Loka Kryddigt Päron – årets vintersmak 2014

Loka Kryddigt Päron – årets vintersmak 2014

Loka Kryddigt Päron - Vintersmak 2014

Har ni sett årets vintersmak från hälsokällan i Bergslagen? Loka Kryddigt Päron. Det beskrivs som ett härligt möte mellan den asiatiska ingefäran och den svenska villaträdgården. Jag har såklart provat!

Förra årets vintersmak från Loka var Pepparkaka och året innan det var det Äpple & Kanel. Loka Kryddigt Päron blir som ett mellanting. En kombination av söt frukt och kryddor. Till en början tyckte jag att smaken var väldigt mysko. Jag var inte alls beredd på hur “kryddigt” vattnet skulle vara. Eftersmaken är desto bättre och sedan är det något beroendeframkallande med den djärva tonen av ingefära.

Min smakreaktion – Loka Kryddigt Päron:

Loka Kryddigt Päron - Vintersmak 2014
1. Nämen URK! // 2. Måste prova en gång till. // 3. Vill ha meeeeer. Kan inte låta bli att smutta på denna dryck. 

Av någon anledning känns det som att årets vintersmak är lite som sushi – antingen så hatar man det eller så börjar man älska det enormt mycket (och blir smått beroende). Jag hör nog till den andra kategorin. Första klunkarna gillade jag inte alls, men sedan fick jag nästan ett smått sug efter den spännande kombinationen av sötma och sting. Så summa summarum, jag kommer nog köpa Kryddigt Päron fler gånger framöver! 🙂

Vad tycker du om årets vintersmak? Har du provat eller vill du smaka den? 

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

5 reaktioner på ”Loka Kryddigt Päron – årets vintersmak 2014”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet