Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 12: Vinn SodaStream Source – i rött!

Lucka 12: Vinn SodaStream Source – i rött!

soda-stream-source-metal-red

Dagens lucka presenteras i samarbete med SodaStream. Bakom luckan gömmer sig SodaStream Source, en röd kolsyremaskin som är designad av den världskände miljökämpen Yves Béhar. Det är den perfekta julklappen som värnar om miljö och samtidigt pryder ditt kök.

Yves verk finns med bland permanenta utställningar hos museum världen över. Ledmotivet i formgivningen av kolsyremaskinen har varit att “reducera och förfina”. Den stilrena och snygga designen gör denna särskilt iögonfallande och något som gärna kan placeras i hemmets hjärta. Även tekniken är nytänkande. Med endast ett klick fästs flaskan vid maskinen och avlägsnas på samma sätt. Kolsyremängden kan du enkelt ställa in och kolsyrenivån visas på LED-displayen. När du kolsyrar ditt eget vatten sparar du även miljön från många transporter med vattenflaskor och burkar.

border
Så tävlar du:
Motivera varför du ska vinna i en kommentar.
border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Sanna, stort grattis! 

Ida Eriksson
Ida Eriksson

169 reaktioner på ”Lucka 12: Vinn SodaStream Source – i rött!”

 1. Jag försöker leva lite nyttigare och efter att ha varit läskberoende ska jag sluta med läsk. Men vanligt vatten är så tråkigt så jag vill kolsyrat vatten och smaksatt. Men samtidigt tycker jag det är väldigt onödigt att köpa vatten (finns ju i kran hemma) och dessutom är det sjukt dåligt för miljön att köpa vatten. Med transporter och allt. Därför vore det en perfekt hjälp på vägen mot mitt nya liv att vinna denna.

  Gillar på FB, Gabriella Gabbies Thörngren

 2. Snart nytt år med nya löften om att bli nyttigare, kanske är det dags att en gång för alla bli kvitt Coca Colan. Bubblorna är ett måste så med denna kolsyremaskin kanske jag har en chans att lyckas hålla mitt löfte för en gångs skull 🙂

  Gillar å följer 🙂

 3. Malin Svensk Björck

  Jag gillar på Facebook och följer på bl 🙂

  För det första älskar jag bubbel vatten. Sen är det billigare än att köpa plus att jag som handikappad inte orkar bära såna flaskor.
  Sen är det bättre för min pågående viktminskning att dricka vatten istället för dricka 🙂
  Så jag håller tummarna allt jag kan!

 4. Jag är med och tävlar! 🙂

  * Jag skulle vilja vinna denna till min pojkvän. Han säger hela tiden att han vill ha en sodastream för att han dricker så mycket läsk och denna är ett bättre alternativ. Men vi har inte råd med en just nu, så han skulle bli överlycklig om han fick denna när han fyller år i jul :).

  * Följer dig på bloglovin

  * Gillar på fb (Petra Celine Dorotea Stenberg)

  Håller tummarna! 🙂
  Kram!

 5. Jag skulle verkligen vilja vinna då det skulle vara perfekt då jag försöker få ihop grejer tills jag ska flytta hemifrån och dessutom verkligen ogillar jag vanligt vatten men tycker bubbelvatten ändå är rätt gott.. så det skulle få mig att bli nyttigare och att få i mig mer vatten! 🙂 (dricker nästan aldrig rent vatten, förutom under träning osv)

 6. För att jag är trött på att kånka hem på tunga flaskor från affären! Om jag vinner denna så sparar jag både på ryggen och miljön!

 7. Följer bloggen via bloglovin och gillar på Facebook (Sandra Haglund)

  Jag skulle vilja vinna, för att kunna ge denna till min underbara kusin. Hon är en toppen tjej som i gifte sig i sommras. Tyvärr kunde inte jag och min sambo närvara, då vi samma morgon som bröllopet var, befann oss på BB och fick vårat första barn.
  Hon är verkligen en toppen tjej och har så god hand med min son. Hon fick äran att bli gudmor och det fick henne att fälla en glädje tår.
  Jag tycker det vore underbart att få ge henne något extra, för att visa min uppskattning till vilken ömsint, givmild, omtänksam och genom god person hon är. Hon lägger så mycket tid och energi på andra och glömmer ibland bort sig själv. Hon gick nyligen igenom en väldigt tuff sak, som ingen skall behöva genomlida. Tyvärr är det lite känsligt, så jag vill inte skriva ut vad det var här. Men jag har gjort mycket för att stötta henne och att överraska henne med denna, hade varit något fint nu inför jul.

  Håller tummar och tår, för att jag skall få vinna denna och ge den till min kusin. 🙂 <3

 8. Att få kolsyrat vatten igenom att streama,
  så enkelt och i en maskin som i rött skina.
  En sådan min bror borde få,
  han dricker alldeles för mycket läsk du förstå.
  Detta är ett bättre alternativ,
  som även ger intryck av lyxliv.
  Att hemma få god dricka med kolsyra,
  så kanske han slutar köpa läskburkar dyra.
  En snygg apparat som alla vill ha,
  om den vårt kök snart pryda vore jättebra!

 9. Skulle bli så bubblande glad om jag vann denna soda stream-manick i läcker färg så jag slapp att släpa hem vatten från affären! Livets dryck måste vara bubbelvatten! Mums! Och vilken härligt färgklick som kommer att lysa upp livet varje dag!

 10. Jag är med!
  Om ett år tänker jag söka till högskola och förhoppningsvis kommer det att leda till att jag kommer att flytta hemifrån. Då skulle det vara super med en sodastream! Då slipper jag köpa kolsyrat vatten och sparar jag på miljön och pengarna! 🙂
  Följer dig redan på FB och BL (Denise Råström på FB)
  Ha det bra 😀

 11. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med

  När min kära mor brukar komma hem till oss
  så vill hon alltid ha kolsyrat vatten. För hon brukar ofta prata hur bra det är att ha en kolsyremaskin. När vi har haft det kämpigt med ekonomin har hon oftast ställt upp, man kan inte ha en bättre mamma. Så nu är det min tur att ge nåt tillbaka kanske en julklapp som just innehåller en Soda Stream så röd och grann. Då skulle hon bli jublande glad.

  Gillar din sida på FB
  och följer din blogg.

  Mvh Julianna
  mailadress. [email protected]

 12. För en coca-cola junkie som försöker gå ner i vikt skulle detta vara en dröm!
  Att kunna dricka kolsyrat vatten och tillsätta cola smak, flera gånger om dagen.
  Gú va jag skulle minska i centimeter och kilo, kanske äntligen skulle bli av med de 30 kilo jag behöver för att må bra.
  Om denna skulle hamna under min gran i år skulle ingen bli gladare än jag 🙂

 13. För att jag vill bli mer miljövänlig, jag och min familj dricker kolsyrat vatten hela tiden, men den kommer ur flaskor som vi köper på affärn och varje vecka har vi en hög med platsflaskor att bli av med… 🙂

 14. Med två tonåringar i huset blir det MÅNGA drickaflaskor hemdragna från affären som sedan ska bäras tillbaka för att pantas. Vore så himla perfekt att vinna en soda-stream så kidsen kan göra sin egen läsk i den smak dom tycker bäst om

 15. Alla vill väl ha en sodastream hemma. Jag vill inte vara den enda som är utan och inte kan bjuda vänner och familj på lite bubbelvatten till middagen.

 16. Denna skulle jag vilja vinna till barnens moster från dom i julklapp. Hon har efter mycket tvekande börjat och plugga och är jätteduktig. Med tanke på detta så har hon inte råd att springa o köpa Cola/mineralvatten och vet att hon länge sagt att hon önskar sig en. Skulle vara så kul att se hennes min.

  Hoppas

 17. jessica sahlberg

  Min bror har precis flyttat hemifrån (bodde hos mig). Han är lite tokig i dricka och det vore kul att vinna för att ge honom denna i inflyttningspresent.

 18. Bubbelvatten är mitt livselixir nummer ett,
  utan det blir livet inte alls lätt,
  att en röd SodaStream mitt kök förgylla,
  skulle få mig att varje dag hylla.

 19. Perfekt för mig som inte orkar bära hem så mycket flaskor. Bra att kunna göra det själv hemma. jag gillar på fb också

 20. Jag skulle vilja ge denna till min familj i julklapp! eftersom det är mycket roligare att göra sin egen dricka & julmust, skulle vart awesome :P<3<3

 21. Följer dig redan och gillar redan sidan! Jag vill vinna detta för det skulle underlätta min vardag såååå mycket. Har flyttat hemifrån i förtid och studerar på gymnasiet och har nästan ingen jag känner i stan så kan aldrig få hjälp med bil t.ex när jag ska handla och det blir så oerhört tungt när man köper läsk! Har inte råd med att åka buss fram och tillbaka heller så detta skulle ju vara en otrolig underlättning. Håller tummarna 😀

 22. Jag tycker jag ska vinna för att jag verkligen alltid har törstat (literally) efter en sodastream, för att man snabbt och enkelt kan göra läsk hemma till festen eller till en helt vanlig lördag.
  Min familj består av en massa miljövänner, och vi letar alltid efter nya sätt att spara på naturen. Dock tycker min mamma att sodastreamen är för dyr så vi har inte skaffat den.
  Min familj skulle verkligen älska den, det skullle vara som en liten julklapp till hela min familj! 😀 <3
  + gillar på fb & följer på bloglovin (alva välimäki)

 23. Jag kan inte dricka vanligt kranvatten, det går inte i bara. Så jag dricker kolsyrat vatten… massor. Skulle vara underbart att bubbla kranvatten hemma. Och denna skulle passa fin fint i mitt kök som har lite coca cola tema och allt går i rött, svart och vitt.

 24. Jag följder redan på Fb ocg blogvin: stina liffner
  Men jag skulle så gärna vilja vinna den, Min farmor och farfar har haft en i flera år och jag skulle så gärna vilja kunna göra eget bubelvatten. Dessutom är den här ju så röd, exakt som min favorit färg.

  Ps vilken textstil har du?

 25. Röd och fin
  du måste bara bli min!

  bubblat vatten och läsk i massor
  pengarna går in i Icas kassor

  Jag spara pengar vill
  och spara naturen med lite spill

 26. Hem från affären jag många liter bär,
  Trots att vi gott vatten har hemma här.
  För att skona såväl miljö som ekonomi,
  Vill jag att denna min ska bli.
  Snygg och röd som jul,
  Att vinna den vore kul!

  God jul!

 27. Stellan Brunnsberg

  Nu vill jag för dig upplysa,
  att jag gillar att bubbla och pysa.
  Det vore ju kul,
  så här dags vid jul.
  att med lite dricka få mysa!

 28. Min familj dricker Loka varje dag eller annat bubbelvatten, med denna skulle vi kunna göra eget kolsyrat vatten med en limebit i eller lite citronsaft, blir billigare,nyttigare och miljövänligare! + att den är ruskigt snygg. Gillar! [email protected]

 29. Jag vill vinna denna då jag inte kan dricka läsk, gott vatten med kolsyra och smak är jättegott enligt mig och kalasen blir festliga även för mig som inte kan dricka läsk 🙂

 30. Rickard Eriksson

  Väldigt snygg! Skulle göra sig fint i mitt julpyntade kök, att jag sen kan bjuda på kolsyrad dryck till julmiddagarna är ett plus!

 31. för att jag har flyttat från staden till en liten liten by UTAN affär och jag älskar älskar bubbel dricka o med denna behöver jag inte ständigt åka in till närmaste staden o handla bubbel vatten stup i kvarten..
  slipper slösa bensin
  tid och samla på mig massa sopor….miljövänligare med andra ord

 32. Jag skulle så himla gärna vilja vinna då jag älskar kolsyrat vatten! Dock är jag inte så miljövänlig utan köper vatten på flaska varje dag i skolan, det är både dåligt för plånboken och miljön. Med denna snygga soda stream skulle jag kunna spara oerhört mycket på miljön 🙂 Följer dig såklart!

 33. Jag har jättesvårt för att få i mig vatten. Klarar inte av att dricka kranvatten då jag får en äckelkänsla av det. Bubbelvatten är det enda som funkar, skulle vara perfekt för både plånbok och miljö att kunna göra det hemma själv istället för att plundra ICA på alla deras LOKAflaskor!

 34. Gillar & följer (Tina Axelsson/Art By Tina). Jag ska fira en ekologisk jul i år – och det vore ju suveränt om vi skulle slippa köpa kolsyrat vatten till alla som inte dricker julmust. Tycker det känns korkat varje gång jag köper vatten på flaska – när vi har suveränt vatten i kranarna – men liyte kolsyra gör det festligare.

 35. Perfekta klappen till min pappa. Han bor mitt ute i mörka skogen. Fan det vore ju toppen om han slapp köra in till den lilla hålan och köpa kolsyrat. Han har ju dessutom världens godaste vatten så lite kolsyra i det blir nog nästa Loka brunn..

 36. “Köpe o köpe”, som Emils pappa sa. Det går ju inte när ekonomin ser ut som idag. Kanske kan ni följa mé, till Pippis sockerdricka trä´. Annars får ni gå till saloonen, om ni har glömt patronen.

 37. Jag är super gärna med och tävlar!

  Mina barn älskar bubbelvatten. Det går åt massor här hemma. En soda stream skulle göra det enkelt och billigare för oss att ge barnen kolsyrat när dem än vill. Dessutom inget avdunstat vatten här inte, då man kan kolsyra efter behov. Och så mkt bättre än läsk!!!

  Skulle bli en riktig härlig RÖD jul!

  *gillar adara på fb
  *gillar adara på bloglovin.

  Kram Nina

 38. Jag är så förbaskat trött på att gå och panta alla flaskor med kolsyrat vatten så om jag kan göra eget hemma skulle jag nog vara en gladare person. Får inte slänga flaskorna för man ska tänka på miljön, och att panta är en pina. Luktar oftast illa och maskiner som krånglar.
  Nej tacka vet jag en Sodastream så jag slipper allt detdär.

 39. Den skulle vara perfekt till min pappa! Han dricker nästan bara kolsyrat vatten, och köper hem flaska efter flaska. Mycket miljövänligare och mycket lättare om han därför fick en sodastream i julklapp! 🙂

 40. Det skulle mycket billigare bli och vi skulle spara energi
  med hemgjord bubbeldryck! Snabbt och enkelt med ett knapptryck!

 41. Jag skulle vilja vinna denna så jag kan få dricka mitt bubbelvatten när jag vill! Jag har dragit ned rejält på läsken och köper oftast bubbelvatten, men denna skulle underlätta rejält. Då slipper jag bära på tunga flaskor och dessutom att gå och panta hela tiden, då är det bättre för naturen t.o.m att använda sodastreamer.

 42. Det här skulle vara den perfekta julklappen till mammsen, vi har nämligen inget rent vatten hemma och får därför köpa hem en massa loka från citygross, alternativt koka vattnet och låta det svalna.
  Den här skulle underlätta hennes vardag väldigt mycket, och för att inte tala om ekonomin. Speciellt då vi har en tonårskille hemma som dricker som en val.

 43. Jag är trött på att tunga bubbelvattenflaskor från butiken bära,
  det brukar alltid sluta med att man börjar svära..
  Hela familjen vill bubbelvatten ha
  så denna vinst vore så bra!
  I den snygga röda färgen är jag kär,
  skulle matcha min KitchenAid utan besvär!
  Skicka den nu under min gran
  så slipper jag ränna runt på stan!

 44. Hejsan.
  Om jag vann denna skulle jag ge den i julklapp till mig själv och min sambo. Vi har länge velat ha en soda stream men ekonomin tillåter inte. Och en gemensam julklapp hade varit fint då vi bestämt att inte köpa julklappar till varandra iår. Utan vi prioriterar familjen.

  Följer på bloglovin.
  God Jul

 45. Christina Frisberg

  Detta vore nått för min familj som gärna vill ha lite bubbel i drickan, så skönt att slippa kånka hem på tunga flaskor vareviga dag och sedan kånka tillbaka på de kladdiga pantflaskorna igen till affären, hoppas som attan på en härlig ybersnygg soda stream!!! :9
  Jag har gillat på fb sedan tidigare under Christina Frisberg.
  Och följer dig på bloglovin sedan länge.
  KRAMEN!! <3

 46. Följer dig redan via bloglovin och facebook(julia wallin) 😀
  Blanda din dricka eller kör naturell,
  Bubblor och smaker gör den traditionell,
  Ett sundare alternativ istället för cola,
  Och den är så mycket bättre för din munhåla,
  En räddare skulle detta vara på fredan,
  Läs bara och jämför med länken nedan,
  Jag tänker speciellt på min far,
  Som har druckit cola i alla sina dar,
  Det är mest han som skulle behöva denna manick,
  För då skulle hans hälsa bli i bättre skick.
  http://www.doctorsnatural.se/TEMANUMMER/2009-06-24-coca-cola-healthproblems.htm

 47. Har länge kollat på en sodastream men känt att jag inte har råd med det. Det känns både mer skonsamt mot miljön att slippa köpa plastflaskor hela tiden, och sen att man kan välja och göra så många olika smaker är bara ännu ett plus.

 48. Den skulle hamna hos min son som är i Norge o söker jobb. 🙂 Det vore perfekt så slipper han köpa en massa dyrt vatten och dricka.

 49. Den är inte bara en snygg inredningsdetalj, den kan få oss att spara massa pengar på allt bubbelvatten vi köper. Hade vart en otroligt fin klapp till en bubbeltokig familj 🙂

  Gillar & följer dej sedan länge 🙂

 50. Jag bor ensam nu och jag lever bara med studiebidrag. Jag är oftast törsigt men jag orkar inte att gå till affärer för att köpa läsk så soda skulle hjälpa mig mycket, ekonomi blir bättre också om jag får soda hehe!

 51. Jag skulle gärna vinna denna till min svåger som älskar bubbelvatten och är storkonsument av plastflaskor! Om han hade en sån här skulle plastproduktionen går ner massor 🙂

  Gillar dig på fb (maria mattson) och följer dig på bloglovin!

  Mvh Maria

 52. Alla dessa tunga flaskor som man släpar hem från affären. Usch! Och sen ska det tillbaka tomflaskor på pant….Nej 2014 är det snart och vi håller fortfarande på såhär. En Sodastream är framtiden.

 53. Åh,denna vill jag vinna till min älskade sambo! Han har diabetes typ 1 men är nog det största cola-freaket jag någonsin träffat! Om jag hade tillåtit det så hade han mer än gärna druckit flera liter om dagen… Jag försöker få honom att inte dricka så mycket läsk men det är svårt. Han säger att det mestadels är kolsyran som han är beroende utav så därför skulle denna vara världens bästa julklapp till honom så att han kan minska ner på sitt förskräckligt stora socker-intag!
  //Jenny

 54. Anledningen till varför jag vill vinna denna är för att jag dricker alldeles för lite vatten och alldeles för mkt annat. Jag känner mig ofta uttorkad, men tycker att vanligt vatten är så tråkigt (jag menar, kolsyra är ju såååå mycket roligare!). Jag ser en väldigt hälsosam utveckling för egen del och har länge funderat på att införskaffa en Soda Streamer (jag kommer dock bara använda den för att göra kolsyrat vatten och inget annat) och att få en i julklapp hade ju varit ultimat.

  Idag ser jag tyvärr att jag kommer bli riktigt sjuk om jag inte börjar ersätta all dålig dryck med vatten, och jag hade hoppats att en Soda Streamer för att kolsyra vatten hade kunnat hjälpa mig på vägen mot ett hälsosammare liv och mindre läsk.

  Jag gillar dig redan på Facebook och följer dig redan på Bloglovin’ (vem gör INTE det, liksom?)

  Kram kram1

 55. Åh det vore den ultimata julklappen till min pappa! Jag blir galen på honom för att han köper så mycket flaskor och har verkligen försökt övertala honom att det är fruktansvärt att förstöra naturen bara för kolsyrat vatten. Men han ger sig inte, tycker så mycket om det. Så det här är nog min enda chans! Han har dessutom jättelångt till närmsta affär så en hel del avgaser blir det dessutom. Hoppas, hoppas jag vinner! Det vore en fin present till moder natur!

 56. Vår väl använda sodastream börjar bli till åren. Det skvätter och lever var gång vi använder den, börjar bli lite trött på att få vatten i ansiktet var gång! Känner att en ny skulle sitta fint då kolsyrat vatten trots allt är något man dricker varje dag. Tänk att få ge denna fina sak i julklapp till hela familjen, en julklapp som skulle uppskattas av oss alla! Jag håller tummarna för att den får en plats under granen i jul 🙂

  Gillar & följer

 57. Den perfekta juklappen till en som älskar bubbelvatten! Som student är det inte direkt ekonomiskt att springa och köpa bubbelvatten i affären hela tiden och denna maskin skulle spara mig så mycket tid och pengar! 🙂

 58. victoria andersson

  Denna skulle jag vilja vinna för att ge bort till min pappa i julklapp,han har länge velat ha en sådan men aldrig kommit till skott att köpa en, tror det skulle bli en uppskattad julklapp! 🙂

 59. Önskar vinna denna, då det skulle göra vattnet så mycket roligare.
  Dricker i stort sätt aldrig vatten. Det smakar så trist och istället köper jag Loka. Kanske vore det här ett sätt för mig att få i mig mer vatten 🙂

 60. Jag dricker flera liter cola light i veckan, vilket inte är bra alls förstås, men det är ju så gott med kolsyrade drycker…
  Hade jag vunnit en sodastream hade jag bytt ut all denna läskkonsumtion mot vatten istället vilket hade varit förträffligt bra!

  Jag gillar och följer på facebook och bloglovin med 🙂

 61. Från att vara colamissbrukare,
  är vi numera vattenslukare.
  Vatten är inte särskilt gott,
  men bättre har vi aldrig mått.
  Hälsan går före allt det söta goda,
  önskar att vi kunde göra egen soda.
  Tanken på att slippa panta är skön.
  Alla borde ha en för att skona miljön!

  Gillat på facebook såklart, allt på Adaras.se är underbart!

  Kram och God Jul
  Lotta

 62. Vayleth Oldenburg

  Dricker flera liter vatten om dagen
  Men gillar inte kran vatten
  Utan bubblor vill jag ha
  Blir dyrt köpa detta
  Skulle bli mycke enklare å billigare med en sådan här maskin

 63. Jag skulle verkligen vilja ha den dels för att jag ska flytta nästa år och dels för att jag dricker fruktansvärt mycket läsk, vilket ju inte är bra.

 64. Åh vad jag BEHÖVER vinna en sån här!
  Tonårsmorsa med ledbesvär ska INTE behöva kånka tunga läskflaskor varje dag:-) Vilken dröm att ha en sån här hemma.

 65. OMG! följer dje på bloglovin och facebook!

  Med bubbel vill jag fira jul, det vore väldigt kul.
  Billigt och bra, för ingen slant i fickan jag har.
  Rött som piggar upp, ja så himla gött!
  Nu håller jag tummar och tår, och hoppas att jag en soda strem får.

  Sen att jag älskar bubbelvatten måste man väl nämna! Är dålig på att dricka vatten (jag vet hur viktigt det är, men tycker inte det är så gott oftast…) Men med bubbelvatten och citron eller lime, ja då hinkar jag i mig vatten haha 🙂

 66. Jag följer dig på FB Tina Carlström.
  Jag har länge, ja då menar jag flera år önskat mig en sodastreamer.
  Jag älskar bubbelvatten och köper hem onödigt mycket på flaska. Det vore ju så mycket bättre för miljön och min ekonomi om jag i stället hade min alldeles egna sodastream hemma så jag kan göra eget bubbelvatten. Denna var ju dessutom gryt snygg vilket gör att den gärna får stå framme som en snyggt designad pryl.
  Hoppas på dela många bubbliga stunder med mannen i soffan =)

 67. Följer redan på båda, min motivering är att båda mina föräldrar älskar kolsyrat vatten, och köper det hela tiden, jag tycker att det skulle vara bättre med en sodastream men tror inte att de vill lägga pengar på det så en sodastream skulle vara bra! Jag älskar också kolsyrad limekaktus saft, godaste någonsin …

 68. Jag är en fattig student som lever på lån. Jag ska snart flytta till en studentlägenhet/korridor. Dricker väldigt mycket läsk om dagarna för att få i mig den energi jag behöver för att inte vara allt för trött när jag är i skolan. Förutom läsk, så dricker jag knappt någonting alls – inte ens vatten, hatar det – och jag dricker framför allt inget energigivande så som kaffe och energidrycker. Jag tål inte för mycket Koffein och därför är det bra med en cola Zero ibland.

  (Det finns säkert hälsosammare sätt att få upp sin energi på, men just detta sätt funkar för mig.)

 69. Jag vill helt enkelt vinna för att min gamla soda streamer exploderade förra veckan. HAHA.
  Jag är i princip beroende av mitt bubbelvatten fast det är inte direkt så att man kan unna sig själv en ny såhär i jultider när så mycket annat måste inhandlas.
  Så jag håller tummarna och hoppas, hoppas, hoppas!

 70. Selicia Strindlund

  För att piffa upp min lägenhet med något fiffigt och snyggt. Och spara in pengar på det + en godare dricka!
  Kram

 71. Hela vår familj älskar bubbelvatten och vi köper alltid massa loka och ramlösa! och för oss vore det mycket smidigare att ha en soda streamer. så om jag skulle vinna denna skulle jag ge den till min älskade mamma som länge funderat på att köpa en sån här men tycker det är lite dyrt.

 72. Jag vill vinna för att jag älskar röda saker till köket. Och jag sparar på mig så mycket som möjligt då jag snart hoppas kunna flytta till något eget fint litet ställe. 🙂

  Följer på bloglovin’. 🙂

 73. Jag är en sådan person att jag inte tycker om läsk eftersom det alltid är så mycket kolsyra i den, man måste alltid skaka och öppna korken lite för att få bort en del av den. Men med den här kunde jag själv anpassa mängden kolsyra till hur jag vill ha det, super bra tycker jag! 😀

 74. Min sambo har önskat sig en sån hela året!! Jag har ingen julklapp till honom ännu, dels pga av att jag inte har mycket att ge ekonomiskt just nu… Vore helt fantastiskt att kunna ge en riktigt julklapp! Görsnygg i rött!

 75. Har ingen bra motivering till detta, mer än att det var kärlek vid första ögonkastet. DEN HÖR HEMMA PÅ MIN KÖKSBÄNK.
  (gillat på fb)

 76. Min pojkvän har länge haft “Sodastream” skrivet högst upp på önskelistan. Han är den finaste människan jag känner och jag vill så gärna ge honom vadhelst han önskar sig. Tyvärr har jag, som ung journaliststudent, väldigt lite pengar och kan därför inte köpa en till honom,
  Jag skulle gråta av lycka om jag vann en Sodastream – eftersom jag äntligen skulle kunna ge min skatt en present han förtjänar.

 77. Min pojkvän har länge haft ”Sodastream” skrivet högst upp på önskelistan. Han är den finaste människan jag känner och jag vill så gärna ge honom vadhelst han önskar sig. Tyvärr har jag, som ung journaliststudent, väldigt lite pengar och kan därför inte köpa en till honom,
  Jag skulle gråta av lycka om jag vann en Sodastream – eftersom jag äntligen skulle kunna ge min skatt en present han förtjänar.

  (Jag följer dig sedan länge tillbaka)

 78. Mitt kök går i rött och svart tema, och en röd sodastream skulle bli perfekt. Har haft en äldre modell tidigare, som gick sönder för några år sedan. Jag är en person som inte tycker om jätte kolsyrad läsk, som dem flesta läsker är, så därför kan jag anpassa hur mycket kolsyra jag vill ha. Jag dricker även väldigt mycket kolsyrat vatten, och det kan blir ganska dyrt till slutändan, så om jag vinner så kan jag lägga pengarna på någonting annat och göra min egna kolsyrat vatten 🙂

 79. Marie-Louise Nilsson

  Jag har länge på nätet användt sök – för att hitta en sådan till mitt kök. Om denna klappen hämtas – det massa smaker bubbel väntas!

 80. Jag hoppas vinna då jag nyss flyttat hemifrån, och därmed bort från familjens sodastreamer. Jag älskar att bubbla till det, så jag håller mina tummar för att jag genom denna tävling snart får göra det igen! 🙂

 81. Följer på Facebook

  Mer skillnad för miljön vill jag göra
  Vår fina natur vill jag inte förstöra
  Världen ska räcka i många långa år
  Med den här maskinen kan vi göra så vårt klot bättre mår!
  Den hade passat så fint till vårt röda kökskakel
  Speciellt nu när jag fyller 30 och ska ordna med spektakel 🙂

 82. För mig är läsk något jag Älskar men det blir så otroligt dyrt i längden att köpa pengarna går åt. Men med denna skulle jag spara en massa pengar pluss att jag velat ha en länge nu.

  Gillar på facebook sedan förut/ följer på bloglovin

  Kram

 83. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Skulle vilja vinna denna till min farmor och farfar som dricker en hel del kolsyrat vatten. Tycker det känns lite onödigt, vore verkligen kul att kunna ge dem denna!

  Följer dig på bloglovin och gillar dig på facebook sen tidigare.

 84. Det här hade varit den perfekta julklappen till mig & min lilla lägenhet! Jag är beroende av kolsyrat vatten & cola åh det börjar bli rätt tungt att bära hem flera liter i veckan. Hade varit underbart att bara kunna ställa sig vid diskbänken & streama sin egna dricka utan att få ont i armar & rygg :} Hoppas på tur, det skulle göra hela min jul!

  Puss & Kram!

 85. Jag vill vinna så jag kan ge den till min mamma och hennes sambo som älskar bubbelvatten. Men de tycker det är så krångligt att åka iväg och köpa en sådan och påstår att de inte behöver den. Men så avgudar dom min och tycker den är jätte finurlig. Så vinner jag kommer min mamma och hennes sambo att få den. De som älskar bubbelvatten.

 86. Jag vill vinna därför att jag alltid önskat mig en sodastream, vore härligt att få kolsyrat vatten till maten & göra egen läsk till helgen 🙂

  Gillar dig redan på FB 😉

 87. Dottern ska snart hemifrån flytta,
  en Sodastream skulle komma till nytta,
  för bubbelvatten hon gillar såklart,
  miljövänligt, billigt och smart,
  smaksatt eller naturellt –
  blir vattnet helt exceptionellt,
  när jag till henne ska gå på besök,
  vill jag att denna röda skönhet ska pryda hennes kök!

 88. Dottern ska snart hemifrån flytta,
  en Sodastream skulle komma till nytta,
  för bubbelvatten hon gillar såklart,
  miljövänligt, billigt och smart,
  smaksatt eller naturellt –
  blir vattnet helt exceptionellt,
  när jag till henne ska gå på besök,
  vill jag att denna röda skönhet ska pryda hennes kök!

  Gillar på facebook!

 89. OK, jag må vara supertråkig, men jag vill bara ha bubbelvatten! Godare än vanligt vatten och givetvis bättre än sockerdrycker. Behöver dock en maskin för att tillverka mitt goda bubbelvatten!

 90. Jag är med! Jag har önskat mig en sodastreamer under många år, vet att min bror och hans fru hade en och jag gjorde alltid dricka i den, det var så gott! Tyvärr har inte min familj råd med en sån, skulle va nice att kunna överraska mina föräldrar med denna!

  Jag gillar din Facebooksida sen innan under namnet Liil Babustyle

  Tack för en toppentävling!

 91. mina föräldrar dricker mängder av kolsyrade drycker, vilket blir dyrt i längden och det är inte heller bra för miljön med alla dessa flaskor. När de själva inte har kommit underfund med att detta är en smart grej så hoppas jag vinna den till dem.

 92. åhhh, jag vill så gärna vinna den!! för då kan jag ge den till min mamma i julklapp! hon älskar kolsyrat vatten så det skulle vara sjukt nice att få ge den till henne i julklapp!!:D

 93. Gillat på FB – Nina Holm och följer dig på bloglovin 😀

  Jag borde vinna för att vi försöker leva nyttigare och mindre läsk, detta vore ett fantastiskt alternativ för oss. Jag har deltagit i många tävlingar i December men fortfarande inte vunnit en enda :/ Vore så kul att blogga om den – win win 😀

 94. Decibel Sandstedt

  Jag är verkligen i behov av denna röda bubblare! =P

  Sodastream som aldrig sviker,
  när du törstar efter bubbliga drycker!
  Slipad är den på sin teknik,
  i köket står den röd och unik.
  Levererar bubblor efter smak,
  Detta skulle bli min favorit leksak. <3
  För denna maskin mitt hjärta slår,
  Hoppas och önskar att jag den i julklapp får.. =)

  MVH/ D

 95. I hemmets hjärta ska den stå
  tur den ej är blå
  den röda färgen är så grann
  vad jag önskar att jag vann
  så jag fick spara vår miljö
  och slapp att i affären stå i kö
  ja tänk att få världens bästa dryck
  bara med ett litet tryck!

 96. Vatten är alltid bäst men vill man som student som jag är lyxa till det skulle en snygg röd sodastream sätta färg och lyx i min vardag. Bubbelvatten med citron i skulle inte vara fel var dag.

 97. Den passar perfekt till mitt fina kök! Jag vill istället för halvljummet vatten i glas, göra god bubbelvatten till måltiderna 🙂

 98. Grymt snygg var den, men jag vill inte bara vinna för att den e så fin och passar in hos mig utan den e ju helt jäkla grym också och jag har ingen och jag har viljat ha en länge!:D

 99. Till min älskade mamma hoppas jag att tomten ger en fräsig gåva
  För nu jobbar han för högtryck kan jag nästan lova
  Jag vill inte att mor ska sina krafter slösa
  på att bära hem Loka och Ramlösa
  För bra vatten har hon ju själv i kranen
  Resten fixar klappen som förhoppningsvis hamnar under granen

 100. Nu efter jul är det bort med allt fläsk
  Dricka vatten istället för läsk
  med denna tjusiga juliga maskin
  sparar jag både mina på ica i kön
  och drar även mitt strå till stacken för miljön
  kolsyrat vatten får bli 2014 års bensin

 101. Min pojkvänn älskar coca cola. Men det blir ju tungt att bära hem i från butiken & sedan gå och panta allt igen. Därför hopps jag att jag denna vinner 😀

 102. Älskar bubbelvatten, men har alltid dåligt samvete när jag köper massa småflaskor hem. Skulle va underbart att få dricka de utan dåligt samvete. Ha de bäst!

 103. Jag är gärna med och tävlar, detta är ju helt klart en toppen vinst och något som jag och dottern önskat oss här hemma väldigt länge. Det vore nämligen så smidigt att kunna göra egen läsk här hemma, eller varför inte bara dricka bubbelvatten något som vi verkligen skulle spara en och annan krona på då vi köper en hel del bubbelvatten hem hit. Vore helt klart en av det bästa julklapparna under granen i år om denna kom hem till oss.

  Följer din blogg via bloglovin sedan tidigare, och gillar även din sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 104. Jag gillar verkligen läsk och har i flera år velat ha en SodaStream men inte köpt då jag är ‘fattig student’. Som det är nu har jag inte råd att köpa läsk utan jag dricker enbart vatten, men om jag hade en SodaStream skulle jag kunna dricka läsk igen eftersom det är hyfsat billigt att tillreda i en sådan!

 105. Jag tycker min sambo förtjänar denna! Han är så himla omtänksam,finns verkligen där för en & är en riktig familjeman! Sen älskar han verkligen köksmaskiner i rött! Han skulle bli så glad om han skulle få en sån i julklapp då dom är lite dyra att köpa!

  Nu följer jag även dig på bloglovin & gillar din Adara Magazine på FB!

 106. annica la sundström

  En jul utan sodavatten är som ett bröllop utan bubblor i glaset -med denna får jag hjälp att fixa kalaset. Vi skålar sen för både brudgum och tomtefar , vem vet det kanske är samma karl 🙂

 107. Jennya Johansson

  Motivering: Vi måste vara rädda om jordens resurser och det är vansinne att köpa vatten på flaska utifrån miljöaspekten. Jag hoppas på turen att vinna en, för då värnar jag inte bara om miljön utan spar både tid, energi och pengar då jag slipper kånka vatten hem från matbutiken. Mitt kök går i rött så den skulle gifta sig med min inredning!

  Jag följer bloggen

  Jag gillar på FB

  Glada hälsningar Jennya

 108. Jag är gärna med! 🙂
  Varför vill jag vinna? Sambon har pratat länge om att han skulle vilja ha en sådan och det skulle vara kul om man vann, då får han en sådan i julklapp. Som sedan kan stå på vår fina köksbänk i vårt radhus som vi flyttar till i februari 🙂

 109. Skulle väldigt gärna vilja ha en sån här, då jag tyvärr dricker väldigt mycket kolsyrat vatten, och det blir dyrt för ekonomin så detta ahde varit perfekt!
  Och skulle passa perfekt med våra andra röda köksartiklar 🙂

 110. Min bror hjälper mig med allt, även om jag inte ber honom. Han är verkligen världens finaste. Så snäll, omtänksam, smart och godhjärtad. Han älskar Soda stream och har tittat på denna nya röda ett bra tag nu, och det skulle värma mitt hjärta till tusen om jag fick ge honom en sådan! Dessutom skulle jag vilja se hans min om han fick detta fina paket. Han är inte direkt bortskämd med gåvor, så det skulle vara oerhört härligt att få se! Så ja, jag håller tummarna <3

 111. Jag ska flytta hemifrån nu vid årsskiftet och denna SodaStream skulle vara en perfekt vinst då det verkligen är något som står högt upp på min önskelista! Jag är fullkomligt beroende av kolsyrat av vatten och köper hem Ramlösa nästan dagligen, vilket inte blir så billigt i längden och definitivt en dålig ovana. Därför skulle en egen SodaStream få en att spara in lite pengar.. Med både mig och framtida sambon som studenter så lever man ju inte direkt under de bästa förhållanden ekonomiskt, så skulle vara kul att överraska honom med denna 🙂

  För pluspoäng så följer jag nu ADARAs på Bloglovin samt gillar Adara Magazine på facebook 🙂

 112. Åh jag vill verkligen vinna denna! jag och min sambo har haft en gammal sodastreamer, men den läcker och håller på. Sen slängde vi även flaskorna, för att de blev så himla sunkiga, så att den nu är helt obrukbar. Vi älskar bubbeldricka, men är inte så sugna på läsk hela tiden, och hur nyttigt är det egentligen? Vi har länge tänkt att köpa en ny, men med studenters plånböcker är det inte möjligt. Som jag har längtat efter självbubblat vatten! Hade varit årets bästaste julklapp om jag vann!

 113. I år blev familjens önskelistor till tomten långa,
  då våra önskningar var väldigt många.
  Såklart kan han ju inte komma med allt,
  då han delar ut klappar överallt.
  Det är därför mycket som vi fortfarande behöver,
  och till allt det räcker inte våra små löner.
  Att få vinna detta vore därför underbart,
  då är allt vi behöver nästan klart.

 114. Behöver bubblorna i mitt liv men är så tungt att släpa hem alla flaskor från affären och sedan upp till 3dje våning , onödigt åxå när man har vatten i kranen

 115. Hej!
  Vi har länge jobbat med en tema uppgift i skolan, om just miljön.
  Att rädda världen var uppdraget och kanske skulle denna kolsyre maskin hjälpa till att göra just det? Min pappa köper oändligt mycket kolsyrat vatten och alla dessa PET-flaskor är inte direkt bra för miljön!
  Plast tillverkas av olja och om vi fortsätter så här så kommer den tillslut att försvinna. Så det skulle vara otroligt roligt att vinna denna maskin till min pappa, så han kan sluta slösa på PET-flaskor! Han flyttar även till en ny lägenhet den 1 januari så det kan ju bli en kombinerad jul & inflyttningspresent! Kram

 116. Jag vill vinna en sodastrem för att hjälpa till att släppa ut mindre växthusgaser! Skulle vara coolt att servera “egen gjord” julmust och annan dricka!!

  Gillar på fb!

 117. Är med 🙂

  Vill vinna för att denna skulle vara snygg i vårt kök och så skulle det bli lite lättare för mig att dricka tillräckligt om jag ägde denna tror jag (vilket lär behövas när jag snart får en bebis som ska ammas/torka ut mig :P).

  Följer på bloglovin.

  Kram Matilda

 118. Tänk att göra nyttig läsk till barnen av hemmagjord saft och vatten ifrån kranen. Med en soda stream och lite simsalbim håller familjens kropp i trim !

 119. Att kunna unna sig mineralvatten var dag,
  det skulle göra mig väldigt glad.
  Som student har man inte alltid råd att unna sig sådant gott,
  även om jag ibland unnar mig något flott.
  En soda stream i mina ägor vore toppen,
  så att vinna en vore helt underbart för kroppen!

 120. Jag är självklart med.

  Anledningen till att jag vill vinna soda streamen är för att jag vill sluta köpa massa dricka, som är både onyttigt, dyrt och tungt att släppa hem. Dessutom värnar jag även mot miljön genom att t.ex slippa all pant som blir. Apparaten är ju även väldigt snygg att ha framme, och så finns det så många olika smaker att välja mellan som jag tror att jag och vänner skulle tycka om.

  Följer dig via bloglovin och fb sen tidigare: Frida Bergner

 121. Jag vill vinna därför att jag skulle vilja överraska min sambo med denna i julklapp, tror det skulle bli mycket uppskattat!

 122. Elisabeth Akestam

  Åh vilken chans, att få vinna en sodastream
  Med sin röda färg är den så klar och fin!
  Röd och vit är färgen i mitt kök,
  Slippa köpa flaskor och ha ett sånt stök..
  Morsan min kan få cola light, hennes favorit
  Medan min far dyker upp och vill ha apelsin
  Allas favoriter jag skall hemma ha i behåll
  Nu slipper jag oroa mig, jag kommer att ha koll!

  *gör iordning en bänk, redo för plats till en ny “familjemedlem”*

 123. Jag är gärna med. 🙂

  En soda streamer är bättre för miljön,
  och med en sådan hemma kan man fixa gott bubbelvatten
  med goda smaker, de hade verkligen varit en perfekt julklapp till mej, som skulle behöva dricka mer vatten dagligen.

  Hoppas på tur.

  Gillar och följer dej redan på facebook och bloglovin.

 124. Jag skulle gärna vinna den och ge bort den till min kompis i inflyttningspresent 🙂 Hon och hennes kille har köpt ett radhus och ska flytta in i början av januari och jag vet att hon önskat sig en sån så det hade vart perfekt att överraska dom med 🙂

  Gillar/följer dig på fb och bloglovin sen tidigare.

 125. Jag har faktiskt ingen extraordinär anledning till varför jag skulle vinna.
  Älskar rött, och mineralvatten.
  Är ensamstående textilkonstnär med två barn.
  Hela familjen började leva nyttigare när min man gick bort för två år sedan i leukemi.
  Hade varit väldigt fin i vårat kök 🙂

 126. Mattias Gustavsson

  En sådan lyxig apparat, vill mamma skaffa snart.
  Så den som julklapp jag kan ge, tänk en sån succé.

 127. Jag följer dig på både facebook och bloglovin sen tidigare, ja sen väldigt lång tid tillbaka 🙂

  Varför jag ska vinna?
  Jo… för att jag börjat tycka om vatten. Kolsyrat sådant!
  Förr drack jag typ enbart läsk… och juice/mjölk osv också såklart. Men kolsyrat vatten (eller kranvatten) drack jag INTE. Idag, ett år efter min gbp-operation, dricker jag typ uteslutande vatten! Jag älskar´t!

  Men det blir dyrt i längden – eftersom jag gärna dricker kolsyrat vatten. Mycket pantflaskor också, och på så vis stor påverkan på naturen. En sodastreamer skulle underlätta min vardag, den skulle lätta livet för bankkortet OCH den skulle göra att jag gör mindre skada på vår natur. En win-win-win-situation alltså!

  Kram Annika
  [email protected]

 128. Jag borde vinna eftersom att jag nyligen slutat dricka mjölk eftersom att jag inte mår bra av det. Dricker alltid vatten, vilket är tråkigt. Denna skulle vara perfekt!

 129. Britta Högström

  Oj vad det är många
  som din uppmärksamhet vill fånga
  Jag önskar att jag sticker ut
  så alla får höra mitt glädjetjut
  det skulle höras ända från Lund till Spånga

  Gillar och följer sen lång tids tillbaks

 130. Vet helt ärligt inte hur mycket min storebror har tjatat om en exakt sådan, det hade varit sååå himla skönt att få slippa hans tjat ifall jag vann den och gett den som en julklapp. Snälla, hjälp mig hahaha. 🙂

  – Nejmen, vi har ingen sådan så det hade varit kul med en och jag tror att hela vår familj skulle haft en användning utav den!

  Gillar din facebooksida sedan väldigt länge, heter Genta Alihajdari!
  Kram

 131. Jag är gärna med !
  Följer Adaras på bloglovin sedan tidigare .Inlägg nr 4.
  Gillar Adara-Magazine/ på fb ,Christina Kaakinen
  Precis den jag drömt om denna vinst och nu är det på minuten .
  God Jul !

 132. Har inget rim eller så.
  Vill helt enkelt kunna göra kolsyrat vatten och läsk hemma, och på så vis slippa bidra till de tunga transporter som sådana färdiga drycker innebär. Onödig miljöbelastning.

 133. Jag dricker mycket bubbelvatten och egentligen är det galet att jag köper hem vatten från affären. Vi måste vara rädda om jordens resurser och värna om miljön. Med en sodastreamer skulle jag värna om naturen och samtidigt spara både tid, energi och pengar!

  Jag gillar på FB under mitt namn ovan. Följer bloggen och gillade tävlingsinlägget på din blogg som nr 4.

  Glada hälsningar jenya

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet