L’Oréal Paris Trendsetter Search

L’Oréal Paris Trendsetter Search

L’Oréal Paris Trendsetter Search L’Oréal Paris Trendsetter Search

Woho! Jag kom vidare till semifinalen i L’Oréal Paris Trendsetter Search-tävling. L'Oreal Paris nästa trendsättare kommer 2015 bland annat få åka till olika modeevent, rapportera bakom kulisserna, resa till Paris och blogga för L’Oréal Paris. Hur roligt vore inte det? 😀 

Jag hämtade precis ut ett fullproppat Trendsetter-kit med härliga makeupprodukter från L'Oréal. Nästa tävlingsmoment är “all about style“. Vi ska filma en look från topp till tå med något av följande teman: Bohemian, glam, rock eller romantic.

Natta ska hjälpa mig filma i helgen så förhoppningsvis hinner jag ladda upp videon senast på söndag. Tills vidare får ni jättegärna rösta på mitt första bidrag HÄR. Då blir jag supermegaglad 😀
Puss!

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

8 reaktioner på ”L’Oréal Paris Trendsetter Search”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet