Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, lucka 20: Vinn Vichy Idealia BB Cream

Julkalender, lucka 20: Vinn Vichy Idealia BB Cream

Vichy Idealia BB cream

Säg farväl till trist och glåmig hud! Dagens lucka presenteras i samarbete med Vichy. Bakom luckan finns Vichy Idealia BB Cream. Det är en färgad BB-kräm med SPF 25 som tillför lyster, återfuktar i 24 timmar, verkar utslätande, jämnar ut hudtonen samt trollar bort mörka fläckar. 

Idealia BB Cream har en fräsch doft av te och vita blommor och innehåller ljusreflekterande mineralpigment som omedelbart tillför huden förnyad lyster samt jämnar ut hudtonen. Finns i färgerna Light och Medium och passar till kvinnor i alla åldrar och hudtyper.

Så tävlar du:
Berätta kort varför du vill vinna i en kommentar.

Följ gärna:
+ Adaras Blogazine på Facebook
+ @mildhbeautypress_se på Instagram

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Renée Risberg, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

55 reaktioner på ”Julkalender, lucka 20: Vinn Vichy Idealia BB Cream”

 1. för att jag har många foundations som jag verkligen gillar men jag måste alltid blanda dom med min dagkräm för att få ett tunnare mer vardagligt resultat och med en bb-creme går det mycket enklare att bara slänga på en bb-creme än att hålla på och krångla med burkar och flaskor. jag har dessutom väldigt torr och trött hy och behöver något som ger lyster och återfuktning.
  jag följer dig på facebook och instagram<3

 2. Jag är gärna med. 🙂

  Åh, min vintertorra och trötta hy skulle behöva en boost
  och de skulle vara så kul och få prova denna Vichy Idealia BB Cream. 🙂

  Följer redan Adaras Blogazine på Facebook: Malin Gustafsson
  Följer mildhbeautypress_se på Instagram som frozenvanilla_

  Hoppas så på tur.
  God jul! 🙂

 3. julianna fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  En BB-cream skulle göra mig så fin!
  Varenda plita skulle jag då kunna gömma.
  sen ut med väninnorna och ha kul. Kanske
  få strålande hud lagom till nyårsafton.

  Gillar Adaras Blogazine på Facebook
  med namn Julianna Fredriksson

  Följer @mildhbeautypress_se på Instagram
  med namn julianna71

  Mvh Julianna
  [email protected]

 4. Malin Svensk Björck

  Jag har rosacea och alltså en hy som inte är så vacker.
  Vill gärna jämna ut tonen och få bort det röda. Måste också alltid ha solskyddskräm så denna vore underbar eftersom jag skulle slippa smörja med separat solskyddskräm.
  Vore perfekt för mig helt enkelt 🙂
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer på bl.
  Mvh
  Malin

 5. Jag är med och tävlar, skulle vara roligt att vinna för det är ju alltid bra med bra och riktigt användbara saker.
  Följer på facebook sedan tidigare, liselotte andersson

 6. Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja vinna eftersom jag skulle vilja ha något att dölja mina finnar med. Har mycket ojämn hy, stora porer och har problem med acne sen flera år tillbaks (vilket även resulterat i flera fula ärr) och har väldiga komplex över detta. Ibland är det skönt att bara dölja allt så man slipper tänka på det hela tiden! 🙂
  Ha det bra!

 7. Hej
  Jag vill jättegärna vinna för jag har provet produkter från Vichy tidigare och jag tycker de har varit jättebra.
  Följer på fb och instagram
  mvh emma

 8. Tyckte att det var en intressant BB cream och skulle gärna vilja testa den då jag håller på att hitta den rätta BB cream till min hud. 🙂

 9. Jag är snart 30 år, har problemhy. Många akneärr osv. Detta skulle ge mig en vacker hud till helgens fester, och få mig mer självsäker =)

 10. Har aldrig testat en bb cream men skulle hemskt gärna vilja göra det. Följer på både fb och instagram 🙂

 11. Jag är med och skulle vilja vinna eftersom att min hud är väldigt torr och tråkig, framförallt nu när det är kallt ute :/
  Följer på Facebook 🙂

  Kram!

 12. Tomten, du kanske kan ge mig ett svar,
  en lösning, på problemen jag har.
  Vichy ska dom heta,
  hör med dem, för de lär ju veta.
  I deras tomteverkstad, där har man koll,
  där finns chica burkar med OMG innehåll!!
  under min gran, jag hoppas få finna
  ett underverk som får mig att dofta o glimma. God Jul <3

 13. Jag skulle vilja vinna för att jag har ganska trist hud och tror att denna skulle göra underverk mot min mörka fläckar under ögonen tex.
  Skulle vara perfekt att ha på sommaren och därför är det bra att det är SPF 25 i den.
  Skulle vara jätteroligt att vinna och hoppas på tur! 🙂
  Gillar din sida på Facebook i namnet Hedvig Blomberg.

 14. Av en fruktansvärt stressig tid på jobbet under hösten har kroppen sagt ifrån. Hyn är inte den finaste och till nyår ska vi på “fin-middag” jag och sambon med några sällskap. Önskar att jag då hade något bra som kan ge mig lyster och fin hy under nyårsnatten 🙂

 15. carolina bengtsson

  Jag vill gärna dölja de rodnader jag har på kinderna med foundation men jag tycker jag ser så “hårt” sminkad ut när jag använder det, och det ser inte ett dugg naturligt ut! därför skulle jag vilja prova bb-cream, för att kunna få en mer naturlig hy! 🙂

  gillar på fb och följer på instagram.

 16. Hej!
  Mamma är så ledsen för sina pigmentfläckar, som hon säkert fått av för mycket solande. Men då fanns det inte den kunskap vi har idag, Jag försöker skydda mig men har också fått skadad hy och stackars mamma lider. Det är trist att se ut som en härjad sjöman i hyn, men vi försöker skämta om det istället för att gråta. Här behövs hjälp som tas tacksamt emot!

 17. Jag är med, gillat och följer!
  Tänkte att jag skulle ge bort produkten till min mor. Hon behöver piffas upp, för allt hon använder är en gammal mascara som är totalt intorkad.
  Hoppas på tur!

 18. Vill vinna för att helt enkelt tillföra något extra till huden i ansiktet. Har inte använt foundation på hur länge som helst men känner att det är dags att tillföra lite färg och då blir en bb-cream perfekt.

 19. Min hy är flammig och dan efter jobbig och stressande årstid – älskar vIchy och tror denna hade hjälpt mig enormt!

 20. Jag behöver något utslätande som piggar upp på samma gång, det skulle få mig att brista ut i glädjesång!

 21. Denna kräm jag önskar till min hy,
  för då blir min hud som ny.

  Med Vichy får mitt anlete en ljuvlig lyster,
  och min uppsyn blir mindre dyster.

  Alla ålderstecken suddas ut,
  och på mina sorgsna miner blir det garanterat slut!

  Gillar på facebook och följer på instagram i namnet @myladymirjam!

  Med vänliga och hoppfulla hälsningar/ Maria C.

 22. En toppenpresent till min syster –
  som ger henne en helt ny lyster.
  Ojämnheter, mörka ringar och plitor enkelt göms –
  att hon och huden är 50 plus genast glöms –
  så denna produkt av högsta kvalité –
  blir en present som gör succé!

 23. Just nu är min hud alldeles för torr för att ha foundation då den bara kakar sig ovanpå huden. Därför skulle en färgad dagcreme som denna passat mig perfekt!

 24. Jag är med 🙂 Jag har väldigt svårt att hitta en bra BB creme så denna vore rolig att få pröva! Har inte så mycket extra pengar att sätta just nu på de heller, så det vore en trevligt julklapp till mig själv ^^

 25. Carola Wahlström

  Jag vill gärna vinna för jag blir lätt svart under ögonen och då hjälper en bra BB cream och speciellt en med lyster förstås

 26. Är gärna med! Min torra, ojämna hy saknar lyster, speciellt under vintern och det skulle vara fantastiskt kul att få vinna denna bb cream! Har aldrig ägt en bb cream förut men har hört så mycket positivt. 🙂 Följer på instagram! (vsbloppis14)

 27. Denna tävling skulle vara en dröm att vinna! Min hy blir så otroligt torr på vintern och hitills har inte en enda produkt hjälpt. Jag skulle verkligen behöva denna BB-creamen, det skulle bli kul och intressant att se hur den verkar på min hy! 🙂 Håller tummarna!

 28. Om jag har turen att denna få vinna,
  skulle min mamma denna under granen finna.
  Julen må då ha passerat och lite till,
  men granen står ju till trettondagen still!
  Så jag smyger dit ett paket som jag vet hon vill ha,
  för idealia har vi hört ska vara riktigt bra.
  Hon har lite noja över hyn, för det vet jag minsann,
  så tänk vilken lycka om jag en idealiaprodukt vann!

  Följer på facebook sen tidigare och lägger genast till mig på deras instagram! (@drommenom11barn)

  Kram Annika
  [email protected]

 29. Är med 🙂

  En sådan här “alltiett-kräm” är toppen när det ska gå snabbt och lätt, och kanske framförallt när man inte riktigt hinner sminka sig på morgonen så är det ju superbra att känna sig lite “klädd” på en gång efter att ha smörjt in sig med denna. Som småbarnsmamma tackar man för allt som underlättar på detta vis kan jag säga, haha.

  Kram Matilda

 30. Jag har testat några BB-creams av andra märken men inte hittat någon som passat för min hudtyp. Har länge velat testa denna då jag tror den skulle kunna passa min hy, men det har tyvärr aldrig blivit av då jag har känt att den är lite väl dyr om den inte heller skulle passa…
  Därför hoppas på jag på att vinna denna för att få chansen att äntligen kunna hitta en BB-cream som skulle kunna passa till mig.

 31. Hade letat efter en bra BB cream jättelänge när jag hittade den här! Har dock aldrig kommit iväg och köpt, så det vore perfekt för mig att vinna den här tävlingen!

 32. Har testat BB creme en gång tidigare och var jättenöjd. Nu är den däremot slut och min vanliga foundation är inte alls lika bra så en ny BB vore toppen 🙂

 33. Denna BB-krämen hade verkligen passat mig perfekt! Min hy är verkligen i behov av lyster och fuktgivning och dessutom är jag väldigt känslig för solen, så SPF 25 är perfekt! Hoppas att jag har turen på min sida denna gången ❤ (gillar dig på Facebook och följer mildhbeautypress_se på instagram)

 34. Godkväll !

  Har precis upptäckt både BB och CC creme. Testat några prover jag fått från affären.
  Tycker att det verkar som det är lite underverk för hyn. Jämnare och finare hud.
  Man känner sig fräschare helt enkelt.
  Denna BB creme från Vichy låter toppen. Skulle verkligen vilja prova den för att se vad den gör med min hud / Mvh Marie

 35. Jag är med!

  Har en trist och glåmig hud,
  inte värt en gud,
  då kan denna bringa huden lyster,
  så jag inte längre behöver vara dyster

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet