Artikeln innehåller reklamlänkar

Vardagslyx med Nivea: Rengörande nyheter & spatips

Nivea - Vårnyheter 2016

Visst är det härligt att det inte behöver kosta skjortan att unna sig spalyx till vardags? Här är några spännande nyheter från Nivea och tips på hur du kan lyxa till det hemma.

[dropcap]T[/dropcap]ro mig, om du gillar Niveas ikoniska kräm i blå plåtbruk kommer du älska de senaste nyheterna! I morse bjöd Nivea in till ett event på fina Selma City Spa i Stockholm för en inspirerande timme där ”the art of care and cleansing” stod i fokus.

I vår lanserar Nivea nämligen rengörande och vårdande produkter som ansiktsrengöring, ansiktsservetter och duschmousse. Både ansiktsrengöringen, Nivea Creme Care Facial Cleansing Cream (65 kr/150 ml), och ansiktsservetterna Creme Care Facial Cleansing Wipes (50 kr/25 st) har samma underbara doft och vårdande ingredienser som i klassikern Nivea Creme. Ansiktsrengöringen har även en speciellt utvecklad rengöringsformula med högeffektiva oljor som rengör huden på ett skonsamt sätt. Rengöringsservetterna  rengör huden milt och effektivt (och tar även bort vattenfast makeup). Servetterna är även riktigt återfuktande och är även tätare än tidigare wipes vilket gör det ännu lättare att ta bort smink och rengöra ansiktet.

Nivea - Vårnyheter 2016

En annan riktigt spännande nyhet är Nivea Care Shower Silk Mousse (50 kr) som lanseras vecka 17 i tre olika dofter. Det är duschcreme i mousseformat. Duschmousse har ju blivit synonymt med lyx och avslappning men i och med lanseringen av Silk Mousse kan vi Svenssons unna oss det även till vardags. Silk Mousse innehåller exklusivt silkesextrakt som är mjukgörande, återfuktande och skyddar hudens naturliga fuktbalans. Det är en rolig och härlig produkt att applicera och som gör huden mjuk och len.

Vardagslyx med Nivea
En härlig återfuktningsboost efter en ansiktsbehandling med Nivea-produkter

Selma City Spa Stockholm

Vardagslyx med Nivea

Nivea - Vårnyheter 2016

DIY-tips: Ansiktsbehandling med Nivea

  1. Ta bort eventuell makeup och rengör ansiktet med Nivea Facial Cleansing Wipes.
  2. Rengör ansiktet med Facial Cleansing Cream. Massera in rengöringskrämen med cirkelformade rörelser i någon minut. Krämen glider lätt på huden och är väldigt härlig att massera in.
  3. Avlägsna med en ren handduk fuktad med varmt vatten.
  4. Massera försiktigt in en skrubb i ansiktet för att avlägsna döda hudceller. Undvik området runt ögon och läppar. Här använde vi Skin Refining Scrub Face som har mjuka peelingkorn som skonsamt exfolierar huden. Fukta handduken med varmt vatten igen och avlägsna skrubben.
  5. Pensla på en återfuktande ansiktsmask. Här använde vi Daliy Essentials Refreshing Moisture Mask som är en uppfriskande mask med Aloe Vera och Vitamin E som ger huden en intensiv fuktboost. Massera in ansiktsmasken i ansikte, på hals och dekolletage medan du låter den verka i 10-15 minuter. Massage gör verkligen susen för huden!
  6. Ta bort eventuella rester med den varma handduken.
  7. Avsluta med att återfukta huden med en dag- eller nattkräm (gärna ett serum däremellan också). Vi använde Sensitive Day Cream som återfuktar huden och minskar rodnad, stramhet och torrhet.

Nivea Care Shower Silk Mousse, Cream Care Facial Cleansing Cream & Creme Care Faial Cleansing Wipes

Creme Care Facial Cleansing Cream och Creme Care Facial Cleansing Wipes lanseras på Kicks, Åhléns och Lindex vecka 14 och i dagligvaruhandeln från vecka 20.

Vad tror du om dessa nyheter? Något du kommer prova på? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share