Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 13: Vinn presentkort på JFR + hemlig klapp

Lucka 13: Vinn presentkort på JFR + hemlig klapp

jfr-presentkort

Dagens lucka presenteras i samarbete med JFR.se. Bakom luckan döljer sig ett presentkort på 200 kronor samt en hemlig julklapp! Välja och vraka bland allt från kläder, skor och väskor till Victoria’s Secret-produkter, mobilskal och smycken.

border
Så tävlar du:
Säg något positivt om dig själv i en kommentar. Motivera!
border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Zandra S, stort grattis! 

Ida Eriksson
Ida Eriksson

221 reaktioner på ”Lucka 13: Vinn presentkort på JFR + hemlig klapp”

 1. Åh jag vill vinna 🙂 något positivt med mig är nog att jag är väldigt envis. Det lan både vara bra och dåligt. Men jag ger aldrig upp att kämpa <3

 2. Jag är ärlig och rak, står för vad jag tycker å tänker. Jag tycker det är bra för det är så jag vill att andra ska vara tebax mot mej…men har märkt att alla inte uppskattar ärlighet & att man e rak

 3. Jag har inte så lätt för att komma på bra saker att säga om mig själv, just därför att jag aldrig brukar tänka på det. Jag brukar alltid tänka på andra före mig själv, så jag tror att det är därför. Men om jag ska säga något bra om mig själv, så är det nog det. Att jag alltid ställer upp för andra; min familj, mina vänner och bekanta. Jag hjälper gärna till med ärenden, lyssnar på problem, ställer upp och är givmild och ger gärna bort gåvor för att visa min uppskattning. Jag tror nog att det är en av mina bästa sidor. Och till sist måste jag nog säga att jag är väldigt nöjd med mina ögon och långa ögonfransar! 🙂

 4. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Det var inte en lätt fråga men jag tror att mina vänner
  tycker jag är ödmjuk, och glad för det mesta. Själv
  tycker jag att jag lagar god mat, för ingen har hittils
  klagat. Är duktig på att ta hand om hemmet som städning
  och tvätt. Att jag uppfostrar min dotter bra. Hoppas den
  här beskrivningen räcker. 🙂
  Följer din blogg och på FB.

  Mvh Julianna
  mailadress. [email protected]

 5. Omhändertagande.

  Jag är den som ställer upp i vått och torrt för vänner som behöver hjälp med vad det än må vara. Är väldigt mån om att dom runtomkring mig ska må/ha det bra och det speglar sig även i mitt val av yrke, jobbar inom vården

 6. Jag är en väldigt optimistisk person, försöker alltid se det bästa i allt och det är väl bättre att man ser det positiva än det negativa i allt..

 7. Gud vad kul och underbart att läsa om folk som berömmer sig själva, fantastiskt! Positivt med mig själv är nog att jag är otroligt ärlig, jag säger alltid vad jag tycker, tyvärr har många ganska svårt med det men hellre ärlig än fjäska etc. [email protected]

 8. Hej Ida!
  Jag följer redan dig på facebook (Anette Rigestam). :-)Jaha,något positivt om mig var det ja. Ja,jag är en bra mamma vill jag påstå. Ställer upp på mina barn till 1000 %,är ärlig,snäll och ödmjuk men sätter gränser och ställer en del krav på dem. Men de vet att de alltid kan komma till mig vad det än gäller. Dessutom har jag fina ögon. 😉
  Hoppas på tur idag!
  Ha en bra dag! 🙂

 9. Jag är rolig och galen. Och ja, jag sa galen som en bra sak, för det är vad jag gillar om mig själv. Jag tycker det är sjukt kul att vara sprallig och göra en massa galna saker. För det är det som gör mitt liv awesome och jag tycker folk som inte är galna och tar risker missar så mycket i livet.
  Sometimes u just gotta be crazy :Dd
  + följer på bloglovin och gillar på fb, heter Alva välimäki

 10. Något bra om mig själv… hm..
  Jag tycker min kreativitet är bra. Jag kommer lätt på saker att hitta på, saker att pyssla med, foto idéer, berättelser idéer, vilket är bra om man vill bli fotograf och författare. Något annat som är bra med mig är att jag väldigt organiserad, har jag mycket att göra gör jag en kalender och skriver ner allt på postitlappar, är jag skyldig någon pengar skriver jag ner så jag inte glömmer. Det är nog två av de bästa egenskaperna jag har.

  Nu håller jag tummar, tår och allt annat på att få vinna detta fantastiska pris!

 11. jessica sahlberg

  Hej
  Jag har tålamod när det gäller barn. Ser till att de har det bra men skämmer inte bort dem. De vill gärna vara hos mig.

 12. Jag följer redan båda. Något positivt med mig är att jag vågar, jag har en brittisk utbytesstudent hos mig denna veckan och jag vågar prata. Och säga fel. Men hon vet att jag inte är världens bästa så hon hjälper mig ändå. Men jag tycker att jag är modig.

 13. Är stolt över mig själv att jag lyckas att gymma fyra gånger i veckan. Jag är alltid snäll mot alla, även dem som jag inte gillar eller är snälla mot mig 🙂

 14. Jag är bra på att fixa och dona, kan sy och laga, klurar ut hur saker ska göras. Får ofta hjälpa till vid montering av möbler och liknande. Är bra på att läsa beskrivningar. Jag kan sticka och virka och brodera det mesta. Dessutom är jag snäll och omtänksam.

 15. Det jag tycker är positivt med mig själv är att jag skaffar mig så många drömmar, mål och visioner och gör allt för att uppfylla dom! 🙂

 16. En positiv sak med mig är min vilja. När jag bestämmer mig för att göra något gör jag det alltid till hundratio procent och ger aldrig upp innan jag fullföljt något. Det tror jag hjälper mig i livet och samtidigt hjälper mig till att vara en bättre människa. Jag har en vilja för att vara en människa jag själv vill möta, och min vilja gör så att jag kan fullfölja det i den mån det går.

  Hoppas på tur! Massa kramar.

 17. följer dej på bloglovin och facebook!
  något positivt är att jag är en bra lyssnare och alltid håller det jag får höra för mig själv. och det är skönt att få höra (som en sa igår) att “det är skönt att ha någon att prata med som man kan lita på..” men då vet jag oxå att jsg kan prata med henne 🙂

 18. En envis och glad skit är jag, för jag ger aldrig upp och jag skrattar mycket.

  följer Adara Magazine på facebook!

 19. Lotta Larsdotter

  Jag är stolt över att jag på 8 månader lyckats gå ner 3 klädstorlekar och är så nöjd med min nya kropp!

 20. Jag är fantastiskt duktig på att prata fort och få in så många ord jag bara kan på så kort tid som möjligt! 😉

  Följer och gillar sen tidigare! 😀

 21. Stellan Brunnsberg

  Jag är en kärleksfull familjefar som skulle vilja vinna detta paket, för att ge till min hustru och dotter.

 22. Jag överlever allting som kommer i min väg, jag har kämpat i ett år nu med att försöka klara av min skolgång och jag är en bra väg just nu!
  En postiv sak är det för mig! Att jag inte bryter ner när någonting händer.

 23. Oj det var lite klurigt! Det som nog är positivt med mig är att jag ofta försöker att ha en positiv inställning till livet och min omgivning. Jag klagar sällan och gör jag det har jag verkligen befog till det 😉 Något så litet som att vara positiv kan göra så mycket för sig själv och ens omgivning 🙂

 24. Just nu har jag vänner som går igenom jobbiga perioder i sina liv och jag är stolt att kunna säga att jag alltid finns där för dem. Oavsett tid, plats eller vad jag gör. De har lärt sig att jag alltid finns där oavsett vad det gäller.
  Det gör mig stolt över mig själv!

 25. Izabell johansson

  Detta är egentligen en hemlighet så jag säger den inte.
  Så jag säger inte att jag är Batman men ingen har heller sett oss tillsammans. Jag kan inte avslöja min hemlighet, då blir Alfred arg. Men jag kan låta dig gissa!

 26. haha oj, något positivt.. fick en sånhär tanke “FINNS DET INGET BRA MED MIG??” och så fick jag tänka en stund, och det enda jag kommer fram till är att jag är trogen, (ibland lite för trogen, men egentligen, kan man vara FÖR trogen?)

  saker mina vänner, familj och även främlingar berättar för mig, håller jag hemligt om dom vill det eller om jag känner att “det här bör nog ingen veta”. jag har fått veta en hel del saker som jag viljat prata ut om flera gånger, men inte gjort för att personen i fråga LITAR på mig.

  jag har flera tillfällen mitt i nätterna vaknat upp av ett samtal där det slutar med att antingen måste jag sitta kvar på telefon i 2 timmar och lugna ner personen på telefon eller ta på mig kläderna och åka till personen.

  (har redan gjort pluspoängen förut)

 27. Jag följer redan dig på bloglovin och Facebook.
  Jag är stolt över mig själv att jag har fått bra betyg i skolan ( hittills 2 A, och jag kanske får ett tredje). Jag har väldigt stora krav på mig själv i skolan men nu känner jag mig ganska nöjd! Något jag också tycker är bra med mig själv är att jag gör fina bloggdesigner och dom får jag mycket beröm för. Och jag tycker också att jag är bra på att fota.
  Kram! ♥️

 28. Jag är väldigt omtänksam, bryr mig alltid om mina vänner & familj. Sen är jag även väldigt envis och ger aldrig upp hoppet om att en dag få bli kändis stylist. Kram 🙂

 29. Jag är helt enkelt bra för att jag är just JAG och det finns bara en av mig. Därför ska jag se till att 2014 blir MITT år och att JAG ska må så bra som jag förtjänar! <3

 30. Jag är sådär härligt ärligt så en del människor reagerar och tycker jag är lite konstig för att jag säger vad jag tycker även om jag inte känner personen. Jag är väldigt omtänksam också, även mot okända människor där också.

 31. Detta är det svåraste jag kan svara på. Att tala gott om mig själv är jag inte alls bra på, men, jag är en överlevare. Jag är bara 23 år gammal men har sen jag var 11 år varit med om mer än man någonsin kan föreställa sig. Jag har varit nära att själv fly till andra sidan, men jag har överlevt. Jag är stark och jag ska fortsätta leva.

 32. Jag har alltid inställningen “allt går om man bara vill”, så jag skulle säga att jag är både envis och målinriktad.

 33. Jag tycker om min kropp, speciellt min mage!

  Jag skulle vilja vinna för skulle verkligen behöva något uppmuntrade nu i december. Då det bara har dykt upp fler och fler dåliga besked för mig:/
  kram!

 34. Hmm svår fråga, jag tänker inte ofta på mig själv så.. Men om jag skulle säga något positivt om mig själv för en gångs skull skulle det vara att jag är duktig i skolan, sköter mina läxor utan att någon behöver tjata på mig. Även om jag inte har högsta betyg så känner jag mig så himla bra!

  Mail: [email protected]

 35. Något positivt med mig är att jag börjat överkommit min sociala fobi och har lyckats kämpa så mycket att jag nu lättare kan prata med personer jag inte känner (kunde inte äns snacka med släktingar jag inte träffar ofta) men sedan gillar jag även mina öron eftersom dom är lite lika alvöron tycker jag och att jag har en liten annorlunda stil (vågar sticka ut och inte klä mig som alla andra).

 36. Jag vill gärna tycka att jag är en bra mamma.
  Jag ger mina barn kärlek, uppmärksamhet, tid och alla pussar & kramar i världen. Det känns som en positiv sak då det tyvärr finns många barn som inte får detta av sina föräldrar… 🙁

  Gillar & följer dej sedan innan.

 37. Jag är bra på att hitta lösningar och tänka positivt. En bra egenskap som mamma och i jobbet. Sen är jag ju jättesnäll också 🙂

  God jul!

 38. samanthapihlstrom

  Svårt att komma på något speciellt, men en positiv sak är ju att jag står upp för mig hela tiden, jag gör vad jag själv vill och det finns ingen som kan få med mig på något om jag redan har sagt nej. Sen så kämpar jag på, även fast kroppen vill lägga av, jag slutar aldrig kämpa hur svårt det än är!! Är en envis tjej som verkligen kämpar för att få det jag vill ha och för att må bra 😀 kram

 39. 1. Jag bryr mig om mina medmänniskor och vänner samt familj.
  Jag skiter i vad andra tycker och tänker. Kör mitt eget race och klädstil!

  2. Jag är riktigt duktig på att sjunga! Kom till final av 18 deltagare i en talangtävling och kom delad 3:e plats.

  3. Bjuder otroligt mycket på mig själv (gärna på min egen bekostnad). Älskar att få andra att skratta!

  4. Jag är i stortsett alltid glad och försöker se allting positivt! Tror att allt har en mening även om det skulle vara negativt till en början. Mitt favoritmotto: Det blir vad du gör det till.

  Följer dig både på Bloglovin och Facebook, vilket jag har gjort ett par år nu 😀 Nu håller jag både mina tummar och tår för att jag vinner!! (8

 40. Syster Duktig (istället för Bror Duktig) skulle jag nog vilja säga att jag är och att vara duktig på det mesta är positivt, och i systerrollen är jag bra på att lyssna och att ge goda råd. 🙂

 41. Jag är sjukt envis, har jag bestämt mig för något så ger jag mig inte förrän jag nått dit. Som nu till exempel, då jag bestämt att jag ska få magmuskler till jul, och är på god väg 🙂

  Följer dig sedan länge på bloglovin

 42. Jag älskar att sprida lycka och kärlek till människor runt omkring mig. Till de som har det jobbigt men även till de som har det bra som förtjänar varenda sekund av värme. I min värld övervinner kärleken allt och jag tror på det, därför försöker jag visa det utåt. Det tycker jag är positivt med mig själv 🙂 och även om andra personer.

  Jag är med och tävlar! Gillar redan din sida och följer dig på bloglovin 🙂

 43. Något positivt om mig själv: jag är snäll. Så snäll att om jag vinner så ska min systerdotter få presentkortet, hon är 11 år och hon skulle nog kunna hitta något riktigt fint på jfr.se. Vet att hon älskar Victoria’s Secret.
  Något positivt om min systerdotter: hennes skratt kan lysa upp ett helt rum.

  Följer din blogg på bloglovin.

 44. Det var en bra sak att påminna oss om så här i jultid och julstress

  Jag är duktig på att fotografera. Som egenskap så är det att jag är väldigt omvårdande och omtänksam!

  kram och tack för utmaningen!

 45. Jag är bra på att säga förlåt när jag inser att jag gjort något dumt och förhastat som gjort någon ledsen. Det är viktigt att kunna be andra om ursäkt.

 46. Jag är en hejare till mamma, av den enkla anledningen att jag inte är rädd för uppdraget!

  Sedan kan man naturligtvis utveckla saken och förklara att man sett föräldrar som är fullkomligt gränslösa, och då blir ju deras barn och ungdomar likadana…

 47. Jag är snäll och omtänksam och tänker alltid på andras bästa.

  Jag älskar JFR, jag sitter å suktar på deras hemsida, men min fattiga studentplånbok låter mig inte göra de fina inköp jag skulle vilja. Så jag håller tummarna. 🙂

 48. Malin Svensk Björck

  Jag är nog väldigt omtänksam och hjälpsam.
  Vill gärna underlätta för folk om jag kan och jag har det hellre jobbigt själv än att se andra har det. Jag lyssnar gärna och kan jag ge nåt råd och vara till nytta så gör jag det. Talar alltid om för nära och kära hur värdefulla dom är♥

 49. Jag är en överlevare! Livet har många gånger varit omilt mot mig, men jag har slagit mig fram. Dessutom är jag riktigt smart. Detta är jag stolt över, precis som alla ska vara stolta över just det som är bra med dem.
  🙂

 50. Jag är med!
  * Omtänksam! Jag har börjat bli väldigt ledsen över om någon säger att jag är ful, tjock, ingen gillar mig, jag är mobbad, vill ta livet av mig osv.. i verkliga livet och på internet. Jag ger dem direkt några peppande ord, att dom är vackra som dom är 🙂

  Blir så less på all press att man ska vara så snygg pinnsmal!

 51. Jag skulle vilja påstå att jag är bra på att ha många bollar i luften samtidigt! Vilket är supersmidigt på jobb och när man lagar mat osv 🙂 DET är nog min bästa egenskap!
  Hade varit superkul att vinna 🙂

 52. Jag har blivit så enormt mycket starkare under 2013. Mentalt alltså. Jag har lärt mig att jag kan växa i sorg och motgångar. Jag är bra, stark och full av jävlar anamma.

 53. Elisabeth Akestam

  Det bästa med mig är att jag är ÄRLIG!!
  jag ljuger ALDRIG, är det något negativt jag tycker om något så är jag TYST om det.
  För jag har varit med om massa lögnare till “vänner” och det har lett till att jag alltid har blivit sårad.
  Men om jag tycker att någon gör fel, då säger jag det, så att de vet att alla inte tycker att det är bra!

 54. Något som är positivt, som andra poängterar om mig är att jag verkligen lyssnar på alla, och låter dem få komma till tals. Och det skulle jag då kalla omtänksamhet. Jag bryr mig verkligen om andra människor och vill få dem att känna sig trygga med mig och må bra. Även när jag själv inte mår så bra. Ger också ett litet rim till julens ära:

  Med detta rim får det brista eller bära,
  då jag ingen vill besvära,
  en tävling som denna är så bra,
  precis vad jag till jul vill ha.

  Tack åter igen för en bra tävling. 🙂

 55. Jag tycker att jag har fina ögon och är en snäll person! 🙂
  Jag har gillat på bloglovin och på facebook från tidigare. (Sofia Gustavsson Östberg)

 56. Ellen Ljungqvist

  En positiv sak med mig är att jag har lärt mig att ha förståelse med att alla inte har samma åsikt som mig! 😀

 57. Jag är en väldigt omtänksam person.Kanske lite för omtänksam,fast kan man vara det,haha?Jag tänker väldigt mycket på vänner och familj och alla nära runtomkring mig. Jag är väldigt pratglad och öppen också. Och ibland kan jag vara lika envis som en åsna också,men ibland måste man ha en egen åsikt också,eller hur? 😉
  Jag vet inte riktigt hur bra jag kan motivera detta,men jag är jag och bryr mig om allt och alla runt mig och skulle göra vad som helst för någon som betyder mycket för mig.
  Puss!

 58. Jag är 100% trogen den jag väljer att leva med. Min kärlek är så stor att jag ej ser andra och den jag lever med kan lita på mig till jordens ände och tillbaka.

 59. Jag har väldigt lätt att få andra människor att skratta, genom att bjuda på mig själv och säga roliga saker som flyger in i mitt huvud. Det är tycker jag absolut är den bästa egenskapen, att få andra att le.

 60. vad spännande ! Jag är jätte gärna med , okej något positivt om mig själv ,, jag är väldigt omtänksam och går nästan ihop med alla människor , bryr mig inte om det är någon som är mobbad eller något sånt, jag bryr mig bara om hur personen är 🙂

 61. Jag är stolt över mig själv som orkar kämpa på trots att jag har fått reumatism. Jag går ändå upp varje morgon och försöker göra varje dag till något bra. Även fast det är riktigt dåliga dagar försöker jag alltid hitta något positivt med allt. Och det är jag riktigt glad över, att jag är sån som person, annars vet jag inte hur jag hade hanterat att ha värk varje dag. 🙂

 62. Jag är med! Jag följer dig på bloggloving men jag har inte FB.
  Jag tycker att det är ganska svårt att motivera bra saker om sig själv men jag ska försöka.

  Jag är väldigt unik och jag vågar verkligen vara mig själv. Jag bryr mig inte om vad andra säger om mig! <3<3<3

  Jag vill vinna för:
  Jag vill så himla gärna vinna för att jag tycker att sakerna på sidan är så coola och fiina och dem passar även min stil! <3 Jag skulle verkligen vilja vinna, det är ganska smörigt att säga att man vill vinna bara för att jag aldrig har vunnit en tävling förr men det har jag aldrig för att turen ligger inte alltid på min sida. Men jag hoppas verkligen verkligen att jag vinner! Det skulle också vara så coolt att vinna på din blogg för jag älskar verkligen dig och din blogg! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  Wish me luck! <3

 63. Jag vill så gärna att alla ska vara glada och att de ska liksom må bra. Jag ställer alltid upp för mina småsyskon och går på deras luciauppträdanden och fikatimmar på förskolan när inte mina föräldrar kan, jag vill inte att de ska tro att ingen vill komma och kolla på dom.

 64. Jag är gärna med! 🙂 Jag har och har haft väldigt många svåra perioder i mitt liv men jag tänker ALLTID positivt även fast det kan vara svårt många gånger, men jag försöker att alltid tänka positivt istället för att gräva ner mig i det svåra, bättre att ta tag i tag och försöka lösa det!

 65. Jag är en väldigt bra lyssnare. Mina vänner vet att de kan kontakta mig när som helst om de behöver prata. Jag finns alltid där med mina öron och förståelse

  Gillar på blogglovin som nr 1984 och gillar på fb med maria bredin

 66. En egenskap som har hjälp mig mycket i livet är att jag är positiv och ser alla saker från den ljusa sidan. Genom att aldrig tappa hoppet och att tro på mig själv så har jag klarat mig igenom svåra situationer

 67. Det jag tycker om med mig själv är att jag kan vara självironisk och på så sätt har självdistans. Jag kan skämta på min egen bekostnad och få min omgivning att skratta tillsammans med mig. 🙂

 68. gillar dagens tävlingsuppgift, det är jättebra att fundera över ens egna bra sidor istället för att som väldigt många tyvärr gör fokusera på det man inte tycker om!

  jag gillar med mig själv att jag vågar stå upp för mina åsikter trots att någon säger emot eller kastar skit på mig. jag inte bara gillar det, utan är faktiskt riktigt stolt över mig själv för att jag klarar av det!

  följer dig på bloglovin också!

 69. Något positivt med mig själv är väl att jag börjat se på mig själv med ett leende. Trots häng och lös hud lite här och var så älskar jag det faktum att jag numera kan LEVA. Jag “existerar” inte bara… jag lever nu. Jag tar livet för vad det är, och lever för dagen! Man kan se positivt på ALLT, vilket jag börjat inse först nu…

 70. jag är även väldigt stöttande och peppande tex när min bror mådde psykiskt dåligt skrev jag små lappar till honom som jag på hans rum på det hemmet han fick vara på under den jobbiga tiden, gillar dig på fb och följer bloglovin, glömde säga även det innan!

 71. Jag är en glädjespridare, alltid full av energi och positiv 🙂 en av de viktigaste egenskaperna enligt mig 🙂

 72. Jag är en envis och modig person!
  Jag tog mig till skolan och kämpade mig igenom gymnasiet trots social fobi och en ständig gnagande rädsla för att skämma ut mig. När inte ens min psykolog trodde att jag skulle ta mig igenom skolgången, fortsatte jag och kämpade hårdare än någonsin. Jag vägrar ge upp. Det är jag väldigt glad för.

  Jag har gillat dig på facebook 🙂

 73. Jag är otroligt målmedveten! Kan vara bekväm av mig, men har jag bestämt mig för något finns det inget som stoppar mig. Något jag gillar med mig själv 🙂

 74. Att jag är en person som har en positiv inställning till det mesta, vill gärna pröva på nya saker och träffa nytt folk!

 75. Härlig uppgift att få fundera på sina bra sidor, vilket ofta kan vara en svår uppgift. Jag vill gärna säga att jag är en väldigt ambitiös person som gillar att ta tag i saker och få det gjorda, struktur och planering som är väldigt bra när man studerar. Jag är alltid väldigt glad och går med ett leende på läpparna, hoppas att det kan glädja även andra då jag gillar när folk i min omgivning mår bra!
  Hoppas jag har en chans att vinna detta så man kan piffa till sig själv och gå med ett ännu bredare leende 😀

 76. Åh vad kul en tävling med min favorit shopping-sida! 🙂

  Okej.. en positiv sak om mig själv.. Jag får ofta personer att skratta bara genom att vara mig själv, älskar när man får någon på dålig humör att börja skratta! Skratt är det bästa som finns, förlänger livet också vilket är en bonus 🙂

  (förlåt att jag inte kommenterat på länge, har läst hela tiden iaf! Du har fortfarande det bästa blogazinet som finns)
  Följer dig på bloglovin och gillar dig på twitter sen tidigare. Puss o kram!

 77. Jag följer Adaras på bloglovin och gillar på facebook.

  Jag är noggrann och slarvar inte med saker och ting. Det kan vara allt från att göra julkort till att skriva en berättelse på svenskan. Jag går alltid in för det och slarvar inte för att det ska gå fort. 🙂

  Du verkar också vara en sån person 🙂

 78. Jag tycker att jag ser fett bra ut. Jag brukar få till mina outfits och har bara en väldigt bra självkänsla som jag gärna delar med mig av till andra och brukar ofta peppa min omgivning.

 79. Heja mig som tagit mitt stora intresse till en ny nivå genom att liverapportera från världscupen i längdskidåkning på Twitter för drygt 700 följare, riktigt bra dessutom!
  Följer dig redan via Bloglovin’, och gillar dig på Facebook (Ellen Gräntz).

 80. Jag är en person som aldrig ger upp utan att kämpa. För några månader sedan fick det även bli min första tatuering – Never give up without a fight.

 81. Jag är en väldigt Omtänksam människa. Jag sätter alltid andras behov och hälsa före min egna för jag vill att de människor ska ha det så bra som möjligt. Det kan både vara bra och dåligt men jag har sånna fantastiska vänner att de ställer upp för mig också.

  – Följer dig via bloglovin sen långt tillbaka
  – Gillar din fb – Sofia Eriksson 🙂

 82. Jag är med!
  Jag är en lyhörd person som gärna hjälper andra. Jag sätter alltid alla andra före mig själv, ibland kanske det inte är det bästa valet, men jag mår bra av att hjälpa andra! Folk skickar mejl till mig där de kan få skriva av sig, ställa frågor osv. Jag har detta för att det var det som hjälpte mig. Att prata med någon över datorn som du inte känner, som inte kan döma dig. Det har blivit väldigt uppskattat och just nu har jag 10 personer som skriver med mig. Har haft sammanlagt 55 personer det här året. Det glädjer mig!

 83. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Jag har alltid haft ganska svårt för att tänka att jag är bra på något. Men något som jag är nöjd över är att jag är så pass målinriktad. Jag är väldigt ambitiös och har jag bestämt mig för att jag vill uppnå något kämpar jag tills jag är nöjd, vilket är då jag nått mitt mål!

  Gillar dig på facebook och följer dig på bloglovin sen tidigare.

  Ha det så bra!

 84. Jag är bra på att lyssna utan att bli nyfiken. Det tycker jag är en bra egenskap! Hatar när folk säger att du kan berätta för mig bara för att få höra skvaller!

 85. Jag är inspirerande. Någon jag får höra var dag och något jag trivs med. Visa vägen och dela gläjde är jag grym på!

 86. Jag är väldigt omtänksam, vill se till att alla i min närhet mår bra och känner sig väl omhändertagna!

  Följer på BL

 87. Jag är extremt bra på att behålla hemligheter för mig själv som andra berättar i förtroende. Visserligen en självklar grej som inte borde vara så svårt men vet tyvärr många som inte klarar av att vara tyst, så därför tycker jag det är en bra grej med mig.

  Följer och gillar redan!

 88. Jag tycker om att läsa olika bloggar speciellt dem bloggar som peppar upp människor.

  Jag följer dig redan via fb!
  Jag har gillat adara magizine på fb för längesen!

 89. Jag är har ett fint leende. Mina tänder är sneda och vissa lite gula, och jag drar upp överläppen mycket när jag ler så typ hela tandköttet syns, men mitt leende är alltid uppriktigt och jag delar med mig av det till alla jag möter. Trots att jag inte har filmstjärneleende så får jag ofta höra att det är vackert, för att det är ärligt och inte falskt som så många andra leenden i dagens samhälle! Jag slår ett slag för äkthet!

 90. Jag är bra på att hänga med folk socialt, det ser jag som en stor tillgång i mitt liv. 🙂

  Följer dig klart på bloglovin!! 😀 Kram

 91. Det finns en hel del saker jag tycker är bra med mig, men det måste nog bli styrkan. Hade jag inte haft den så skulle jag aldrig överlevt det jag gått igenom. ALDRIG! Min historia får mig att förbli stark. Jag vet att jag tar mig igenom vad som helst.

 92. Jag ger folk råd när de väl behöver det. Jag säger aldrig “Allting kommer att ordna sig.” För jag vet inte det. Jag kan kanske relatera till situationen men jag vet fortfarande om allting kommer bli bra eller inte. Jag säger alltid sanningen till dom som behöver höra det. Jag är inte elak när jag säger det, utan med en mer “se det från den ljusa sidan”-attityd 🙂 Jag tycker inte man ska ljuga för en person för att den ska må bättre.
  Ett av mina motton “Jag blir hellre sårad av sanningen än glad av lögnen.”

 93. Jag har jätte dåligt självförtroende så detta var en kluring. Men jag måste faktiskt säga att jag är en jätte bra vän, många litar på mig och jag finns alltid där för alla mina vänner, och jag gillar att vara en sån omtänksam vän som många har förtroende för!!
  Jag följer dig på bloglovin.

 94. Något positivt om mig själv… Hade jag fått den frågan för tre år sedan hade jag aldrig kunnat svara på den. Jag hade ett självförtroende som var på botten och jag var såå osäker på mig själv.
  Idag är jag en helt annan person, raka motsatsen till vem jag var förut. Nu har jag ett självförtroende och jag tror på mig själv.
  Men till frågan, något positivt om mig själv är att jag är en snäll människa. Jag vill att alla ska vara glada och må bra. Jag ställer upp och finns alltid där för dom som behöver min hjälp. Jag blir glad när jag gör andra glad. Jag dömer ingen utifrån dennes bakgrund, utseende, vart den kommer ifrån m.m. Det tycker
  jag är positivt med mig själv 🙂

 95. Det positiva med mig är min kämpaglöd! Jag ger aldrig upp, och jag gör aldrig något utan att gå in helhjärtat för det. Det har lett till en rad roliga händelser: vid 17 års ålder hade jag en egen fotoutställning, jag gick ut gymnasiet med strålande betyg och fick stipendium, jag har startar ett eget företag, jag har avslutat en rad Vårrus och även Tjejmilen, jag tränar stenhårt och har fått min första sponsor. Helt enkelt min positiva inställning som har tagit mig längre än vad jag någonsin hade kunnat önska!

 96. Jag är alltid glad! En riktigt glädjespridare är jag. Jag bryr mig om alla, jag avskyr när kompisar glömmer bort en, hände mycket förut. Så jag ser alltid till att andra inte är ledsna eller känner sig utanför. Man kan lita på mig upp till 100% ! 🙂

 97. Jag är mycket bra på att förklara saker och ting vilket har hjälpt mig hemskt mycket nu när jag varit inlagd på pryket i Malmö. Jag får lätt folk att sätta sig in i hur jag har det och förklarar så bra det går utan att behöva tänka så jätte mycket (:

  Har gjort allt för +poäng 🙂

  Kramisar Carro

 98. Jag är en ärlig person, eller jag försöker vara så ärlig jag bara kan. Frågar någon vad jag tycker så säger jag precis det och inte vad jag tror att de vill höra. Ärlighet kommer man längst på brukar det ju heta 🙂

 99. Jag är en kreativ och spontan tjej som lever ut sitt liv i minsta detalj. Jag är en väldigt tävlingsinriktad och trevlig tjej som alltid har ett skratt på läpparna ! 😉

 100. Jag är gärna med och tävlar!

  Något jag ser som bra hos mig själv är att jag är bra på att lyssna. Jag har ganska lätt att sätta mig in i andras situationer och (iallafall försöka) ge råd.

 101. Jag är en positiv tjej som trivs med mig själv och tar ingen skit från någon annan jag följer min egen väg.

  Gillar på facebook och följer på bloglovin

  Kram och Glad Lucia

 102. Jag tycker om min kropp! Har tagit några år för mig attt inse det, men jag är väldigt nöjd med den i dagsläget!

 103. Jag tycker om min kropp! Har tagit några år för mig attt inse det, men jag är väldigt nöjd med den i dagsläget! Dessutom så tycker jag att jag är en bra vän!

 104. Vad jag är stolt över är att jag alltid är mig själv! Jag vågar stå för mina åsikter och står på mig om något går emot mig. Jag vet att jag i längden tjänar på att stå på mig, för även om det är tufft för stunden och det känns som att man inte passar in någonstans så vet jag att det blir bättre! Är så stolt över mig själv som vågade gå mot strömmen på högstadiet och fokusera på det jag tyckte var viktigt och roligt, bland annat är jag en nykterhetscout. Det var fruktansvärt jobbigt under några år men det var värt det, för jag behövde aldrig låtsas vara någon annan eller hela tiden tänka på vad andra tycker om mig. Det är såhär jag är och jag trivs med det 🙂
  Gillar och följer dig redan! (Hanna Palm)

 105. Jag är en bra lyssnare, jag är bra på att visa/känna empati, jag bryr mig om andra och är snäll mot alla. Jag är bra på fota och att hålla rent och prydligt runt omkring mig:)

  Följer på BL!

 106. Jag är väldigt stolt över mig själv, och allt jag lyckats åstadkomma i livet. Det känns bra att jag har uppnått mål och klarat av att tackla de motgångar jag haft, även om det har varit tuffa och jag hoppas att de erfarenheter jag har varit med om är något som i slutändan gör mig till en starkare person, och kanske t o m kan hjälpa och ge stöd till någon annan.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Följer även din blogg via Bloglovin sedan tidigare.

  Kram Sanna

 107. Jag är med och tävlar! 🙂
  * Jag är en bra lyssnare. Många kommer till mig när de har problem med något för att de vet att jag lyssnar, ger råd och säger vad jag tycker. Men jag säger aldrig att någon ska göra si och så utan kommer bara med råd, vilket många uppskattar.

  * Följer dig på bloglovin
  * Gillar på fb (Petra Celine Dorotea Stenberg)

  Kram!

 108. Jag FÖRSÖKER att alltid att sprida glädje till alla i min omgivning. Även om jag är ledsen eller bara inte är på bra humör.
  Jag vill vinna för att jag vill köpa nåt fint åt mig själv. jag köper inte saker åt mig själv så ofta, bara om jag verkligen vill ha den. Jag har fått ganska bra betyg och jag är nöjd över det och jag har aldrig vunnit en tävling.

 109. Jag är gärna med och tävlar, kul ämne!

  Jag är stolt över att vara omtänksam, rak och ärlig och alltid säga vad jag tycker och står upp även för de som inte alltid kan göra det själva. De egenskaperna anser jag vara viktiga då vårt samhälle ibland kan kännas lite för kallt och oärligt. Fram för mer kärlek och förståelse människor emellan <3

  Gillar på FB.

  Glad Lucia! 🙂

 110. Jag är inte en särskilt framåt person men ändå så vågar jag alltid säga vad jag tycker och känner, även om detta betyder att jag står ensam. Jag vågar stå upp för mig och låter ALDRIG någon trampa på mina fötter vilket jag är stolt över!

 111. Jag är en himla fjantig person! Detta säger jag absolut inte som något negativt, tvärtom! Jag älskar att vara fjantig och barnslig! Det är det bästa jag vet att fjanta runt och skratta. Ofta skrattar folk med mig också vilket är ännu roligare! Visst kan det vara en mindre bra egenskap ibland då man egentligen ska vara lite seriös, men hellre fjantig när man ska vara seriös än att vara seriös (läs tråkig) när man ska vara fjantig 😀 haha! Lite så tänker jag 🙂

  I vilket fall så vill jag jättegärna vinna. Har varit sugen på någon av deras mössor ett bra tag nu 😉
  Gillar adaras på Facebook och följer på bloglovin

 112. Härlig vinst! 🙂
  Jag är en ganska rolig person tydligen, mina arbetskamrater tycker jag skämtar och livar upp.
  Brukar kontra med att “jag är inte så rolig som jag ser ut”

 113. Jag är väldigt målinriktad! Har t.ex. lärt mig att göra avancerad gymnastik på 3-4 månader från att ha varit medelmåttig! Allt för att jag vill stå på tävlingsmattan nu i mars!

 114. Jag är väldigt omtänksam och bryr mig väldigt mycket om andra vilket jag tycker är en bra egenskap. Det kan däremot göra det lite jobbigt för mig då jag ofta tänker på andra mycket mer än vad jag tänker på mig själv. Men i grund om botten är det ju bra 🙂

  Jag följer på bloglovin redan och gillar redan på FB ( Kajsa Törhagen)

 115. Något positivt med mig är att jag inte bryr mig om vad alla andra tycker och tänker om mig. Jag gjorde alltid det tills sommarlovet innan första året på Gymnasiet. Jag vet inte vad som hände jag bara slutade bry mig och Jag märker nu att det är så otroligt skönt och man kan verkligen va sig själv fullt ut!

  följer på bloglovin’ (blev följare 1986) och gillar även på fb under Elin Ryttare 🙂

 116. Något positivt med mig är att jag inte bryr mig om vad alla andra tycker och tänker om mig. Jag gjorde det enda fram tills att jag började gymnasiet sen vet jag inte vad som hände, men sen slutade jag bara bry mig helt enkelt. Nu märker jag att det är så otroligt skönt, man kan verkligen leva fullt ut!

  Gillar på bloglovin’ (blev följare 1986) och gillar på fb under Elin Ryttare 🙂

 117. Jag är så glad öve. Att du äntligen släppt din tidning. Har väntat ett tag nu 😀 jag skulle så gärna vela vinna detta pris då detta ger en en valmöjlighet till pris. Det är inte bara en speciell vinst utan nu får man själv vinna. Skulle bli så kul att för en gångs skull kunna handla något utan att betala ;D

 118. Jag gillar mitt ärr på min hand. Länge har jag haft komplex över detta och när jag började högstadiet för ett och ett halvt år sen så ville jag inte visa handen och jag gjorde allt för att ingen skulle se den. Efter ett tag så var det ju jobbigt att dölja den och en av mina bästa vänner som jag träffade när jag började högstadiet, frågade vad det va. Först blev jag superledsen och blev nervös eftersom hon kanske trodde det skulle vara fult men pratade med henne och sa att jag mådde dåligt över det. Då sa hon bara att det var häftigt och att jag inte borde skämmas över det utan borde vara stolt för min “krigsskada”. Haha, hon tyckte ärret passade mig och att just ärret gjorde handen till min hand. Sen dess så har jag älskar ärret och är riktigt stolt och skäms inte ett dugg för det längre! Jag vet att många är rädda för att visa födelsemärken, ärr eller leverfläckar och flera av dom är mina vänner. Men nu när jag är stolt över mitt och pratar om det så börjar dom prata om sina ärr/födelsemärken och på så vis blir det himla bra för ingen skäms längre och ingen i min vänkrets tycker det är konstigt med det och det är jag himla stolt över! Att vi kan prata om det utan att skämmas.

  Gillar och följer sen innan! 🙂

 119. Decibel Sandstedt

  Det fina med mig är.. antagligen det faktum att jag aldrig dömer. Och att en liten gest från en främling ofta gör hela min dag.
  Jag brukar le, ibland glömmer jag, när jag lyssnar på musik på hög volym och ska skynda till en spårvagn. Men när någon ler mot mig utan anledning, eller börjar prata sporadiskt vid en hållplats, eller låter mig gå före i affären eller stannar vid övergångsstället fastän de inte är skyldiga enligt lag.. Sådant gör mig riktigt riktigt varm inombords.

  Jag tycker att det är så fint när vi behandlar främlingar som vi skulle behandla någon vi håller av mycket. =) Det gör mig glad och… det är det bästa med mig. För tack vare små ting så håller jag mig glad och varm länge inombords. <3

 120. Jag är envis! Vilket självklart kan vara både bra och dåligt men jag väljer att se på det positivt. 🙂 Det som är bra med att vara envis är att vill man något så klarar man det oavsett vad som krävs. Man ger aldrig upp och man sliter för det man vill ha. Det tycker jag är bland mina bästa egenskaper!

 121. Härlig, ärlig och inte så besvärlig
  vetgirig, lojal och en god vän
  en vinnare mot alla odds som vägrar ge upp!

 122. Jag ger otroligt bra kramar, och jag har fått höra av många vänner att när de kommer hem till mig känner de sig avslappnade och säkra. Det betyder väldigt mycket. 🙂

 123. Det positiva med mig är att jag är en väldigt utåtriktad och drivande person. Jag gör allt jag kan för att de människorna i min omgivning ska må bra, även om jag ibland inte känner att jag vill göra det. Det ligger helt naturligt i min personlighet helt enkelt.

  Men jag tror att det är mitt driv som utmärker mig allra mest. Just nu är jag VD för ett UF-företag och planerar att starta ett eget direkt efter gymnasiet 🙂

 124. Birgitta Abrahamsson

  Jag har nyligen vårdat min älskade dotter då hon haft svår elakartad cancer. Stod vid hennes sida hela tiden. Hon har nu övervunnit den hemska sjukdomen och vi kan andas ut. Det är min positiva sida att jag månar om andra mer än mig själv.

 125. Jag är väldigt omtänksam, nästan för mycket för mitt eget bästa. Är dessutom bra på att sjunga och spela gitarr! 🙂

 126. Något som är bra med mig: att jag är en jäkel på att arbeta! Jag ger alltid 110%. Oavsett om det är att serva folk, diska, springa med sopor eller städa. Jag gör det fort och effektivt. Jag gör mycket extra utöver det jag “måste” göra. Tror att det hjälper hela arbetsplatsen. Plus så blir det ju mycket roligare! 🙂

 127. Något positivt med mig själv är att jag behandlar alla människor lika och inte tvekar på att hjälpa mina medmänniskor med vad det kan vara; att lyssna på en väns råd eller hjälpa någon att lyfta ned en tung väska i tunnelbanetrappan. Jag hoppas att jag alltid kommer att ha kvar den egenskapen.

 128. Jag är så jäkla grym som fgår upp varje dag till jobbet, även då jag hellre skulle vilja ligga kvar i sängen!
  Riktigt nöjd med mig själv 🙂

 129. Jag försöker alltid vara positiv
  trots att det inte alltid är kul i mitt liv!
  Stress och griniga ungar,
  men jag ser till att de mår som kungar!
  Barnen och familjen kommer alltid i första hand,
  varesig man är i Sverige eller ett annat land!
  Jag bryr mig alltid om mina nära och kära,
  och tycker inte om att andra besvära.

 130. Jag bryr mig något väldigt mycket om mina nära och kära, och har alltid gjort det. För mig är det en väldigt bra egenskap och jag är glad att jag har just den egenskapen 🙂

 131. Något positivt med mig är att jag verkligen finns där, ställer upp och vill göra allt för personer som står mig nära. Jag värdesätter andra högt för att på det sättet hoppas jag på att andra gör detsamma för mig 🙂

 132. Jag är riktigt bra på att ge mig själv beröm. Gör jag något som jag tycker blev bra så försöker jag inte prata bort det utan jag ger mig själv beröm för att jag lyckades och så är jag stolt över det. Något många borde träna på för det är inte helt fel att känna sig nöjd =)

 133. Cornelia Falknäs

  Gillar och följer!
  Jag är personen som vill göra skillnad, och som vill hjälpa. Oavsett om det är genom att finnas där för en kompis, och lyssna och ge råd (vilket jag ÄR bra på), eller skänka pengar till en välgörenhetsorganisation.
  Stort eller smått, kan man göra skillnad för nån, och gör det, så är man faktiskt rätt så bra!
  Kramar!

 134. Har upptäckt en helt ny sida hos mig själv sedan jag blev mamma. Jag har enorm kapacitet att hålla igång många projekt samtidigt. Tänk om jag vetat de innan jag skulle ha hand om en bebis, hade ju kunnat fått enormt mycket saker gjorda 🙂

 135. Jag vågar stå på mig och skulle aldrig låta någon trycka ner mig. Jag har stor respekt för min kropp och kan säga nej.

 136. Älskar verkligen jfr, grymma kläder har dom! Är självklart med. Jag tycker att jag är ärlig och snäll mot folk, det är nog mina bästa egenskaper.

 137. Förut skämdes jag över min kropp, tyckte jag var fet och ful osv. Sen födde jag min son för 5 månader sedan och är större än någonsin! Men kunde inte bry mig mindre just nu, för har insett att min kropp är GRYM, den gav LIV till en människa! Man kan inte se ner på en sådan kropp! Jag har lärt mig att älska den och skäms inte över den längre! <3
  Så till frågan – Säg något positivt om dig själv:
  Svar: Jag älskar min kropp, PRECIS som den är! <3

  + Följer dig både på bloglovin & facebook! 🙂 Heter Zandra Svantesson där.

  Nu kan jag bara hålla alla tummar & tår jag har! <3 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet