Artikeln innehåller reklamlänkar

Crawl med Josefin Lillhage

Speedo Watergem

I dag börjar jag dagen på bästa möjliga sätt. Med träning! Det är äntligen dags för mitt andra crawl-pass med f.d. elitstjärnan och VM-medaljören Josefin Lillhage. Sist jag var där hade jag så himla roligt. Vi tränade i en timme i vattnet, med fokus på andningen. Den timmen gav mig så mycket extra energi hela dagen. Därför ser jag fram emot samma härliga boost i dag.

Måste förresten tillägga att den svarta sculpture-baddräkten är den bästa jag någonsin provat! Speedo skickade tre baddräkter från deras höstkollektion till mig. Alla var superfina men jag fastnade totalt för denna, Speedo Watergem. Den är otroligt smickrande för kroppen, är väldigt bekväm att ha på sig och fixar en skitsnygg figur! Den är till och med så snygg att jag funderar på att ha den som body under en kjol framöver. Hur som helst, det är extra roligt att träna när man känner sig snygg – och bekväm 😉

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share