Artikeln innehåller reklamlänkar

Hudvårdstips för torr hy: L300 Intensive Moisture

L300+ Intensive Moisture Hudvårdsserie

Här kommer ett litet tips till dig med torr hy! Nämligen L300s ljusrosa hudvårdsserie Intensive Moisture. Det är en snäll och prisvänlig serie som vårdar huden och hjälper till att bibehålla hudens naturliga fuktbalans.

Du har säkert sett L300s olika serier hos Apoteket. Men visste du att L300 är en svensk hudvårdsserie som står för ”Läkemedelsprojekt 300”? Hudvårdsserien baseras på den medicinska upptäckten kring hudens egna intelligenta sätt att återfukta sig själv. Produkterna bygger därför på samma ämnen som huden själv producerar för att hålla sig mjuk och spänstig. De är utvecklade för att hjälpa huden att behålla rätt fuktbalans och stärka barriärfunktionen. Något som är särskilt välbehövligt i vårt nordiska klimat där huden ofta utsätts för stora temperaturväxlingar.

Hudvårdstips för torr hy: L300 Intensive Moisture

L300+ Intensive Moisture Hudvårdsserie

Den ljusrosa serien, Intensive Moisture, är särskilt anpassad för torr hy och innehåller Intensive Moisture 3 in 1 Micellar Cleansing Water, Cleansing Mousse, Cleansing Milk, Face Cream +, Eye Cream + och Night Cream +.

L300 Intensive Moisture Night Cream +
Night Cream+ innehåller hudens egna fuktbevarande ämnen karbamid, salt och mjölksyra. Liksom ceramider som hjälper huden att återställa dess naturliga återfuktningssytem och ett vaxkomplex som stärker hudens barriär.

Jag tycker egentligen att allt som saknas är ett serum. Annars är detta en komplett hudvårdsserie med allt du behöver för att boosta din torra hy. Produkterna är även oparfymerade och fria från parabener och mineraloljor.

L300 7 in 1 CC Cream

Jag måste också passa på att tipsa om L300 7 in 1 CC Cream med SPF 15. Det är en underbar CC Cream som är supersmidig att använda, jämnar ut hudtonen, ger lyster och återfuktar väldigt bra. Den passar utmärkt för alla hudtyper.

L300+ Intensive Moisture Hudvårdsserie

Produkterna i L300 Intensive Moisture kostar mellan 55-125 kr och finns att hitta på Apoteket.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share