Artikeln innehåller reklamlänkar

Mymuesli lanseras i Sverige

Mymuesli lanseras i Sverige

Mymuesli - MY THERAPIST IS A CHOCOLATE MUESLI

Välj bland 80 olika ekologiska ingredienser och skapa din egen personliga müslimix. Varmt välkommen får vi säga till Mymuesli som nu lanseras i Sverige!

Mymuesli grundades av de tre studievännerna Max, Hubs och Phil och har funnits online sedan 2007 i Tyskland. Konceptet är 100% ekologisk müsli med så mycket lokala ingredienser som möjlig – utan tillsatt socker och konstgjorda färg- och aromämnen.

I dag finns 36 butiker runt om i Europa, varav den allra senaste är i Stockholm, på Mäster Samuelsgatan 11. På se.mymuesli.com kan du även blanda din egen favoritmüsli från 80 ekologiska ingredienser. Totalt har du 566 miljarder variationsmöjligheter vilket gör det svårt att tröttna 😉

Mymuesli – My therapist is a chocolate muesli

MY THERAPIST IS A CHOCOLATE MUESLI
Müslimix med chocko crunch, macadamianötter, hasselnötter, mörk choklad, kamutflingor, emmerflingor, dinkelfrlingor, purpur-veteflingor och kakaobitar.

Förutom möjligheten att mixa din egen müsli finns även färdigmixade müslifavoriter samt smarta mymuesli2go-produkter. I samband med butiksöppningen i Sverige lanseras Stockholm Limited Edition, en kollektion med fyra olika blandningar som tagits fram för att passa alla tillfällen. Jag har provat mixen My therapist is a chocolate muesli som har både nötter och mörk choklad i sig. Supergott – speciellt tillsammans med frysta hallon!

Jag diggar verkligen hela konceptet och måste definitivt spana in butiken i Stockholm. De snygga förpackningarna gör även detta till en perfekt gå bort-present.

Shop the post (adlinks):

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

4 reaktioner på ”Mymuesli lanseras i Sverige”

  1. Gillar verkligen blandningen av rustika detaljer, spröda ingredienser och grov textil. Bra komponerat! Många …..

    1. Tack så mycket! Har köpt skålen och skeden från ett märke som heter House Doctor, skärbrädan från ICA och fyndat det lilla glaset på loppis 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet