Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, lucka 8: Vinn 3 frisyrkit från Babyliss

Julkalender, lucka 8: Vinn 3 frisyrkit från Babyliss

Babyliss frisyrkit

Dagens lucka presenteras i samarbete med Reddville. Bakom luckan gömmer sig en av höstens roligaste hårnyheter – frisyrkit från Babyliss. Du som vinner får inte bara ett utan tre olika kit:

 • Fiskbensredskap
  Ett kit med en extra ”hand” samt steg-för-steg-instruktioner som hjälper en att fixa den perfekta fiskbensflätan.
 • Formbar hårmunk
  En öppningsbar hårmunk som ger många fler frisyrmöjligheter än en traditionell hårmunk. Med i kitet finns också gummiband, hårnålar och steg-för-steg-instruktioner till en snygg svinrygg och knut.
 • Volymkuddar
  Paketet innehåller tre stycken volymkuddar som fixar volymen i ett nafs. Det finns även steg-för-steg-instruktioner till hur du skapar volym på både höjden och bredden.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att motivera varför du vill vinna i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Malin, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

75 reaktioner på ”Julkalender, lucka 8: Vinn 3 frisyrkit från Babyliss”

 1. Hej!

  Wow, vilket hår-KIT 🙂
  Mitt långa, självlockiga, uppklippta hår, faller platt och livlöst vintertid
  och gissa hur glad skulle jag bli över att få volymen att HÅLLA mer än nån timme 🙂
  Volymkuddarna skulle jag behålla själv (fast hon skulle få låna såklart) och de två andra skulle skulle jag ge till min vackra och fina dotter Zandra.
  Har köpt Babyliss senaste Curl Secret till henne julklapp och fantastiskt vore det att få göra två till fina paket med dessa bästa Babyliss produkter!

  Jag gillar massor på FB& följer dig sen tidigare på Bloglovin!

  Hoppas & håller tumarna för att turen står mig bi 🙂 För OJ så lycklig jag skulle bli!

  Kramar
  Maud S

 2. Jag är sällan den som gör något annorlunda med håret.
  Har alltid mitt långa hår rakt och hängandes eller en simpel hästsvans.
  Har inte fantasi nog för att komma på olika fina uppsättningar.
  Den här vinsten skulle ge mig både hjälp och inspiration.

  Gillar dig 🙂

 3. Malin Svensk Björck

  Vill ge detta till min lillasyster. Hon har långt fint hår men hon vet aldrig vad hon ska göra med det mer än tofs och utsläppt. Med det här kan hon börja experimentera och visa fram sitt vackra hår!
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer på bl.

 4. Jag är med och tävlar. Vill vinna för min dotter behöver detta till sitt hår.
  Gillar och följer sedan tidigare, liselotte andersson

 5. Jag är värdelös på att göra flätor och min dotter har så tjockt och fint hår. Ett kit med frisyrprodukter skulle underlätta för mig att hjälpa henne med håret. 🙂

 6. Jag har ett stort o svårt val framför mig i vinter/vår: gymnasievalet! Funderat längd på både frisör & samhällslinjen, men “tyvärr” blir de nog samhäll för mig… skulle därför vara kul o vinna denna lucka, så jag kan fortsätta “frisör-hobbyn” på egen hand! Tusen kramar <3

 7. Jag vill vinna för att jag älskar att testa nya frisyrer. Om jag hade vunnit hade det underlättat jättemycket då det tar lite lång tid att fixa håret annars. Men med dessa kan jag vara snygg i håret varje dag!
  Gillar dig på Facebook!

 8. Jag vill vinna eftersom att jag är en sådan tjej som aldrig gör någonting med håret. Jag plattar det inte ens. Med tre frisyr-kit hade jag äntligen kunnat variera mig mer!

 9. Nathalie Hofvander

  Jag är meed!
  Har aldrig förstått mig på fiskbensfläta.. men det är så otroligt fint. Kanske detta kan ge mig en hint, så mitt hår nu till jul blir fint! 😀

 10. Mina döttrar har alla tre långt hår och de älskar att hålla på och fixa varandra och sig själva med olika frisyrer. De här redskapen hade varit en perfekt present till dem.

 11. Wow, vilket kit! Några av sakerna har jag aldrig hört talas om innan (tack för tipset)! Som ägare av rejält långt hår blir det sällan att jag gör ngt annat än en fläta så med lite assistans från det här kitet kan frisyren få en riktig uppdatering.

 12. Här är det en som fixar med håret nästan dagligen, men det är gammeldags hårnålar och hårband av olika typer som gäller. Jag vill absolut prova volymkuddarna och hela paketet för den delen!

 13. Det här skulle vara toppen att ge i julklapp till min dotter, eller egentligen till mig själv eftersom det är jag som sätter upp hennes långa hår.
  Jag har delat tävlingen på Instagram och blogg.

 14. Jag skulle vilja vinna eftersom jag jag bortprioriterar mitt hår varje morgon eftersom inte har någon aning vad jag ska göra med det så antingen bara hänger det som det är eller så sätter jag upp det i en hästsvans. Skulle vara kul med lite omväxling! 🙂

  Gillar dig på fb och följer på bloglovin sedan tidigare!

 15. Anna-Märta Stålnäve

  Är världens mest morgontrötta människa och frisyren varje dag blir därefter. En tråkig hästsvans eller en slarvig knut blir det nästan alltid. Vann jag detta kit så skulle förhoppningsvis frisyrutbudet öka med liten ansträngning och lite tidsåtgång. Varje minut är värd guld för mig på morgonen!

 16. Superhärlig tävling!
  Få vintern är mitt hår platt och statiskt och det blir ofta (läs: alltid) att jag får gå med håret uppsatt i en knut för att det inte ska ligga slickat i ansiktet. Med detta kit skulle jag få chansen att variera min annars så tråkiga frisyr. Är riktigt svag för fiskbensflätor men lyckas aldrig göra någon då jag inte orkar hålla armarna bakom huvudet så länge så att det hinner bli en fläta, detta hjälpmedel skulle helt klart underlätta!

  Har redan nu börjat tänka ut vad man kan tänkas ha för olika outfits till dessa härliga frisyrer. Tack för en härlig blogg!
  Kram, Maria

 17. Skulle verkligen behöva hjälp på traven att få till en frisyr.. Mitt hår är långt och spikrakt och jättetråkigt, och jag är totalt usel på att sätta upp håret i en frisyr.

 18. Jag skulle så gärna vinna detta kit till mitt hår,
  just nu trivs jag inte med längden den är för svår,
  så istället för att konstant ha det i en vanlig tofs,
  kan jag med din hjälp få känna mig som ett proffs?

 19. Jag är med 😀 Skitrolig tävling 🙂

  Min motivering:
  Mitt hår är kaos hela tiden och jag får aldrig till det så som jag vill ha så jag tror att detta kan vara en stor hjälp till mig. Och när jag väl får volym i mitt hår så blir det typ platt o tråkigt efter 15min..tråkigt.
  Men samtidigt vet jag inte om det finns något som kan hjälpa just mig att få till de där med håret..

 20. Jag önskar vinna för att jag aldrig gör något roligt med mitt hår längre, det bara hänger och ser helt ärligt ganska läskigt ut. Jag är ingen morgonmänniska och orkar sällan gå upp tidigt för att locka eller fixa håret, men hade vart skönt att ha något som hjälper en på morgonen så att man jämt kan få vara fin 🙂

  Jag gillar på FB och följer på Bloglovin 🙂

 21. fiskbensfläta, knut eller vackert svall,
  perfekt för att pigga upp i vintern så kall.
  men håret har aldrig lust att vara på min sida,
  så vinna dessa redskap vore kanon för mig, förstår du Ida? ^^
  Håller en tumme för att jag vinner detta pris,
  så håret inte förstörs i minsta lilla vinterbris.

  Följer dig både på FB och bloglovin 🙂

 22. Lotta Larsdotter

  Jag vill göra en fin frisyr av mitt långa hår! Vore kul om det är jag som kitet får! Gillar på FB!

 23. Theresia Vidén

  Jag skulle vilja vinna för att ge bort till min kusin som har så fint hår.. Jag har ändå för lite hår för att kunna göra något =)

 24. Hej Ida! Vi är 2 tjejer på 14 bast som just nu jobbar med ett projekt i skolan som går ut på att vi ska intervjua någon med ett jobb/utbildning som vi gillar. Vi ville intervjua någon som jobbar med grafisk design, så vi undrar om vi kan intervjua dig?Om du är intresserad så kan du svara på frågorna nedan:

  1. Du gör ju beställningar inom grafisk design, vad är det svåraste uppdraget du har fått hittills?

  2. Har du utbildat dig till grafisk designer? Isåfall var?

  3. Tror du att man behöver ha gått en utbildning för att få jobb som grafisk designer eller kan man vara självlärd?

  4. Vad är det roligaste med att vara grafisk designer?

  5. Vad är det jobbigaste med att vara grafisk designer?

  6. Kan man tjäna bra som grafisk designer?

  7. När visste du att du ville jobba med grafisk design?

  8. Kan du visa några exempel på saker du har designat?

  Tack på förand Emoji // Emelie & Cornelia

 25. Efter för mycket färgande och blekande lyckades jag förstöra mitt hår totalt för ganska exakt ett år sedan och har därefter endast fokuserat på att ta hand om håret för att återfå min fina, mjuka hårkvalité. Nu har jag ÄNTLIGEN fått bort det sista slitna håret så nu skulle det vara kul att få variera frisyren istället för hårfärgen! 🙂

  Följer redan dig på bloglovin’!

 26. Sofie Andersson

  Jag är verkligen urkass på håruppsättningar. En vanlig fläta kan jag fixa sen är det kört. Både jag och mina flickor har långt hår. Dom skulle bli glada om jag kunde fixa en snygg frisyr på dom någon gång.

 27. Amanda Andersson

  Jag tycker jag klär väldigt bra i uppsättningar och flätor men jag kan helt enkelt inte göra det själv utan får istället tvinga mina kompisar att hjälpa mig så ofta jag bara kan. Kanske att dessa kiten, och speciellt fiskbenskitet, skulle kunna hjälpa mig att lyckas.

 28. Mattias Olofsson

  Sliten småbarnsmorsa hemma som ägnar dagarna åt lek med lego,
  hon behöver roligt hårkit för att boosta sitt ego

 29. Jag älskar att variera min frisyr och gör flera olika uppsättningar, dessa verktyg hade verkligen underlättat min vardag då det ibland kan vara riktigt svårt att få till frisyrerna snyggt 🙂 Hoppas jag har lite tur den här gången 🙂

 30. Det är synd att inte hitta på något kul med sitt långa hår, men fantasin tryter i “dubbeljakten” på poäng till en magisterexamen samtidigt med heltidsjobb. Latin och danska kräver sin man (kvinna).
  De här prylarna verka vara som en trollerilåda får håret och kräver säkert träning. Men med lite övning skulle jag nog överraska min omgivning, som är vana att se mig i den gamla lärarinneknuten.

 31. Jag är fruuuktansvärt dålig på att göra något snyggt med håret! Det enda jag kan är att ha det nersläppt = platt, eller uppsatt i hästsvans = tråkigt.
  Så detta hade passat mig perfekt! Så kanske jag kan se lite roligare ut än vanligt på nyårsfesten!

 32. Har alltid håret likadant varje dag, platt och nedsläppt. Och när jag tränar har jag alltid en vanlig ponny tail. Så det skulle vara lite kul att testa på att ha håret på något annat sett.
  kram!

 33. Martina Andersson

  Åh, det här kitet skulle vara perfekt för min brors sambos barn. Tjejerna är 6 och 8 men mamman är inte duktig på frisyrer. Skulle vara kul att ge dessa till henne så att hon får lite hjälp med frisyrerna!

  Gillar på BL och Facebook 🙂

 34. De här frisyrkiten är perfekta för mig. Det skulle bli jättesmidigt att få till snygga frisyrer på kort dit. För tid är knappast något som jag på morgonen när två småbarn ska tas hand om också innan vi ska iväg.
  Det skulle verkligen vara roligt att se någorlunda snygg ut när jag ska ut bland folk. Börjat lessna på den där hästsvansen nu…

  Jag gillar och följer redan.

 35. Gud vilken rolig tävling. Så fort jag läste om tävling kom jag och tänka på min syster som ska ta studenten i vår 2015! Hon har alltid haft hårproblem med att håret har svårt att få volym till att håret bara är helt platt och okontrollerbart. Eftersom hon är student har hon inte riktigt råd med bättre hår produkter. Detta kit skulle vara perfekt till studenten och precis en månad innan studenten tar hon ut sin tandställning, hon skulle bli superfin. Kan se en bild framför mig.
  Det är min motivering, hoppas den duger!
  Kram Emelie

 36. Jag skulle vilja vinna därför att jag brinner för göra frisyrer på andra! Jag har ingen utbildning till det och det mesta har jag läst mig till, dock är jag inte lika duktig som dom utbildade men det är ett härligt intresse! Dock så är det inte lika lätt att göra frisyrerna på sig själv som det är på andra (syftar särskilt på paketet med fiskbensflätan)! men alla tre låter ju toppen :)!

 37. Jag har noll fantasi när det gäller hår. Oftast så sätter jag bara upp det i en vanlig hästsvans eller låter det vara som det är. Tråkigt ellerhur? Med detta kit skulle jag kunna piffa upp min frisyr på en kick.

 38. jag har jämt håret i en hästsvans då jag tycker det är svårt att få till uppsättningar snyggt och jag helt enkelt är oinspirerad. detta verktyg skulle verkligen hjälpa mig på traven att variera min frisyr 🙂

 39. Vilket toppenpaket! Detta är precis vad jag behöver, särskilt inför julens fester. Ps/ Mitt hår har just gått ner och ber på sina bara knän att “denna långhårig latoxe behöver alla tips och hjälpmedel hon kan få!” /Ds

 40. Skulle gärna vilja vinna då jag skulle vilja ha fiskbensverktyget. Då jag skulle vilja ha fiskbensfläta på jul men inte riktigt vet hur man gör. Det skulle vara guld värt om jag vann den på din blogg och det skulle göra min jul superduper bra. Då jag inte haft en bra jul alla år men i år ska få fira den hemma hos mormor med folk från min släkt. Du är bäst !

 41. Jag gillar Adaras på facebook under namnet Malin Lundell.
  Jag skulle vilja vinna för att jag är riktigt dålig på att göra frisyrer! Jag har långt hår och skulle jättegärna vilja lära mig att göra precis vad som helst men jag tycker det är så svårt! Har inte tillräckligt många händer för snygga flätor, förstår inte hur man ska använda en munk utan att den syns och locka håret vågar jag mig inte på eftersom att jag är rädd att jag ska bränna mig. Så eftersom jag känner mig som världens nybörjare när det gäller frisyrer så skulle jag självklart bli jätteglad om jag vann tre frisyrkit!

 42. Jag hade velat vinna detta till min fru, som tjatat länge om att hon vill ändra frisyr. Med dessa som en knuff i rätt riktning kanske hon äntligen vågar ta steget.

 43. Jag vill vinna för att jag har jättesvårt att göra frisyrer på mig själv därför får alltid mina systrar stå ut med mig när jag behöver hjälp. Detta skulle underlätta för mig men framförallt för mina systrar som även får låna dem som tack.

  Gillar dig på fb sedan tidigare 🙂

 44. Mirjam Skredsvik

  Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja vinna eftersom jag i princip aldrig hittar på nåt roligt med mitt hår – det hänger alltid utsläppt eller är uppsatt i en slarvig tofs. Med dessa kit skulle det inte finnas någon ursäkt till att inte fixa en fin frisyr! 🙂
  Gillar dig på facebook och följer på bloglovin sen tidigare. Ha det så bra!

 45. Anette Eriksson

  Jag har långt hår som jag oftast har utsläppt, förutom när jag städar, då har jag en slarvig knut.
  Det skulle vara skoj att överraska både mig själv och andra med lite stiliga uppsättningar 🙂

 46. Med detta läckra frisyrkit,
  jag kan förändra utseendet mitt!
  Ena dagen med fiskben där bak,
  nästa en munk utan smak 🙂
  Variationerna är många,
  underlättar förstår om hårstråna är långa!

 47. Som jag sagt tidigare är jag värdelös när det kommer till mitt hår och frisyr är något jag inte kan få till, hade mer än gärna vunnit detta så jag kan få lite hjälp på vägen, så kanske jag kan fixa något annat än den gamla hederliga hästsvansen (eller dra mössan över skallen) 😉

  Gillar dig på facebook – Caroline Andersson
  och på bloglovin.

 48. Åh, jag som älskar hålla på och fixa och trixa med håret! Detta hade ju varit perfekt då man kan göra sig både jul och nyårsfin (och såklart alla andra dagar också 😉

 49. Är med! 🙂

  Sedan 2011 har jag i princip hela tiden varit gravid, haft en nyfödd/bebis och ammat, men NU äntligen finns det lite tid att “vara i mig själv”! Skulle vara jättekul att få experimentera med dessa roliga frisyrkit nu när jag har lite fester inbokade 🙂

  Kram Matilda

 50. Eftersom jag inte direkt är något proffs på håruppsättningar tror jag de här prylarna skulle kunna ge mig den hjälpande hand jag behöver!

 51. Jag vill gärna vinna detta kit.
  Det skulle passa perfekt nu till vinterns alla fester,
  jag har annars så svårt att komma på varierande frisyrer så det här vore verkligen en räddare i nöden!

 52. hej
  vore roligt att få chans att prova nåt nytt
  så detta hoppas jag innerligt att få vinna
  mvh Titti

  delar på fb

 53. Tappat gnistan lite, både inom skola och privat, men börjar sakta återvända till mitt positiva jag. Skulle vara kul med lite motivation och inspiration i vardagen (skall tillägga att jag finner mycket inspiration i din blogg) med att känna sig fin, det känns som en början till hopp!

 54. Mitt hår jag vill till jul ska ha en frisyr
  En som är vacker men inte för dyr
  En fiskbensfläta, dougnut eller bara volym som är så fint
  Passar till alla klänningar så väl svart som mint

  Följer på bloglovin

 55. Älskar att variera mig med allt ifrån hårfärger och frisyrer till skor. Vad passar då bättre att fixa mitt hår med, än ett hårkit?

 56. När håret hänger trist och håglöst
  Då känns allting så hopplöst
  Om detta finurliga kit blir mitt
  Kommer mina hårdagar te sig bekymmersfritt!

 57. Mitt hår är både tunt och livlöst så därför brukar jag göra olika frisyrer som t.ex flätor. Detta kit hade passat mig perfekt. 🙂

 58. + följer på bloglovin och fb
  Skulle vilja vinna för att det här vore helt perfekt inför julaftonen, då brukar vi i min familj ha ganska festliga kläder på oss och jag skulle gärna matcha det med en snygg frisyr. Det här skulle verkligen vara den bästa julklappen till mig själv någonsin 🙂

 59. Jag har verkligen noll idéer när det kommer till att styla mitt hår och ändå älskar jag att fixa snygga frisyrer och flätor. Men det blir mest alltid det samma gamla vanliga. Hästsvans och tuperad lugg (som jag dock aldrig får till volymen på). Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann dagens lucka så att jag kunde variera mina frisyrer lite mer! Det hade varit himla roligt!

 60. Decibel Sandstedt

  Hej!
  Jag önskar vinna detta kit eftersom jag har velat köpa det sedan din första recension av dem på bloggen. =) Jag är så galet nyfiken på volymkuddarna företrädesvis. Jag har tunt skandinaviskt hår och jag tuperar för volym. Men mitt hår lägger sig alltid under dagen trots bra hårprodukter.. =/ Så den ständiga underhållningen under dagen kunde säkerligen slippas om jag fick pröva dessa fabulösa hårverktyg. Dessutom vore munken en absolut räddare i nöden när jag inte orkar tupera eller fixa håret men avskyr att se det ligga platt mot huvudet. =P

  Julledigheten fick gärna förgyllas av nya-frisyrer-att-pröva-på, särskilt med tanke på att jag vill göra mer än att tupera som jag har gjort nu i så många år.. 2015 är året för förändring för mig. Och den fick gärna tjuvstarta redan nu så smått med Babyliss och deras produkter som verkar som en riktigt rolig grej.
  Följer sedan tidigare via Bloglovin, och tycker om på FB. <3 Mvh / D

 61. Dessa kit ser lockande ut.
  Jag har frissigt hår.
  Inspiration som tagit slut.

  Dessa kit verkar guld värda.
  räddningen
  för att slippa en till trist hårdag uthärda.

  Jag vill Glänsa och glamma,
  istället för att tovigt hår hopplöst kamma.

  Så därför hoppas jag dessa härligheter
  tovan lockar bort.
  Genom att landa i min låda
  inom kort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet