Artikeln innehåller reklamlänkar

Julkalender, lucka 19: Vinn kaffemaskinen Nescafé Dolce Gusto Piccolo

Nescafé Dolce Gusto Piccolo

I samarbete med Nescafé tävlar jag i dagens lucka ut den smidiga och populära kapselmaskinen Nescafé Dolce Gusto Piccolo. Den uppfyller alla dina kaffeönskningar – varma som kalla!

Piccolo kan göra allt från chai latte, svart kaffe och espresso till varm choklad och is-cappuccino. Du doserar lätt efter eget tycke och vòila! Det här kommer garanterat bli en ny bästis i köket!

Allt du behöver göra för att tävla är att motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.

För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ Adaras på Bloglovin’

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Simon Enström, grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

115 reaktioner på ”Julkalender, lucka 19: Vinn kaffemaskinen Nescafé Dolce Gusto Piccolo”

 1. Åh wow! Jag trodde att jag var för sent. Det är den 19 December idag. Jag återkommer när jag har sovit lite haha.

 2. Å tänk att bjuda lite flott
  och väldigt gott
  så samlas alla i mitt kök
  mitt i allt julestök
  det vore nice med en piccolo
  som hemma hos mig fick bo

  Anna Larsson på Fb

  Fortsatt fin advent!

 3. Den här vinsten är väldigt fin
  och jag har aldrig ägt någon kapselmaskin
  Men testat hos vänner, det har gjort
  av olika märken och olika sort
  Förälskad jag blev ifrån första stund
  och har sedan dess känt stort avund
  Så därför vill jag vinna så att jag slipper tråna
  och att jag inte alltid mina vänners måste låna

  God jul,
  Anna

 4. när jag ska bjuda på fika finns det massa roligt te att välja bland. men vill man ha kaffe finns det bara trist pulver kaffe att få. det här skulle vara så mycket roligare att få bjuda på.

 5. För att jag helt enkelt älskar kaffe!
  (Sen så är juh inte varm choklad eller cappuccino så dumt heller…) 😉

 6. Hej,

  Jag tycker om kallt cuppacino och min man älskar kaffe däför vill jag vinna kaffemaskinen som kan göra både och. Den är modernt och ser ut så fint.

  Har gillat dig på Facebook. Du har inte Instagram, Ida?

 7. Jag önskar vinna kaffemaskinen till min mamma. Det ska bli en extra fin julklapp då hon förtjänar något utöver det vanliga. Hon har alltid fått så simpla presenter och jag tycker att hon är värd något bättre. Den kvinnan har burit en börda på sina axlar i så många år. Hon finns för allt och alla. Ska klara det ena och det andra alla tider på dygnet. Förstår inte att hon klarar det och det är väl precis det hon inte gör. Ser hur hennes kropp allt mer slits på. Nu håller även jag på att förlora min mormor. Mamma har suttit på sjukhuset och vakat över henne dagar och nätter i en och halv vecka nu. Jag ser hur trött hon är och jag ser hur hennes hjärta värker. Hon har varit en ängel med mormor. Så tacksam över allt hon gjort och gör. Sa till min sambo att hon borde få något fint för allt hon gör. Men jag vet inte om jag kan ge henne det jag så gärna önskar. Det här vore en underbar gåva till henne. Kaffe som mamma älskar och är hennes dagliga måste. Det som får henne att orka med sina dagar. Men också en njutning hon förtjänar. Hon måste ta hand om sig själv och få egentiden att landa som människa.

  Gillar dig som Facebook som Anna Eriksson 🙂

 8. Malin Svensk Björck

  Åh den här vore en underbar julklapp till oss 🙂
  Jag älskar chai latte och varm choklad, maken älskar kaffe av olika versioner. Den här är lite annorlunda än pulverkaffe och oboy, haha. Skulle sätta guldkant på vår tillvaro 🙂
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck. Följer på bl.
  Mvh
  Malin

 9. Jag vill vinna för min tassimo apparat lade av för ett tag sedan, och jag saknar enkelheten att bara trycka på en knapp och så är kaffet klart. Skulle vara roligt att testa en annan sorts apparat dessutom.
  Både gillar och följer sedan tidigare, liselotte andersson

 10. På morgonen som en zombi jag är
  Kaffe är då det enda jag begär
  Med denna skulle jag med ett enkelt tryck
  Snabbt få min favoritdryck

  Gillar o följer

 11. Christina Frisberg

  WOOOOW!! Detta är ju vinsten för mig som älskar kapselkaffe, så jag ber snällt tomten om en härlig kopp Barrista med påtår och tretår ….
  KRAM 🙂 <3

 12. Jag vill vinna kaffemaskinen av den anledningen att mina dagar måste börja med kaffe, men jag har också utvecklat ett sjukt snooze-beteende som är extremt svårt att ta sig ur efter x antal år. Så det blir ofta inget kaffe vilket leder till jobbig huvudvärk och varje dag börjar på oskönt sätt tills jag kommer till typ Pressbyrån där jag äntligen kan få kaffe… Hade vart så skönt att bara kunna trycka på en knapp!

  Jag gillar på FB och följer på Bloglovin 🙂

 13. Nathalie Hofvander

  Jag vill vinna för att sedan kunna ge denna present till mina föräldrar, en försenad julklapp helt enkelt 🙂 Tror det hade uppskattats så otroligt mycket då de älskar kaffe!

 14. Jag är med och tävlar! (gillar och följer)

  Vill så gärna vinna för att jag är en riktig kaffe älskare,
  som tycker att alla stunder i livet kan förgyllas med en god kopp kaffe!

  Go Jul!

 15. Jag vill ge den till min man. Han är inte kommunicerbar utan kaffe och jag vill gärna kommunicera med honom ibland!

 16. Min pappa älskar kaffe, men jag kan inte göra kaffe åt honom.. Kanske denna maskin kan hjälpa mig på traven?!:)

 17. Åh vad jag vill vinna denna söta kaffemaskin!! <3
  Denna maskin hade varit perfekt nu i dessa tider, när man kommer hem sent från skolan efter att ha gått genom mörkret och bara vill bli lite varmare än från kylan utomhus. Eller om man tänker tvärt om att man är ute hela dagen på sommaren och verkligen behöver något kallt och uppiggande när man tar en paus, så hade denna lilla pryl fixat det lätt som en plätt.
  Gillar självklart din FaceBook-sida och har följt din blogg hur långe som helst på Bloglovin´.
  Så nu håller jag tummar och tår att jag en perfekt kaffemaskin får och ett piggare jag når…
  Glad Fredag!! =)

 18. hej
  hoppas vinna till min gode vän
  hon gillar kaffe som jag men saknar det riktigt goda kaffet
  så hoppas på tur
  Titti
  delat på fejjan

 19. Annica Lindqvist

  Wow, tänk att denna vinna,
  Och i njutningen försvinna.
  För på reklamen alla om kaffekoppen slåss.
  Så tänka om denna maskin flyttar hem till oss!
  Då ska jag bjuda maken på en kopp,
  Och på så vis börja dagen på topp!

 20. Detta är julklappen med stort J för min man. Han har nyligen lärt sig dricka kaffe och nu vill han ha kaffe dag som kväll.
  Själv håller jag mig till mitt morgonkaffe oftast och se te på kvällen. Han undviker emellanåt att brygga kaffe då han tycker det är onödigt att bara koka till sig själv. Men med denna kan han dricka kaffe när han vill.

 21. Jag vill överraska min snälla fru med en oväntad, om än efterlängtad, julklapp extra till henne 🙂

 22. Hej
  Jag vill jättegärna vinna eftersom jag bara har en gammal kaffebryggare som gör riktigt äckligt kaffe. håller tummarna så det hade varit en dröm att vinna
  gillar på fb och följer på bloglovin
  mvh emma

 23. För ett år sedan sparade jag äntligen ihop till en kaffemaskin, men hann nog inte ens ha den i två månader innan min karl lyckades ha sönder den. En kapsel fastnade men istället för att titta varför spaken inte gick att gå ner så tog han i allt han kunde och den gick av. Han lovade mig en ny men fortfarande ett år senare dricker jag snabbkaffe här hemma (urk) så hade varit kul att vinna en ny så jag kan få dricka gott kaffe här hemma med, det lär behövas när det är 3 små i familjen och sömnen troligtvis blir ännu sämre! 🙂

  Följer dig på både bloglovin och facebook, Caroline Andersson

 24. följer på fb och bloglovin. om jag vann skulle jag ge denna till min syster och hennes man. de har köpt hus förra veckan (helt sjukt!!) och detta skulle vara den perfekta inflyttningspresenten till dem! min syster har alltid sagt att hon önskar sig en kapselmaskin, men att de verkligen INTE har plats. men nu! med hus och allt, nu har de all plats i världen! dessutom är hon mammaledig just nu och kan inte unna sig saker (speciell inte med tanke på husköpet hehe) så det skulle vara så himla roligt att skämma bort henne och såklart honom med! 🙂

 25. Utan kaffe går det jäkligt illa
  För jag förvandlas till en grinig Wife-zilla
  Men med ett snabbt och smidigt, enkelt tryck
  Kan jag snabbt få i mig denna ljuvliga dryck
  Och likt ett lamm blir jag from, timid och oerhört snäll
  Och med påtår håller det i sig från morgon till kväll 😀

  Gillar o följer redan (Anna-Karin Näström)

 26. Jag hatar vår kaffemaskin, vanligt bryggkaffe är ju inte gott och dessutom spiller man när man häller från kannan, och när man tror kaffet är färdigbryggt så är det nästan aldrig det. När jag själv blir sugen på kaffe orkar jag inte sätta på en kanna, en sån här fin kapselmaskin vore ju perfekt. Inget spill, ner med goda kaffet direkt i koppen.

 27. Min lillebror gifter sig till sommaren. Att få suverän kaffe i form av en kapselmaskin skulle vara en present de skulle tänka på varje dag. Det är present det!

 28. Jag skulle vilja ge denna till min mamma i julklapp. Hon ställer alltid upp i vått och torrt och är dessutom en riktig kaffekärring! 😉 Men hon har bara en trasig gammal kaffebryggare hemma och med den här fina skulle hon få “finkaffe” varje dag!

 29. Skulle bli så lycklig om jag vann denna. Älskar kaffe! Och det är så praktiskt att göra en kopp åt gången när man bor ensam!.

 30. Åh vill så gärna denna vinna så att man med morgonkaffet hinna!
  Min är trasig fast den är nästan ny och kvittot kan jag inte finna!
  Vill ju ha mina goda cappuccino nu

 31. Skulle bli så lycklig om jag vann denna! Perfekt då man bor ensam och bara vill brygga en kopp. (skrev en tidigare kommentar men den hakande upp sig, ursäkta om det blir dubbelt)

 32. Hej! Jag skulle vilja vinna den där kaffemaskinen åt min pojkvän. Jag dricker inte kaffe själv men han skulle älskat den. Skulle bli en perfekt julklapp! 🙂
  Kram

 33. En koffeinkick är något jag väldigt ofta behöver! Att den dessutom kommer på köper när man njuter av en varm cappuccino från denna kaffemaskin hade varit en dröm! A Christmas miracle kanske? 😉

 34. Den här skulle jag vilja vinna till min far. Dels för att han gillar kaffe, men också är lite av en bakåtsträvare och skeptiskt till nya saker. Det här tror jag skulle göra honom gott, plus att vi andra i familjen skulle få oss ett par goda skratt när vi ser honom brottas med sin nya maskin.

 35. För att få dagen att starta
  måste jag ta den lilla svarta
  Det ska vara starkt som attan
  annars somnar jag om på mattan
  Efter en kopp eller kanske fyra
  är jag redo att kosan till jobbet styra
  Men nu har det hänt, min värsta kris
  kaffebryggare gick sönder precis
  Nu hoppas jag Adaras vill vara min tomte i år
  Så att jag en riktigt uppiggande julklapp får

 36. För att många säger som ska hälsa på säger att ….”där får man ju inget kaffe”. Tänk att få ändra det till att de som hälsar på säger …” för att där får man ju så gott kaffe”. Mitt hem kommer nog att översvämmas av kaffesuga gäster 🙂

 37. Mathilda Nilsson

  hon min mamma finns det alltid kaffe, alltid “mathilda, nu finns det kaffe, bara att ta, jag gör nytt sen när det är slut” kaffe går åt hela tiden. jag gillar dock variation, hon skulle vilja introducera dom till kaffe som inte bara är svart:)

 38. Vardagslyx är precis vad jag behöver! Så trött och less på allt just nu, och så ska det ju inte kännas när det nästan är jul. Om det är nånting jag verkligen önskar mej i julklapp så är det en kaffemaskin, men eftersom jag sköter inköpen så vet jag att det inte ligger nån sån under granen till mej 🙁

  Jag gillar (Ingrid Polly) och följer dej sen länge!

 39. Mirjam Skredsvik

  Jag är gärna med och tävlar! På grund av sjukdom kan jag inte längre drick kaffe som tidigare varit min favoritdryck. Det känns riktigt tråkigt eftersom jag älskar varma drycker. Te och choklad går dock fortfarande fint att dricka, så om jag vann denna skulle jag kunna lyxa till det med den typen av varm dryck! Speciellt chai latte låter riktigt gott, skulle inte bli förvånad om det blev en ny favorit! Sedan har jag många kaffedrickare bland mina vänner, så denna skulle maskin skulle nog få göra en hel del kaffe också om jag hade turen att vinna! 😀
  Följer dig på bloglovin och gillar på facebook sen tidigare.
  Kram!

 40. Den här önskar jag mig!! Hade en dulce gusto i två dagar till min bror fick den. Han hade precis flyttat hemifrån och hade ingen kaffebryggare så han fick min. Hade varit gött att få en ny i julklapp!

 41. Att värma sig med en varm dryck såhär i vintertid är väldigt härligt, och denna vore perfekt för att bjuda alla på just den dryck de vill ha.

  Gillar på facebook

 42. Bra när jag ska vara vaken, inte dratta omkull på baken. Plugga, jobba och hålla koll, inte somna och göra noll. Gott till glass och gott till bulle, samt lunch och frulle.

  Följer på bloglovin:)

 43. Lotta Larsdotter

  Överst på min fästmans önskelista
  finns drömmen om en hemmabarista!
  Med ett enkelt knapptryck
  kan jag överraska med nybryggd dryck!

  Gillar på FB!

 44. Åh, hade ärna vunnit denna o fått godare kaffe här hemma. Eftersom jag bor på landet kommer jag inte iväg på cafe så ofta, så att få gott kaffe hemna ade ju varit extra lyxigt!

  Följer dig på bloglovin.

  Mvh maria

 45. När jag har vänner på fika vill alla alltid ha olika att dricka, en del kaffe, en del te och en del bara något kallt så det blir alltid lite omständigt att servera alla vad de vill ha med olika maskiner och redskap. Därför hade det varit super smidigt med en och samma maskin som kunde fixa allt på ett kick! 🙂

  Följer dig redan på bloglovin samt gillat din fb sida 🙂

 46. Jag har länge velat köpa en kapselmaskin men inte kommit till skott. Jag har sneglat på en Nespresso men jag som inte dricker kaffe skulle då inte kunna få njuta av god varm dryck då de bara har kaffe i sitt sortiment. Det här är apparaten med stort A för mig och skulle passa ypperligt för både mig, maken som dricker kaffe och barnen och självklart alla goa gäster som kommer på besök!

  gillar såklart på FB som jessica sundberg1

 47. julianna fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Vem skulle inte vilja vinna denna lyxiga kaffemaskin, för det är något speciellt med denna maskin med kapslar. För den gör ju vardagen lite lyxigare. Men den här vill jag ge till min kära mor som ställt upp mycket för min familj med det ekonomiska. Därför tycker jag hon är värd denna fantastiska Nescafé Dolce Gusto.

  Gillar Adaras Blogazine på Facebook och följer Adaras på Bloglovin
  med namn Julianna Fredriksson

  Mvh Julianna
  [email protected]

 48. Jag är med. Jag borde vinna då kaffe är det viktigaste för mig på morgonen, till min frukost, för att jag ska orka komma igång och vara pigg och allert. Då vi har och haft väldigt mycket grupparbeten och ska tentaplugga över juken också, skulle denna vinst få mig att orka fortsätta. Trots att allt jag vill är att få ha julen ledig och fira den. Håller tummarna!

 49. Amanda Andersson

  En kaffemaskin är något min mamma gått och velat ha länge och väl men det är inget jag som student skulle ha råd att ge henne i julklapp. I och med det så vore denna vinsten helt perfekt då det blir en win-win situation för oss båda.

 50. Hej!
  Köpte nyligen en kaffebryggare men den gör inte gott kaffe. Nu i tenta-p är jag så beroende av att kunna dricka gott kaffe för att få inspiration och ork 🙂 Den skulle därför vara jättevälkommen här hemma.
  God jul!

 51. På morgonen är jag trött som ingen annan,
  tittar djupt ner i kaffekannan!
  Huvudvärken gör sig påmind, stressen likaså,
  upp i tid – de stora ska till skolan gå.
  Sen vaknar de andra på löpande band,
  kaffet är då min räddande hand.
  Utan att låta koffeinet passera min hals,
  skulle jag aldrig bli människa alls.
  Dolce Gusto kan nu sätta guldkant på dagen,
  och extra nöjd för latten blir väl magen.
  Ibland blir ju kaffet lite starkt i smaken,
  den enda som gillar det då är maken.
  Låt nu Ida bli vår tomte i jul,
  så kanske juldagsmorgon faktiskt blir kul!

  Fäljer på både fb och bloglovin

 52. Jag vill vinna för att jag dricker kaffe varje dag och med Nescafés kapselmaskin skulle jag kunna bjuda på gott kaffe i valfri variant till alla som kommer på besök hos mig. Jag gillar själv att variera mellan vanlig kaffe, cappucino, latte eller espresso så jag skulle verkligen behöva en kapselmaskin hemma, det skulle bli en underbar njutning i vardagen!

 53. Alla pratar om de här mini kaffe underverk apparaterna….det skulle var coolt att smaka och bjuda gästerna på coolt kaffe! Gillar och följer på FB!

 54. Det är bara att erkänna, jag är inte att leka med på morgonen. Så det vore en god gärning för världen om jag snabbare kunde få koffein i blodet om morgnarna!

 55. Gillat på FB

  Motivering:
  Tänk så enkelt det kan bli
  nästan som ett trolleri.
  Även om den inga kannor fylla,
  denna ska nog dagen min förgylla
  Nu är det bara att trycka på knappen
  Tack Ida och Nescafe för den fina klappen

 56. Jag själv har redan en kapselmaskin från Dolce Gusto, som jag trivs med så min syster hade fått denna maskin av mig för hon älskar dessa maskiner för det är enkelt och går snabbt. Hon hinner knappt sätta sig ner för hon har mycket att göra, med 2 livliga barn varav ett är nästan alltid sjuk, ny separerad från sambon och skola är det svårt för henne att ta sig en kopp kaffe, te eller choklad!

  Gillat din fb-sida & följer din blogg på bloglovin 🙂

  Kram!

 57. Jag vill vinna kapselmaskinen då det hade varit en perfekt present till min älskade broder, som snart ska flytta hemifrån för allra första gången. Med honom flyttar antagligen jag, så en kapselmaskin hade varit perfekt då vi har olikt tycke och smak när det gäller varm dryck till frukosten. Har dessutom alltid önskat mig en sådan här maskin till när jag flyttar hemifrån, vilket jag på sätt och vis gör nu fast tillsammans med brodern min.

  Har gjort allt för pluspoäng! Och grattis på födelsedagen Ida! 😀 Kramisar Carro

 58. Därför att jag, hör och häpna, inte har någon kaffemaskin, inte heller nån kaffebryggare.
  Men om jag ska dricka kaffe, vilket jag gör oftare nuförtiden, så är det espresso och framförallt cappuccino jag gillar bäst, så detta vore ju perfekt och skulle vara välkommet i mitt kök. Även när jag får besökare! 😉

  Jag gillar och följer sedan tidigare! 🙂

 59. Jag har en ständigt kaffesugen bror,
  så det vore nog bäst att kaffemaskinen hos honom bor,
  han har stressigt hela tin,
  så hans tid skulle faktiskt sparas med denna maskin!

 60. Jag dricker inte så mycket kaffe och ska snart bo själv. Då behöver jag unna mig en god kopp kaffe utan att behöva brygga en hel kanna… Denna maskinen hade passat mig perfekt!

 61. Sambon har i över ett år velat köpa en sån där men då jag varit sjukskriven och nu mammaledig så har vi inte haft råd så att få överraska honom med en sån skulle vara underbart.

 62. Nyårsdröm – härlig espresso på hemmaplan
  slippa köa på kaffebar i sta’n.
  Dessutom på maken imponera
  och en aromatisk överraskning servera!

 63. Charlie Gustafsson

  Min mor är nybliven pensionär, jag åt henne vill vinna den här.
  Nu när hon inte längre jobbar 9-5 kan hon koppla av i sitt hem.
  När hon får besök, kan hon skryta med en Dolce Gusto i sitt kök.
  Och jag som är hennes yngsta knatte kan förvänta mej en perfekt latte =)

  Följer på instagram @charlie.gsson

 64. Jag skulle vilja vinna denna så att jag kan ge den till mina föräldrar som älskar kaffe, dem dricker flera koppar om dagen. Hemma så har dem tyvärr bara en vanlige kaffe maskin men jag vet att dem båda gillar latte, expresso, cappuccino, etc. och de skulle därför bli väldigt glada om de fick denna av mig 🙂

  Gillar på facebook – Ronja Lotse
  Följer på bloglovin

 65. Jag älskar att pyssla i köket, jag bakar och gör smoothies. Att ha en sån här maskin skulle varan det perfekta nästa steget i mitt nyblivna liv i köket. Tänk att få komma hem efter en lång dags studerande och kunna i princip bara trycka på en knapp o få sjuk bra dryck. Antingen typ varmchoklad, eller te. Och vem vet, som 17-åring kommer jag nog alldeles snart börja dricka mer kaffe, skulle inte en sådan här då vara utmärkt att få testa nya sorters kaffe på?

 66. Min mammas vän är konstnär och jobbar i en atelje med ett gäng andra. Jag är mer än säker på att de inte har något annat än trattkaffe där till fikat. Tänk att få sätta lyx på köket med en sådan här!

 67. carolina bengtsson

  Om denna skulle jag vinna;
  Skulle den ges till en speciell kvinna.
  Som är alltid hjälpsam och snäll;
  Den skulle förvandla hennes julafton till en underbar kväll.

  När Nescafé Dolce Gusto hos oss gör entré
  kan morgonfikat inte bli annat än stor succé

  följer och gillar sen tidigare:)

 68. Perfekt till mina föräldrar! Båda är stora kaffeälskare och dricker det varje morgon. Dock så gör dom sin kaffe med en gammal vattenkokare + snabbkaffe. Dom förtjänar en kaffemaskin otroligt mycket men pga att jag är en fattig student har jag inte haft möjlighet att köpa dom en.

 69. Jag skulle vilja vinna denna till min sambo då han är en stor kaffedrickare.
  Han förtjänar en kaffemaskin tycker jag då han är en fantastisk sambo och pappa till vår lilla dotter på 6 veckor:)
  Frivilligt utan gnat och gnäll går han upp vid fyra på morgonen varje morgon för att mata och gosa med vår lilla tjej så jag kan sova ett par timmar, det är för mig guld värt då han faktiskt också orkar jobba 12 timmar om dagen.( med en kaffemaskin skulle jag förhoppningsvis också slippa vakna av att han nästan VARJE gång tappar kaffeburken i golvet, haha)

 70. omg! Jag dricker iskaffe varje morgon och det är alltid samma sak, koka kaffe tills det kallnar och lägga i isbitar. älskar iskaffe!! skulle vara en perfekt julklapp till mig och sambon 🙂

  [email protected]

  följer dig på bloglovin sen förut & facebook också

 71. Köpte en ny kaffebryggare för ett tag sedan, efter några bryggningar så smälte locket på den och den är SÅ ful just nu! Därför skulle jag så gärna vilja vinna en kaffemaskin som verkligen har snygg design och blir en fin detalj i köket 🙂

 72. Skulle vilja vinna den åt min sambo som dricker litervis med kaffe på jobbet men jag dricker inte kaffe så det blir aldrig av att han gör det hemma så han har alltid jätteont i huvudet på helgerna. Fast jag skulle ju kunna dricka chai latte och choklad! =)

 73. Gillar och följer dig sedan tidigare!
  Livet som student är fattigt och innebär sena nätter framför böckerna. Jag vet att kapselmaskinen Nescafé Dolce Gusto Piccolo skulle hjälpa mig med det mesta och dessutom älskar jag kaffe ♡ Hoppas på tur!

  God Jul,
  Neda

 74. Jag gillar espresso, kaffe som är hett, och har lite bett,
  mannen dricker helst gräddigt och sött….
  Tänk då vad denna praktiska kaffemojäng,
  kommer att göra för husfriden!
  Var och en fixar snabbt och lätt,
  sin egen kaffeskvätt!
  Gillar på fb!

 75. Med en egen Piccolo i mitt kök,
  blir det lätt att göra en kaffegök!
  Efter skoterturen jag vill ha varm choklad,
  macka och sen ett bad!
  Och smidig som få den här maskinen är,
  så jag hoppas att den snart flyttar in här!

 76. För andra är drömvinsten en resa utomlands eller en märkesväska, för en kaffegalning som mig är drömmen en riktigt bra espressomaskin – tänk så mycket pengar jag skulle kunna spara!

 77. För jag verkligen önskar mig en och det skulle göra mig jätte glad. Det går snabbare att göra Chai Latte i en sån än på spisen.

 78. Karin Synnergren

  Vi har bestämt att inte ge varandra några julklappar i år,för det har varit några tuffa månader.
  Men skulle vilja överraska min gubbe ändå,för han är alltid så snäll o go ,sen älskar han kaffe förutom mej!

 79. Åh, jag är gärna med. 🙂

  Kaffe jag verkligen har kär,
  beroende som män är,
  ett tryck på denna makapär,
  så blir jag inte till besvär. 🙂

  Gillar redan Adaras Blogazine på Facebook: Malin Gustafsson
  Följer redan Adaras på Bloglovin.

  Hoppas så på tur.
  God jul! 🙂

 80. Anna-Märta Stålnäve

  Älskar kaffe i alla dess former och har en fantastisk kaffebryggare men med en sambo som jobbar utomlands är det ofta jag bara vill ha en kopp eller två och då hade denna fantastiska maskin suttit perfekt! Gillar även tanken på att kunna bjuda på “finkaffe” eller en espresso/latte när man får besök istället för vanligt Svensson-kaffe 🙂

 81. Gillar redan på fb (Åsa Olsson)
  Jag vill vinna därför att som den kaffemoster jag är vore det roligt att kunna variera sitt kaffedrickande med olika sorter och även andra drycker.

 82. Jag ÄLSKAR kaffe!! Och dricker alldeles för mycket. Eftersom jag bara har en vanlig kaffebryggare, blir det inte bra när man gör mindre än fyra koppar tycker jag. Dessvärre brukar jag dricka upp det jag gör. Med en kapselmaskin kan man ju göra bara EN kopp, perfekt sätt för mig att dra ner på kaffeknosumtionen!

 83. Åh, wow! Drömvinsten för en hemma-mamma! 🙂

  En sådan här skulle jag aldrig kunna unna mig nu när jag “bara” är hemma. Allt det lilla som eventuellt blir över i plånboken går till sparande till ett efterlängtat körkort så hoppas på tur att vinna denna lyxen istället. Kaffemaskinen alltså, inte körkortet som man väl tyvärr inte kan vinna i någon tävling, haha.

  Kram Matilda

 84. Skulle vilja vinna denna åt min bror ochhans sambo. Vet att dom har önskat sig en länge, men tyvärr har de inte så gott ställt gällande pengar. Skulle vilja överraska med denna så dom kan använda det lilla dom har i pengar till sin underbara dotter istället.

 85. I februari månad ska jag flytta ihop med min flickvän, som verkligen har knarkat kapslar hemma hos mig. För min del lär det inte bli något kaffe men det kommer köpas hem massa varmchoklad speciellt när termometern visar över – 30 och flickvännen har den där härliga veckan-_-!

  Det skulle verkligen vara en gåva från ovan! 🙂

  Gillar dig på facebook!

 86. Vad då, folk har skrivit dikter till en kaffemaskin!?! 🙂
  Men namnet är italienska! Ti amo piccola mia. HA! 🙂

 87. Klart jag vill va med i utlottningen 🙂
  Eftersom jag redan har en Dolce Gucto vill jag gärna vinna denna till min Svärmor ♥
  Lite lyx och Flärd, är hon i juletid Värd 😉

 88. Martina Andersson

  För nästan varje student är kaffe oumbärligt,
  men jag tycker inte att det är så härligt.
  Kaffebryggare är därför inget jag äger,
  så pluggkväll hos mig går alltid bort.
  Med denna kanske de detta överväger,
  när det själva kan och får välja sort!

  Gillar på fb som Martina Andersson och på BL likaså 🙂

 89. Vad vore inte livet med Dolce Gusto mån tro?
  Så less på snabbkaffe som utgör hela min tillvaro.
  Vad fint att skämma bort sig med kvalité i olika smaker…
  Det vore ren och kär lycka, den saken är säker.
  Tänk att få möjlighet att variera kaffet i all oändlighet..
  Jag skulle kanske aldrig mer lämna min lägenhet? =P
  Jag har längtat i år och dar efter en egen kaffemaskin,
  Vilken underbar lycka i jul om den kanske fick bli min.

  Mvh och God Jul! =) / Decibel S

 90. Karolin Eriksson

  Hej hej! Jag skulle vinna en kaffemaskin för min sambos skull som dricker massa kaffe och alltid klagar på den byggare vi har! Nu kanske han till och med kan få lyxkaffe 😉

 91. Har suktat efter en kaffemaskin i evigheter nu. Har svårt för vanligt svart kaffe, men med denna maskin så finns det oändligt många smaker som kan tillfredsställa ens dryck-behov! 🙂

  Följer redan på bloglovin.

 92. Jag är med!
  Jag är ingen kaffe drinkare, men jag VILL gilla kaffe. För jag vill kunna gå på kaffe och slippa dricka typ festis. Då jag hört att den gör gott kaffe kanske den kan hjälpa mig bli en kaffedrickare. För det är nog antagligen lättare att lära sig dricka gott kaffe än äckligt 🙂

 93. kaffe är min vapendragare. utan kaffe är jag inte mycket på dagarna. skulle vara underbart att få inreda en ny lägenhet med denna skönhet som kan hjälpa mig att komma igång på mornarna och bli lite mer människa. haha :))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet