Artikeln innehåller reklamlänkar

Mymuesli lanseras i Sverige

Mymuesli - MY THERAPIST IS A CHOCOLATE MUESLI

Välj bland 80 olika ekologiska ingredienser och skapa din egen personliga müslimix. Varmt välkommen får vi säga till Mymuesli som nu lanseras i Sverige!

Mymuesli grundades av de tre studievännerna Max, Hubs och Phil och har funnits online sedan 2007 i Tyskland. Konceptet är 100% ekologisk müsli med så mycket lokala ingredienser som möjlig – utan tillsatt socker och konstgjorda färg- och aromämnen.

I dag finns 36 butiker runt om i Europa, varav den allra senaste är i Stockholm, på Mäster Samuelsgatan 11. På se.mymuesli.com kan du även blanda din egen favoritmüsli från 80 ekologiska ingredienser. Totalt har du 566 miljarder variationsmöjligheter vilket gör det svårt att tröttna 😉

Mymuesli – My therapist is a chocolate muesli

MY THERAPIST IS A CHOCOLATE MUESLI
Müslimix med chocko crunch, macadamianötter, hasselnötter, mörk choklad, kamutflingor, emmerflingor, dinkelfrlingor, purpur-veteflingor och kakaobitar.

Förutom möjligheten att mixa din egen müsli finns även färdigmixade müslifavoriter samt smarta mymuesli2go-produkter. I samband med butiksöppningen i Sverige lanseras Stockholm Limited Edition, en kollektion med fyra olika blandningar som tagits fram för att passa alla tillfällen. Jag har provat mixen My therapist is a chocolate muesli som har både nötter och mörk choklad i sig. Supergott – speciellt tillsammans med frysta hallon!

Jag diggar verkligen hela konceptet och måste definitivt spana in butiken i Stockholm. De snygga förpackningarna gör även detta till en perfekt gå bort-present.

Shop the post (adlinks):

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share