Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 10: Lyxig julklapp från Swiss Clinic

Swiss Clinic Skin Roller & Rejuvenating Serum

Vad sägs om bättre hy inifrån och ut?
Här är behandlingen som med pormaskar, ärr, akne och fina linjer gör slut.
Mikronålar i kirurgiskt stål stimulerar tillväxt av nya celler,
Medan Rejuvenating Serum är perfekt för dig som höga krav ställer.

I samarbete med Swiss Clinic tävlar jag i dagens lucka ut ett fantastiskt hudvårdskit med allt du behöver för att få bättre hud – inifrån och ut. Hudbehandlingen Swiss Skin Renewal  vann 1:a pris på Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015 i kategorin Årets Innovation och har hyllats av både hudterapeuter och skönhetsredaktörer. Själv tycker jag att det är en behandling alla borde ha hemma. Får du in rutinen kommer du märka att du får mycket bättre hud bara efter någon månad.

Julklapp från Swiss Clinic (värde 1 180 kr)

Woman using Skin Roller

Swiss Clinic Skin Roller 0,5 mm, 490 kr

Swiss Skin Roller är en behandling med 540 nålar i japanskt kirurgiskt stål som gör tusentals små mikrokanaler i huden vilket ger en din hud en bättre chans att ta åt sig alla näringsämnen från hudvården. När du drar rollern över huden i olika riktningar stimulerar den tillväxt av ny bindväv och hudceller vilket i sin tur slätar ut ojämnheter och ger dig en friskare hy.

Behandlingen stimulerar och förnyar huden – inifrån och utifrån. Ärr, akne, fina linjer och rynkor reduceras, huden blir mjukare, blodcirkulationen stimuleras, elasticiteten förbättras och stora porer minskas. Efter behandling med Swiss Skin Roller absorberar huden, tack vare mikrokanalerna, upp till 300% mer av serum eller gel som appliceras.

Läs mer: Steg för steg med Swiss Clinic: Få bättre hy med mikronålar!

Swiss Clinic Skin Roller & Rejuvenating Serum

Swiss Clinic Rejuvenating Serum, 690 kr

Rejuvenating Serum är ett lugnande och fuktgivande serum som återskapar hudens naturliga fuktbalans och främjar hudföryngring. Med den aktiva ingrediensen betaglukan hjälper serumet till att stimulera immunförsvarets vita blodkroppar och främja produktionen av nya hudceller och kroppens naturliga produktion av kollagen. Studier visar också att Swiss Rejuvenator ger förbättrad läkning vid lätta hudsår, en snabb och effektiv läkning vid brännskador, jämnar ut torr och sprucken hud och befriar huden från eksem och svamp.

Swiss Clinic Skin Roller & Rejuvenating Serum

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

LYCKA TILL! ♥

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Jasmine!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share