de julfina! 🙂

 124. Jag testar igen såklart och gillar på fb under anna m rautila!

  Motiveringen då?
  Jantelag, släng dig i väggen är du snäll!
  För detta inlägg kommer jag säkert få skäll!
  För i Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och väldans bra, så det så!
  Jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
  Förtjänar inte det att firas ibland, så säg?
  Som med lyxiga Opi-lack från Adara till mig?

 125. Jag är mer än gärna med! Jag älskar OPI:s nagellack men börjar få slut på snygga färger och känner att det behövs lite uppdatering på den fronten. Om jag vann skulle jag dessutom ge några till min bästa vän då det skulle vara en perfekt julklapp till henne och en välkommen-hem-present då hon ska vara borta i 2-3 veckor nu! det enda hon önskade sig när jag frågade var nagellack så vad vore då bättre? haha:)

  +Följer dig redan på bloglovin!

 126. Jag är med!
  Jag har ju som sagt precis slutat bita på naglarna och jag har bara färgen rosa och silver som nagellack. Skulle va fint med lite fler färger!

 127. Rena drömvinsten för en vernista som jag,
  Hade jag dessa skulle jag byta lack varje dag,
  Så ett snyggt kit med lyx, glam och flärd,
  Önskar jag mig och det är jag värd 🙂

 128. Det skulle vara så roligt att få vinna lite nya härliga färger,
  jag kör med ungefär samma färger jämt, rosa/korall på sommaren och vinrött på vintern. Vinner jag så får jag ju chansen att nya fräscha naglar få!

 129. Jag skulle vilja vinna eftersom jag har ca 20 lack i ungefär samma nyans. Jag vågar aldrig testa något nytt utan kör på samma gamla alltid. Med en box med olika härliga färger skulle jag experimentera mer!

 130. Dessa lack vill jag vinna
  för att jag behöver de under julaftonstimma
  Snygga nyanser från rosa till rött
  Livar upp en outfit som är trött
  Jag skulle bli så gla’, så gla’
  om jag vann dessa ida’

  Gillar på facebook och följer på bloglovin sedan länge
  Önskar dig en trevlig kväll med ett trevligt umgänge!

 131. Jag skulle vilja vinna för att unna mig lite lyx under min jul-ledighet. Då jag jobbar som sjuksköterska får jag aldrig använda något lack, men denna jul är jag långledig och kan unna mig lite färg på naglarna :).

 132. Är med!

  Vill ge något fint i julklapp till mig själv (då sambon inte kommer “hinna” köpa något pga mycket jobb nu i december :P) och dessa nagellack skulle kännas otroligt lyxiga att frossa i för denna höggravida småbarnsmamma kan jag säga.

  Följer på bloglovin.
  Kram Matilda

 133. Kort sagt; Jag är värd det!

  Efter allt viktras och allt jag gått igenom den sista tiden så börjar jag så sakteliga återkomma till livet. Viljan att vara ute bland folk, viljan att rå om mig själv, viljan att se bra ut osv. Ja du förstår nog… och vad gör väl inte snygga nagellack för själen? Jo – en hel massa!

  Följer dig på både facebook o bloglovin sen länge!

  Kram Annika
  [email protected]

 134. Hejsan!
  Jag skulle vilja vinna detta eftersom att jag behöver en liten julklapp åt mig själv nu när jag börjat mitt nya jobb i Norge och sliter som ett djur där varje dag haha. 🙂 Att kunna pigga upp sig med lite roliga nagellack hade varit helt perfekt, och särskilt ett paket med flera olika nyanser (är lite av en galenpanna när det kommer till att konstant ändra färgen på naglarna..). Så ett kit med 10 olika nagellack hade varit sjukt bra!

  Kram.

 135. Att måla tassar är ju kul
  så dessa skulle va bra till jul
  hos mig finns bara torkade lack
  och de vill jag helst trampa på med min klack
  när tiden inte räcker
  är det bra att nageln snabbt få läcker
  färgen röd är ju så skön
  därför skulle jag för dessa lack be en bön!

  Jag följer dej sedan länge på Bloglovin!

 136. Jag känner mig seriöst naken utan nagellack. Detta skulle vara den bästa julklappen till mig själv, för färgerna är så perfekta. Det blir lite för dyrt för mig att köpa den själv så jag skulle blivit så glad om jag vann!

 137. Visst vill man glimma
  på julaftons timma
  mot julen det lackar nu
  och detaljerna är viktiga ju
  Naglar med färgglatt klös
  så blir det på partyt ös
  Äntligen ska det bli klass på klorna igen
  med Opi’s Take Ten
  men bara att välja färgen
  blir svårt
  med en av varje sort
  Kalasriv blir det i mig
  om jag vinner utav dig

 138. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver lite roliga nagellack nu till jul och nyår och de röda här vore perfekta. Jag har aldrig haft några naglar alla eftersom jag har bitit hela mitt liv på naglarna. Men nu har jag äntligen lyckats spara ut och kan använda nagellack på ett snyggt sätt. Skulle vara otroligt kul att kunna använda sådant medan de är långa.

  Följer på bloglovin’ och gillar på fb, båda sen tidigare 🙂

 139. Jag vill vinna då jag har barn och inte hinner sminka mig speciellt på morgnarna så tycker jag istället om att alltid ha fina naglar 🙂 Som arbetsslös (snart student) har jag inte alltid råd att skämma bort mig själv så det skulle vara jättekul att kunna få det i julklapp till mig själv 🙂

  Följer dig redan och gillar redan 🙂

 140. JAG ÄR MED!! 😀

  Skulle helt enkelt vilja vinna för att det skulle bli en utmärkt present till en underbar kompis som fyller 18 några dagar efter julafton!! Tror hon skulle bli jätteglad 😀

  [email protected]

  Jag följer dig även på bloglovin & gillar redan din fb-sida!

 141. Jag vill vinna för jag har varit så snäll hela året! (Dessutom kan jag ta med detta till skolan så kan mina elever få använda det för att göra sig fina inför skolavslutningen)

 142. Älskar nagellack stora som små,
  din present skulle va superkul att få.
  Särskilt de röda är perfekt till jul,
  att vinna paketet skulle vara superkul.

  Har gillat din sida på FB sedan länge, använder tyvärr inte bloglovin. Hoppas du får en grym jul!

 143. Ta en 13-årig nagellackstokig dotter och kör henne till shoppingcentret. Försök få henne ur affärerna innan centret stänger när hon inte hittat det hon vill ha. En omöjlig ekvation … som jag erfarit alltför många gånger. Behöver jag säga att OPI är favoriten och att hela 10 flaskor skulle stävja begäret. Ett litet tag i alla fall.

 144. Brukar inte måla naglarna, men det måste det bli ändring på! Och vad passar bättre som inspiration än massor nya nagellack?

 145. Jag vill vinna för att ge det som julklapp till min syster. Hon älskar att måla sina naglar och hon är jätte duktig på det. Jag tycker att hon förtjänar nya eftersom hennes nagellack håller på att ta slut. Jag länkar till hennes instagram så att du kan se några av hennes designs 🙂

  Jag gillar din sida på FB sedan långt tbx;)!

 146. Jag är gärna med,
  vilken drömjulklapp detta kit
  hade varit. 🙂

  Så snygga och användbara lack,
  som skulle passa perfekt till vardag som
  fest, tänk att få unna sig dessa och
  kunna fixa snygga naglar på ett kick med
  detta lyxiga kit hade varit en riktig hit. 🙂

  Hoppas på tur.

  Gillar och följer dej redan på bloglovin och facebook.

 147. Jag skulle vilja vinna eftersom jag vill gärna ge de till min lillasyster i julklapp då hon hon älskar att pyssla med naglarna!

 148. Mina naglar är efter mina tentor en vacker nyans av halvt bortpillat rött äckel med svarta sorgekanter. Inte så fint kanske. Så jag skulle behöva nytt och friskt att piffa till dem med!

 149. Jag är självklart med.

  Snygga naglar är kul.
  det passar extra bra till jul.
  Man kan lacka när helst,
  opi tror jag är bäst.
  Mina är gamla och billiga,
  inte alls stiliga.
  Att vinna vore kul,
  och samtidigt önskar jag god jul!

  Följer dig via bloglovin och FB sen tidigare: Frida Bergner

 150. Amanda Andersson

  Har letat efter den där perfekta presenten till min bästa, något som hon inte har, som även passar min plånka. Detta vore perfekt för oss båda då det är alla färger hon kan tänka sig nu i nyårstider och min plånbok kommer lindrig undan!

 151. Jag har inte ett endaste nagellack utan lånar av min syster. Att ha ett par egna fina nagellack att kunna använda när som helst utan att fråga om lov, samt för en gångs skull kunna låna ut till min syster istället skulle var jättekul 🙂

 152. Jag vill vinna dessa snygga lack
  gillar både red and black
  Målar naglarna så ofta jag kan
  Desto roligare blir det om jag detta vann 🙂

  God jul!

 153. Jag har fått alldeles för mycket fritid på sistone, &’ de skulle passa perfekt med kunna lägga lite tid på att fixa naglarna glamoröst. Har tränat på elit-nivå men blivit skadad och inser först nu hur mycket tid de tagit… Tid jag inte längre vet vad ja ska göra med

 154. Dessa färger på lacken gör mig knäsvag, även namen höjer mitt hjärtslag.
  En ny färg man kan ha på fingertopparna varje dag, ifall man frågar mig, är OPI mitt nagellacksförslag!

 155. Jag är en nagellackstok precis som du, älskar att testa nya kombinationer och experimentera med olika lack. Därför hade den här boxen varit perfekt för mig, skulle kunna tänka mig att göra röd ombre med glitter ovanpå, perfekt till jul! Några nagellack passar även min mamma som gillar oftast bara ljusa ljusa lack. Och hon har ganska så bestämd med att Isadora har dom bästa lacken men jag kanske kan övertyga henne med ett opilack? 😉

  Gillar såklart båda på facebook och följer på bloglovin, as usual. 🙂

 156. Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna detta till dottern. Hon är 6 år och älskar skönhet (t o m mer än mig), och nagellack är en stor passion hon har och hon varierar gärna sina naglar i olika färger med hjälp utav mig förstås och dessa små minilack vore där med super kul att testa på.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer även din blogg via Bloglovin sedan tidigare.

  Kram Sanna

 157. Min fantastiska lillasyster älskar verkligen att måla naglarna och hon förtjänar verkligen något extra i år. Hennes naglar har förstörts av sjukdom och hon har legat inne nästan hela året, jag tycker så väldigt synd om henne och hon skulle bli så glad över att ha något att göra under alla långa behandlingar. Med ett helt kit kan hon sitta i timmar och först designa, sedan måla med alla lager och så skulle det ge henne något att prata med vännerna om. Det är verkligen en viktig del -att få något annat än sjukdom att prata om.
  Det här skulle verkligen betyda mycket för henne.

 158. Åh vill verkligen ha en ny chans. Skulle älska att testa opi som känns som lite väl av ett lyxlack för min plånbok. Skulle också dela med mig av flera lack i julklappar till mina älskade vänner som är de bästa man kan ha 🙂

 159. Jag vill jättegärna vinna, för att jag jobbar inom service yrket och har gjort i 2 år. Detta innebär att jag aldrig får ha färgade naglar. Och jag som tycker det är så himla himla fint med målade och fixade naglar får tyvärr aldrig ha det. Men nu i jul har jag en vecka ledigt från jobbet och då banne mig tänkte jag unna mig målade naglar så att det skvätter om det. Då vore det helt perfekt om jag vann detta lyxiga paket så jag kan få en alldeles perfekt färg på naglarna!

 160. Jag älskar att ha coola naglar och tycker det är kul att skapa nya mönster och texturer på naglarna. Dessa lack är så snygga och passar in i min kollektion.

 161. Jag skulle gärna vilja vinna för att kunna göra naglarna fina igen, jag har varit nagelbitare hur länge som helst och har lyckats sluta två gånger. Nu tänker jag sluta igen och då skulle det pigga upp med lite nya lack! 🙂

 162. Jag vill vinna för att jag älskar nagellack, tycker det är så kul att ha många olika färger att välja bland beroende på vad man är på för humör, vilka kläder man har och vad man ska göra 🙂 Har inget opi nagellack än så det vore roligt att få testa och se om dom är så bra som det ofta står om dom 🙂

 163. Jag missbrukar nagellack, det är det enda som stoppar mig att bita på naglarna, river alltid av det från naglarna. Så mycket nagellack går till spillo och jag blandar alla “slattar” för att få en full burk oavsett färg bara för att jag måste måla dem och riva istället för att bita på naglarna så har riktigt långa och fina naglar nu för tiden, köper bara 9.99kr nagellack och dem är inte så fina och håller riktigt dåligt så skulle vara kul med riktigt nagellack jag kan använda på fester och högtider!:) [email protected] 🙂

 164. Jag vill vinna därför att det skulle göra både mig och min rumskompis överlyckliga, vi båda älskar nämligen att måla naglarna!

 165. lite lyx till mina naglar vill jag vinna,
  så jag kan känna mig som en sexig kvinna.
  hela familjen på föräldrapengen lever så det blir inte mycket klöver,
  det blir definitivt inget till nagellack över.

  följer.

 166. Min dotter går som lärling och bygger naglar. Detta hade varit en perfekt present till henne.
  Har fixat pluspoängen 🙂

 167. Jag har inget rim eller käck motivering på lager….annat än att jag bara vill ha några nya lack. OPI har jag aldrig haft råd eller tillfälle att testa så jag skulle helt enkelt bara bli superglad om jag fick några fina lack från OPI och Adaras. 🙂

 168. Jag är med!
  Skulle var roligt att vinna detta i vintermörkret för att pigga upp mina tråkiga naglar och få dem att stråla. Med vakra nagellack och naglar känner man sig genast lite vackrare, vilket jag skulle behöva känna just nu. Dessutom skulle jag ge bort några av nagellacken till min syster för att hon är min princessa och min bästa vän!

 169. Jag skulle vilja vinna dessa lack så att jag kan ta med dom till mitt jobb & måla dom äldres naglar. (jobbar på ett boende) Skulle vilja piffa till dom, så att dom oxå kan få känna sig fina även om dom är gamla 🙂

 170. hej ag vill gärna vinna 🙂 med ett hjärta som bultar för nagellack skulle jag bli så glad om jag detta van 🙂 håller tummarnanu 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet