Artikeln innehåller reklamlänkar

The Balm – Underbar makeup i söta retro-förpackningar

The Balm

Praktiska allt i ett-produkter som presenteras i retrostil med en vitsig touch. Det är lätt att falla för det amerikanska märket The Balm. Jag har, tack vare Brallis.se, nyligen upptäckt tre härliga produkter från märket: Ögonskuggstrion Smoke Balm, läppglanset Pretty Smart och rouget/skuggan Hot Mama.

The Balms filosofi är att man ska kunna sminka sig på fem minuter. Därför är hög kvalitet, bra design och multiprodukter i fokus. Skuggorna är väldigt pigmentrika och de söta förpackningarna är som gjorda för att kunna användas on the go.

The Balm Hot Mama

The Balm Hot Mama

Hot Mama är en allt i ett-produkt som inte bara är perfekt som rouge utan också som ögonskugga och diskret highlighter. Jag tycker att den rosa/persikofärgade nyansen är alldeles underbar. Den passar perfekt på kinderna och är minst lika snyggt på ögonlocken. Det är en skugga jag mer än gärna har med mig i handväskan. Storleken och spegeln är perfekt för att man snabbt och enkelt ska kunna applicera skuggan med fingrarna.

The Balm Smoke Balm
På framsidan av förpackningen står det ”Warning: Men may stop, drop and roll”.

The Balm Smoke Balm Smokey Eye Palette (Vol. 1)

Smoke Balm är en ögonskuggstrio med en glittrig blåsvart skugga (Blaze), en ljusbrun (Spark) och en skimrande champagne-nyans (Flame). Spark passar inte bara på ögonlocken utan även till ljusare ögonbryn samt som blending-skugga. Flame passar perfekt även som highlighter. Skuggorna är ihopparade för att passa varandra för en diskret dagtidsmakeup som en mer vågad kvällsmakeup.

The Balm

The Balm Pretty Smart Lip Gloss

Pretty Smart Lip Gloss är ett godisdoftande läppglans. Jag har nyansen Wow som ger en täckande rödrosa färg på läpparna. Jag är inte så jätteförtjust i just denna typ av läppglans (tycker det tar längre tid att applicera än om man exempelvis har läppglans i tub), men doften och färgen är underbar.

The Balm - Smoke Balm, Hot Mama och Pretty Smart

Vad tycker du om The Balm? Något du testat eller vill spana in närmare? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share