Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, lucka 9: 400 koppar kaffe + exklusivt fodral

Julkalender, lucka 9: 400 koppar kaffe + exklusivt fodral

Nescafè Lyx

Dagens lucka presenteras i samarbete med Nescafé. Bakom luckan gömmer sig fyra burkar av snabbkaffet Nescafé Lyx samt ett exklusivt fodral som är designat av Naim Josefi, vinnare av Project Runway Sverige 2012.

De fyra burkarna motsvarar hela 400 koppar kaffe, så detta är definitivt luckan för alla kaffeälskare! ♥

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att motivera varför du vill vinna i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Maria Byland, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

72 reaktioner på ”Julkalender, lucka 9: 400 koppar kaffe + exklusivt fodral”

 1. Jag dricker inte kaffe själv. Dock önskar jag vinna kaffet som en julklapp till min mamma. Jag tycker att hon förtjänar en extra julklapp i år. Hon sliter ögon ur sig, ställer upp så gott hon kan både för mig och dem i sin närhet. Samtidigt arbetar hon enbart natt och har gjort närmsta 30 åren. Man ser verkligen hur hon kämpar för att orka med allting. Utan kaffe skulle hon kollapsa. Det är hennes extra driv och därför skulle hon bli så glad om hon fick glädjen av denna vinst. Jag önskar verkligen henne den vardagslyxen 🙂

  Gillar dig!

 2. Anette Eriksson

  För att få dagen att starta
  måste jag ha den lilla svarta
  det ska vara starkt som attan
  annars somnar jag om på mattan
  Det ska vara med Nescafès etikett
  för jag vill ha det riktigt hett

 3. Jag är med och tävlar, vill vinna för det är perfekt med nescafe, alltid enkelt att få en god kopp kaffe och vilket fint fodral.
  Både gillar och följer sedan tidigare, liselotte andersson

 4. Christina Frisberg

  Ingen dålig vinst till en kaffemoster som jag, jag är självklart med i lucka nr 9 o hoppas innerligt på turen.
  Jag har gillat på fb redan 🙂 <3

 5. Jag har så svårt att hitta julklappar och speciellt att dom ska hitta rätt hem men jag vet någon som skulle Älska att få detta i julklapp.

  gillar sedan förut och följer på bloglovin sedan länge

  Kram

 6. Kristin Lönnqvist

  Jag vill vinna kaffet till min sambo faktiskt! Han gillar kaffe och dricker flera koppar på jobbet varje dag men på hemmafronten blir det inte många koppar för att jag inte dricker kaffe och därför undviker han det. Jag vill ge honom lite utav livets goda!

 7. För att för första gången nånsin känner inte jag någon julstämning,
  Jag stressar ihjäl med mig med tentaplugg, inlämningsuppgifter, jobb och allt som har med jul att göra, enda gången jag kan ta det lite lugnt är när jag tar min första kopp kaffe innan någon annan har vaknat.

 8. Jag har gillat på fb!
  Dricker bara te själv, men mina föräldrar häller i sig kaffe i obeskrivliga mängder. Tror de dricker runt 6-8 koppar per dag, så de skulle verkligen bli överlyckliga för denna julklapp! Tusen kramar <3

 9. Åh, vilken vinst! jag är kaffetokig och behöver nog ha en burk på jobbet, en i handväskan och en i necessären! 😉 Nej, men seriöst så är kaffet på jobbet nästan odrickbart, så det vore perfekt att ha en egen burk i skåpet för att vara säker på att få gott kaffe varje dag.

 10. Nathalie Hofvander

  Jag är med!
  Dessa fodral är perfekta för vårt kök,
  det kommer se snyggt ut – utan bök.
  Mamma hade blivit glad om hon fått dessa,
  då får hon sitta hela kvällen och pressa.
  Pressa i sig den goda drickan,
  så ingen dricker upp – speciellt den lilla flickan.

  Kram

 11. Båda mina föräldrar älskar att dricka kaffe, dom älskar även kakor, tårta och glass i kaffesmak. Dom får ofta köpa nytt och det vore kul att kunna överraska dom med detta pris! Båda har jobbat hårt i år och förtjänar något fint. 🙂

 12. Kaffemaskinen brakade ihop i veckan och vi funderar på att skippa och köpa en ny, det vore ju toppen att testa med Nescafé och deras lyxiga kaffe, med den fina burken kan man ju dessutom ha kaffet på fina hyllan i köket!!

 13. Jag går upp halv 6 varje dag måndag till fredag och därför lever jag på kaffe om dagarna och även på eftermiddagen och om man dricker ett par koppar kaffe varje dag så kostar det ju en del och därför skulle detta vara perfekt! 🙂 Kramisar♥

 14. Cecilia eriksson

  Jag vill vinna för att jag ska ge bort mitt kaffe till min kaffetokiga pappa som älskar nescafe. Ett snyggt fodral gör det bara roligare att ge bort.

 15. Camilla Wihlborg

  Ah, kaffe!!
  Känns onödigt att dra igång bryggaren åt mig själv för en eller två koppar på morgonkvisten…
  Vore ju toppen med snabbkaffe 🙂

  Jag följer dig på Bloglovin sen tidigare.

 16. Lotta Larsdotter

  Hoppas vinna detta till min mamma för hon skulle bli så glad över att få denna lyxiga gåva i julklapp!

  Gillar på FB!

 17. Jag trodde inte Nescafé kunde vara så snyggt! Helt klart trevligare att ställa fram till svärmor då hon helst av allt blir bjuden på just detta kaffe!

 18. Theresia Vidén

  Kaffe, kaffe jag älskar kaffe.
  Just nu bor jag i ett hem utan kök.
  Så det jag har är en Micro och en vattenkokare.
  Snabbkaffe är en jättebralösning då!

 19. Malin Svensk Björck

  Vill ge till min mamma♡
  Hon kan inte göra så mycket just nu eftersom hon återhämtar sig efter att ha stelopererat hela ryggen.
  Hon älskar kaffe men ställer sig ju inte och gör till bara sig själv i perkulatorn. Då vore det här perfekt!
  Då kan hon njuta på morgonen till nyhetsmorgon utan en massa pyssel för att få en kopp kaffe. Sen skulle det bli otaliga under dagen också 😀
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer på bl.

 20. Jag dricker inte kaffe själv men min bror dricker en massa kaffe och vet att det i jul kommer gå massa snabbkaffe så vill vinna så jag kan detta ge till honom .

 21. Ann-Charlotte Larsson

  Hej!
  Det blir en fin-fin julklapp till den flitigt studerande sonen, som bor trångt i Uppsala studentkorridorer och inte har plats för någon kaffemaskin. Dessutom föredrar han smaken av Nescafe Lyx då han tycker det kaffet är mindre beskt.
  Go’ Jul!

 22. Jag fyller år idag men sitter i skolan och pluggar till tentan som är om några timmar. Kaffe behöver jag verkligen då jag behöver fortsätta med kandidatuppsatsen från imorgon.

 23. Själv dricker jag endast chokladblandad kaffe och mängder av te men min pojkvän råkar vara en riktig kaffefantast! Detta skulle jag vilja ge honom i julklapp, han uppskattar verkligen små men lite finare saker så ett lyxkaffe skulle sitta perfekt både i magen och som prydnad hemma hos oss! 🙂

  Följer dig på bloglovin’ sen tidigare!

 24. Jag gillar och följer med namnet ana scylla. 🙂

  Jag vill vinna helt enkelt eftersom att jag äääälskar kaffe men har ingen kaffebryggare. Knepig situation. Så för att kunna dricka mängder av kaffe i jul, och även kunna bjuda släkt och vänner, så vore detta en riktig drömjulklapp.

 25. Inbiten Nescafé drickare som jag är.
  så verkar det här vara luckan för mig!
  Nescafé är smidigt, vansinnigt gott,
  men framför allt så är det, enda kaffet
  jag kan dricka utan att magsåret protesterar…
  Det är helt enkelt mildare än vanligt kaffe,
  och därför kan jag dricka det utan problem!

  PS: Gillar/följer sen tidigare

 26. Jag skulle vilja vinna dessa så jag kan ge bort dem. Dels till min pappa, som är kaffeälskare nummer 1, men också min syrra som hade fått fodralet med då hon bor själv, på andra sidan Öresund och pluggar. och vem behöver inte kaffe om man är student? Med 2 burkar (200) koppar har hon möjlighet tt lägga pengar på lite annat istället <3 Och sen ett fint fodral kommer att påminna henne om mig 🙂

 27. Mirjam Skredsvik

  Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja ge detta till min mamma som – precis som många andra – älskar kaffe. Gillar på facebook och följer på bloglovin. 🙂

 28. Denna lucka måste vara tillägnad min pappa! Han är totalt beroende av kaffe och fikar överallt. Vi barn har fått hålla efter honom, men nu har vi slutat. Det är inte klokt vad ett beroende kan göra med en människa. Vågar inte tala om hur han blir, om han inte får detta rävgift! Vi kallar honom skämtsamt för “koppen” , men har han inte fått sin dagliga dos ligger vi illa till! Och det är inte bryggkaffe utan just Néscafé som bälgas dagen lång!

 29. Hej
  För mig hade detta varit en perfekt vinst eftersom det är nödvändigt med 2 koppar kaffe för att överhuvudtaget vakna.Hoppas på tur
  Dillar dig på fb och följer på bloglovin

 30. Å perfekt till min man som dricker det där kaffet. Både hemma och när han är ute och fiska och är i naturen med familjen och vänner. Den där vinsten skulle passa perfekt till han. Därför om jag vinner så ska han få det av mej. Gillar dej redan på facebook.

 31. Jag vill vinna för att kunna ge kaffet till min pappa. Han ÄLSKAR verkligen kaffe så 400 koppar kaffe hade gjort honom överlycklig!
  (gillar dig på Facebook)

 32. Bättre kan det ju inte bli –
  livsviktig dryck i flott etui!
  En prydnad som inte behöver plockas bort –
  för tiden till nästa kopp är ändå alltid kort.

 33. Dricker kaffe varenda dag, så detta snabba kaffet vore kanon att ha. Då slipper jag all stress när kaffet ska koka! Dessutom ett lyxigt fodral gör kaffet roligare att ha framme 🙂

  Gillar din sida på fb samt följer dig på bloglovin!

 34. Hej! Jag skulle vilka vinna för att kunna ge det här till min mamma i julklapp. Det här kaffet är det ända hon dricker och hon älskar det och jag är inte tillräckligt påhittig för att komma på vad jag annars skulle kunna ge henne haha!

 35. min mamma tycker om kaffe och det är i princip vad jag vet om henne,
  så därför vill jag ge henne kaffe i julklapp.

 36. Ja, herregud, utan kaffet finns det ingen människa i mig! Hur gör man för att komma över det här paketet??

 37. Stina Mäkitalo

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna dethär då jag dricker kaffe flera gånger om dagen och jag älskar Nescafé! Bor hemma med mamma som också dricker kaffe så det skulle komma till stor användning. Fodralet är jättefint och skulle inreda köket lite extra och inuti gömmer sig underbara Nescafé Lyx!

  Gillat din sida på facebook 🙂

 38. För att jag på morgonen ska vakna till, några koppar kaffe jag dricka vill! Startar vattenkokaren medan jag duschar och tvättar mitt hår. När jag är klar blir det både påtår och tretår! Så fyrahundra koppar blir perfekt för mig, för jag är en riktigt kaffetörstande tjej!

 39. Jag vaknar inte utan en stor stark kopp kaffe på morgonen….särskilt inte när det är så här mörkt! På eftermiddagen är det gott med en varm kopp också, innan man ska ut i kylan. Denna skulle pryda mitt kök!

 40. Hej! Jag vill vinna detta för att det bort till min kusin, hon studerar på universitet och dricker mycket kaffe för att orka plugga sent och på morgonen. Hon är jätte duktig och det skulle vara en kul grej att ge henne kaffe som extra present när hon kommer på julafton! 😀
  Gillar Adaras Blogazine på Facebook 🙂

 41. På morgonen jag behöver kaffet för att piggna till och de blir
  flera koppar under dagens lopp för att hålla huvudet på topp. 🙂
  Så detta vore perfekt att ha både till mej själv och när man bjuder gäster på fika
  och kaffeburken kan gått stå framme då när den ser lite roligare ut och har snygg design. 🙂

  Gillar dej på FB redan som Malin Gustafsson
  Följer dej på Bloglovin sedan tidigare

 42. Hej!
  Köpte nyligen en kaffebryggare men av någon anledning blir inte kaffet gott. Är mitt inne i en tentaperiod och det går åt en hel del kaffe minsta sagt. Med Nescafe skulle jag vara säker på att få riktigt gott kaffe 🙂

  God jul!

 43. Jag är självklart med och följer på FB under Anna Malin R

  Jag är en gammal norrlandstös,
  smart och viljestark, med mycket klös!
  Uppvuxen på kaffe sedan jag var liten,
  bryggaren hemma börjar bli rätt sliten!
  Ty, innan andra ens hinner ta sin morgonkopp,
  har jag redan hela kannan druckit upp!
  Adara har då lösningen på problemen mina,
  med Nescafe och fodral så fina!

 44. På gott och ont en riktig kaffejunkie och älskar att både sitta själv och filosofera på morgonen med en stor kopp eller bjuda in nära och kära på spontana bjudningar. Därför vill jag gärna vinna för att vara helt obegränsad för lång tid i mina ganska spontana fika inbjudningar. Baka eller fixa käk gör vi tillsammans bara kaffet finns.

 45. Gillar på FB (Carola Lind)
  Jag vill vinna eftersom det bara är jag som dricker kaffe här hemma (och på jobbet) därför vore det super med denna vinst – den är ju snygg också så man kan ha den framme!

 46. Denna kaffedrickare gillar klass
  så vinsten skulle komma väl till pass
  mitt favoritkaffe är Nescafé
  vinsten vore toppen för en äkta gourmet
  då kan jag njuta nästan ett helt år
  av denna ljuvliga kaffetår

  Gillar på FB

 47. Är gärna med 🙂

  Har nog faktiskt aldrig smakat detta kaffe men har hört att det ska gå himla snabbt och smidigt att använda det och det är ju perfekt för en mamma till två små buskillar! Man får sno sig på om man dels ska fixa kaffet och sen dessutom dricka det innan barnen river huset/slår ihjäl varandra eller liknande under tiden jag tittar bort, haha.

  Kram Matilda

 48. Om jag vinner kommer svärföräldrarna få en välsmakande julklapp! De dricker endast detta och att dessutom få ett fint fodral gör det bara bättre!

  Följer dig på bloglovin.

  Mvh maria

 49. Jag har så himla mycket i skolan just nu. Det blir väldigt långa dagar då jag har ett stort grupparbete parallellt med tentaplugg. Skulle verkligen behöva det här kaffet för att hålla mig pigg. Börjar bli lite tunt i plånboken efter alla koppar kaffe jag köpt då jag inte äger en kaffebryggare 🙁

 50. Härligt! Jag vill vinna först och främst för att jag älskar kaffe, men som student har man inte alltid råd att gå ut och fika, så då hade ju detta varit underbart. hört att detta kaffe är jätte gott, går snabbt att fixa. Så det inbjuder till goda fikor med vänner.

 51. Jag kanske är lätt miljö störd,jag är en riktig kaffenörd…
  Detta vore både snabbt och gott- en liten dress, det var en fin lott.
  Det skulle rädda mina mornar, rädda stunden ibland..
  jag kan lätt när jag dricker detta, tro jag är i närheten av en strand 🙂
  Detta var mina semestrars räddning som ung,
  så denna vinst kan lätt få mig att säga till min man : sjung 🙂
  Oj så vi skulle njuta av att vinna det,
  dessutom så snyggt få klä Lyx-et <3

 52. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna den här vinsten så jag kan skämma bort alla som kommer på besök hem till mig och vill ha en kopp kaffe. Vanligtvis brukar jag inte köpa hem kaffe då jag själv inte dricker det, och de brukar bli ett och annat klagomål på detta när folk kommer på besök så det vore kul att för en gång skull överraska med och säga att jag faktiskt har kaffe hemma och dessutom ett sådant lyxigt som det här.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och följer även din blogg via Bloglovin sedan länge.

  Kram Sanna

 53. Dricker inte kaffe själv. Men jag har besök nästan varje kväll. Av kompisar som är kaffesugna, att vinna detta skulle göra dom lugna. Då vet dom att det en lång tid framöver finns kaffe hos mig. Så dom slipper oroa sig.

 54. Kaffe håller mig vaken , då jag ska plugga och är min
  favoritsmaksättare om jag ska baka / göra efterrätt
  + att 400 koppar räcker till många mysiga fikastunder
  med vännerna hemma hos mig 🙂

 55. Kaffe morgon middag och kväll
  annars blir jag inte snäll.
  Trot den som vill
  då kan jag bjuda på lite kaffe till.

 56. älskar kaffe och jag klarar mig inte utan det på morgonen. fodralet skulle passa perfekt i mitt kök och göra mina morgnar lite bättre!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet