Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 15: Vinn din favorit från Usot.se

Lucka 15: Vinn din favorit från Usot.se

usot

Dagens lucka presenteras i samarbete med Uffessakerochting.se. I vinstpotten står en valfri vara för upp till 300 kr. Välj och vraka mellan allt från vikbara hörlurar till coolaste smyckesförvaringen!

border
Så tävlar du:
Vilken är den bästa julklappen du fått? Berätta  i en kommentar!
border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Alice, stort grattis!

Ida Eriksson
Ida Eriksson

155 reaktioner på ”Lucka 15: Vinn din favorit från Usot.se”

 1. Malin Svensk Björck

  Den allra bästa julklappen är när maken överraskade mig med ett bubbelbadkar för 10 år sen.
  Inte bara för att det ör underbart skönt, mysigt och lyxigt att ha. Utanför att det varit suveränt bra för att lindra värken och smärtan jag har jämt pga min sjukdom.
  Det badkaret gör att jag kanske slipper i alla fall en extra smärtstillande tablett per dag under vintern.
  Sen är det ju fantastiskt att ta ett skumbad tillsammans 🙂
  Gillar på Facebook och följer på bl.

 2. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Min bästa julklapp är en kaffemaskin
  som jag fick av min kära dotter. Eftersom
  jag och min sambo är kaffetunnor används
  den flitigt här hemma. 🙂

  Följer din blogg och gillar dig på FB.

  Mvh Julianna
  mailadress. [email protected]

 3. Det var en fotografi på min dotter, helt fantastiskt och juvligt. Grät av lycka av att se hennes glada min med ögonen tittande på mig.

 4. Ett vinglas jag fick förra julen av min lillasyster, ligger i en jätte fin kartong. Man kan ha glaset uppställt i kartongen öppen, glaset har texten ” Queen Of Fucking Everything” sedan är det lite lila och glitter på det.
  Det står i kartongen, är så fint och det betyder väldigt mycket för mej eftersom jag fick det av henne och hon vet vad jag hade gått igenom det året

 5. Om jag vinner väljer jag 2 st DÖDSKALLE – SHOTSGLAS dels för att dom är så häftiga och dels för att jag gillar just döskallar! 🙂
  Bästa julklappen är såklart döskallar i form av ljushållare, prydnadssaker o.d. som jag fått av min sambo.

 6. Har fått många bra julklappar genom åren men den jag uppskattar mest och passade mig var den jag fick av min mamma förra året.
  Det var flera saker med döskallar, en sjal, halsband och hörlurar. Det var den perfekta julklappen för mig! 😀

  Följer allt redan 😀

  God jul o kram!! 😀

 7. Christina Frisberg

  Min bästa julklapp var när min man gav mig ett guldsmycke som han köpt av min mamma som ett minne från min mormor, hon är död sedan länge men jag minns att jag var så förtjust i det där guldhänget, hon hade i sin halskedja när jag var liten, och det är min absoluta bästa julklapp ever.
  följer dig på bloglovin och fb sidan sedan länge!! 🙂
  Adventskramar!! <3

 8. Det måste nog varit förra året. Trots att hela familjen hade/hade precis haft magsjuka och vi hade ett tappert försök till julfirande så blev det nog ett av de bästa. Vi åt inte riktigt någon julmat men i myskläder tittade vi på Kalle Anka och Karl Bertil Johnsson. Jag fick lite fina julklappar och vi skulle precis gå och lägga oss när pappa sa “nämen har vi inte glömt något nu?”. Med lur i blicken sa han att jag skulle öppna mammas och pappas garderob.. Jag följde order och där stod ett par skidor. Skidor är det bästa jag vet och jag måste säga att de var störtsköna att glida ner för backen med. Mina förra hade jag repat upp tyvärr då jag drog över en sten så dessa var välkomna. Kan inte få nog av dem och jag kommer slita dem med hälsan så fort jag lämnar Skåne och kommer åt lite snö och berg.

  Följer på bloglovin (följare nr 1993).

 9. Bästa julklappen.. Förra året fick jag en betald shoppingrunda i mellandagarna med min sambo. Jag fick den i form av en hemmagjord kupong, jättesött. Jag vet hur mycket han INTE gillar shoppa så det var en stor uppoffring från hans sida 🙂

 10. Den julklapp jag använt mest är en värmedyna att ha i sängen. Helt ljuvligt att krypa ner i varm säng. Så den använde jag tills den tog slut och har ordnat nya sedan dess. Haha så en sådan har jag, 2 väninnor som inspirerats och i övrigt är det nog bara frusna tanter o farbröder…..;).

 11. Hej Ida!
  Min bästa julklapp var biljetter till en Robbie Williams konsert,jag tror det var 2006 och det var första gången jag såg honom live. Det var bara kanon!!!
  Ha det bäst!!

 12. Den absolut bästa julklappen jag fått är en bricka med en mjuk fylld undersida som man kan ha i knät. Jag löser mycket korsord och då är den perfekt att ha i knät när man ser på tv samtidigt.

 13. Min bästa julklapp julklapp är soffbordet jag fick av svärföräldrarna för tre år sedan. Jag älskar det bordet, fortfarande lika mycket. Blev så överraskad de året 🙂

 14. Elisabeth Akestam

  Bästa julklappen jag har fått var faktiskt en riktigt vacker klänning. varje år köpte min familj klänningar till mig som var flera storlekar större, då kände man sig förnedrad.
  Dock just dne julen fick jag en perfekt klänning i perfekt storlek och jag blev så kärt att det var klänningen jag hade i 10 fester i rad, och inte tröttnade jag eller min omgivning på den, den fungerade i vilka fester som helst bara man hade de rätta accessoarerna till den.
  Nu är den för liten då jag gick upp efter graviditeten. Men i garderoben hänger den fint på sin galge, någon dag igen är det comeback.

 15. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Min bästa julklapp var utan tvekan min första kokbok. Fick den när jag var 8 år och det var så mitt stora intresse för matlagning inleddes! Fick den av min snälla farmor.. minns att jag inte blev så glad just då haha, men efter bara några månader hade jag testat varje recept i boken!

  Följer ADARAs på Bloglovin och gilla Adara Magazine på FB som Mirjam Skredsvik sen tidigare.

  Ha det bra!

 16. Jag försöker tänka tillbaka på åren men kommer inte på något, kommer knappt i håg vad jag fick i julklapp förra året, men den bästa julklappen jag kommer att få i år, som jag vet om, är ett close-up filter till min kamera, har velat ha ett så länge och äntligen blir det mitt.

  Och den bästa presenten jag givit är ett presentkort på lugn och ro till min far, han vet aldrig vad han vill ha och drar alltid kommentaren lugn och ro så ett år fick han ett hemma gjort presentkort på just det.

  följer på bloglovin och gillar på facebook!

  [email protected]

  om jag vann skulle jag vilja ha:

  http://www.uffessakerochting.se/store/p/alla-varor-2057/unbra-2195

  skulle passa så himla bra till min skolavslutnings och jul tröja som jag tänkt bära.

 17. Oj svårt att välja, har fått många bra julklappar. Men en jag minns särskilt är när jag var liten och fick en riktig snowracer, något jag verkligen hade önskat mig.
  Både följer/ gillar sedan tidigare, liselotte andersson

 18. Min bästa julklapp evur är nog när jag fick min första videokamera år 2009, den var jättedålig och hade kanske 4 megapixlar men det var när jag hade den som jag förstod att jag verkligen hade en brinnande passion för foto och film 🙂
  följer dig på bloglovin och gillar på fb :3

 19. Den 23;e december 09 kl ca 20.00 så började mammas värkar gå igång och dem åkte in till sjukhuset, kl ca 08.00 ploppade min lilla syster Isabella ut och jag minns när mamma ringde och väckte oss och berättade att mormor skulle köra oss dit. Hur lycklig jag blev att jag började gråta, kunde inte sluta gråta när jag fick se prinsessan. Det var den bästa julklappen någonsin. Kunde inte fått en bättre julklapp, min fina isabella!

 20. Den bästa julklappen jag fått är nog min systemkamera som jag näsan använt varje dag sen jag fick den. Min bästa vän typ.

  Följer dig på bloglovin och gillar på facebook!!

 21. Förra året fick jag något jag hade velat ha i flera år, men aldrig kommit till skott att köpa! Jag fick VÄNNER-boxen. Alltså en box med alla 10 säsonger av tv-serien VÄNNER. Den kollas på väldigt ofta kan jag lova 🙂

 22. Jag är gärna med och tävlar. Följer dig på BL och gillar på FB sen förut (Anna Karlsson)

  Delat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/15/lucka-15-hos-adaras-1512-2/

  Den bästa julklappen fick jag när jag var liten, det är liksom den som sitter kvar i minnet. Det var en jättestor låda och i den fanns en vit/grå barbiehäst med en jättefin kärra. Jag har nog aldrig blivit så glad över något som detta. Det är liksom det jag minns från mina jular som barn…

  Hoppas på tur i din tävling

 23. Min bästa julklapp var nog min digitalkamera som jag fick när jag var typ 8. Det var när jag fick den som jag började fota och intressera mig för det. Så hade jag inte fått den hade jag kanske inte varit så fotointresserad som jag är nu!

 24. Min bästa julklapp var från mina föräldrar på studenten.
  Jag fick ett halsband med hänge från Björg.
  Ett anatomiskt hjärta. Jag tycker det är så vackert och jag trånade efter det så högt. Det var så speciellt för mig.
  Jag tog på mig det så fort jag fick det och firade in studenten med det.

 25. Hej Ida!
  Min bästa julklapp är att jag fick av pappa en biljett för att åka till USA med mina vänner. Vi hade hur kult som helst jag minns inte riktigt när det var men jag tror att det var för tre år sen. Jag hade så kult med mina vänner vi var i New York. Det var bästa tiden när vi shoppade gick runt i affärer och sånt.

 26. Jag följer Adara på bloglovin och gillar på facebook.

  Om jag hade fått denna julklappen nu hade jag inte blivit lika glad, haha. Men då var den den bästa julklappen jag någonsin fått. Jag sa att jag ville sova fram till julafton för att jag längtade så mycket efter den. Jag låg på golvet och längtade ihjäl mig, haha! Julklappen var ett Nintendo. 😛 Det känns så himla längesen om man tänker på hur tekniken ser ut nu. Då fick man köpa ett spel för 300kr liksom. Nu är det gratis. Men i alla fall så var det den bästa julklappen då. 🙂

 27. Min bästa julklapp var en resa till Jamaica! Min lillebror pluggade där som utbytesstudent och jag fick chansen att besöka honom och resa runt landet!

 28. En resa till kina! Det var den bästa presenten någonsin. Det var en underbar upplevelse med massa shopping, mat och sevärdigheter.

 29. Lite svårt att säga vilken den bästa julklappen jag har fått är. När man var yngre fick man något som man blev jätteglad för och när man blev äldre vad det något helt annat man blev glad för. Men jag skulle nog tippa att min ritplatta (wacom bamboo fun pen & touch) är den bästa julklapp jag fått.

 30. Jag vill vara med! Min bästa julklapp måste nog vara den jag fick när jag var åtta år. Då fick jag en Bratz docka som kunde prata och jag minns att jag grät och hoppade av lycka då! Hihi, den var nog bästa som jag fått. Men nu förra året (15år) vart jag jätte glad för att jag fick en gitarr som jag avgudar!
  Har gillat på BL och FB, kramar!

 31. Den bästa julklappen jag fått var för många år sen.
  Jag hade länge pratat om att jag ville resa till thailand och min storebror tyckte väl att det var lite för mycket snack och lite verkstad så i julklapp fick jag 5000 thailändska bath i olika valörer ihoprullade med rosetter runt sej.
  – Så nu måste du åka och spendera pengarna sa han 🙂
  Året efter dog min bror och strax därefter bokade jag en resa.. En resa för hans skull.. och min med såklart. den bästa resa jag nånsin gjort med mycket skratt och en hel del tårar.

  Gillar & följer dej.

 32. Det är en massagedyna som man sätter på kontorsstolen. Galet skönt och välgörande. Absolut den julklapp som använts mest.

 33. Jag är med!
  * Jag måste nog välja en spratteldocka som var en hund, som jag fick på yngre dar. Jag blev så otroligt glad att jag fick den och har lekt så mycket med den 😀

 34. Jag skulle vilja vinna mugg kameraobjektiv till min syster! Hon är en jätteduktig fotograf trots att hon är så pass ung, hon skulle bli så glad över en sån!
  Min bästa julklapp fick jag och min syster 2009, en resa till Island med pappa! Vi fick ett enormt paket och vi undrade såklart vad som skulle kunna vara så stort? Vi öppnade och där i låg ännu ett paket och i du ännu ett! Vi höll på så en bra stund innan vi till slut fick fram ett kuvert. Där i låg ett papper där det stod att på sportlovet ska vi till.. En bild på Island! Och så var det bilder på att vi skulle bada i blue lagoon och rida islandshöst! Tänk då lyckliga vi blev! Personligen tycker jag upplevelser är de bästa julklapparna!
  Gillar och följer dig redan på Facebook 🙂

 35. Min bästa julklapp var nog när jag fick mina dr Martens för två år sedan, de har använts flitigt!

  Gillar och följer dig 🙂

 36. Min bästa julklapp måste nog vara min dator. Jag fick den för två jular sen och den används flitigt (lite för flitigt enligt mina föräldrar).

 37. Min allra bästa julklapp är när min bror och hans fru (när hon levde.. hon gick bort i februari..) skickade ett kort på min brorsdotter Lovisa. Vi träffar dem inte så många gånger om året, kanske 2 max 3… Hon är 5 år nu och hon älskar att vara med på kort. Även om hon alltid ser lite knasig ut, haha. Men de skickar alltid kort som vi alla får i julklapp. Och det är så underbart att se henne glad. Jag har fått ett kort för varje år, så jag har fem kort i min bokhylla.

 38. Den bästa julklappen jag har fått var när jag var yngre och ett stort fan av Darin.
  Fick biljetter till hans konsert, till och ramade in det senare men hittar inte det nu längre 🙁

 39. Min bästa julklapp var när jag var yngre och ett stort fan av Darin, fick biljetter till hans konsert nära jag bor och gick och hade det jävligt underbart <3 till och med ramade in biljetten men nu hittar jag inte den längre 🙁

 40. Den bästa julklappen jag någonsin fått, måste ha varit det år jag fick en cykel. Med trasig bil, fyra barn och tom plånbok hade jag knappt råd med busskort ens. Cykeln räddade tillvaron – fick hem matkassarna i cykelkorgen och till och med en skrivare på rea!

 41. Den bästa juklappen jag har fått var när jag fick ett jättefint silverarmband där det stod ”don’t be someone your not” av min fina famij, så det använder jag nästan dagligen. 🙂

 42. Det måste nog vara en suuuperfin kalender från min syster. Hon hade fyllt den med massa fina bilder av mina favoritartister som betyder såå himla mycket! Superfint var det verkligen ♥

 43. Min bästa julklapp var när jag fick en tamagotchi, det var för några år sedan och den höll mig sysselsatt medan de vuxna åt så länge vid julbordet!

 44. Jag följer dig på FB Tina Carlström.
  Min bästa julklapp jag fått är en förlovningsring av min idag älskade make. Bättre gåva har jag inte fått förutom barnen såklart!

 45. Den bästa julklapp jag fått är nog faktiskt böcker som handlar om fotografering. Då detta är min stora passion så passade det perfekt 🙂

 46. Den bästa julklapp jag fått är en gitarr. 🙂 Hade önskat mig en i flera år, och tillslut hade min familj lagt samman pengar till att köpa en. Alla andra hade fått några julklappar var och jag bara två små, då säger dom “vänta lite, vi har en julklapp till” och så går de iväg för att hämta den. Jag började gråta när jag förstod att det var en gitarr, till mig!

 47. Carola Wahlström

  Den bästa julklappen jag har fått är min glassmaskin, så himla gott och roligt att göra egna glasser 🙂

 48. Vayleth Oldenburg

  Var när jag fick ett kuver av barnen med lappar med olika saker dom skulle göra när jag lämna över lappen
  Tex. Jag diskar idag, tvättar, lagar mat, mm

 49. Det var ett jätte fint foto på min ena systers barn som jag fick för några år sen. Super fint med en guldram runt!

 50. Om jag hade möjligheten att vinna skulle jag välja denna “mobilhållare” till armen då jag precis införskaffat mig ett gymkort, har inte rört på mig sen sista idrottslektionen på gymnasiet (1,5 år sedan) och känner att jag behöver få tillbaka mina muskler och detta vore en bra motivation 🙂

  Min bästa julklapp var för några år sedan då jag fick biljetter till Dubai, vilket var en otrolig upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Tyvärr var inte min familj med vilket är synd då jag tycker jultiderna ska spenderas med dem. Så en underbar julklapp är när man får sitta med familjen runt långbordet och dela ut julklappar som man vet att dem valt med omsorg för att man ska gilla, och en av de bästa materiella julklappar jag fått är nog Photoshop som har kommit till användning igenom flera år till bilder, rita, inbjudningskort, förr även bloggdesigner och liknande, även mitt stativ har varit en riktig hit 😀

 51. Jag är med! Har gjort +poängen!
  Min bästa julklapp jag fått är nog när jag var minder och fick massor av Monster High dockor, typ 7 stycken. För då blev jag superglad och jag kom ihåg att jag satt dem över hela mattan och lekte. Jag lekte med dem hela tiden och var jätteglad 🙂

  HOPPAS JAG VINNER! <3

  Det är lite kul att det heter uffessakerochting för min pappa heter uffe 🙂 hehehehehehehehehe:)

  Wish me luck! <3

 52. Jag är med! Har gjort +poängen!
  Min bästa julklapp jag fått är nog när jag var mindre och fick massor av Monster High dockor, typ 7 stycken. För då blev jag superglad och jag kom ihåg att jag satt dem över hela mattan och lekte. Jag lekte med dem hela tiden och var jätteglad 🙂

  HOPPAS JAG VINNER! <3

  Det är lite kul att det heter uffessakerochting för min pappa heter uffe 🙂 hehehehehehehehehe:)

  Wish me luck! <3

 53. Amanda Andersson

  Vi firar inte så mycket jul i min familj så får mest julklappar av vännerna, så min bästa julklapp var nog förra året från min bästa vän då jag fick biljetter till Johan Glans och hans “World Tour of Scandinavia”!

 54. Min bästa julklapp var nog förra året. Vi bestämde att strunta i dyra julklappar och istället åka på en weekend till London, mamma, jag och min bror. Det var så himla mysigt att komma iväg efter jul istället för att behöva den här julklappsångesten som man ofta får!

  Kram!

 55. Efter som jag fyller år den 29:e brukar jag få de bra sakerna då! Det blir lite: Här får du en julklapp…. du får nått myyyycke finare när du fyller sen

 56. Bästa julklappen jag fått var nog min keyboard som jag fick när jag var yngre, jag ville så gärna spela piano, men kunde inte träna riktigt utan spelade på brödernas leksakspiano, lyckan när jag fick en riktig keyboard kan nog ingen beskriva! 🙂

  Följer och gillar sedan tidigare!

  Håller tummarna, hittat något jag länge suktat efter där inne! 😀

 57. Min Nikon systemkamera som jag fick förra året! Jag ville verkligen ha en systemkamera så att jag skulle kunna ta bättre bilder till min blogg, och trots att det inte är världens bästa eller dyraste systemkamera så räcker dne gott och väl för mig! 🙂

  Jag följer dig på bloglovin (blev följare nummer 1992), och gillar Adara Magazine på facebook (där jag heter Melody Melly Moonchild). 🙂

 58. De två bästa julklapparna fick jag julen 2010. På julafton klockan 5 åkte pappa iväg och han trodde jag sov så han sa inget. Några timmar senare blev jag väckt av farmor och farfar med orden att jag blivit storasyster! Det blev två stycken, en pojke och en flicka.

 59. Den bästa julklapp som jag fått är när jag fick en tavla att min morfar som han hade målat. 😀 Tycker verkligen det är så fint när det är en som har gjort den själv och inte köpt. Nog för att det är fint när man har köpt, men det är verkligen något lite extra när någon har gjort det själv! 🙂
  Följer redan via bloglovin och gillar på facebook. 😀

 60. Förra året fick jag av mina föräldrar ett alldeles eget fadderbarn (genom barnfonden). Hon heter Richa, är 5 år & kommer från Indien. Jag trodde inte att det skulle förändra mig så mycket, men det har ändrat hela mitt sätt att se på livet vilket är helt fantastiskt. Att ha mail-kontakt med någon från en helt annan värld & veta att “tack vare mig” får hon chansen till ett bra liv.

 61. Min bästa julklapp var en dockningsstation till min mobil. Hur bra som helst att kunna lyssna på musik och ladda den samtidigt. 🙂

  Följer dig redan på bloglovin’. 🙂

 62. Min bästa julklapp någonsin är helt klart mitt playstation som jag fick när jag var ganska liten. Mitt playstation och tv-spel överlag har hjälpt mig att hitta mig själv. Det kanske låter konstigt men den har hjälpt mig att lista ut vem jag är. Det är nog den bästa julklappen jag någonsin kommer att få.

  Skulle köpa den här http://www.uffessakerochting.se/store/p/alla-varor-2057/mugg-kamera-objektiv-211300 till min pappa i julklapp. Han älskar att fotografera, och han älskar kaffe så det skulle passa sjukt bra.

  (Gillar och följer redan) 🙂

 63. Den bästa julklapp jag fått måste vara min underbara silvriga klocka från Marc Jacobs som har använts varenda dag sedan förra julen 🙂 Det är min bebis haha

 64. Min bästa julklapp var för 3 år sedan då jag fick en systemkamera!
  Jag kan säga att många härliga minnen har sparats med kameran!:)

 65. Den bästa julklappen jag har fått är en tvåveckors resa till Thailand. En resa jag aldrig kommer att glömma! 🙂

 66. Min bästa julklapp är nog min första ritplatta. Jag hade precis börjat intressera mig för digital konst och önskade mig en ritplatta utan att riktigt ha någon koll på vad det var och mina föräldrar (som antagligen hade ännu mindre koll än jag) lyckade med att köpa den perfekta plattan för mig. Jag har aldrig frågat hur det kom sig att de köpte just den ritplattan, eller vart de fick tag på den för den delen, men jag är så tacksam över att de fick tag på den åt mig 🙂

  Jag gillar Adaras på FB.

 67. Den bästa julklappen som jag fått och som jag minns att jag blev så glad åt att jag började gråta, var när jag var 12 år.
  Då fick jag min första grammofon!!! 😀

 68. Den bästa julklappen jag har fått är min första systemkamera julen 2011, som jag har än idag. Glädjetårarna sprutade när jag förstod vad det var i paketet och kan än idag känna känslan!

  Följer på bloglovin och gillar på FB sedan länge 🙂

  Kram!

 69. Den bästa julklapp jag har fått är en P&L-biljett. Som Borlängebo är det magiskt att ha fått gå på festivalen innan den la ner, eftersom det hände så mycket roligt den veckan och de sakerna som hände där var något som diskuterades hela året!

  +jag följer dig på bloglovin

 70. Den bästa julklappen jag har fått är min parfym, jag älskar den. Den luktar jättegott och jag använder den varje dag. 🙂

 71. Min bästa julklapp som jag har fått är när jag fick min dator för några år sedan. Den är dock utbytt nu men den var helt fantastisk och den hängde med. Länge!!
  Följer dig på bloglovin!!

 72. alltså.. jag kan inte komma på någonting
  har aldrig fått något sånt där speciellt som jag verkligen önskat mig, det är ingen i min familj som har råd att köpa något lite dyrare…
  jag tror jag kommer få bästa julklappen i år för min pojke lär ge mig något jättefint!

  följer dig via bloglovin och gillar på fb <3

 73. Min bästa julklapp är mitt första presentkort. Jag fick det av min mamma och det gav en härlig shoppingrunda med henne. 🙂
  Följer bloglovin och gillar fb 🙂

 74. Jag är gärna med och tävlar, och min bästa julklapp är nog en teckning som jag fick utav min dotter. För mig är det inte det där stora och dyra sakerna som betyder allra mest, utan snarare det små och fina sakerna i vardagen som de ligger en tanke bakom.

  Följer dig via bloglovin och gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) sedan tidigare.

  Kram Sanna

 75. Det var en resa med mina kompisar:)
  Allas föräldrar hade gått i hop och så fick vi sedan åka i väg på lovet. Det var både överraskande (jag hade aldrig kommit på att de hade ordnat ngt sådant till mig) och super kul:D

 76. Min bästa julklapp är faktiskt att få se glädjen i mina barns ögon när de får det de önskat sig mest!!! 😀 Trodde aldrig jag skulle tycka det var så kul! 🙂 Men det ÄR det!!

 77. Bästa julklappen jag någonsin fått var en resa till Grekland. Älskar sol och värme så den var helt perfekt 🙂

 78. Min bästa julklapp är helt klart julklappen jag fick av min familj för två år sedan. Då jag verkligen ÄLSKAR Jamie Oliver, hade dom fixat Jamie Oliver bestick, tallrikar, mortel, skärbräda, kastrull, vatten karaff + några andra saker som jag inte kommer på just nu. Åh så glad jag blev 🙂

 79. Jag tror att den bästa julklapp jag fått var när jag och syskonen som små fick Nintendo konsol. Det kändes jätte kul att få sitta och spela tillsammans, där jag fick känna gemenskap med mina större syskon som inte tyckte om att leka med mig annars för att jag var för liten!

  Vill också bjuda på ett rim:

  På Uffes saker och ting,
  kan du köpa mycket med sting,
  många saker att välja,
  så bra att jag snabbt svälja.

 80. Av min bästa killkompis fick jag förra året ett presentkort på kramar. Jag tyckte det var så gulligt av honom, och något mycket finare än en present som han köpt. Det uppskattade jag sjukt mycket!

 81. Den bästa julklappen jag fått fick jag iår! Den fick jag förtidigt och stod färdigt nu i dagarna. Ett nytt sovrum. Nytt från grunden. Han la golvet, han tapetserade, målade tak och lister… jag fick välja en säng och ja… jag kan inte annat än älska vårt nya sovrum.
  Enligt min mening så är detta min julklapp från maken. Efter att ha sovit dåligt (och i storarummet) i ett års tid så var detta den bästa julklapp jag nånsin fått!

  Följer dig på både fb och bl sen länge!

  Kram Annika
  [email protected]

 82. Den bästa julklappen jag fått var helt klart min systemkamera. Jag hade väntat så otroligt länge på att få hålla i en alldeles egen kamera. Innan den använde jag mammas lilla kompaktkamera. Jag älskade att fota med den men ville så gärna ha en utmaning för jag kunde varenda liten inställning i den. Och den kameran jag fick sen förändrade så mycket. Jag har utvecklats jättemycket och nu till nästa höst kommer jag gå estet media med foto som inriktning. Det skulle jag antagligen aldrig gjort om jag inte fått den julklappen. Så det var heeelt klart den bästa julklappen jag fått!

  Jag både följer dig på bloglovin och gillar din facebook sida sedan långt tillbaka hahah 🙂

 83. Jag är med!

  Gillar på FB och följer bloggen

  Den bästa julklappen var den som jag blev gladast över och det ar en röd pulka som jag fick när jag var 6 år gammal. För dagens barn låter det säkert löjligt men jag är 40 plus och på “min tid” så var det ingen självklarhet att äga en pulka.

  Glada decemberhälsningar
  Jennya Johansson ([email protected])

 84. Jag är med! Har gillar och följer 🙂

  Min bästa julklapp fick jag när jag var 10 år. Det var en jättestor gosedjurshäst. Lika stor som dom där stora tigrarna man kan vinna på nöjesfält. Jag kom att sova med den, som tog upp nästan halva min säng, i flera år.

 85. Min bästa julklapp var när min pojkvän gav mig ett halskedja med ett hjärta på första julen vi var tillsammans. Tar aldrig av mig det halsbandet 🙂

  kram

 86. Min bästa julklapp var en halskedja med ett hjärta på som jag fick av min pojkvän första julen vi var tillsammans. Jag tar aldrig av mig det halsbandet mera 🙂

  Kram

 87. Har fått så mycket bra julklappar så det är svårt att välja men den gigantiska rosa barbiebåten står högt upp på listan!

  Jag följer och gillar. 🙂

 88. Min bästa julkapp får jag varje år då mamma är hemma från jobbigt. det är det jag önskar mig mest och alla gånger har hon fått vara ledig. utan henne är det ingen riktigt jul.

  Gillar på facebook sedan förut och följer på bloglovin sedan förut.

  Kram

 89. Den bästa julklappen jag fått är när min pojkvän gav mig ett par vantar. Det var som ett internt skämt eftersom att jag inte ägt några de två senaste vintrarna och därför alltid lånat hans. Jag tyckte det var hur gulligt som helst 🙂

 90. Den bästa julklappen jag fått är definitivt min dotter, visserligen kom hon dagen innan julafton men bästa julklappen är hon för det. Haha nejdå 🙂
  Bästa julklappen, (saken) jag fått är ett en ring som jag fått av min man, älskar den lika mycket som jag älskar honom självt 🙂

 91. Det var när jag fick min första BRATZ docka faktiskt haha, blev så himla glad och jag slutade aldrig att leka med den!

 92. Jag är gärna med. 🙂

  Bästa julklappen var när jag fick en Iron Maiden biljett,
  så kul och uppskattat med en konsert och upplevelse
  för det är ett av mina favoritband, så lyckan var total
  och det var en grymt bra konsert! 🙂

  Gillar och följer dej redan på bloglovin och facebook.

 93. Jag är gärna med. 🙂

  Min bästa julklapp var en Iron Maiden biljett
  och det är alltid kul och uppskattat med en upplevelse,
  för det är ett av mina favoritband. Så lyckan var total
  och det var en grymt bra konsert! 🙂

  Hoppas på tur.

  Följer och gillar dej redan på bloglovin och facebook.

 94. Min bästa julklapp var en resa till värmen tillsammans med de jag älskar!
  Det gav mig tid att umgås med mina nära och kära och värme sitter ju aldrig fel 😉

 95. den absolut bästa julklappen jag fått var när jag var 17 och fick en biljett till siesta-festivalen, det blev nämligen den första festivalen jag gick på senare. Det var kärlek.

 96. Jag är självklart med.

  Jag har fått en del bra grejer, men den bästa julklapp som jag minns mest fick jag när jag var nio. Jag fick ett marsvin i en låda, fast jag trodde det var ett gosedjur, så stackaren blev lite luggad när jag skulle ta upp henne hihi. Men å vad glad jag blev och vad jag älskade det marsvinet.

  Följer dig via bloglovin, och gillar din fb sida sen tidigare: Frida Bergner.

 97. Jag följer på BL och gillar på FB (ana nordlander lund) och…ja, min bästa julklapp?! Det är ingen direkt “sak” men att få veta att min tumör som jag hade i handen var godartad slår nog allt jag någonsin fått i “sak-väg”. 🙂

 98. Bästa julklappen jag fått är den stående julklapp jag och min man har till varandra. Vi är WWF-faddrar, något somgynnar vår miljö, plus att vi fått de sötaste mjukisdjuren som blivit våra barns snuttisar 🙂

  Gillar på fb (maria mattson) och följer på bloglovin.

  Mvh Maria

 99. Jag vill vinna nödladdaren till min sambo, jag har tänkt att köpa den till honom i julklapp men kan man vinna den så är ju det ännu bättre, han ör jätte nyfiken på denna laddare och jag med 😉

  Gillar och följer dig redan 🙂

 100. Ups glömde att skriva vilken som är min bösta julklapp, det är ett set med massor av melodifestivalen skivor och en bok om melodifestivalen som jag fick av min sambo för två år sen, den var svårt att få tag i för den utgått på många ställen så trodde inte han skulle få tag i den så blev väldigt glad och paff 😉

 101. Bästa julklappen jag har fått är min systemkamera. Den använder jag varje dag och den älskar jag helt enkellt.

  Jag följer dig på bloglovin och har gillat på facebook 🙂

  kram, håller tummarna 🙂

 102. Min bästa julklapp jag fått är en massa förvaringslådor av min fästman, jag gör smycken på min fritids med tusentals pärlor i olika lådor och då köpte han set med förvaringslådor som man kan sätta i hållare och bära med sig, han tänker alltid på vad jag verkligen behöver, har aldrig fått en “medel” julklapp av honom senaste 7 åren utan bara sånt som jag verkligen är i behov av!

 103. Förra året så fick jag en resa av min pojkvän, en hel vecka tillsammans med honom på Mallorca och det finns ingenting som kan slå det ! 🙂

 104. Oj! Vad svårt! Julen är så mycket mer än presenter och jag får oftast vad jag vill ha… Haha… vad bortskämd jag lät nu. 😛 Riktigt så är det ju inte! 😉
  Min bästa julklapp blir nog årets – att få vara med min familj. Förra julafton jobbade jag för första gången kväll och missade heeeela julmiddagen och fick fira själv med min mamma på juldagen…

  Jag följer och gillar redan! 🙂

 105. En gosedjurselefant jag fick av farmor när jag var väldigt liten. Den följde mig sedan överallt fram till tonåren. Men jag har inte gjort mig av med den helt. Den sitter fortfarande på soffkanten och vakar över mig! 🙂

 106. Min bästa julklapp fick jag faktiskt när jag gick i sexan och det var en tidig julklapp, när det var en månad kvar till jul fick jag en bästavän som alltid kommer att finnas i mitt hjärta, jag fick en häst!

 107. Att få behålla min Mamma en sista jul <3 Svårt och stort och värdefullt! Vackraste gåvan. och vi fick den julen tillsammans <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet